Feng Shui dør

 Hva dører anbefaler Feng Shui?

 Feng Shui dør


 I et hus eller leilighet får vi gjennom dørerBeløpets størrelse er også viktig: for mye fører til problemer med økonomi, for lite - konflikter og krangler. Å ikke rozviyuvavsya energi, bør dørene ikke være plassert foran trappen til andre etasje, og døren er ikke hindret Qi, bør det åpne inne.
 Svært merkbar effekt på rommet døren, motsatt der den er plassert:
? Hvis et kjøkken, vil beboerne ikke vet omfanget av mat;
? hvis sove, tretthet og søvnighet husstand bli faste følgesvenner;
? hvis stue, som har et teater TV eller hjemme, vil tiden bli brukt forgjeves;
? hvis toalettet, så kom deg ut av fattigdom vil ikke lykkes; hvis det kontoret eller biblioteket, vil alt det harde arbeidet være annerledes.
 Å redusere eller eliminere problemene knyttet til inngangsdøren hjelpe bells "musikk av vinden" hengende over seg, amuletter, mynter tredd på en tråd. De spre energi og transformere negativ energi sha qi i. Å bremse bevegelsen av qi dress rød stripe rundt døren (det kan vedlegge alle potensielt farlig dør) eller røde løperen under føttene.
 Ugunstig betraktet som en situasjon hvor:
? i korridoren dører er på samme akse, og det ikke er noen hindringer, fordi energien av qi med den raske rettlinjet bevegelse er konvertert til st. I dette tilfellet må du enten lukke døren, eller dele sin skjerm, eller ty til rød obvivshy sine dører;
? dør motsatt fra hverandre i bredden (vel, hvis de er det samme), mens en smal dør må visuelt utvide, henge et speil bilde og sette potten med planter;
? i gangen snur så mange dører (inkludert skap), som overstiger antall innbyggere. De vil forfølge konflikt, strid, sykdom, tap. Å løse situasjonen bør bruke metodene beskrevet ovenfor, som tilbyr feng shui.
 I inngangen, leilighet eller hus, er det andre dører som kan plasseres på ulike måter og åpen.
 1. Hvis to motstridende dører åpne mot hverandre, da de sannsynligvis til å trenge reparasjoner. I tillegg provosere de konflikter i huset. Resepsjonen, som kan fikse ting - forårsaker røde flekker på det området av håndtakene på hver side av døren.
 2. To protyvolezhaschye dør på kjøkkenet - er også en negativ faktor som fører til familien sammenbrudd. Det vil fjerne den rød stripe på gulvet eller taket, noe som taler som partisjoner skille farlige gjenstander fra hverandre.
 3. To dører i soverommet, spesielt hvis de er stadig åpen, forårsaker en tilstand av ubehag og tretthet. Drapery en av dem vil frata familien til negative konsekvenser.
 4. Det er ikke bra når ut dørene i gangen med to soverom, spesielt hvis de åpner i motsatte retninger, forårsaker enveis flyt av energi. Polo begge dørene skal åpnes inne i lokalene.
 5. Matters, som åpnet døren til badet. For å hindre tap av rikdom, bør det åpnes bare inne. Hvis det åpnes utover og synlig fra inngangsdøren i en avstand på tre meter mellom dem, så badet døren skal henge et speil; Hvis avstanden er mindre enn 3 m, bør speilet byttes maleri viser landskapet, men ikke et tre med løv.
 6. Ta hensyn til materialet som dørene. Foretrukket er tre og metall. Hvis døren er glass, bør det ikke være gjennomsiktig. Så henge gardiner eller kjøpe ugjennomsiktig glass. Videre må trekke på dører og skodder være symmetrisk for å opprettholde harmoni mellom yin og yang.  
Soverom med Feng Shui

