Bruken av kobbersulfat
 Kobber sulfat, i form av blå krystallinsk pulver, selges i hagen butikker og er ganske billig. Det er lett oppløselig i vann og anvendes for å sprøyte trær og busker påvirkes av soppsykdommer, skabb, anthracnose og skadedyr. Bruken av kobbersulfat i hagen kan fylle kobbermangel i jorden. -Sammensetningen kan brenne planter, så er det ofte å nøytralisere kalk er fortynnet i et forhold på 1: 1. Nøytral Bordeaux blanding kalt væske. Hvis du i stedet for å bruke kalk brus, så får burhunskuyu blanding.
 Teknologi gjødslings
 1.  Kobbersulfat i pulverform, blandet med jord, en hvert 5. år om våren eller høsten gjøre jorden i en mengde på 1 g / m2. Kobber er nødvendig for å øke immunitet flora. Overskudd av kobber negativt påvirker kvaliteten av avlingen, og reduserer proteininnholdet i fruktene og forårsaker klorose hos planter. Noen frukttrær som fersken eller aprikos, er svært følsomme for virkningen av kobber sulfat som kan forårsake brannskader på sin liste.
   For sprøyting av trær og busker verdi substans valgt fra den beregnede dosen er beregnet for hver planteart. Denne informasjonen er oppgitt i instruksjonene for bruk av kobber sulfat. Ingrediensene skal tilbringe dagen matlaging spray og vekk fra områder hvor mennesker og dyr, samt å finne vannkilder, samtidig som vi respekterer individuelle vernetiltak. Den beste tiden for behandling av trær er sent på høsten når sprayet planter trunks kronhjul. Etter inngrepet er nødvendig å ta en dusj med såpe og vann for å vaske munnen.

   Forbruket av kobbersulfat (g / liter vann)
   - Fjerning av mose og lav - 50g / 1L;
   - Ødeleggelse av svovelsyre råte, spot, pulveraktig mugg - 30 g / l
   - Beskyttelse mot sopp - 100 g kobber / 5 liter vann + kalk 100g / l 5. Ingrediensene er oppløst separat og deretter helle Sulfat ble oppløst i varmt vann, kalkmelk. Stoffet blir brukt i 5 timer. For å unngå brannskader sprøyting utføres bare om morgenen eller kvelden.
   Bruken av kobbersulfat i medisin
   Helbredende kvaliteter kobber berømte grå dager. I India er det vellykket behandlet øyne, hud defekter, og i Hellas - angina og døvhet. Det finnes oppskrifter fra isjias, leddgikt, epilepsi, svulster, søvnløshet, betennelse, benbrudd, hodepine og til og med kreft.
  1.  Oppskrift for å styrke kroppen:
    - Kobber sulfat - en klype;
    - Varm kokt vann -150 ml
    Metode:
    En oppløsning av 50 g tatt om morgenen og kvelden. Det kan gjelde for de berørte områdene. Det gir mot, beskytter mot infeksjoner, fremmer helbredelse og lindrer smerte.

    Bli kvitt diabetes
    Praksis viser at å ta bad med kobbersulfat er et utmerket verktøy for helbredelse av diabetes. Hos pasienter med alvorlig stadium diabetes trenger insulin etter et kurs av 15 bad med stoffet redusert fem ganger, og med lyset - behovet for narkotika forsvinne helt. Verdi narkotika - 2-3 ss. l. 1 bad, anbefales du å ta tre ganger i uken.

    Bluestone perfekt beviste i behandling av mange kvinners problemer, for eksempel:
    - Fibroids;
    - Livmorhals erosjon;
    - Kreft i livmoren;
    - Fibrom;
    - Betennelse i;
    - Cyste.
    Ingredienser:
    - Rikelig mat alun - 1 ss. L.;
    - Kobber sulfat - 1 ss. L.;
    - Vann - 1 liter.
