Feng Shui gangen

 Hvordan vurderer stue feng shui? Dyrekretsen tegn og installasjon av hallen.
 Hvis teateret begynner med garderobe, huset vårt, selvfølgelig, begynner med inngangsparti. På mange måter staten av arten gangen og livskvalitet avhenger bygge deres suksess. Slik det ser ut, avhenger av mange ting. Gikk til vår gjest, hvis enda litt observant, kan fortelle oss mye, om ikke alle, ikke å være Sherlock Holmes. Samme rom som kommer inn terskel leilighetene, gir oss et førsteinntrykk av huset og menneskene som bor i det. Og her oppstår eller kjærlighet ved første blikk eller avvisning. Siden det første inntrykket skjærer inn i vår underbevissthet, for å håndtere effekten som produseres er svært vanskelig, nesten umulig. Vel, hvis vi umiddelbart finne oss selv i et stort rom. Små, intime peredpokiy- "skapet" Dooms eiere av slike boliger til hindringer i dine bestrebelser, passiv oppfatning av verden, mangel på initiativ og vilje begynnelsen. Det kan også være en hemming gjennomføring av planer og prosjekter når de fleste av tiltakene faller
 under meget berømt og veldig trist definisjon: "Initiativet blir straffet." Noe bedre å lukke liten lobby er stor, men rotete, preparerte gangen. Begge - hindringer for suksess. I form av Feng Shui gangen er viktig, fordi gjennom den energien inn i leiligheten gangen og staten er avhengig av antallet og kvaliteten på energi. Få av oss i leiligheten er lykke som en romslig hall ved inngangen. Er alt så håpløst? Ikke i det hele tatt! I arsenal av Feng Shui, er det mange verktøy som bidrar til å forbedre den visuelle plass, bringe det inn i harmoni.
 Forbedre energi gjøre henne flytte vil hjelpe bjeller på sidespeilene (men ikke rett overfor inngangsdøren!), Bright lys og andre veggdekorasjoner. Rommet kan gjøres attraktivt ved å henge i gangen vakkert bilde - slik at den fanget øyet umiddelbart etter inn i bygningen. Hall virker mer hvis det er lyst og ikke overfylt med møbler dekket med lys bakgrunn. I de to-etasjes leilighet er uakseptabelt at en gang var synlig fra inngangen trappa til de øverste etasjene. I dette tilfellet bidra med dekorative gitter planter og skjønte partisjoner.
 Harmoni eller disharmoni i gangen viktig for alle dyrekretsen skiltene, og vi vil vurdere nærmere hva betyr denne delen av leiligheten for alle medlemmer av zodiaklyset sirkel.

 Væren og gang


 Væren - dette er begynnelsen av alle tilfeller, fødsels hendelser. Det er naturlig at i leiligheten vår stjernetegnet Væren projiseres på en gang. Gangen har alvorlige konsekvenser for Væren, knyttet til det samme merket. Væren har leiligheten gangen neharmonychnuyu ikke være i stand til å fullt avsløre sine talenter og evner å realisere. Tilstand gangen mest direkte påvirke hans utvikling som person. Naturligvis mest indikerte at virkningen på barn, Ovnah slik at foreldre har mye å gruble over om den elskede barn av ikke så solrik og skyfri, som ønsket. Det er mulig å begynne å gjenopprette ro og orden i gangen, gjør det behagelig for øyet, ble stemningen løftet gang Logg inn til huset.
 I en familie, for eksempel, gjorde ikke noe spesielt, hang bare et styre overfor inngangen notater. Naturligvis, vertene ti sønn, fikk kontroll matematisk "toer", retur hjem i doldrums. Ved å skrive inn, han umiddelbart lagt merke til at noe skrevet på tavlen. Det var følgende tekst: "Suppe i kjøleskapet. Foreldre på jobb. Problemer, når de har inntruffet - bak, og tenker ikke på dem. Så poobeday og en god hvile! La sju. Med vennlig hilsen, forfedre ". Naturligvis, fyren jublet og roet seg ned, gikk forelder glad midlertidig "kutte av" problemer, og om kvelden han spurte sin far analysere feil i ulykkelig kontroll. Så meldingen mottas i gangen, spurte programmet og fjernet den negative stemningen gutt. Den samme meldingen mottas i stua, ville ikke ha en så sterk effekt. Det er best for Væren, hvis inngangsdøren til leiligheten ligger i Virksomhet Jobbe. 

