Eliminere lukt

 Behagelig lukt ren, frisk luft - et rent, velutstyrte leilighet. I denne artikkelen vil vi se på måter å fjerne lukt fra kjøkkenutstyr, hender og så videre. For å eliminere lukt på kjøkkenet, kan du:
 •  brenne tørr skorpe av appelsin eller sitron på en skål og deretter lufte ut rommet;

 •  Hell over i pannen litt eddik og holder den over brannen før komplett fordampning lukt forsvinner raskt;

 •  bringe lukt i ovnen, kan det koke det for ti minutter kasserolle med vann og sitron eller appelsinskall;

 •  ofte en ubehagelig lukt i kjøkkenskap, kan den fjernes ved å bruke malt kaffe helte litt på duken;

 •  ubehagelig lukt i brød binger kan fjernes, tørke henne klut fuktet med eddik, tørr, luft og lukt vil forsvinne;

 •  du føler i en porselen tekanne, som lenge hatt, er det nødvendig å vaske, tørke bunnen og sette et stykke sukker;

 •  lukter en termos kan fjernes med ris. Legg til to spiseskjeer med ris i en termos og hell kokende vann, rist og skyll med varmt vann. Thermos vil være ren og vil forsvinne lukt. Du kan også bruke eddik og vann;

 •  dersom fartøyene lukter av hvitløk, fisk osv det skal vaskes med varmt vann og eddik (to liter vann - to store skjeer av eddik). Den fiskelukt kan fjernes med varmt saltvann;

 •  lukt i kjøleskapet eliminert flere tabletter av aktivt kull. For å ikke dukke opp i kjøleskapet lukt. Når avrimingen, helst flere ganger i måneden, vask med varmt vann og natron (en liter vann en spiseskje natron), og tørk tørr luft rundt minst tretti minutter. Alle produkter med sterk lukt butikken innpakket;

 •  når matlaging å lukte forsvunnet, kan du helle litt eddik i pannen og legg på en liten brann.

 •  Stank av avløpsrør i kjøkkenet, kan badet bli eliminert, helles inn i hullet litt mer salt. kan også vaske røret vaskesaltløsning (en liter kokende vann, to spiseskjeer krem-farget salt).

   Lukten av tobakk, ikke forvitret godt ventilasjonsrom. Det kan elimineres ved å utvide vinduene eller andre steder våte badehåndklær som absorberer lukt. Denne lukt kan elimineres, rommet razbryzhav 5% formalinløsning.

   For å oppdatere duft i rommet du kan sette en skål med en visne roseblader.

   Ved reparasjon som ville raskt eliminere lukten av maling bør være på hjørnene av rommet for å plassere krukker med salt eller sterkt saltet vann.

   Vi bestemte oss for å steke fisk, før stekepanne, sted på ren og skiver ost potet. Du kan også bruke melk, helle det i pannen med fisken, og dette vil ikke lukte og fisken vil bli mykere og mer smakfull. Dersom fisken luktende slim, legg den i vann med eddik (en gallon av vann - to spiseskjeer med eddik). Dersom fisken er myr lukt, kan det kuttes i biter, god salt og la stå i femten minutter, og skyll. Lukten forsvinner, fisken trenger ikke å legge til salt og steker den faller fra hverandre. Men for å eliminere lukten av fisk på tallerkenen kan sette en bit av sukker eller strø litt sukker. Fisk vil lukte mindre hvis gryte lokk wrap klut fuktet med eddik og kaste i panne med laurbærblad.

   Når du tilbereder kål lukt kan minimeres hvis under matlagingen å legge et stykke brød, innpakket i en ren klut. Bare lukten kan fjernes, hvis stekepanne dekke med en klut dyppet i eddik og toppdekselet.

   Lukten når matlaging rødbeter kan fjernes ved å sette en pan brødskorpe.

   Hvis det kokende melk rømt, brent lukt kan elimineres, utøst over dette sted, en gang salt, det hjelper også når du rengjør platen. Å vaske pannen med melken og eliminere muggen lukt bør strø bakepulver og hell varmt vann, skyll godt og snakke.

