Feng Shui Bad

 Bad med feng shui. Hvordan lage et bad?
 Badet på samme måte som toalett - et sted hvor avløpsvannet. Dette rommet skal ikke være synlig fra inngangsdøren, og bør ikke være plassert rett overfor døren til soverommet. Nei det å være i rikdom. Det verste stedet å badet - i leiligheten. I dette tilfellet, bør du henge på døren utenfor badet speil. Vel henge et speil eller to inne. Men ikke legge ut en vegg speil fliser - det har effekten av rutenettet kompliserer kontantstrøm. Badet bør være god belysning og ventilasjon. Naturligvis bør badet holde i perfekt renhet. Det er også viktig å ta vare på riktig VVS. Nåværende kraner - et symbol på tapt penger og fortjeneste.

 Bath for Væren


 Væren, selv om brann tegn elsker å gå på do for å ta en dusj - er den sikreste måten å i det minste midlertidig avkjølt hans iver. Ta et bad han hadde ingenting, og ingen spesiell tilfredshet at den finner. Den minst vellykkede for Væren, hvis badet er i leiligheten hans sektor karriere.

 Bath for Taurus


 Taurus kan ikke bare ta et bad, men også glad for å lese en bok i prosessen. Hvis badet er romslig nok, vil Taurus være glad for å ta det i hyggelig selskap. Den minst dårlige for Taurus - bad sektor Kunnskap.

 Bad for Twins


 Twins elsker å rote rundt på badet, de bade, vaske klær da, badekaret namyvaet til hele sterilitet, de peker til skjønnhet, og deretter fjerne sminke - alt på badet. Den renere og mer nøyaktig bad i huset til Gemini, jo bedre økonomisk situasjon. Nåværende kraner for dem - en katastrofe. Ugunstig for Gemini kombinasjon bad med toalett. De skal bo i en leilighet som de begynner å synge sanger økonomi. " Bad Rikdom sektor gagner ikke noen, men spesielt ubehagelig for Gemini, fordi det er plasseringen har mest skade.

 Bath for kreft


 Kreft dyrekretsen skiltene gir oss informasjon om vår holdning til tradisjon, vår genetiske potensial, og karma på det jordiske plan av fast eiendom. Huset er designet for å Krepsen bad.
 Kreps finne bad hjemme. De absolutt lå hennes vakre skinnende fliser, ordne slik at hver lille ting det egen hylle. Kosmetikk for ansikt, hår og kropp er pent ordnet på hyller relevante. Bast, samt håndklær, vil hvert familiemedlem være personlige krav til hygiene på badet Cancer alltid på topp. Men, kraner og til flyt, og fliser - mørkt, så bekymringer og problemer i Cancer vil bli fullført. For Cancer viktigere, badet var ikke i familien sektor.

 Bath for Leo


 Lions oppfatter badet som et sted for intime ritual. Som alle brann skilt (med mindre, selvfølgelig, ikke født i året, som forvalter vann element), Lions foretrekker bad dusj. Dusj Lions - rengjøring manke av alle slags rusk å følge det en dag. Mange Lions ta en dusj om morgenen for å våkne opp om natten og for å bli kvitt all overflødig. Vannet er helt ren energi-kanaler, og Levy opplever på underbevisst nivå. Det verste stedet for Leo bad - sektor lærere og assistenter.

 Bath for Virgo


 Jomfru tilhører badet på to måter. Så de plukket opp ingen daggry og ta en kald dusj eller kaldt vann helles en halv time vidmokayut på badet, og deretter prøve å raskt ta en dusj eller unngå vann behandlinger. Det hele avhenger av hva sinnstilstand er Jomfruen. Det verste for Virgin hvis badet i sitt hjem som ligger i sentrum av suksess.

 Badevekter


 Vekter er i ferd med forsiktig vask i dusjen og liker ikke å ta et bad. Dette er en grunn, fordi de badet relatert karriere. Av denne grunn, balanse og foretrekker å dusje så raskt og dynamisk prosess. Jo flere skalaer ta en dusj, jo mer vellykket sin karriere. Badet de prøver å utstyre førsteklasses sanitæranlegg. Hvis plassen tillater det, glad for å erverve og badstue og boblebad, bidet for hele settet. Facing vegger, inventar, vasker og skap - alt på riktig nivå, ingen detaljer ikke fornærme estetisk følelse takknemlig publikum. Badet i huset skalaer - et kunstverk. Ikke i noe tilfelle bør det ikke være i sektoren karriere.