    Metode: Oppløsningen bør koke i 5 minutter. 1 ss. l. blandingen skal fortynnes i 1 liter kokt og avkjølt vann spryntsyuvatysya innen 7-10 dager. Denne oppskriften er anbefalt for skylling med tykktarmskreft, som tidligere renset ved klyster avkok av kamille.

    Gamle healere hevdet at kobbersulfat ødelegger kreft. I ondartede sykdommer anbefales å bruke løsningen i en tom mage. Det fremstilles ved en hastighet på 1 del kobbersulfat, tatt med en hastighet på et riskorn, 100 g vann og brukes i flere uker. Kobber sulfat kreft kan behandles bare hvis ikke brukt kjemoterapi.  
Hvordan bli kvitt barken?
 Barkbillen forgiftning livene til ikke bare eierne av trebygninger, men gartnere. Denne billen - en av de farligste og vanligste skadedyr. Tilbring en oversikt over alle trærne på nettstedet. Hvis du oppdager at treet var et lite hull, omgitt av tre støv - så hagen din kom bille barkbillen. Fra disse små hull på stammen av treet vil begynne betydelig problem: det er ingen garanti for at barkbillen ikke er skadet og kjernen av treet. For å sjekke din gjetning, bør skarp kniv pierce barken på trær i nærheten hullene hvis det tomhet - det er på tide å starte en krig mot bille. For å gjøre dette, kuttet ut det skadede området, og ta sunt vev. Alt du kutte, må du brenne på bålet. Du kvitte seg med bark, men de besøkende besøker nettstedet ditt.
Men hvis det var feil i hagen din i store mengder, og gjorde det store treet skade, vil snarest fjerne treet, eller skadedyr vil skjerpe nabo planter, og deretter de tre bygningene.
 Forebyggende behandling av trær
 1.  Dette tiltaket vil spare deg fra mulige fremtidige problemer. Det bør være så snart som mulig å sprøyte spesialløsninger frøplanter. Du kan søke om å behandle Boverin, Bitoksybatsylin, Lepydatsyd som ødelegger ikke bare barkbiller, men andre like farlige skadedyr: biller, insekter og sommerfugler. Hvis du ikke kan kjøpe disse stoffene i butikken, kan du forberede deg løsning. For å gjøre dette, ta deg en halv bøtte med vann, tilsett noen grønne liter flytende såpe og to kopper rå karbolsyre. Få moderlut, som må fortynnes før bruk med vann i et forhold på 1:25.
  I tillegg forebygging - som riktig valgt tomt der jorda ikke lider en mangel på fuktighet og næringsstoffer. Jorden må alltid holde i orden, gjødsle, dyrke og obligatorisk grave. Trær - tid til å rengjøre og form.
  Hjelper våren og årlig forebyggende behandling av hagetrær. For å gjøre dette, må en blanding av leire og gjødsel eller lesket kalk og gjødsel og dekk med sine trær. Når det gjelder gamle plantasjer som allerede er begått invasjon av barkbiller, må disse prosedyrene utføre gjentatte ganger.
  Etter høsting bør samles på stedet av blader og brenne dem. Det er også ønskelig å unnta fra de døde bark tykke greiner. Barken bør også brennes.
  Brannen skal ødelegge restene av trær, stubber, død ved.
   Funksjoner barkbiller
  Disse skadedyr - forferdelige fiender av hagetrær. Strøm til dem - tre. I tillegg kan de være bærere av soppinfeksjon som ødelegger vev tre næringsstoffer.
  Offeret biller ofte og unge trær som aldri har blitt behandlet profylaktisk. I barkbillen velutviklet luktesans, så de nøyaktig velge de svakeste trærne lett komme til sentrum av stammen, ordne det beveger seg. Tre av deres destruktive arbeid dør raskt.
