Destillert vann hjemmeFor vannbehandling industrien ved hjelp av spesielle enheter-Distillers. Men prosessen med å skaffe destillert vann kan ordnes og hjemme, ved hjelp av denne konvensjonelle fartøy.
Hva er destillert vann
Destillasjon av vann - en måte av rensevæske oversettelse i andre stater. Kan oppnås destillert vann fra kondensat fordampning metode eller bevege seg i isen ved frysing.
Til rent vann fra salt og klor ved hjelp av hjemmelagde Distillers og panner.

Fremstilling av destillert vann hjemme

Prosessen med å destillere hjemme begynner med trening. Vann bør stå i ca 6 timer. Mens de forsvarer henne forsvinne fra hydrogensulfid, klor og tungurenheter kalsiumkarbonat og noen metaller.Neste trinn er:
etter otstoyalas vannet må renne sedimentet;
å kvitte seg med urenheter bør trekke vann i en kjele, dekk den med et lokk i form av en kjegle og satt i brann;
vil begynne kokende vann, damp kondenseres, vil slå seg ned på overflaten av dekselet;
Disse dråpene til å bli samlet i en separat beholder.

For å oppnå destillert vann på denne måten trenger ikke spesielt utstyr, men prosessen krever en viss tid.

Komme destillert vann ved frysing

For denne prosessen vil ta form for frysing is. Etter bosetting vannet å helle i form og form når vann fryser nesten halv frøs til is, fjerne denne vekten tine den. Det oppnådde bunnfall av tining is bør tømmes.
Prinsippet for denne prosessen er destillasjon av de midlertidige forskjeller frysing væsker og urenheter. Denne metoden krever ikke tidskrevende sammenlignet med den foregående, men i dette tilfelle er det mer vannstrøm enn ved fordampning.
Komme destillert vann ved hjelp av en magnet
Følgende metode ble foreslått Water Galina Shatalova, berømt lege nevrokirurg, men denne metoden er ganske lang. For destillasjon bør helle vann i pannen, som først må løse opp litt sukker. Kjelen skal ha en forseglet dekke. Neste må du fordampe 2 liter væske og samle kondens. Kondensat vil filtrere ved å passere gjennom aktivert trekull, og bringe væsken gjennom et rør i en glassbeholder.
At vann var strukturert, er det nødvendig å feste røret magnet Oe er lik 250. Og under glassbeholder trenger for å sette en annen magnet, som er 1000 Oe.
Væsken bør overlates til avkjøling i åtte timer ved null temperatur. Deretter henter et kateter, som er på apotek, den øvre delen av vannet i tanken. Det er i denne topp er dannet destillert vann.
De innsamlede vann helles i formene for is og legg dem i fryseren i kjøleskapet. Før du bruker destillat nok til å sette i en tre-liters krukke isbit.
Funksjoner destillert vann
Destillasjon prosess renser vannet, og på grunn av dette vannet går alle skadelige elementer, men også nødvendig for kroppens urenheter. Menneskekroppen følger sin egen væske- og elektrolyttbalansen. Vårt blod inneholder et stort antall kjemikalier, diverse mikro og makro. Til denne balansen er opprettholdt med mat og vann inn de nødvendige kjemikalier. Vann etter destillasjon fratatt alle disse sakene og dens eneste funksjon er bare blodfortynnende, men alle nødvendige natriumsaltene, mineraler, kalsium og kalium i kroppen overdrevent behandlet vann er ikke tilgjengelige.
Selvfølgelig, etter å destillere vannet rent og fritt for forurensninger metall, men likevel leger fraråder drikker for ofte, slik som rensede flytende vasker vekk fra kroppen han trengte salt og mineraler. Men det er trygt å bruke vann til å rense ansiktet, fylle tanken for vanning potteplanter.  
Husets vin med syltetøyHvis du har forlatt den gamle jam i pantry og du må endre det å ikke la matlaging for neste år er en fin måte å gjøre det - gjøre deilig hjemme brennevin - hjemmelaget vin ut av knipa. Forberedelse er enkel, og naturlighet av produktet vil du være sikker på at ett hundre prosent.
Ingredienser for husets vin med syltetøy
For å forberede vin du trenger følgende:
én liter av noe jam;
én liter pre-behandlet vann;
100-110 gram rosiner.