 Bath for Skorpionen


 Scorpion badet synes et sted for meditasjon og forsakelse av verdslige problemer. Det kan plaske rundt i dusjen for en lang tid og gjerne tar på seg alle slags tips å gi seg selv at massasjedusj, sirkulære, det har noen. Dusj gir ham muligheten til å slappe av. Det kan også fjerne fra badet for å ordne badekar og dusj for å passe en vaskemaskin som ligger i badekaret for ham - en bortkastet tid. Det verste stedet for et bad i huset til Scorpio - Lærere og assistenter sektor.

 Bath for Skytten


 Skytten også velkommen vannbehandling, spesielt fjernsyn. Vann fjerner perfekt negativitet og fundamental Skytten er vanskelig å holde seg rolig, lever i vår ufullkomne verden. Vann er ikke i stand til å slukke brannen i Skytten, men svært godt fjerner den fra asken, aske
 og forurensninger. Det verste for Skytten bad i midten av suksess.

 Bath for Steinbukken


 Steinbukken kan og vaske i dusjen, ta et bad og ikke gi opp. Bad for ham - spesielt forspill til de intime nytelser, så han instinktivt bringer tilbake selv tegn. Hvis Capricorn fortsatt gift bachelor eller Kozerozhke uutholdelig, kan jeg foreslå å sette i et glass to tannbørster i stedet for én, kjøpe en ny svamp og henge i en fremtredende plass andre badehåndkle: noen tegn selv i dette rommet Steinbukker hjelpe tiltrekke seg en partner. Naturligvis, det verste stedet for dem bad - Ekteskap sektor.

 Bath for Aquarius


 Aquarius bad korrelert med arbeid. En klok mann sa at det er lett å gjøre det du elsker, mye vanskeligere å elske det du gjør. Hvis Vannmenn elsker alt som de har gjort på badet (badekar, vask, vask, rens), så vil de ha langt færre problemer relatert til arbeid. Dårlig plassering av badet for dem - sektor karriere og ekteskap i sektoren.

 Bath for fisk


 Fiskene svømmer som seg selv, men enda mer de elsker å bade barna. Denne teknikken de oppfant "Swim før walking" som ingen andre rett og slett ikke kunne ha forestilt seg. Fisken som elsker å lage kjærlighet på badet kan være mange barn. Mens svømming i hodet Fiskene kan komme ganske briljante ideer, det viktigste - ikke glem dem ved slutten av prosedyren slik at du kan legge til og utvikle seg. Det verste stedet for Fiskene bad - Barn i sektoren.  
Feng Shui stue

