Elefant med plastflasker, som gjør

 Nå i vår verden kan kjøpe alt. Kjøper aldri vil bringe mye glede som en ting av sin egen gjør. Ikke hver familie hjemme er elefanten fra plastflasker. I dag vil vi lære å lage en elefant ut av plastflasker med hendene.
 Ved å gjøre leker barn skal være involvert: først, er elefanten av plastflasker bare en nyhet, og for det andre, vil de ha en stor interesse. Barn kan dermed vant til manuelt arbeid, utvikler de oppmerksomhet, lære å jobbe med noen for et par.

 Materialer:


Elefant med plastflasker, som gjør

 Plastflasker, lim, saks, tråd, farget papir, folie, ost grits (helst ris), kork, tape, skum.

 Hvordan lage en elefant ut av plastflasker selv:
 Å starte trunk (normal flaske, såkalt base). Beina på elefant vil tjene to andre flasker, saks bør kutte toppen av hver av dem (lengden på bena velge selv). Ved foten helle ris eller annen frokostblanding, og feste dem til elefanten på tape.
 Deretter gå videre til bagasjerommet. Ta riktig mengde lunger med en hammer og en spiker gjør i hvert av disse hullene. Yzhybaete wire i en koffert, tredd på det syltetøy. Den siste kork feste til halsen basen.

 Hvordan lage en elefant ut av 5 liters flasker


Elefant med plastflasker, som gjør

 Gjør et skum ører og hale, hoggtenner, øyne og fingre. For produksjon av skum øret bruke to farger: grå og rosa.
 Elefant med plastflasker, støttenner gjør beige eller hvit.
 For å passe fingrene rosa. Halen kan gjøres uten skum: Ta wire, vikle henne grått papir, gjør hullet bak basen og fest halen til det.

 Elefanter fra plastflasker


 For å ha god elefant ut av plastflasker, kan du ta øynene klar (plast), men du kan gjøre dem med hvit og svart skum. Dersom nødvendige dorisovat elefant vippene. Det kan være dekorert med blomster og paljetter.
 Detaljer feste til elefant lim eller tape. Selv obkleyte elefant grått papir eller folie.
 Nå du forstår hvordan du gjør en elefant ut av plastflasker med hendene. Det er så enkelt. Med denne elefant kan spille barna, det bare kan være interiør, du kan heve en gave.  
Som zahartovuvatysya å holde varmen?
 Du sikkert har gjentatte ganger sett med misunnelse på folk som ved dåpen av glade ansikter krype naken gjennom hullet. Når du kledd i hansker og støvler, reduserer tær og hakket tenner, disse gal kle av og hoppe i det iskalde vannet! På den delen av et herde synes umulig. "Det hvalross" - du tror, ​​du fortsetter krysset fra den ene foten til kulden. Hva betyr dette mystiske ordet "hardere" og zahartovuvatysya for ikke å fryse?
 Canonical litteratur - Kneipp, Laptev og andre som dem - gi først, den viktigste råd:
 - Zahartovuvatysya bør gradvis

 Det vil si, hvis du noen gang utsette kroppen din for lave temperaturer, er det hoppe i det iskalde elva i vinter rett ut døren badetiden ikke nødvendig i alle fall. Det er bedre å starte med en kald dusj daglig. Din ydmyke tjener er nå på dette stadiet av herding og klar til å gi en tann som er ingenting mer forfriskende og ikke fører til hjernen fungerer som en bøtte med kaldt vann strømmet på hodet umiddelbart etter oppvåkning. Kaste off lasting dose koffein og er ikke i nærheten.
 Æres hvalross gi dette rådet:

Som zahartovuvatysya å holde varmen?

 - Zahartovuvatysya må være regelmessig
 Det vil si at selv en liten pause i prosedyrer reduserer alle dine tidligere innsats til intet. Men ikke fortvil, en gang smakt, vil du legge merke til en fantastisk effekt det har på kroppen herding.
 Først av alt, vыrabatыvaete deg for kroppen din til å håndtere stress Snart sent stripete stick vinke trafikken politiet vil se ut i dine øyne noen ufarlige gnats. Som kjedelig kontorpersonell som stadig chatter over øret når du gjør en rapport.
 Så stresset bør oppmuntres. Dette gjelder spesielt om sommeren fordi kroppen tilpasser seg ekstreme temperaturer, enten under eller uforsiktig slurk øl i solen, kan være dødelig.
 - Kjenn som
 Hvis du tar en iskald dusj og selv tidvis overrasket hans venner svømming i hullet, husk en ting: alt har et mål. Vinter svømming selv for den erfarne hvalross på tid bør ikke overstige 10-15 minutter. Ellers tjene et minimum av frostskader. Flammeherding, blant annet råd: mindre er bedre og bedre. I de innledende fasene av en kropp nedsenking i isvann med nok hode (vedder på at du føler det selv). Det er bedre å gjenta prosedyren etter en periode.

Som zahartovuvatysya å holde varmen?

