Feltene med bringebær

 Sommeren er så flyktig som bruker henne gaver bare for en svært kort periode, men det kan gjøres over en rekke måter og arbeidsstykket Raspberry her - er intet unntak. For mange bringebær i vinter - det er bare healing syltetøy, men det er ikke det eneste alternativet å bruke. Videre kan også jam fremstilles på flere måter.

 Bringebær i saltlake


Feltene med bringebær

 For første oppskriften du trenger å bringebær og sukker i forholdet 4 deler bær og en del sukker, bær, vaske litt tørr servietter og hell sukker. Ideelt sett er dette gjort for natten og deretter bringebær juice vil gi mye til blank ut deilig.
 Så bær med juice helles i pre-sterilisert glass og en kvart time satt i et vannbad, og deretter laminert.
 Denne oppskriften gir høsting bringebær og holde i kjøleskapet, men da sukker bør ta det samme beløpet som bærene og tilsett sitronsaft i en krukke, som vil fungere som et naturlig konserveringsmiddel.

 Bringebær Jam


Feltene med bringebær

 Det kokte også som syltetøy andre bær, resept jam ", intensiv". Andelene av sukker og bær er tatt sammen, trenger ikke å koke sirupen, nok av saften som er markert med bringebær i kontakt med sukker.
 Hemmeligheten stykke bringebær at syltetøy er tilberedt på tre måter: brakt til en byll, ostudzhuyetsya, noen få timer igjen provaryuyetsya og så tre ganger. Du kan rulle jam i krukker eller lagre den i kjøleskapet.

 Bringebær Jam


Feltene med bringebær

 Det er forutsatt at i bringebærsyltetøy er ikke en så homogen struktur, slik som i syltetøy fersken eller sitrus. Grunnen til dette benet hvorfra bærene ikke kan unnslippe. Men smaken av syltetøy dette kommer like bra.
 Han forberedt som følger: en kilo bær må fylle en halv kilo sukker om natten, så avgjort juice drenert, tilsett resten av sukkeret og kok sirup. Ferdig sirup Hell bær og kok opp og rulle i bankene.

 Bringebær kompott


Feltene med bringebær

 Du kan lage mat både i ren form og i kombinasjon med andre bær. Videre er det antatt at den andre versjonen av bringebær høsting er mer å foretrekke, som i ren form uten tilsetning av syre er for nøytral smak.
 Derfor, for å få aromatisk kompott kan ta et glass av bringebær, rips tilsvarende beløp, koke sirup av to liter vann og 05 kg sukker og hell dem bær i tre-liters krukke. Dette kompott er garantert å stå hele vinteren, og vil være velsmakende og smakfull.  
 Når du endelig møtte på ferie, ikke bare det, og med en full tur til fjerne land, så din trofaste følgesvenn i denne vanskelige saken vil være ingen ringere enn som en praktisk og høy kvalitet opprinnelige saken eller bag.
Hvordan velge riktig koffert på hjul?

 Selvfølgelig, hvis du har tenkt å reise med fly, du bør stoppe all sin oppmerksomhet på moderne kofferter, har dårlige utviklere jobbet på sine nåværende salg, kjøpe dem virkelig rettferdiggjøre tidsbruk å velge ønsket alternativ og pris.
 Ikke rart de sier at 30% vellykket tur - en kvalitet og komfortabel bag som ikke vil gi deg ekstra problemer og frustrasjon.

 Naturligvis, de fleste av oss har ingen anelse om hvordan du velger riktig koffert på hjul, slik at prisen ikke bite, men kvaliteten skuffet ikke på den første turen.
 Mange turister dele den oppfatning at posen ikke blir altfor brukt på å kjøpe den billigste modellen og primitive, de satser på at det skal være nok for en tur, og deretter, sier de, du har fortsatt å kjøpe en ny.
 Selvfølgelig, er en viss logikk i dette fordi mange vet svært aktive handlere på flyplasser som kommer fra ekstremt rotete bagasje, overføre dem fra en haug til en annen.
 Men som du tror at hvis posen er allerede ustabil, etter slike overbelastninger og enda mer så du risikerer ikke bringe bagasjen før av attraksjoner, og ikke minst veien hjem.
 Så i alle fall, må du velge en koffert ansvarlig hvis fornuftig tilnærming til dette problemet, kan det beskytte mot fall og støt, og god kvalitet modell og vil tjene deg i mange år.
 Hvis du snart kommer til å handle for en ny koffert, ta det til en regel et par enkle, men svært viktige punkter som vil hjelpe deg med et utvalg av høy kvalitet og, viktigst, gode poser.