 Å gjøre en stue med feng shui. Hvordan gjør stuen?
 Rommet ikke mindre viktig enn kjøkken eller spisestueFordi det er et samlingssted for alle familiemedlemmer, forener et senter oss. I stuen har vi tenkt på kveldene og i helgene for å slappe av og snakke. Kalt "levende" det er klart at det er laget for å underholde. Det er usannsynlig at dine gjester vil føle seg vel i den ubehagelig og uvennlig rom.
 Det viktigste i stua - lys og rom. Bra for stue krystall lysekrone med nyanser, åpne opp. Generelt bør alle lysene være åpne opp og ikke omvendt, ellers vil de "klippe" sitter under dem.
 Rommet bør være det største rommet i huset eller leiligheten. Ideelt sett bør stuen være riktig form. Fikse feil eller trange L-formet rom kan speile. På grunn av speilet på veggen en lang og smal rom begynner å virke mer proporsjonal, og to speil på begge sider spiss vinkel gjør det symbolsk forsvinne. Jo mindre møbler i stuen, jo bedre. Det er viktig at følte plass til å puste lett, og det var lett å flytte.
 Husk at plassen symboliserer velstand. Naturligvis bør møblene være komfortabel, og i overensstemmelse med størrelsen på rommet. Det er utrolig å se den store antikke møbler, om enn svært fasjonable i moderne liten leilighet. Videre antikk og andre møbler er second hand, for eksempel, kjøpte en pantelånersjappen, utgjør en potensiell fare. Dette møbler for levetiden akkumulert en fremmed makt. Og denne energien påvirker din familie, og ikke alltid positive. Leder av familien skal sitte på et sted hvor han kunne se døren til rommet uten å snu hodet. Dette stedet er ansett som en æret gjest og sted. Tilbake til døren sitter bare som en siste utvei hvis ikke noe annet sted å sitte og ønskelig så lenge.
 Hvis du er i din leilighet, takbjelker, er det best å gjøre taket for å fjerne sine bivirkninger. Kanskje taket for noen grunn du ikke passe. Deretter kan du henge til strålen en lang krans av kunstige blomster, slik at det er holdt av en skarp kant bjelker. Rollen som kranser kan spille en satin bånd og rød og tykk rød ulltråd. Det minimerer også virkningen av negativ energi.
 Taket skal være flatt og glatt, uten hengende stukkatur. Og i alle fall bli satt under en bjelke sofaer, stoler eller stoler. Også, ikke sette høye møbler ved siden av døren, så det kan hindre fri flyt av energiflyten i hjemmet ditt.
 Møblene i stuen er plassert slik at man oppnår et lukket rom. Ordne møbler i bedre form ba-gua, dvs. oktogonen. En velkommen ansett som plassering av møbler firkanten eller firkantet. Vakre sofaer med høy rygg og armlener. Baksiden av møbler - et tegn på beskyttelse og velvære. Når du velger møbler, aldri kjøpe denne, som møbeltrekk design med skarpe tenner eller Trellis mønster. Det første mønsteret provoserer aggresjon, og den andre - tristhet. Velger ikke prangende farger for stuen, provosere de irritasjon. Det samme gjelder fargen på tapet. Selvfølgelig, bakgrunnen i rødt bære energiladning. Det er akkurat det? Naken aggresjon! Ikke bli overrasket over at mange fester og familiesammenkomster som en levende snart slutt tvister og krangler som kan vokse inn i en "militære sammenstøt" og verbal sparring saken ikke kan begrenses. Overflødig rød Påvirker Folk omtrent det samme som en okse under en tyrefekting, nemlig spennende og irriterende. Så det er bedre å velge noe roligere. Hvis du føler en mangel på energi, kan du henge en lysekrone i midten av krystall bergkrystall eller vind klokkespill. 

 Rom for Væren


 Ovnu stuen gir energi av kjærlighet og kreativitet, og bidrar til å sikre at familien fikk barn. Det er viktig å jevne ett-roms leilighet tok form dag lever. Falle med måten mineraler og krystaller store planter, ett eller to. Blader av planter bedre runde. Krøllete og "snikende" type eføy planter i huset til Væren uønsket, spesielt i stuen. I stuen første gang Væren kan ytre sine briljante ideer, og da de flytter inn i gjennomføringsfasen. Her kunne han kjærlighetserklæring elskling og be for hånd og hjerte med stor suksess, enn i noe annet rom i leiligheten eller utenfor hjemmet. Rom Ovnu hjelper slippe løs sine potensielle talenter, som gir ham tillit i suksess. Ideell beliggenhet for å leve Aries - i lykke Rikdom sektor og sektor Kids.

 Rom for Taurus


 Taurus kan ikke forestille seg livet uten å leve. Og hvor er denne hlebosolnomu home away ta? Hvor arrangere sammenkomster og fester hvor dans vals Boston? Rom Taurus bare må være romslig. Selvfølgelig vil han trenger møbler. En sofa det ikke er begrenset til, vil han trenge to eller luksuriøse sofa eller sofa, og i tillegg til dette prakt fortsatt et par av myk dypt sete, sitter i det, begynner du å tro at nirvana er oppnåelige. I stoppede møbler vil det være et stort teppe som dekker nesten hele gulvplass, og på veggen - plasma. TV i celler - en gammel ting, og hjemmekino helt fornøyd med det. Ideell for stuen i huset hans - familien sektor.

 Rom for Twins


 Tvillinger stue trenger å snakke og var der "henge" med folk. I studio malohabarytke i Gemini kan være samtidig tretti mennesker, venner og venner av Gemini, og venners venner og venners venner. Rommet brukes når debattere samfunn, eller en gren for teaterforestillinger skalder, inkludert underjordiske eller lakkerings malerier er ikke anerkjent før allmennheten kunstnere. De behandler gjester bedre å ta med deg, Gemini ting litt bekymret. Hvis en gjest i huset, så ethvert rom automatisk konvertert inn i stuen, betyr Gemini ikke bry selv i nærvær av provisorisk stue møbler. Hvis mange mennesker, han rolig be henne om å sitte på en sofa. Det beste stedet for å leve i huset til Gemini - Kunnskap sektor eller sektor Kids.

