Den enkleste oppskrift pizza

 Hvis du trenger en enkel pizza oppskrift, kan du bruke en test som selges i butikken. Dette sparer betydelig steketid favoritt av mange retter. Pretty vurdere fylling, som kan varieres. Fra banalt pølse sjømat. Ikke glem om paprika, tomater og urter. Det er den enkleste oppskriften på pizza.

 En enkel oppskrift på hjemmelaget pizzadeig


Den enkleste oppskrift pizza


 Det finnes ulike alternativer for pizza. For deigen bør oppløse en teskje tørrgjær i litt vann. Avfeie blandingen, og i en annen bolle bør banke ett egg med 1 ss sukker, en halv teskje salt, 2 ss vegetabilsk olje og 1,5 kopper yoghurt eller surmelk. Når godt blandet masse, kombinere det med den oppløste gjæren. Hell måltid deler, til du har en myk deig, ca 4 kopper mel. All fold, så la blandingen i en bolle på et lunt sted. Den enkleste oppskrift pizza antyder en enkel måte å lage fyllet.
Den enkleste oppskrift pizza

 For å gjøre fyllet bør tas kokt eller røkt pølse, yngel og få kontakt med surkål. Du kan legge til urter for smaken. Den ferdige deigen rulles ut tynt lag med en tykkelse på en tomme. Spredt på stekeplate for eller panne, smurt. Først bruke et lag med ketchup, deretter spre fyllet. Kantene av deigen bør stikke.
 Anbefalt dryss med revet ost pizza i noen minutter til de er møre.
 Pizza sende i ovnen i 40 minutter, 7 minutter å forberede rikelig dryss med ost og sende den i ovnen igjen. Når osten er smeltet, kan fjernes, skjæres i biter og hjelpe seg selv.

 Video enkel pizza oppskrift


 Den enkleste oppskrift pizza, se video.
Sand kake med syltetøy

 Sand kake med syltetøy - er at som voksne og barn. I dag vil vi koker det på en enkel oppskrift.
 Første du trenger å gjøre matlaging deigen for å få en deilig kake med syltetøy sand.
 Oppskrift deig: 500 g mel, 100 gram smør, margarin 150-200 gram, to spiseskjeer sukker, to egg yolks stor, to eller tre århundrer. rømme, sitronskall hvis ønskelig.
 For å gjøre dette, bland smør, margarin og mel, og hell sukker, tilsett eggeplommer, sitronskall (valgfritt) rømme. Da kna deigen og legg den på timen på et kjølig sted. Sand kake og syltetøy ut ikke mindre deilig enn bløtkake.

Sand kake med syltetøy

 Rozkachuyemo resulterende masse spredt på en smurt metallplater, pierce med en gaffel shortbread deig, smøre syltetøy og sette på toppen "peanut lim" eller vanlige folk - fudge, som vanligvis brukes for beltet.

 Oppskrift Shortcake kake med syltetøy (jam)


 Oppskrift Shortcake kake med syltetøy, eggehvitene med sukker kna med eggeplommene, finmalte nøtter, brødsmuler og vaniljesukker. Bake kake fortrinnsvis i en varm ovn ved standard temperatur baking for omtrent en halv time.
 Når vypiksya sand kake, sukker, vann og eddik koke søt sirup - er den siste fasen av utarbeidelsen av vår sukker fondant.
 Sukker fudge oppskrift: 300 gram sukker, en halv kopp vann, teskje eddik, saften av en sitron, en spiseskje smør og vanilje.
 Etter å ha fjernet fra varme sand kake med syltetøy, gni overflaten med en blanding av olje og sitronsaft. Når vil merke at fudge husnuty begynte raskt hell den på kaken bred og nivå med en kniv. Hvis du ønsker å dekorere kaken med kringle halvdeler nøtter og sjokolade.
 Det var en sand kake med syltetøy: oppskrift.

Cream Pie: Oppskrift


 Cream Pie - deilige godbiter som alle husker fra barndommen. I dag vil vi forberede bløtkake oppskrift, se nedenfor.
 På 6 porsjoner Bløtkake, rull deigen; 250g mascarpone ost; 1 kg plommer, 100 g sukker, 20 g smør; 70 g renset mandler.
 Bløtkake, oppskrift

 Forvarm ovnen til 180 grader. Skjær plommene i to biter og fjern frøene. Smelt smøret i en panne, tilsett halvparten av sukkeret og vente til det zakaramelyzyruetsya, deretter legge halvparten av dusjer og kok dem i sirup i 10 minutter, rør av og til.
Cream Pie: Oppskrift

 Enkel og deilig krem ​​pai oppskrift


 Legg igjen en bløtkake i pannen avkjøles. I mellomtiden Sett deigen på bakepapir lagt ut et skjema for kake, dekke den med folie, hell erter eller bønner på toppen og sted i 15 minutter. i ovnen. Deretter fjerner du folien med bønner og sende den i ovnen, bør deigen være gyllen. Deretter la den avkjøles i 30 minutter.
 Bløtkake, oppskrift
 Pisk osten med sukker, satt på bunnen av kaken, top coat tett plommer og dryss med mandler. Serveres avkjølt Bløtkake til romtemperatur.

