Feng Shui loftet

 Feng Shui mezzanine, Feng Shui loft, Feng Shui loftet.


 Hvordan loft, loft etter reglene i feng shui.
 Steinbukken dyrekretsen er om målene, yrke og karriere. Huset eller flat tegn Steinbukken projisert på mesaninen, loft eller loft.
 Viktigst - ikke konvertere mesaninen i sammensetningen av unødvendige ting. Det samme gjelder til loftet. Attic, heldigvis, bolig, men det har den samme regelen. Det er best hvis taket på loftet fordi skråtak alltid symboliserer reduksjon suksess. Hvis du har et loft med en skrå tak, prøver ikke å tilbringe mye tid i den nedre delen av rommet. Optimal loft av konvensjonelle vinduer og tak. Takvinduer er plassert i taket, og skaper en masse problemer. Først vinduene på taket - er ikke i det hele tatt kjent og naturlig. Dernest et vindu på vår underbevissthet signaliserer fare og gjør venter "gjester fra taket." Vel, hvis du går Carlson, ellers?
 Væren rett og slett født til å leve på loftet. Det var der han lettere å oppnå noen mål, hvor det er den korteste og mest direkte ruten. Det er ønskelig at mesanin i huset til Væren er romslige, og at det var "forbruksvarer" brukt og reservene oppdateres (såpe, vaskemiddel, toalettpapir, servietter); på de fleste - ting for sesonglagring. Ble slaktet renoverte aviser og rester av tapet, fører støv mesanin til stagnasjon i karrieren til Væren, gjør ham en mulighet til å ta et trinn høyere på stigen av sosiale hierarkiet. Det er best hvis mesaninen i byggsektoren er Væren karriere.
 Taurus risikoer permanent utvist fra sine hjem muse av fjerne vandringer, hvis det er et problem mesanin. Hvis Taurus gir, er det best å loft brukes aktivt. Tross alt, hvis det veldig lat til å klatre opp og ned trappene (forresten, bør det ikke være noen gardintrapp, og god sterk vaklende trapp uten trapper), kan du kjøre loftet barn. De er glade for å spille der i regnet og været er bra ikke nekte. Optimal plassering mesanin i huset til Væren - sektor lærere og assistenter. På loftet kan også velge det riktige området, for eksempel, det henger bilder av landet hvor du ønsker å besøke.
 Tvillinger egentlig ikke liker loftet og loft og mesanin er ikke spesielt aktet. Men hvis de ikke vil gi den ordren vil tiltrekke seg inn i livet ditt ekstreme omstendigheter. Den verste plasseringen i mezzanine leilighet Twins - Rikdom sektoren og lærere og assistenter.
 Kreft hvis han ønsker å være lykkelig i ditt personlige liv, bør du være spesielt oppmerksom på mesaninen i leiligheten, fordi deres tilstand påvirker hans relasjoner med partnere. Det er ikke nok å male døren mezzanine hjerter, må vi også oppmerksomme på hva som er gjort på mesaninen. Anta, for eksempel, er det bilder av alle dine "tidligere" og fortiden vil ikke la oss ut av oss selv, vil ikke utvikle nye relasjoner, vil de bryte uten noen åpenbar grunn. Det beste er om mezzanine leilighet Kreft er en sektor av Ekteskap og partnerskap.
 Lion refererer til mesaninen som bruksareal, og hun betaler ham det samme: hvis mesaninen orden, er ikke deponering ikke der, så på jobb i Lion alt vil bli bra og selv stor. Best for Leo mezzanine - og som ligger i sektoren rikdom.
