Dessert med bringebær, oppskrift

 6 porsjoner med dessert med bringebær: 500g bringebær; 3 egg; 2 eggeplommer; 50 ml kjølt krem; 225 g pulverisert sukker; vaniljestang.

 Skjær vaniljestangen på langs og fjern den med en skje korn vysypavshy dem i en panne. Legg eggene der, plommer og melis. Plasser beholderen i et vannbad og visp blandingen i 4-5 minutter.
 Dessert med bringebær, oppskrift
 Så fjern fra varmen og fortsette å kjerne avkjøles. Dempe gaffel bringebær (6 ting intakt til pynt) og legge den til i pisket blandingen. Deretter visp krem ​​med en blander (ikke fører til konsistensen av skummet). Hell dem crimson blandingen og visp i noen sekunder. Slå 6 kopper bakepapir, forlater en cm over kanten. Fest med tape.
 Søl bringebær dessert briller på og legg dem i fryseren i 4-6 timer. Før servering, fjern papiret og dekorere dessert med bær.
 Det var en oppskrift for en deilig dessert med bringebær.  
Hvordan koke rosenkål?
 Bittesmå grønne hode elsker rosenkål er matglade fra hele verden. Den inneholder nesten alle vitaminer kjent for menneskeheten, har sin egen smak krydret og elegant utseende "kål" se bra ut som en del av en kompleks (siderett til kjøtt eller fisk) og i form av en egen rett. Vanligvis rosenkål får på bordet i kokt. La oss finne ut hvordan man best kan forberede den for ikke å ødelegge den unike harmoni av vitaminer, smak og form. Hvordan koke rosenkål?
 Rosenkål i kokende øker i volum, så det er best å lage mat i en stor gryte, som vil være nok plass for produktet, og vann. Sørg for å fylle ørene etter minst en tredjedel pan forble tom - en "plattform" behov for moderat sydende vann.
 I motsetning alene kan "nå" produkter (for eksempel rødbeter), rosenkål for uniform provaryuvannya trenger hjelp - kryss kutt på grunnlag av et lite hode. Det bør gjøres før du stuper kål i pannen, men vask den under rennende kaldt vann.
 Butikkene solgte rosenkål eller fersk eller frossen. Og hun og den andre, etter å bringe vannet til å koke, stek over middels varme. Siste gaffel provaryuyutsya raskt frosset ved et gjennomsnitt på fem til syv minutter. Sjekk beredskap ferske rosenkål kan ha fem minutter etter koking.
 Rosenkål tilhører produkter med naturlige bitter smak. Kvitte seg med den, kan du bruke sitronsaft tilsettes vann et minutt før slutten av matlaging. Sure væsker trenger ganske mye, men at at det var frisk - ellers trikset vil ikke fungere.
 Hvorfor kan ikke fordøye rosenkål?
 Søte grønne plugger i altfor lang funn i kokende vann i fare for å bli frynsete, løse klumper, som ville være en skam å sende gjester og var veldig hyggelig å spise.
 I en ubehagelig utseende fordøyd rosenkål også miste sin dyrebare interne kvalitets - settet av vitaminer og aminosyrer, som er nødvendig alle moderne mann.
 Men det er ikke alt! Som følge av ukyndig handlinger koke produktet kan få en lukt av svovel, noe som er umulig å skjule eventuelle krydderier.
 Kan du hindre fordøyelsen rosenkål? Ja! Hvis du følger prosessen med matlaging hvert minutt eller gå for et triks og litt dovaryty kål, bringe den til en byll og forlate rekkevidde i varmt vann. I sistnevnte tilfelle vil gaffel ta litt tverduvatymy, men hyggelig og hjelpsom.  
Hvor deilig å koke rosenkål?
 Rosenkål - er avledet plante hjemme som du aldri vil møte i naturen. Født i Belgia, er det ganske lunefull og varmekjære anlegget. Men dette betyr ikke hindre innbyggerne i landet vårt forelsket i en fantastisk smak av "Belgisk" gave. Som en del av rosenkål inneholder karoten, natrium, jod, fosfor, magnesium, kalium, vitamin E, B, C. Dette er nyttig, og viktigst kosttilskudd produkt kunne ikke finne den riktige gain popularitet i den kulinariske kunster. Generelle regler - steke potetene og kok uten bekymringer og stress!
 Den første regelen som skal veilede hvis du skal lage mat gjest i Brussel, en kvalitet rengjøringsprodukt. Fjern gule kål blader og bløt i vann i 10-15 minutter. Så du kan bli kvitt skitt på bladene, og insekter som tilfeldigvis treffer kål blader. Skyll produktet igjen og fjern stilkene.
 Rosenkål kan kokes. Nøye plassere gaffelen i kokende vann og kok i 10 minutter. "Brussel" gave kan tilberedes i mikrobølgeovn. For å gjøre dette, legg kålen i en bolle og fyll den med vann etter omtrent en fjerdedel. Kål kokt i mikrobølgeovn i 5-8 minutter.
 Å steke flotte rosenkål, må du først klart det på en slik måte som nevnt ovenfor. Da er det nødvendig å kutte cob i to og bland kål med litt vegetabilsk eller olivenolje.
 Sett produktet i pannen, dekker og kok i ca 10 minutter. Ta av lokket og kok i ca 5 minutter. Til ikke brent kål, røre det.
 Beste oppskrifter rosenkål hver dag!
 Rosenkål med skinke
 Rask oppskrift for kål. Ideelt for en familie middag. På grunn av varmebehandling i en ovn, rosenkål beholder sine nyttige egenskaper, og viktigst av alt - en fantastisk smak!
 Ingredienser:
 Rosenkål - 500 g;
 skinke - 100 g;
 ost (revet) - 4 ss;
 smør - 2 ss;
 tomater - 300-400 g;
 brødsmuler - 2 ss;
 salt og pepper - etter smak.
 Oppskrift:
 1.  I kokende, lettsaltet vann forsiktig slippe en liten brød av rosenkål. Kok i 3-5 minutter til de er møre.
   I en smurt og drysset med en spiseskje brødsmuler ildfast form Sett kål, alternerende det med skiver tomater og skiver av skinke.
   Topp rett dryss ost og øvrige brødsmuler. Stek i ovnen i 20-25 minutter ved 180 °.
   Når serverer retter på bordet kan lett dryss den med hakkede urter.
   Rosenkål, bakt med valnøtter
   Ingredienser:
   Rosenkål - 500-600 g;
   valnøtter - 150 g;
   Provençalske urter mix - 2 ts;
   løk (lilla, rød) - 1 stk;.
   soyasaus - 100 ml;
   olivenolje - 2 ss.
   Oppskrift:
  1.  Kutte kål semicircles nøye. Hvis kochanchiki for stor, er det best å kutte i kvartalene.
    Forberede salat rosenkål. Bland olivenolje, en blanding av provençalske urter og soyasaus.
    Rødløk grundig renset fra skall, og deretter kuttet i halv ringer.
    Bland kål, løk.
    Tilsett valnøtter i en skål.
    Fylle alle tidligere utarbeidet saus.
    Vi sprer i alle former og stek ved 200 °. Serveres med bakte grønnkål greener.
    Oppskrifter matlaging rosenkål - mye. Supper, småretter, salater, kaker - alle disse rettene pryder sin fantastiske smak av rosenkål. Eksperiment - og du vil lykkes!
    Cook rosenkål ikke så vanskelig. Dette edle produktet vil gi deg ikke bare vitaminer og mineraler, men også magiske øyeblikk nyter guddommelig smak.  
Hvordan å forberede en salat av rødbeter og hvitløk

