Eller laminatgulv: som er bedre?
 Når du velger gulv oppmerksom på følgende punkter:
 - Utførelsen av materiale;
 - Overholdelse av funksjonelle formål rommet;
 - Dekorative og holdbarhet.
 Optisk for behandling av trevirke for gulv definerte naturlighet og miljøvennlig trevirke, utmerket ytelse og følelsen av komfort, varme, som gir den tekstur og varierte fargetoner. Trevirke som brukes til produksjon av flere typer gulv og valget mellom dem er svært vanskelig, spesielt når det kommer til høy kvalitet på produktene.
 For eksempel er det vanskelig å løse, eller laminatgulv: som er bedre? . "For å løse problemet, må du først definere sine funksjoner.
 Parkett bord er et klassisk gulvbelegg, som består av tre lag - den dekorative belegg laget av kryssfiner og trelast. Sjiktene er stablet rettvinklet på hverandre, sikrer det høy styrke og motstand mot påkjenninger.
 Laminat består av flere lag, det mest holdbare øvre er dekorative. Disse design funksjoner påvirket egenskapene til gulv og laminatgulv.
 Forskjeller gulv
Eller laminatgulv: som er bedre?
 1.  Parkett bord er mer som et gulv laget av naturlig tre styrene, det gir en fin følelse av touch. Bevart naturlig tekstur og nyanser av et tre.


  Eller laminatgulv: som er bedre?

   Gulv er mye tykkere, så det tar lydisolert og varme-beskyttende funksjon.  Eller laminatgulv: som er bedre?

   Men sterkere fortsatt har laminat. Han opprettholder vektbelastning er ikke skadet av skarpe gjenstander, for eksempel hæler eller stolben. Flytte møbler på gulvet, laminat nastelennomu, må være forsiktige, men i alle fall sannsynligheten for riper meget lav. Men parketten kan raskt "prykrasytysya" riper, så det bør behandles svært nøye. Denne forskjellen i ytelse egenskaper av gulv for å vurdere når du velger - for rom med høy funksjonell belastning er bedre å velge laminat. Men i en avslappet og koselig soverom, for eksempel, eller et hjemmekontor gulv vil være en reell interiør. Samtidig laminat mer motstandsdyktig mot fuktighet, kan det lå på kjøkkenet, spesielt dyrt samling kan brukes selv når behandlingen badet (men fortsatt trenger forsiktig behandling). Naturlig tregulv lett deformert av hyppig eksponering for fukt. 

   Gulv kan gjenopprettes, kompleksiteten i restaureringsarbeidet avhenger av arten av skaden, kan noen problemer håndteres selvstendig, ha spesifikk informasjon. Profesjonell sliping, pussing parkett, sin restaurering å fortsette levetiden av materialet, er det helt holdbart belegg. Men laminatet ikke er gjenopprettet, skadet element må erstattes. I å utføre endt arbeid bør overlates til å erstatte noen band som kan være nødvendig på grunn av alvorlige feil. Komplett utskifting av gulv er gjort gjennom en kortere periode enn gulvet. Materialet er samlet og demonteres enkelt og erstatte den gamle med en ny deksel - en flott måte å endre det kjente utseendet på rommet, i tillegg til arbeid ikke er forsiktig.

   Valget avhenger av stilen av innvendig plass. Med alle fordelene av dekorative laminatgulv fortsatt ser edel og elegant. Interiør i klassisk stil bør suppleres med denne gulv som er i harmoni med listverk, marmor peis behandling, veggmalerier eller malerier på veggene. Laminat - flott for moderne interiør områder, kan den brukes i en moderne stil og loft, high-tech og øko-stil. Utvalget av laminat design er veldig rik, så velg det aktuelle alternativet er enkel.
  Eller laminatgulv: som er bedre?

   Laminat kan plasseres nesten umiddelbart etter kjøpet, men for gulvbordet trenger tid til å "tilpasse" til inneklima. Hvis du trenger å avslutte reparasjoner raskt, bedre velge et moderne materiale med lavere krav til installasjon.

   Ved avgjørelsen er forskjellig fra laminat tregulv, og viktig økonomisk side. Den første type gulv for all sin høye kvalitet ytelse vil fortsatt koste litt mindre. Hvis reparasjonen er utført over store områder, er spørsmålet irrelevant.
  Eller laminatgulv: som er bedre?

   I noen tilfeller kan det være av betydning og kompleksitet telt gulv, spesielt når det kommer til kontorbygg og offentlige anlegg. Parkett bord lett tørkes av med en fuktig klut for å fjerne støv kan også støvsuges. I prosessen med behandling ved hjelp av spesialverktøy for treoverflaten. Laminat mer demokratisk, det er ikke følsom for fuktighet, men ser at kvaliteten på permanent vann på gulvet er ikke nødvendig. Husholdning kjemi er ikke brukt i samlingen av slike gulv.
   Forskjellene mellom disse to typer gulv mye. Identifisere hva som er best laminatgulv eller vanskelig, som dekker alle typer har sine fordeler. I alle fall, viktigst, velger en anerkjent produsent av kvalitetsmateriale og godt gjøre alle reglene for seg av ham.  
Nyttige tips for rengjøring av huset