Dessuten vil du trenge å banken i volum tre liter, Nylon dekker medisinsk gasbind, gummihanske. Gjær i denne oppskriften blir ikke brukt, deres funksjon av rosiner.
Hvis du foretrekker en ganske søte viner, mens ikke i nærvær av søtt syltetøy legges til vørter sukker sirup, som kan tilberedes på frekvensen av to hundre og femti gram sukker per halv liter vann.
Home Cooking med vin jam
Først forberede en beholder som du kan forberede vin jam. Vask Bank kokt med vann og brus, sørg for å skylle flere ganger under rennende vann for å fjerne skitt og brus, og deretter steriliseres for å ødelegge skadelige bakterier for vinproduksjon.
Litt mer enn en liter vann, forbehandlet, helles i en kjele, koke og deretter avkjøles til romtemperatur.
Ta forberedt kapasitet de tre-liter, oversette det til syltetøy, hell vann og sukker sirup (valgfritt). Rosiner ikke utvinne og dekket det i banken. Det er viktig å holde denne tilstand gjæringsprosessen forekom rett - på overflaten av rosinene utføre aktiviteten av bakterier som trengs for riktig strøm av prosessen.
Forberedt ingredienser bør blandes grundig og deretter forsegle nylonduk bank der de befinner seg. Deretter lukket banken bør plasseres på et lunt sted i ti dager.
Etter det angitte tidspunktet fjerne lokket fra glasset og fjerne masse fra overflaten av vørter. Ta gasbind, gjør det flere ganger og filtrere innholdet i bankene. Anstrengt behovet for å drikke å helle i forberedt på forhånd Bank samme beløp.
Ta medisinsk hanske og satte henne på halsen av bankene, som helte den anstrengte væske. Tidligere på en av fingrene av hansker hullet. At det ikke hoppet trenger å fikse det på styrken av halsen med hyssing. Et alternativ er å bruke vann segl, en stor forskjell i dette tilfellet du får.
Bank of hanske satt i et mørkt sted i førti dager. Indikerer ferdigstillelse av gjæring slike funksjoner som hovne hanske, gjennomsiktig væske og karakteristisk smak av vin.
Den ferdige vinen skal helles i flasker, mens sporing for å felle ikke får dem. Holde flasker vin bør være i en horisontal stilling i kjelleren i minst to måneder, er det nødvendig for aldring vin.
Husets vin med syltetøy rørsukker
Prosessen med å lage vin for denne oppskriften er ikke mye forskjellig fra den forrige. En liter matlaging som du valgte for behandling, tatt en liter kokende vann. Ingrediensene er blandet, og deretter legges rørsukker. Beregning av rørsukker bør gjøres på grunnlag av proporsjoner av ett hundre og femti gram rørsukker til tre liter masse.
Flere handlinger gjenta. Denne vinen er ikke bare veldig søt, men også nyttig når du bruker det i fornuftige mengder som rørsukker er mye mer nyttig funksjoner enn vanlig sukker.
Vin fra hjemmelaget mat med krydder og tørket frukt

Hjemmelaget vin kan gjøres mer krydret og velsmakende. For å forberede denne drinken oppskrift bedre valg av syltetøy fra bær rødt. Godt egnet syltetøy laget av bringebær, jordbær, jordbær og plommer og rips. Det ferdige vinen har en lys smak og aroma.
For å gjøre det i en glasskrukke å blande halv liter Favoritter syltetøy og en halv liter kildevann, legge til blandingen en halvkilo sukker. Vin bør overlates til gjære for tretti dager, gjemmer glassbeholder hvor blandingen i et mørkt og kjølig sted. Etter utløpet av den tid som kreves for å få den beholder, åpen bank, fjerne masse, dannet på overflaten, og press deretter væsken gjennom flere lag av osteklede. Den resulterende væsken helles over i en ren glassbeholder, deretter legge krydder - kanel fem gram, fem gram nellik, femti gram honning og tre hundre gram rosiner.
Bank tett igjen venter på tretti dager. Deretter Sil vin, fjerne fra det alle ingrediensene.