 Virgo kan gjøre en muse allergi mindre gjenopprette orden på mesaninen. Ingenting muse vil forbli som spytte på Virgin og fly bort. Og forholdet til barn av jomfru kan bli ødelagt hvis hun ha tastet leiligheten, beste mezzanine "nødvendige" ting som er og vil bli basert der i årevis uten bruk. Den optimale plasseringen av leiligheten mezzanine Virgin - Barn i sektoren.
 Skalaer, Casually referere til mesaninen og loft, undergrave sikkerheten i hjemmet ditt. De er best litt antresolky hvor du kan sette ting og ta dem bare stå på stolen. Deep mezzanine, som har i seg selv klatre for å fjerne ting derfra, kontra Teresa. Den beste beliggenheten i bygningen mezzanine vekter - Familier i sektoren.
 SkorpionenAvsa mesanin i sammensetningen av junk tiltrekker ensomhet i sitt liv. For er det spesielt viktig at alle på mesaninen var i perfekt eller nesten perfekt orden og at det skladuvaly ubrukte elementer. God stand mesanin i bygningen tiltrekker Scorpion kollegaer, og gir relevant informasjon "on demand": tenkte det ville være fint å kjøpe en bil, en postkasse straks sette avisen rubrikkannonser, som er inkludert overskriften " kjøpe en bil. " Skorpionen hedret, ringte - og da fant den var ute etter. Veldig bra, er hvis mesanin i byggsektoren i Skorpionen Kunnskap.
 I Skytten spesielt forhold til mezzanine, loft og loft. Skytten har alltid muligheten til å lete etter skatten på loftet, loft symbolsk som ansvarlig for det vell av Skytten. Så Strelets meget godt leve på loftet, slo han det dårlig og ukjent artist, han ble berømt og rik, slik at vi lærer om på loftet rommet bare gjennom memoarer og biografiske essays år senere. I sitt eget hus Skytten nødvendigvis holde på loftet noe originalt. Gjerne det ikke vil være der enten tørre klær eller sopp. Snarere ordne rommet under "sjørøverskute" eller noe like utrolig. Selvfølgelig, flott hvis mezzanine leilighet i Skytten er sektoren rikdom. Og han beordret sin lykke, er dette det adressert.
 Ibex kan ikke forestille meg livet uten mezzanines. Han liker ikke klynge av ting i huset, og er glade for å være på mesaninen fjernet alt som ikke bruker i dag og i morgen. Som sådan er det ingen gigantisk mesanin, har Capricorn å være fornøyd med det vi har. For ham er det beste en mesanin Sector Karriere og kunnskapssektoren.
 Aquarius refererer til mesaninen som merkelige, mystiske elementer av bygningen. Hvorfor mesaninen, er det vanskelig å forstå, som så ofte, uten videre, blåser bare alt mesanin, og kanskje litt tapt. Er ikke at hans liv er ikke noe mystisk og mystisk. Den beste plasseringen mesanin i huset til Aquarius - sektor lærere og assistenter.
 Fisker bør starte med å parsing rusk på mesaninen hvis de har problemer med å ta beslutninger. Når de bestiller på mesaninen, de er greit med de oppgaver og nære venner, kollegaer. Ugunstig mezzanine bringer stagnasjon i begge områdene. Det er best å fiske plassering mezzanine sektor lærere og assistenter eller familie sektor.  
Hvor du skal plassere crib