 Alle kvalitetsegenskaper kofferter


 Størrelser


 Det første du må forstå - en nødvendig mengde av de påståtte kofferter. Selvfølgelig, hvis du skal på en lang ferie med familien din, kan du ikke gjøre uten en stor og meget romslig oppbevaring på hjul.
 Men i slike tilfeller, de mest erfarne reisende fortsatt rådet til å kjøpe noen, men medium kofferter, for hvert medlem av familien din. Med et stort skap på hjul vil du være svært ubehagelig og vanskelig, selv om han er utstyrt med noen bjeller og fløyter enklere.
 Hvis du reiser med barn selv da hans pjokk kan også kjøpe barnas koffert. Ofte er de lyse og fargerike, med hjul og et behagelig håndtak, som et barn, tar han også del i prosessen, og du vil alltid vite hvor er favoritt leketøy eller skjorte for barnet ditt.
Hvordan velge riktig koffert på hjul?

 Hvis du planlegger en kort flytur eller reiser alene, er det lettere å administrere liten og kompakt koffert. Forresten, en veldig nyttig ting - koffert på hjul, noe som kan øke sin størrelse til 5-7 cm, noe som skaper en betydelig mengde ekstra plass.

 Struktur og materiell


 Selvfølgelig, bør du velge en solid og pålitelig materiale som er motstandsdyktig mot sprut av regn, snø og skitt, som reisen er alt.
 De mest prestisjetunge og dyre anses poser med skinn dekker, de ser utrolig vakker, men også veldig sterk. Dessverre, er huden ikke motstandsdyktig mot ulike typer deformasjoner, riper og skader. I denne forbindelse, mer holdbar modell med skinn.
Hvordan velge riktig koffert på hjul?

 Et annet alternativ, som regnes av mange turister - en god reise sak med plast. Slike modeller er, selvfølgelig, fuktighet og lys nok, takket være moderne legeringer og tilsetningsstoffer sterke.
Hvordan velge riktig koffert på hjul?

 Spesielt berømte poser av polypropylen og ABS-plast, som er preget av sin fleksibilitet og motstand mot støt. Men, selvfølgelig, mulig å kjøre og billig forfalskning som vil sprekke etter første lunger på flyplassen.
Hvordan velge riktig koffert på hjul?

 Det er et annet alternativ - stoff poser. Disse modellene ikke ripe, kvalitet poser vanligvis har en spesiell ingrediens som gjør det vanntett. Disse produktene har en relativt lav pris, og er forskjellige i deres letthet og bredt utvalg av ytre overflater.

 Castor


 Et viktig aspekt ved valg av posene er kvalitetshjul, for uten dem du bære bagasjen din pine meg selv. Vanligvis to eller fire hjul, den siste - stabil og mer manøvrerbare enn sine to hjul kolleger.
 En viktig og svært sammensetning av hjul, veldig sterk - en støpt av silikon, er også polusylykonovыe, poluplastmassovыe og plast.
 Det siste alternativet - det verste er de nesten støtsikkert, noe busk eller trinn kan være dødelig for dem. Legg merke til vedlegg - de i alle fall bør ikke være av plast, foretrekker bare metallkonstruksjoner.

 Håndtere


 Ideal - er tilstedeværelsen av teleskophåndtak (uttrekkbar) som nødvendigvis knappelukking og festehøyde. Det bør være et par vanlige penner, som du vil være i stand til å flytte bagasjen, slik som trapper, for de vil overbelaste kofferten lastere.
Hvordan velge riktig koffert på hjul?

 Hvis holdt festing på uttrekkbart håndtak det bryter raskt ned. Forresten, sørg for å følge det faktum at det var metall, ikke plast.

 Clasp


 De fleste av disse posene er utstyrt med den vanlige "lyn" som noe spesielt, men sørg for å sjekke om det går bra, ingen har satt seg fast og ikke gripe inn i prosessen zastibannya. Noen selskaper utstyre sine modeller bygget i kombinasjon låser - Tanken er ekstremt uønsket i seg selv, de er upålitelige forverret seg raskt, så de har til å avsløre med skade av bagasje.
 Best - festet samvittighets design. Unngå stort antall eksterne montert lommer - verdifulle som de ikke sette og ta plass, også hele tiden redd for at noe de flyr.

 Pris gode kofferter på hjul


 Dette problemet er av interesse for mange, men svaret er vanskelig å få klar. En rett - en god billig koffert skjer ikke. Det finnes en rekke merkevarer for sine "barn" og ansiktsløse kinesiske etterligninger kan overraske ganske lav pris, men mangler den samme kvaliteten.
 Derfor er det best å se etter den "gyldne middelvei" ikke altfor kjente merkevarer også produsere høy kvalitet og ganske holdbar modell, viktigst av alt, ta hensyn til spørsmålet om valg av modell av alle elementer som vi allerede har fortalt deg ovenfor. Heldigvis tur!  
Яндекс.Метрика