   Uansett fartøyene eliminere lukten av løk, bør være på sitt bunn hell et par spiseskjeer av eddik, satt i brann og koke i tre minutter. Deretter vaskes pulver oppvaskmiddel og skyll godt. Med ss løk lukt kan utlede tørke den med en tørr kantine brus.

   Lukten av fisk og lok med en kniv kan fjernes ved å holde gulrøtter eller oste poteter.

   Å gjøre rommet lukter fine bryznit noen dråper parfyme på en kald lyspære, og deretter slå den på.  
  Barns retter - dette er viktig!

   For matlaging og fôring små barn bør bare bruke høy kvalitet kokekar som ikke vil føre til allergier vil ikke få forurensninger i matvarer. Det beste alternativet for barnas kokekar materialet er spesiell medisinsk legering. Denne legeringen er laget av rustfritt stål, med tillegg av en vesentlig mengde av nikkel og krom. Nikkel bør være om lag ti prosent krom - om atten. Retter av denne legeringen er helt inert, ikke utsettes for alkaliske og sure miljøer, ikke koroduye.   Men kostnadene ved slike barns retter er veldig høy, og dessverre, la det alene kan ikke hver familie. Men det kan gjøre flere billige baby retter når du velger et kvalitetsprodukt. Her er egenskapene til ulike materialer som produserer barnas retter.

   Noen gode retter å mate barn under tre år, er laget av flere typer plast. Denne spesielle polymerer for matkvalitet. Ofte for baby fôring kjøkkenutstyr brukt polystyren, polykarbonat eller polypropylen. I polypropylenboks kan enkelt varme opp ferdigmat i mikrobølgeovnen, som ikke er sant av annen plast. Den største ulempen med plast servise er at maten det raskt kjøler. Lifetime fôring kjøkkenutstyr, ikke plast ikke overstige tre år, og ideelt sett bør skiftes hvert år.

   Et godt alternativ er plast porselen. Kina har høy varmebestandighet, mens det er veldig vakker og liten vekt. Levetid porselen servise tilnærmet ubegrenset, kan den brukes i mikrobølgeovn og stekeovn. Den eneste begrensningen for porselen er dens skjørhet. Hvis parabolen var enda en liten sprekk, og deretter bruke det umulig.

   Retter med medisinsk og rustfritt stål, metall belagt høy kvalitet emalje på sine miljøegenskaper optimale for et barn. Men bruken kan være farlig, ettersom metallet varmes opp veldig raskt og beskyttende innstikk er ikke alltid i stand til å beskytte barn mot brannskader.

   Retter med sølvtøy har antibakterielle og desinfiserende virkning. Men i en pott trenger konstant omsorg. Hvis formørket eller metall kledd med matt film, bør kjøkkenutstyr bli fjernet fra sirkulasjon og godt rengjort. Noen ganger sølv og kan forårsake allergiske reaksjoner.

   I noe tilfelle ikke kan brukes som et barns servise gryter og plater av aluminium, ikke spesielt nytt. Omsider aluminium kokekar begynner å produsere en tilstrekkelig stor mengde skadelige stoffer som kan forårsake forgiftning og andre uheldige konsekvenser.

   Bortsett fra materialet når du kjøper barneretter trenger å ta hensyn til formen. Det er best hvis de kanter av platene vil være høy, i hvilket tilfelle at barnet vil være i stand til å stole på dem med en gaffel eller skje for å plukke opp mat uten problemer. Plate størrelse fastsettes basert på barnets alder og appetitt. I platen bør inneholde så mye mat som barnet kan spise på en gang. Gafler og skjeer for barn er vanligvis laget med en litt buet håndtak, jo bedre å bringe mat til munnen. I gafler tenner ikke skal være skarp. Det er skjeer med myke bøtter. De brukes for barn. Dette skje er ikke øm tannkjøtt skade barnet.