 Hvordan å forberede en salat av rødbeter og hvitløk vil vi fortelle deg i denne artikkelen. Rødbeter - så kjent og hverdags produkt for oss at vi ikke engang tenke på hennes favør. I mellomtiden er rødbeter rik på organiske syrer som stimulerer utskillelsen av mavesaft ved at fordelaktig påvirker arbeidet ikke bare i magesekken, men også på tarmene.

 Hva bete velger å hvitløk salat


 Hvordan å forberede en salat av rødbeter, hvitløk, rødbeter tradisjonelt brukt i borsch og hvitløk og rødbeter salater. Bete salat å ta kokt, bakt, eller ost. Men den rå bete er en meget sterk smak "rå land" som mange ikke liker. Men for å denne smaken var ikke nødvendig å vite hva du skal ta bete salat.
Hvordan å forberede en salat av rødbeter og hvitløk

 Nylig, butikker og markeder dukket sylindriske rødbeter. Denne type bete er best egnet for salater rå. Men hvis du ikke nøle med å spise rå rødbeter, er det best å bake den. Da har du bedre spare kompleks vitaminer og smaks bakt rødbeter mye mer interessant enn kokt.

 Oppskrift Rødbeter salat med hvitløk er svært enkel å tilberede, men bruker den samme suksessen. Hvordan å forberede en salat av rødbeter og hvitløk med hendene?

 Ingredienser for matlaging hvitløk salat


 To mellomstore rødbeter, 3-4 fedd hvitløk, salt, majones.

 Forberedelse


 Oppskrift hvordan å forberede en salat av rødbeter og hvitløk:
Hvordan å forberede en salat av rødbeter og hvitløk

 Rødbeter Kok eller stek i ovnen. Cool, skrelle og rist. Hvitløk finhakket. Du kan hoppe gjennom pressen, men mye mer moro hvis du kommer over en liten salat hvitløk smuler. Dette gir noen krydret salat.
 Bland at hvitløk ble distribuert godt i en salat. Nå legger de majones. Tilsett litt majones. I sin ganske bete juice og, hvis oversatt majones, rødbeter chesnokompoluchytsya for væske.
 Her er hvordan å forberede en salat av rødbeter og hvitløk. Veldig enkelt, men morsomt og få deg og dine kjære. Dryss salat greener på toppen, får du veldig bra. Som kan brukes en salat av bete salat, hvitløk og rømme, så smaken blir mer myk og delikat.

 Rødbeter salat med hvitløk oppskrift video


 Fascinerende video oppskrift hvordan å forberede en salat av rødbeter og hvitløk.
Яндекс.Метрика