 Rom for kreft


 Kreft stue behøver ikke mindre, men mer enn andre. Hvis han snur hjem til en festning, og ikke la det gjester, samtidig som blokkerer tilgang strømmen av penger. Stuen krabber prøver å vise nivået av velvære at de oppnådde. Hvert møbel og hver eneste detalj av interiøret vil de nøye utvalgt. Selv dørhåndtaket vil ikke få kreft uten å nøle og tvil: det er egnet til bandet rom? Kreft liker ikke fremmede i huset, hedret deres invitasjon slektninger og nære venner. De fleste kreftformer gjerne invitere til å besøke andre par i selskap med to familier, de er mest komfortabel mens du er borte på kveldene. Sector Rikdom og Ekteskap sektor - det beste stedet for levende hjem.

 Rom for Leo


 Leo dyrekretsen er forbundet med kreativitet, kjærlighet og barn som frukten av kjærlighet og jobbe samtidig. Huset Leo projisert på boareal.
 Mesteparten av Leo avgjort hjem liv holdes i lobbyen. Siden Leo genetisk tilbøyelig til å leve i palasset, pleier han å bruke hvert rom for sine funksjoner og fryktelig lei hvis et familiemedlem noen gang tror å slå stua inn på soverommet. Løvene sjelden lever i ett-roms leiligheter, og hvis det skjer, blir livet en kontinuerlig lidelse. Soverommet løve sover kabinett bygge kjøper foretrekker ikke - på jobb nok, og så mye tid Leo holder den i stua.
 Vanligvis imponerer med sin luksuriøse salongen Lion. Det er ikke nødvendig å ha denne luksus kostbart. Leo selv kunne komme opp med en design som ingen igjen. Han kan være på veggen med tapet jungelen, og rett i nærheten av veggen i karet vokse dato palm eller ficus stiger til taket, som en direkte videreføring av bildene og hvordan å oversette det til virkelighet. Med flekker og andre ukompliserte midler kan de bare slå en gammel, slitt bord antikk sjeldenhet. Stor bronse Hottey vil møte og hi - ty.vhodyat stuen. Inventar vil være på vegger og gulv og tak kan dekkes med tapet eller malt i den fargen som er den søteste huseieren eller malte skyer. Den mest vellykket hvis bor i huset er i Leo sektor rikdom eller ære.

 Rom for Virgo


 Jomfruen i stuen føler seg usikker og flau hver vei. På kjøkkenet, føler hun mye mer behagelig! Store områder - ikke for Maria, hvor hun føler seg som om i sentrum av området og fokus for det alle venter på noe, men hva det er nødvendig, kan det ikke forstå. Big Virgo klynge uinteressant, kan det lett bli kjedelig der, men fordi hun rett og slett ikke er mye behov i stuen, fordi hennes gjester kommer i et enkelt tall, og også det meste av kommunikasjonen er på kjøkkenet. Jomfru så stille som bor i ett-roms leiligheter, som de er nok til rommet ble stuen i løpet av dagen og sove om natten. Det beste stedet for å leve Virgin - Family sektor.

 Rom for skalaer


 Balanse gjerne slå din egen stue inn i klubben med de samme interessene. De liker å arrangere møter på intellektuelle diskutere nye trender innen vitenskap, kultur og kunst. Rom vekter kan slå inn i en musikalsk og litterær salong, som onsdag vil lese hans nye dikt poeter, blant annet kjent og anerkjent på torsdager - forfattere på fredager - satirikere, på lørdager, vil gjestene nyte musikken, og på søndager - dans og se andre danse. Balanse kan forene uvanlig, ukonvensjonelle folk organisere utrolig interessant kommunikasjon - slik at senere den besøkende salon dannet forskjellige "sirkler". Rom Váh er utformet for å sikre at alle var komfortabel i det, så her vil du finne stoler med høy rygg og puter i setene, små bord, som er aviser og magasiner, samt stående vase med cookies og godteri. Briller med champagne og martini - som en uunnværlig egenskap av å leve Váh. Denne sekulære salong hvor vertene fra ære og respekt, og forventer det samme holdning til deg selv. Stuen Váh etablert raskt sine regler og ritualer. Det beste stedet for å leve - i sentrum av flaks, i sektoren av Ekteskap og Gaza Barn. 