Cooking Tips husets vin med syltetøy


Til din vin viste seg deilig, bør du være klar over følgende:

For å gjøre det, kan du bruke absolutt alle syltetøy, men syltetøy blanding av forskjellige bær, fordi smaken av drikken oppnås uklar, vil bær syltetøy scores smak og aroma av hverandre;
noen ganger rådet til å legge til komponenter til ris, som angivelig bidrar til å forbedre gjæring. Erfarne vinprodusenter anbefaler å unngå å bruke det, og foretrakk den surdeig av høydepunktene som kom i en jam.
Strukturert vann hjemmeDet mest kjente eksempel på strukturert vann er vann som følge av smeltende is eller snø. Dette vannet kalles klynge vann. Det særegne ved dette vannet er kunstig endrer strukturen i likevekt med omgivelsene.
Fordeler med strukturert vann
I et slikt vann i studiet av de kjemiske og molekylnivå var mye lavere mengde av forurensninger av forskjellig slag, slik som isotopiske molekyler, som er erstattet med deuterium for hydrogenatom, som er en tung isotop.
Fordelene med strukturert vann og opptak til en levende organisme er å forbedre sin fysiske funksjoner, aktiviteter, spesielt etter vinteren. Ikke rart landsbygda dyr fra gårder nytes av vann som stammer fra den smeltende snø på jordene og de feltene der var aktivt smeltende snø, og vannet samle de beste rentene.
Personer som har slikt vann behandling, forklarer sine medisinske egenskaper fenomenal evne til å sentrere is krystallisering av vann absorbert i kroppen på visse områder og utløse en kjedereaksjon fornyelse av interne vannforekomst.
Metoder Strukturert vann
I perioder med tunge og kjemisk industri og luftforurensning produkter av denne industrien i distriktene bare ren rekruttert trau med snø eller is, som er brakt inn i et hus og dets innhold smeltet til vann tilstand. I dag ren snø og vann bare funnet i permafrost, slik at studien "urban" snø ble det funnet svært skadelige forbindelser som bensapyren, over alle standarder.
Men du kan forberede strukturert vann fra vann fra springen hjemme.
Hvordan lage strukturert vann hjemme
En av de mest populære måter å få dette vannet verktøyet beskrevet i formidler av bruk av vann restrukturert AD Labzы:
skriver i en glassbeholder eller en mellomstor gryte med vann fra springen nivå som bør være opp til kanten av retter;
klor forvitret å forlate vann defekt flere timer;
stedet for å forsvare kan bringe vann til å koke, deretter avkjøles, dekk og plassere beholderen i fryseren før du setter retter i bunnen av en papp backing;
vente inntil isen blir halvparten av volumet av vann i en beholder, huske dette tidspunkt og fortsette å gjenta denne syklus for å fryse vann to ganger om dagen
.
Den totale mengden av vann om dagen er nok. Prinsippet med denne prosedyren er å bruke to komponenter - uten blanding av is og vann nezamerzloyi, under et lag av is, som skal bli kvitt. Isen er tint og vannet er egnet til drikke og matlaging.
Under frysing vann bør vite at den første isen formet akkurat skadelig mettet med deuterium, frysing som 3, 8 S. Dette sludd vi ikke trenger, men resten av vannet, igjen du trenger for å sette i fryseren for å fryse i en annen container. Igjen, bør frysing av vann bemerkes at promerznuv 2/3 inne vannet begynner å flytte inn i en tilstand av isen sist. Dette vannet er fullt av ultra isomerer og ulike forurensninger som passerer ut av vannet i isen-null temperaturer fra-1C. Men isen som dannes er nettopp det rensede vann med helbredende essensielle struktur.
Dette er en annen enkel måte å få dette vannet hjemme.
Handlinger i kokevannet som følger:
vann fra springen fryse i fryseren i to beholdere;
is dannet, fjerne og erstatte en kald strøm av vann vask, dermed skade isen først;
deretter sette is i retter han vidtayuvav inntil kjernen er dannet små, som valnøtt, flytende i vannet.

Det er denne ballen er en kombinasjon av frosne og farlige elementer i vann, som du ønsker å bli kvitt. Kast iskjernen og bruker bare de resterende smeltet vann.
Anbefalinger for strukturering prosessvann hjemme
Det er ønskelig å anvende renset vann for drikking, helle det i flate beholdere og fylle dem med væsken for 85% av den totale;
Ikke hell vann til randen i glassbeholdere, fordi de kan sprekke under frysing, er det bedre å bruke plastflasker for vann;
Beholdere som brukes til å fryse vannet skal bli hermetisk forseglet;
produsere tiner isen i samme kapasitet og naturlig måte rett før den planlagte bruken av vann;
Hvis du ønsker å bruke strukturert vann i morgen, deretter fjerne beholderen med is fryser natten før, per natt smelte vann til ønsket volum.

Et annet alternativ er å lage strukturert vann passerer gjennom sin permanente magnetfelt. Det er nok til å påvirke det magnetiske feltet kubikkmeter vann til endringer i strukturen av vann, og det ønskede resultat.  
Яндекс.Метрика