 Taurus og gang


 For Taurus gangen - noe mystisk sted, området av hemmelig og ukjent, ser han først instinktivt og intuitivt. Så mørkt, rotete stua vil påvirke Taurus, uten hypnose inspirerende ham ubevisst program fiasko, frykt for deres fremtid og utrygghet. Ganske annet lys, og vil fungere godt utnevnt gangen. Deretter Taurus terskel, sukk av lettelse: "Vel, jeg er endelig hjemme! "Og straks tung byrde av trøtthet på dagen vil falle på skuldrene, og hva et øyeblikk virket det som katastrofe vil bli presentert" obydkoy barn. " Den ideelle posisjonen for inngangsdøren Taurus - Lærere og assistenter sektor.

 Tvillinger og gang


 Gemini kan ofte møte en heldig pause det i gangen. Spesielt lykke til dem som står i gangen eller hengende telefon, fordi de gode nyhetene kommer ofte til oss på telefonen. I gangen kan det osinyty "for å komme opp med en idé lenge i luften og så behagelig landing pad. Noen ganger kan de selv ta alvorlige avgjørelser i en tid da de er i gangen. Hvis i gangen all right, tankene flyter i Twin optimistisk linje. Hvis det tett, mørk (lyspære brent ut, og alle hender ikke kommer til å erstatte den), og matte på døren var dekket med støv, hadde ikke noe godt ikke kommer tvillinger. Det vil være i dyp sorg og smerte å tenke at livet kunne ikke og han ikke endres, fordi det avhenger av andre mennesker, ikke ham, ikke han bestemmer. Og med slike dystre tanker han kommer inn i leiligheten. For Twins fin dør i sektor kunnskap og sektor lærere. 

 Kreft og gang


 Kreft i harmoni eller disharmoni av hallen avhenger først og fremst deres profesjonell suksess. Det vil være i gangen tett - derav avansement i karrieren forvente noe å være på den navalyuvaty hver jobb, men selv en enkel "takk" for at han ikke vil vente, opptrer som en ydmyk "trekkdyr". Så det første du bør ta hensyn Cancer hvis det problemer med gjennomføringen av profesjonelle (ikke finne jobber i sitt felt, ikke har økt like), er det statens egen hall. Bringe det i orden - begynne å endre. Jeg jobber der, og velkommen forbedring skje. For Kreft best hvis døren til leiligheten ligger i sektoren karriere.

 Leo og gang


 Løver, er forpliktet til å holde hallen i orden hvis du ønsker å bli behandlet, som forventet, med respekt. Tilstanden til hallen avhenger av hvor anerkjente de anses av andre, ikke bare kolleger, men også alle de personene Leo snakker. Når problemer i gangen Leo kan være så ukjent geni og til slutt slå inn begått misanthrope. For byen, så vel som for kreft, er det best hvis døren til leiligheten ligger i sektoren karriere.

 Virgin og gang


 For Virgin gangen er en kilde til stress og irritasjon. Likevel - som alltid på gulvet natoptano, litt sand ved inngangen, og rengjør det burde ikke en gang om dagen, eller knuse gjennom leiligheten. Har barna gjette nullgrodde våren slaps joggesko rett ved inngangen til matten? Der det! Portfolio kaste rett ved inngangen, slik at da spotykayeshsya om det, vel, hvis ikke faller. Hvis gangen er et skap eller kommode, spesielt hengende hylle, er det generelt en katastrofe fordi Virgo sikkert "hilse" med alle hjørner av møbler oppført de deler av kroppen, som er nærmere hjørnene. Generelt, Jomfruer spesielt vanskelig å organisere plass gangen så nervøs og irritert årsaker nesten borte. Best av alternativer for inngangen til leiligheten for Virgin - sektor lærere.

 Skalaer og korridor


 Vekten bør være spesielt forsiktig tilnærming til design av hallen: hvor harmonisk det avhenger og harmoni i familien. Hvis du samler flasker i gangen for å sette dem inn i skrap kan bringe en partner til binge. Faktisk, uansett hva som er zahlamlyatsya gangen - i alle fall vil det hjelpe fremveksten av "stagnasjon" i forholdet, når en tråd hjerte følelser opprinnelig dekket med mugg og mose porastayut og deretter rive. Dersom saldoen på randen av å bryte opp med en partner, bør de betale hensyn til statens egen hall. Hvis det ikke er greit, kan det bringe hallen for å liksom være i stand til å gjøre en levedyktig energi falming relasjoner tillate partnere å se en annen vinkel, vekk fra den vanlige stereotypen. Sektor Lærere og assistenter - det beste stedet å plassere døra til leiligheten vekter.