 Rom for Skorpionen


 Scorpion levende nødvendig for å opprettholde sosial status er først og fremst et spørsmål om prestisje. I hans hjem kan vel ikke være en stue, og ved første anledning han vil kjøpe et privat hus og ordne det minst et par rom for gjester. Rom Scorpion - en stor og nesten tomt rom der parkett gulv montasje beskrevet (og kanskje marmor, alt avhengig av de evner og preferanser av eier) og malte veggmalerier på veggene, gjort kjent artist. Tømmer litt, men det tilsvarer rommet. Ofte lever Scorpions feste restaurerte antikviteter. I den moderne stue kan de også arrangere en "levende øst", med teppe og puter, noe som kan føre menn rolig samtale, røyke en hookah. Scorpions flere enn noen - annet, som en "hjort". De er alle levende harmonisk plassert i Virksomhet Jobbe i sektoren of Fame.

 Rom for Skytten


 Skytten, selvfølgelig, også kan ikke leve uten å leve. Og hvor ellers kan han lære og instruere husholdningen og gjester? Skytten kommer ofte på besøk for å få hjelp og råd, ofte snu til ham som lærer i livet. Hvis Skytten - lærer, da det alltid kommer hans elever. Archer, som moonlights som en veileder, også foretrekker å gi leksjoner i stua. Rom Skytten er sannsynlig å bli delt inn i flere soner. Det vil være et koselig hjørne med sofa og ovalt bord med stoler rundt det, hvis du ønsker å spille noen spill eller noe å diskutere. Under den samme tabellen han gjøre elevene. Hvis det er en peis i stuen (som er alles drøm Skytten) ved siden av det vil sikkert være et par seter. Liten stue Skytten irriterende er det nødvendig å gjøre en god boareal. Ikke bli overrasket når Skytten-kjøper en bachelor, elskede, fire-roms leilighet eller hytte. Nei, det gjør ikke bygge matrymonyalnыh planer og ingen planer om å starte en familie. Han for komfort og lykke du ønsker på soverommet hadde han bare sov på kontoret - arbeid, og i stuen ble gitt til kulturaktiviteter. Han er perfekt for levende sektor lærere og assistenter. 

 Rom for Steinbukken


 Capricorn kjøper hilsen til hans hjem var "ikke verre enn alt", men senere stue fungerer som en kilde til irritasjon for ham. Den stolen for besøkende nok, måtte ta spisestuen, og gikk "raznostylыtsyna", den bustete gjest sølt kaffe på hvitt persisk teppe eller brent hans aske. Kort sagt, solid erfaring, ikke levende. Hver mote var ment å være en kilde til tap av nerveceller. Ved første anledning Steinbukken vil få en hushjelp for å bestille og renslighet i stuen, samt rundt huset var hennes plikt og hennes problem fordi å tilfredsstille kravene til Capricorn utrolig vanskelig, spesielt når det kommer til stuen. Det beste er om å leve i huset til Capricorn ligger i sentrum av flaks i sektoren lærere og assistenter.

 Rom for Aquarius


 Aquarius - en av de største og mest aktive tilhengere av stuen, som holder den opp fritiden. Til huset hans og han inviterer forretningspartnere, og sympatisk til ham mann. Han gir glede å ta imot gjester. TV i huset hans tar aldri en hedersplass, fordi vannmenn mye moro og sosialt samvær. Det kan enkelt få sin venn eller venn, Aquarius ta det for gitt, og hvis personen er interessant, vil det bare være takknemlig. Men det er ett lite "men": din kompis eller venn kan i sin tur, beundre Aquarius, så ikke ta ham til å besøke dem som du ønsker et mer seriøst forhold, hvorfor uskyldig kamerat. Antall gjester i Aquarius kan være svært forskjellige, det koster ikke noe å arrangere en overfylt fest og passere kvelden med noen ansikt til ansikt. Beste plassen i huset for å leve Aquarius - Ekteskap sektor.

 Rom for Fiskene


 Fisken tar imot gjester, men fort lei av deres tilstedeværelse. I tillegg er fisk forpliktet til all drikke og fôr, noe som krever økonomiske og lønnskostnader også vanskelig gitt fisk. Hvis gjesten er kjedelig, bokstavelig talt sovayetsya fisken på en stol, uten å vite hva de skal gjøre for å gjøre denne siste gjest venstre. På den annen side kan man interessant og rimelig opphold med i Fiskene uker (forutsatt at det kan eksistere i et merkelig hus uavhengig, bare av og til å kommunisere med master). Fiskene er mest egnet sted Gratulasjons sektor lærere og assistenter.  
Яндекс.Метрика