 Bløtkake uten baking Video


 Denne videoen kremet kake uten baking. Vi håper du liker den.
Kake med Lemon

 Sitron pai er en favoritt for mange pai. Han er virkelig deilig, og også enkel å tilberede. Alle kan bake det, selv de som bare begynner å utforske den kulinariske vitenskap. I dag er det mange oppskrifter kake med sitron. Det hele avhenger av smak og ønske av kokken. I denne artikkelen ser vi på noen enkle oppskrifter vine.

 Sitron kake: En enkel oppskrift


 For å forberede kake med sitron bør ta følgende produkter:. 2 kopper mel, 4 eggeplommer, 1/3 h L. soda 250g. margarin eller smør, 1 kopp sukker.
Kake med Lemon


 Til fyllet trenger to sitroner og en kopp sukker. Pisket eggeplommer med sukker lagt mykt smør eller margarin. Alt blandet og satt på 20 minutter i kjøleskapet. På skjærebrett for å gjøre den bitre med siktet mel og bakepulver, utdype masse som går fra kjøleskapet. Videre bør den samme vekt hogge med en kniv, slik at det ikke er blandet med mel og dannet klumper. Mel heller ikke forveksles med vekt manuelt, bare hogge med en kniv. Deretter, hakket 2/3 deigen ut på en bakeplate. Sitron fylling bør gjøres umiddelbart før ileggelse av deigen slik at de ikke gir for mye juice. Sitroner for fylling bør vri i en kjøttkvern og tilsett sukker. Dekorere toppen av kake gjenværende smuler. Bake kake med sitron må forekomsten av brunt.
Kake med Lemon

 Det er også en sitron kake oppskrift ved hjelp av gjær. For baking denne kaken må 1/2 pakker med gjær, en halv kopp vann, en pakke med margarin og sitron 1-2. Det bør smelte margarin, tilsett mel og varmt vann. Rør alt til konsistensen av tykk fløte. Sitroner koke og kjøttdeig ved hjelp av én sitron en kopp sukker.
 Denne oppskriften sitron kake vannet som kokte sitroner kan anvendes i testen.
 Mesteparten av deigen til å sette inn i skjemaet, sette sitron og deretter dekke deigen. Bake kaken til en gjennomsnittlig temperatur som er nødvendig til utseendet av brunt. Men når du baker en kake, husk at kaken ikke er veldig tørr, så du bør være svært forsiktig med å riktig fastslå forberedt pai.

 Sitron kake oppskrift video


 Interessant video med sitron kake oppskrift.
Sand kake og syltetøy, oppskrift

 Sand kake med syltetøy nyttig når vertinne virkelig ønsker å overraske din kjære med noe deilig. Men ikke alle har muligheten til å kjøpe ulike dyre og eksotiske matvarer for å forberede velsmakende og originale godbit. Men til tross for dette faktum, i hvert hus er det en litt mel og litt syltetøy, som du kan bake en deilig kake med syltetøy. Denne kaken syltetøy oppskrift vi gir deg i dag, vil være en reell dekorasjon for ethvert bord.

 Pai med syltetøy, oppskrift for kringle # 1


 For å forberede paideig og syltetøy, trenger du følgende ingredienser:. 2 egg, 2-3 kopper mel, 200g smør eller margarin, 1 kopp sukker, vanilje klype, 1 lm L. bakepulver, og 200g syltetøy eller marmelade. For å begynne å smelte og avkjølt smør eller margarin. Deretter tilsett sukkeret i en bolle og tilsett smeltet smør, egg og vanilje. All mix grundig. Kommer forberedt blanding gradvis trenger å legge pre-siktet bakepulver og blandet med mel og elt deigen er det ikke.

Sand kake og syltetøy, oppskrift

 Oppskrift kake med syltetøy, bør klar deigen deles inn i to deler. En del er 1/3 av prøven, og den andre - 2/3. 1/3 del av testen må sette i fryseren i ca 1 time. Og 2/3 av rullen jevnt på stekeplate. På toppen av deigen satt fast og glatt det over hele overflaten av deigen. 1/3 del av testen for denne sand kake med syltetøy bør gni på et grovt rivjern og spredt jevnt på toppen av jam. Sand kake med syltetøy bør bake i ovnen til 200 grader C i 20-25 minutter.

 Kakebunner med syltetøy - Oppskrift # 2


Sand kake og syltetøy, oppskrift

 Vurdere en annen oppskrift kake med syltetøy. Først må du kna deigen med siktet mel, egg, sukker, myknet margarin, salt og vanilje. Ved siden av kapasiteten med deig innpakket i plastfolie og legg i kjøleskapet i ca 30 minutter. Mens deigen oppskrift på shortbread kake med syltetøy er i kjøleskapet, forberede deg fyllet for kaken.
 Du trenger å male nøtter og bland med syltetøy eller marmelade. Så deigen fra kjøleskapet og del den i to ulike deler, hvorav de fleste er distribuerer en tykkelse på 1 cm og en diameter litt større enn formen for baking kake. Klar lag av deigen i formen og spredt jevnt fordele fylling på den. Jo mindre del rozkachuyemo deigen og skjær i strimler, som spredte seg på kake rutenett. Klar paideig og syltetøy satt i forvarmet ovn til 200 grader Celsius og stek i 30-40 minutter. Det er alt. Pai med syltetøy (oppskrift over) bakt og klar til å spise.

 Video oppskrift kake med syltetøy


 Hvis du bestemmer deg for å lage en deilig kake med syltetøy, se oppskrift på denne videoen.
Яндекс.Метрика