  Hvor alvorlig skadet plante bugs kan forstå ser på chips på hullene hvis de er brune i fargen - derav, under bark bark, sagflis når hvit - så de har våpen i bagasjerommet. Forresten, er et annet tegn på tilstedeværelse av barkbiller: Disse trærne vanligvis oblyubovyvayut hakkespetter.
   Bli kvitt barkbiller
  1.  Med ståltråd. Denne mekaniske metode er som følger. Stykke wire skal "undersøke" alle trekkene gjort av skadedyr i bagasjerommet på treet. Deretter tre behandles med insektmidler. Spesielt effektivt tiltak i denne sesongen barkbillen veksten fra under barken. Vanligvis sammenfaller denne perioden med slutten av blomstring trær. Og du kan fortsette til slutten av august.
    Behandling av gjør-det-selv hage banen. Først må du trimme alle pasienter og potochennыe biller grener. Deretter gjør et lager for behandling, er det nødvendig å smelte voksen seks stykker, blandes med 3 deler pulverisert kolofonium og blandingen varmes opp til koking. Tilsetning av sine to deler vegetabilsk olje og koke i 10 minutter. La det kjøle ned verktøyet. Legg litt soppdreper som inneholder kobber. Dette betyr behandle alle deler av treet, pohryzena biller. Skadedyr som er på overflaten av stammen, samle og brenne.
    Hvordan bli kvitt den barkbillen i trebygninger
   De sier at billen barkbillen er i stand til å levere den samme trebygningen uopprettelig skade som Brann. Med denne pest må-kamp på alle mulige måter: tørket trevirke impregnert med antiseptiske midler og flammehemmere det, søker og benytter andre beskyttelsestiltak.
   Identifisere i en trebygning bark er ikke vanskelig, gi det en håndfull hvit slitt. Når sjekke disse berørte områdene, bør de umiddelbart kuttet og bringe ilden.
   Fighting bille bør utføres i rekkefølge. Først må du finne ut hvor stor graden av skade bygninger. For å gjøre dette, ta en skarp kniv eller skrutrekker og Pierce mistenkelig område. Hvis den ikke protykayetsya, så kan du gjøre behandling, hvis treet var smidig - denne delen bør kuttes eller vypylyaty og brenne.
    Treforedling
   Først av alle tre komponenter skal rengjøres for smuss, støv renere fjerne. Elektriske ledninger beskytte med plastfolie og isolasjonsmaterialer for å fjerne slutten av behandlingen. Folk som deltar i disse studiene, er det nødvendig å bruke briller, respirator og begynne behandlingen.
   1.  Oppvarmet linolje til varm tilstand og sette på en fast gjenstand. Du kan kombinere forretninger med fornøyelse: en vakker trestruktur enda mer gnisten hvis stedet for linolje eller linfrø take avfall av motorolje, parafin.
    Hvis bille tygger er noen trevarer, kan du behandle dem terpentin - parafin blanding (3: 1). Dette betyr fylle hullene gjort av barkbiller, og deretter "forsegle" parafin. Alle naboområder trekonstruksjon helst salve vaselin olje.
    Hvis du ikke er fundamental struktur design, rene treflater fra skitt og solid fiber børste. Deretter gjentatte ganger behandle treverket med varm linolje som hun fikk i hvert hull, prohrыzennoe biller. Det er sannsynligvis barkbillen larver.
    For å være effektive og etterbehandling treoverflater slike insektmidler som "Empire 20", "Antyzhuk", "Antyshashelyn." De trenger inn i veden og beskytte den i lang tid. Påfør disse stoffene jevnt slik at de trengt i alle hull og ødelagt alle biller og larver. Meget rikelig, med dråper og bekker, dette laget bør ikke være.
    Å bekjempe barkbillen-hvis han endte opp i huset ditt bør tas svært alvorlig. Det faktum at disse små insekter kan ødelegge en bygning bare fem år. Og så har du ikke noe annet valg enn å bare rive huset hans.  
Яндекс.Метрика