? For krystall vaser alltid skinner renhet, bør de vaske såpe løsning med tillegg av ammoniakk (frekvensen av 1 ss. L. Of alkohol per 1 liter vann), og skyll med kaldt vann. Denne prosedyren bør gjøre uavhengig av om bruk eller vaser sto tom.
? Hvis brent pan, deretter å rengjøre den, må du helle kaldt vann i den, tilsett salt (frekvensen av 1 cent. L. Til to liter vann) og la stå i 10-12 timer. Deretter koke og hell saltvann. Deretter snus enkelt fjernes.
? Glass bør skylle etter vask i kaldt saltet vann - det vil gi det skinne.
? Til gulvet, malt med oljemaling, skinner etter vask, legg i en bøtte med vann 2 ss. l. ammoniakk.
? Hvis fettflekker dannet på nekrashenom tregulv, bør det tørkes med bensin, hell på toppen et tykt lag av stivelse og varmt strykejern til å stryke løpet trekkpapir.
? Å fjerne linoleum mot lys mørke flekker venstre sko, for å tørke dem med bensin.
? For å fjerne rust flekker fra linoleum igjen etter stokke metallgjenstander skal behandle dem med parafin.
? Å fjerne linoleum strålende grønn flekk, tørk den helt en 5% løsning av saltsyre og vasket med varmt vann. Hvis flekken er gammel, passe Alternativt helle flekken med en løsning av blekemiddel og la stå i 30 minutter, og skyll med varmt vann.
? Å rengjøre linoleum er best å bruke en løsning av såpe (2-3 ss. L. Barbering såpe i en bøtte med varmt vann). Skummet etter påføring bør tørkes grundig med en fuktig først, og deretter med en tørr klut.
? Å fjerne blekk, fett og andre flekker på umalt tregulv kan bruke hensiktsmessige midler til pyatnovyvodyaschym vev.
? Friskt blekk flekk på gulvet kan fjernes med en bomullsdott dynket i eddik eller sitronskiver.
? Dersom svært skittent tregulv, først fukte dem med varmt vann, dryss med fin sand og gned med en børste. Du kan deretter gå videre til normal vask.
? Hvis igjen på gulvet blekk, blod, farget juice, du kan fjerne, tørke 3% løsning av hydrogenperoksid med en liten mengde av ammoniakk.
? Skitne gulv bør vaskes med varmt såpevann, deretter raskt fjerne vann, tørr klut. Et par timer etter vask bør smøre gulv mastik og rist.
? Hvis gulvet var fettete flekk, kan du fjerne følgende måte: først tørke terpentin, deretter strø talkum og deretter varmt jern for å stryke gjennom et lag med trekkpapir og deretter gni flekken spor av poleringsmiddel.
? Hvis gulvet eller på et bord varm skur fett, må du raskt dynket med kaldt vann. Da vil han sovner, og det kan lett bli skrape.
? En annen måte å rengjøre skitne gulv er som følger: sagflis bør Fukt med terpentin og fylle dem gulv. Når tørr sagmugg, feie dem dekke gulv mastik og rist.
? Å vaske veggene, malt med oljemaling, kan du bruke en løsning av ammoniakk på frekvensen av 1 ss. l. alkohol per 1 liter varmt vann. Det er imidlertid ikke nødvendig for misbruk, som olje malingen ikke tåler behandlingen. Det utføres ikke mer enn to ganger i året, og andre ganger tørke veggene tørr klut.
? Veggene er dekket med tapetlim eller maling bør vaskes som følger: børsten med et langt håndtak for å sette på ren tørr flanell stoff klaff og uten press, lett fjerne støv.
? Støv med pobelennoho taket kan fjernes med en tørr ren klut sår på børsten med lange håndtak. Denne retningen av bevegelsen må være til vinduene. Du kan ikke trykke hardt børste til hvitvasking ikke vises på bandet.  
Hvordan å stryke skjorter

? å bruke på strykeherreskjorter et minimum av innsats, må den tørkes på stativet;
? skjorte bør strykes litt fuktig nedosusheniy eller bruke spray;
? temperaturregime avhenger av materialet stryke skjorter og angitt på etiketten på innsiden av kragen;
? stryke en skjorte med ermer begynne. Først må du stryke mansjetten, og deretter hele armen rett ut fra skulderen til mansjetten, ermet fra sentrum - til kantene. Foldene på ermene må sone minst (hvis strykebrett ermene, folde bedre ikke sone)
? Neste må du stryke kragen (selv om noen husmødre foretrekker å stryke hvert erme, deretter kragen, deretter det andre ermet - et spørsmål om vane). Krage start stryke fra innsiden, fra hjørnene, da måtte stryke ytre side;
? krage bør også strykes på innsiden, så den utenfor fra sentrum til kantene;
? deretter være tilbake å stryke en skjorte. Du trenger å spre den på strykebrettet og stryke skumle side ned på forsiden. Sentral fold bør plasseres på kanten av strykebrettet og vidprasuvaty en halv tilbake. Deretter flytte til den andre siden av folden styret og symmetrisk vidprasuvaty andre halvdel av ryggen;
? minst trenger vidprasuvaty hyller - på forsiden, beveger seg i retning av sidesømmene til barer, topp til bunn;
? nystrøkne skjorter er best holdt på pinebenken, og fjerne dem i ovnen kan være etter at de kule.  
Яндекс.Метрика