   Når du kjøper babyen Servise nødvendig å kreve selger et sertifikat for etterlevelse og sanitære-epidemiologiske sertifikater for hvert produkt. Bare hvis noen kan kjøpe en barnemeny.  
  Hvordan lage gode våtservietter

   Hvis vi gjør en ferie hjemme, ønsker deg alt for å være ikke bare deilig, men også vakker. Dette gjelder utarbeidelse og dekorasjon av retter og bordsetting selv. Men hvis riktig dekomponeres bestikk - denne oppgaven er ikke vanskelig, det handler om hvordan man lager gode kluter vet ikke alt. Derfor vil vi fortelle deg om enkle måter å vakkert dekorere skrivebordet ved hjelp av normalt vev.   Plume
   Vår samtale om hvordan man lager gode kluter, begynn med det helt grunnleggende, men veldig fin måte. Det kalles "hale". For å gjøre god klut, først slå den diagonalt. Da gjør vi slik at venstre og høyre vinkel trekant, som du kom, og kombinerer nær toppen. Så det stykke som du skrev, og er nøyaktig halvparten den horisontale aksen. Nå, ta til høyre og venstre hjørne og legg dem en etter en bak våre servietter. Returnere den resulterende tallet. Ta for ostavshyesyaostrыe hjørner og trekke dem til høyre og venstre. Nå setter vår brettet serviett på en plate vertikalt. All "hale" er klar.


   Lily
   Den andre måten å gjøre en god klut - en "lilje". Vi tar vår serviett og gjøre det samme som i den første metoden: legge opp diagonalt, og deretter kombinere venstre og høyre for det øverste hjørnet. Deretter legge opp servietten i to, strengt på sin horisontale aksen. Og til slutt bare slå ned toppen av den resulterende trekanten. Dette er hvor enkelt du kan dekorere bordet ditt i løpet av få minutter.


   Snakker tube
   For å gjøre klut i form av en megafon, først slå serviett i to. Deretter gjenta tillegg i samme retning. Så på to sider av en smal rektangel som vi gikk ut og bøy ned, slik som å oppnå symmetri. Deretter snu den resulterende figuren til ansiktet hans forble under rutene bøye slik at man oppnår trekanter utstående utover. Nå må bare koble disse trekantene sammen.


   Southern Cross
   Engineering utarbeide en serviett "Southern Cross" er som følger. Først må du ta en vev og sette den skumle side opp. Så på alle hjørner og i sin tur begynne å bøye dem til sentrum. Deretter slår du duken på forsiden. På samme måte til å bøye cent ansikts vinkler. Igjen reverserer vev. Nå vår torget ble mindre. Igjen, ta hjørnene og bøyer dem til sentrum. Deretter tar du øverst til høyre og trekk den ut. Ved den samme teknikken trekker ut alle de andre hjørner og glatte tøy. All vår "Southern Cross" er klar.


   Junks
   Nå elektronikk montering for de som ønsker å dekorere bordet krok "Dzhonkoy" med servietter. For å gjøre dette, ta en serviett og sette dem i to slik at svingen var riktig. Deretter legge opp den resulterende rektangelet i to igjen. Så den nederste halvdelen og bøy det oppover diagonalt. Nå må du plukke opp i venstre hjørne og brett den frem. Samme merke og med riktig vinkel. Nå har vi to høyttalere venstre hjørne. Disse vi bøyer tilbake. Deretter gjør vi vår klut er langs lengdeaksen. Du må holde hånden bøyde hjørner og trekke seg ut av våre båten seiler. Det er en fin klar servetkovu seilbåt.


   Veske
   Metode kompilering "Håndvesker" er også ganske enkel. Ta en serviett, gjør det bøye til høyre, deretter betale halvparten oppover. Så de to lagene i øvre venstre hjørne og bøy mot midten. Deretter bøye midten øverst i høyre hjørne. Vi gikk trekant som du ønsker å bøye ned linjen, som er rett under midten. Nå tar vi på de øverste hjørnene og bøyer dem til midten. Vi gikk trekant som du ønsker å bøye seg ned til den første trekanten.


   Artisjokk
   Den siste ordningen kalles "Artichoke". Serviett sette skumle side opp, bøye hjørnene til sentrum. Få mindre firkantet. Igjen bøye vinkler. Reverserer vev. Igjen bøye vinkler i forhold til sentrum. Inne i firkanten ostaetsyakonchyk. Trekk den, og andre tips. De fire hjørnene som er igjen, trekker i en figur som vi satt sammen.  
  Яндекс.Метрика