 Skorpionen og gang


 I livet Scorpio gangen knyttet til helse. Ønsker ikke å såre Scorpio og forfall - derav, gjennomsyret som sin egen hall. Interessant faktum: nemlig Scorpions foretrekker en leilighet med en romslig stue og gang alltid foretrekker hallen, selv en liten, lang, svingete korridoren. Når Scorpio glemmer å gjenopprette ro og orden i gangen, så han begynner ulike typer plager. Noen ganger er det nok bare å sette i gangen ren og ryddig, ordentlig lufte det, heve luft duft av sitron eller sedertre (sykdom mer egnet furu), og alt faller på plass, sykdommen avtar, og det virker som alle problemene med en drøm. Virksomhet Jobbe - mest passende sted for inngangsdøren til leiligheten Scorpio.

 Skytten og gang


 Skytten, huset der det er problemet med "Fedre og sønner" (besteforeldre og barnebarn, besteforeldre og barnebarn - kort sagt, den konflikt av generasjoner), bør også begynt å rydde opp i gangen, fordi det er ansvarlig for relasjoner med barn i deres liv. Ikke dårlig i dette tilfellet, rett overfor inngangen til å henge familiebilder, som viser hele familien som en helhet i en av de lykkeligste øyeblikkene i livet, når alt av kjærlighet. Dette fotografiet kan spres på hjemmebane energi familiens lykke og samhold, og mange bare ikke har noen problemer. Skytten er harmonisk til inngangen av leiligheten sektor lærere og Steinbrudd sektor.

 Steinbukken og gang


 I livet gangen Steinbukken er assosiert med huset i det hele tatt. Hvis det store rom med høye tak og elegante møbler, vakker romslig kjøkken, bad med et vindu og en jacuzzi i det, men en liten, tett gangen, Steinbukken vil synes at han lille huset som ikke oppfyller sin posisjon i "Table of rangerer "og dette avviket kan gi opphav til oppfatningen av ekte psykologisk mindreverdighetskompleks. Selvfølgelig, vi kan og må gjøre alt for å se romslig gang. Om fargen og lysdesign vi har sagt, men du kan fortsatt "push space" ved å fjerne dør mellom gang og kjøkken (i tilfelle at det er korridor) og erstatte den med en bue, malt hvit. Det samme kan gjøres hvis gangen - den gangen som fører til stuen. I tilfelle at stuen er ikke et soverom og deltid, kan du også erstatte døren bue. For Steinbukken best hvis døren til leiligheten ligger i Gaza Karriere. 

 Aquarius og gang


 Vannmannen kan snakke i timevis, stående i gangen, eller "henge på telefonen" når telefonen i gangen. For ham er dette stedet å kommunisere og motta informasjon. Igjen, i nært gangen vil han føle ubehag og prippen selv. Informasjon vil bli oppfattet som mer mørke toner, og samtalen kan være om noe i det hele tatt, den typiske tom skravling som tar bort vår dyrebare tid gjør det umulig å bruke den til noe virkelig viktig og nødvendig. For Aquarius svært viktig at gangen var lyse og godt ventilert til det. Derfor er det nødvendig å lukke døren til kjøkkenet i en tid da det var noe aktiv kokt, bakt eller stekt til disse luktene i gangen ikke v'yidalysya. Bemerkelsesverdig vil se hvitt tak med mange små, men skarpt lys. For vannmannen best hvis døren til leiligheten er i sektoren av Kunnskaps. Plassering dør sektor lærere og assistenter vil også være gunstig. 

 Fisk og gang


 Dårlig gangen frata fisk ikke bare tilstrømningen av energi, men også blokkerer tilgangen strøm av penger. Ikke overraskende, i Fiskene rotete med møbler og strødd med hauger av papiravfall gangen finans, kalt "synge sanger" og "få endene til å møtes ikke konvergerer." Dersom fisken ønsker å forbedre sin økonomiske situasjon, bør de starte med analyse av steinsprut i gangen. Når dette Augean stallen likheten blir et tegn på menneskelig bosetting vil endre seg og begynne å korrigeres. Den optimale plasseringen av inngangsdøren for Fiskene - Karriere i sektoren. Beliggenhet dør sektor lærere og assistenter vil også være gunstig.  
Яндекс.Метрика