 - Stol på interne opplevelser.
 Mange fans av en sunn livsstil rådes til å lytte til kroppen din. Faktisk er det ingen bedre lærer enn personlig erfaring. Dersom det etter en kald dusj du nyser og squelching nese, er det bedre å stoppe og se, kan du sannsynligvis gjøre noe galt.
 I vannbehandlinger, mange armaturer av vitenskap rådet til å ta antenne prosedyre. Bare strippe og la kroppen puste. Godt å bare sove med åpne vinduer. Bedre å gjøre det hele året. Hvis du zakalyvaete barnet ditt, fortell ham at på grunn av dette vinduet vil du komme til huset til julenissen. Bare ikke glem morgengave.
 Men tilbake til våre hvalross.
 Den siste råd at de gir - ta kontakt med legen din. Det tar ikke mye tid, men du kan få virkelig verdifulle råd om din helse. I tillegg er en rekke kroniske tilstander under hvilke tempekontraindisert.
 Så du kan ringe legen akkurat nå. Hvis han godkjenne initiativet ditt, vi umiddelbart ta en kald dusj. Begynn akkurat nå. Hvis du allerede har startet, så velkommen til klubben real hvalross!  
Hvordan å behandle trost hjemme?
 Det finnes knapt en person som ikke vet hva stomatitt. Denne ubehagelige sykdom i munnslimhinnen kan forekomme hos mennesker ved en hvilken som helst alder. Rettidig behandling av stomatitis ikke bare eliminere de negative effekter, men også forhindre dannelsen av nye lesjoner i munnslimhinnen. På et tidlig stadium av sykdommen vellykket behandlet folk rettsmidler hjemme.
 Årsaker og symptomer på stomatitt.
Sår kan være forårsaket av ulike faktorer - fra å drikke for sure, krydret, varm eller kald mat; svikt i oral hygiene; Etter kontakt med slimete syre, alkali eller langvarig bruk av narkotika. Canker sår er ofte ledsaget av akutte infeksjonssykdommer, slik som skarlagensfeber, meslinger, hudsykdommer og blod.
Den vanligste infeksiøs stomatitt forårsaket av inaktive mikroorganismer som lever permanent i den orale mukosa. Redusert immunitet, mangel på vitaminer eller svekkelse av kroppen på grunn av alvorlig eller langvarig sykdom gunstige forhold for forekomsten av sår og erosjoner på innsiden av kinn og lepper, minst - i himmelen og på tannkjøttet.
Smerter i sår er ikke det eneste tegnet på stomatitt. Vanligvis økt sykdommen lymfeknuter, en person føler ubehag når tygge mat og vanskeligheter ved svelging. Barn kan klatre mye temperatur. Fungal stomatitt, som kan være på grunn av antibiotikabehandling, bortsett fra sår dannet på slim plakk, visuelt ligner yoghurt. Mangel på vitaminer i kroppen fører ofte aftøs stomatitt.
 Forebygging og behandling av stomatitt hjemme.
Som enhver sykdom, stomatitt mye lettere å forebygge enn å kurere. Som effektive forebyggende tiltak anbefalt fremfor alt, respekt for grunnleggende munnhygiene - børsting to ganger om dagen og skyll grundig med varmt vann etter et måltid. Det er nødvendig å opprettholde en fast balanse av vitaminer i kroppen.
Hvis sykdommen er fortsatt fanget opp, håndtere det bør begynne på et veldig tidlig stadium. Ved første tegn på sykdommen hjelper vel 50 prosent propolis skjær. Yzъyazvlennoe sted bør vaske med 3% hydrogen peroxide, tørre datoer og dryppe 2-3 dråper propolis tinktur magesår. Når tørre sår som det ble dekket propolysnoy film. Avhengig av størrelsen på såret prosedyren bør gjentas 3-5 ganger om dagen.
Behandle canker sår også aloe juice og kalanchoe, nøye plassere dem smøre magesår. Best å gjøre det hver 2-3 timer. Du kan tygge små biter av planter i 2-3 minutter til flere ganger om dagen.
Veldig enkel og effektiv prosedyren munnvann infusjoner og decoctions av planter med antibakteriell, anti-inflammatorisk og beroligende effekt. Disse inkluderer kamille, ringblomst og eukalyptus. For å forberede en spiseskje hakkede urter helle et glass med kokende vann og la stå i 1-2 timer under panseret, deretter infusjon skal renne og skyll å gi pasienten hver 2-3 timer.
En god måte å bekjempe stomatitt er revet poteter eller tynne skiver av potet. Kashka eller slice poteter i 10 minutter brukes på sår, deretter skylles munnen kjøttkraft.
Når du kjører stomatitt, munnhulen når truffet av ikke bare én, men flere morgener på ulike steder anbefales det å øke inntaket av vitaminer og ta hensyn til kosthold, og legger til sine produkter som inneholder vitamin A, C, E, Art. For å behandle sykdommen på dette stadiet er mer effektivt å bruke skrelle løk og hvitløk.
For å forberede suppen 100 gram hakkede løk å helle 500 gram vann og la det småkoke på svak varme i 10-15 minutter. Når suppen er avkjølt, skal det renne vann volum brakt til 500 gram og skylle munnen flere ganger om dagen.
Hvitløk kan koke velling, podribnyvshy 2-3 fedd hvitløk og bland dem med en spiseskje av lav-fett rømme, yoghurt og en teskje av vegetabilsk olje. Etter å ha kashtsi stå i en halv time, kan det benyttes for behandling. For å gjøre dette, ta litt velling i munnen og tungen hennes spredt jevnt over overflaten av hulrommet holde hvitløk i munnen i 10-15 minutter. Skyll munnen med kamilleekstrakt, calendula, oregano eller fersk kål juice, fortynnet med vann i forholdet 1: 1.
Canker sår oppstår sjelden som en distinkt sykdom. Vanligvis det er ledsaget av alvorlige brudd på helse- og så vi må først bli kvitt den underliggende sykdommen. En sterk, sunn kropp er i stand til å motstå denne lumske sykdommen og stomatitt hos friske mennesker - noe ekstremt sjeldne.
Hvis du på de åpenbare helsemessige tilbakevendende canker sår hos mennesker, er det et signal om å foreta en medisinsk eksamen og identifisere årsaken av sitt utseende.  
Яндекс.Метрика