 Planlegging Interiør Soverom Feng Shui. Hvor er det beste stedet soverommet?
 Som en tredje person sover liv, er det viktig Planlegging soveromSiden det bør sikre fred, hvile og beskyttelse fordi folk sover mer sårbare enn chuvav.
 1. For det første, når det skal gis et rom som er en betinget linje som deler huset i to deler, så å si, på baksiden. Dersom dette ikke er mulig, må du henge et speil på veggen mot soverommet til visuelt flytte den til ønsket plassering.
 2. Sterkt soverommet kan plasseres i grener dannet P - og U-formet konfigurasjon hjemme for ikke å provosere en splittelse i familien. Som i den forrige saken, vil speile hengende på veggen, orientert i hoveddelen av huset.
 3. Optimalt når et soverom ligger vekk fra inngangsdøren. Ellers vil leietakere bli rikelig med tid til å sove og ofte syk. Du hjelper speilet og "musikk av vinden."
 4. Det er viktig at soveromsvinduet ikke gå til dammen, ellers vil det føre til en depresjon i familiemedlemmer og skape psykiske problemer.
 5. Et soverom bør ikke være plassert i enden av korridoren eller vinkelrett på det, like ille, hvis to soverom er plassert overfor hverandre (i dette tilfellet anbefales det å dele sine bjeller, bell ødelegge sin motstand). Vel, når de er på samme side av korridoren.
 6. Nærheten til kjøkkenet også kan ikke anses som gunstig.
 Hvis den ikke unngås, avstå fra å være på begge sider av den totale vegg seng og sette ovnen.
 Det er ikke nok til å skikkelig løse problemet med planleggingen av soverommet, så det er nødvendig å sette i hennes seng (den beste form for hennes rektangulær) for å skape et komfortabelt miljø for søvn. Ansett optimal sone i nærheten av sør-vestveggen. I tillegg setter magisk kvadrat i plan rommet, vil du finne henne et passende sted i sektoren av familie eller ekteskap. Seng ikke: stå nær inngangsdøren eller foran den. Hvis andre alternativer er ikke mulig, skille dem fra hverandre "musikk av vinden" krystall bjeller. I tillegg bør sengen ikke være mot veggen med en dør som fører til soverommet.
 Det indre av soverommet bør unngå elementer med skarpe vinkler, spesielt hvis de er rettet til sengen; slike plassering eller speilskap med glassdører, hvor du vil bli reflektert i dem under søvn; bilder eller objekter er forbundet med elementet vann. Ikke plasser i soverommet og TV og datamaskin. Hvis det er uunngåelig at en slik husholdning elektriske apparater bør dekke klut. Til slutt bør døren til soverommet være lukket.  
Hvordan lage en papir båt?
 Moderne foreldre sannsynligvis husker godt hans barndom, som ikke var en tiendedel av masse leker som presenteres i dag i butikker og supermarkeder for barn i alle aldre. I disse dager ofte spilt som gjorde hendene. Et slikt leketøy produkter båter ble laget av papir. De består av papirark øvelse bok i pausene på skolen og etter skolen i bakgården til huset hans, og deretter testet sine kvalitetsskipsfart i nærmeste vanndam. Lyse minner, men hvordan å lage papir båt med mye mer sannsynlig å glemme.
I denne artikkelen vil vi oppdatere dine kunnskaper innen skipsbygging. Gjøre sammen med barnet ditt, papir båt, og du vil bruke god tid sammen. Barn er av natur veldig nysgjerrige, og de vil være svært interessant som å bruke et papirark kan gjøre en båt, som også vil også svømme.
 1.  Ta riktig papir.
  Hvordan lage en papir båt?

  Siden de fleste brevene er rektangulær form, men for å gjøre båten nødvendig firkantet ark, deretter gi det tidlig i riktig form. Bøyer noen av de øverste hjørnene til den alternative side.
  Hvordan lage en papir båt?

  Skjær forsiktig eller riv av den overskytende del av brevet.
  Hvordan lage en papir båt?

  Gjør innhentet i en annen diagonalt. Lines diagonaler trenger for å målrette i påfølgende operasjoner.
  Hvordan lage en papir båt?

  Bøyer noen av hjørnene i et kvadrat til linjen av skjæringspunktet mellom diagonalene.
  Hvordan lage en papir båt?

  Tilsvarende bøy venstre hjørne.
  Hvordan lage en papir båt?

  Snu stykket opp ned og bøye seg i et hjørne av sentrum.
  Hvordan lage en papir båt?

  Bend tre vinkel.
  Hvordan lage en papir båt?

  Nok en gang slår arbeidsstykket og bøyer noen av hjørnene til sentrum.
  Hvordan lage en papir båt?

  Det samme gjør med resten av vinkler. Dermed er bare ett hjørne av plassen bøyd tre ganger på vekslende sider.
  Hvordan lage en papir båt?

  Utvide ett av de fire hjørner som dannes.
  Hvordan lage en papir båt?

  Det samme gjør med motsatt hjørne. Dette røret vil skipet.
  Strekk to hjørner, som utgjør en del av baugen og akterenden av skipet.
  Skip av papir klar.
  Hvordan lage en papir båt?

  Dessverre er denne type båt på vannet hviler ikke veldig lenge, så hans strenge og bue raskt fylt med vann. Hvis du trenger mer nepotoplyamoe skip, prøve å lage en papir båt.  
Яндекс.Метрика