 Plassering crib


 Hvordan seng for et barn. Tips fra feng shui.
 SengKanskje det viktigste elementet av barnet. Tross alt av sengen avhenger av hans helse og humør, vil det være morsomt, energisk og ganske svak og rastløs. Crib bør gi barnet en følelse av trygghet og fred. For å skape en slik atmosfære, er det nødvendig å riktig plassere den og opprette en sone på søvn rolig, beroligende atmosfære. For å gjøre dette, Feng Shui, er det mange finesser.
 Uansett hvilken modell du velger barnesenger. Men det er noen krav til baby senger som er viktige å vurdere.
 FørsteNær sengene må være tilbake, og solid. Gunstige anses semi-sirkulære og firkantet tilbake og ugunstig - hellende, kupert, gitter, trekantet, kobber og tilbake med stenger.
 Dernest Sengen må ikke være for smal. Barn spinne i en drøm, og hvis en smal seng, et barn kan falle ut av det.
 For det tredje ikke kjøpe barn runde senger og senger på hjul: disse senger representerer ustabilitet, og barnet vil vokse nervøs og urolig.
 Crib sted slik at barnet lå på det, kunne han se utenfor rommet. Best seng posisjon, nær sideveggen, hodegjerde og veggen diagonalt rom.
 I noe tilfelle ikke sette sengen rett overfor døren: bestemmelse drømme føtter til døren forbundet med døden (husker uttrykket "bringe frem bena").
 Hvis planlegging rommene ikke tillate andre bestemmelser, ta vare på det i senga av føttene var ganske høy rygg eller vidhorodit seng dør ved hjelp av skjermer, møbler eller antall planter på stands: det viktigste som improvisert gjerde var over sengen.
 Tilsvarende bør gjøre hvis sengen er iznozhem eller hodegjerde til vinduet. Plasser seng sammen med felles toalett vegg heller ikke bidrar til god søvn: WC er en kraftig kilde til negativ energi. I dette tilfellet må du flytte sengen ut fra veggen i minst en halv meter.
 Som et barn, min seng var en lang tid på den måten, og jeg sove på det ekkelt, betyr det sover ikke, drømte han om mareritt. Mine foreldre visste ingenting om feng shui, på den tiden disse bøkene har blitt løslatt fordi de ikke kunne hjelpe meg. Og du vet, slik at barna kan hjelpe! Husk på hovedregelen: Hvis et barn ikke sover i sengen sin om natten alltid skjer med deg, derfor kreves permutasjon.
 Avgjørende å kjenne babyen har en posisjon under søvn. Derfor bør dette problemet komme alvor. Hvis han sover hodet i riktig retning, vil han ikke har helseproblemer, vil søvnen være sterk og sunn, og drømmer - Enkel og moro. Ellers vil skjebnen til barnet være søvnløshet, angst, mareritt eller sykdom.
 Den ideelle situasjonen vurderes å sette kursen nordover, som i dette tilfellet en person ligger langs de magnetiske feltlinjer of the Earth. Denne situasjonen bidrar til fred, god helse og rask helbredelse av sykdommer.
 God søvn hodet mot øst, følgende løpet av himmellegemer. Øst siden antikken blitt assosiert med vekst, utvikling, blomstring, er fokus for sinnet og mental styrke. Fordi denne energien direkte gunstig for barnet. Og i sommervarmen denne bestemmelsen gir en følelse av coolness.
 Drøm hodet vest forbedrer følsomheten gjør barnet mer emosjonell, følsom. Dette er en ideell posisjon for kreativt begavede barn.
 Men hvis du er i en drøm babyens hode er slått i sør, er det sannsynlig å være dårlig søvn og ofte syk. Hvis du endrer posisjon under søvn er ikke mulig (for eksempel, blir barnet liggende føtter til døren), feste headboard barn fra utsiden av hodegjerde, et lite speil, som reflekterer overflaten mot sør, vil det dempe de negative effektene.
 Når du velger en retning for søvn kan også bli guidet gunstige og ugunstige områder av barnet ditt.
 Det er viktig at ikke bare plasseringen av sjiktet på inngangsdøren og den retning i hvilken barnet sover, men den side av verden hvor det er plassert. Det hender at noen energisektoren rommet ikke passe et bestemt barn. I et slikt sted er det ikke fornyet, opplever alvorlig ubehag og etter hvert begynner å oppføre seg som "tung". Så det viser deg at det er dårlig, og han vet ikke hvordan de skal løse dette problemet. Dette prøver å gjøre endringer i rommet, etter de gunstige og ugunstige retninger. I Feng Shui er det antatt at disse områdene må forholde seg til 10 år, men hvem vet, kanskje barnet ditt - et unntak fra denne regelen. La ham ta del i permutasjoner og han vil velge et sted å sove. Barn føler seg energifeltet og ta signalene bedre intuisjon voksne, så barnesetet er sannsynlig å påvise vellykket.


 Hvordan å skape et godt miljø barnehage for babyen sove


 Seks "nei" for barn


 Til mens sovende barn virkelig uthvilt og samlet styrke var å plassere sengen og la hodet i riktig retning. Andre møbler også spille en rolle - og ikke mindre viktig. Noen ting skape spenning, ikke la barnet ditt til å slappe av, med sitt sovested for å fjerne. Det er noen tabuer som tilhører barnet.
 1. Ved siden av sengen bør være ingen speil. Innsovningsvansker, mareritt, frykt - årsaken til alle disse plager kan være tilstedeværelsen av speil i området på søvn. Speilet hvis det er i barna skal plasseres slik at det ikke vises seng, å se meg selv i speilet, kan barnet bli skremt våken. Generelt, noe som har en reflekterende overflate, bør holdes borte fra vuggen. Deaktiver kan selv TV. Hvis det er i barnerommet, sørg for å dekke skjermen om natten.
 2. plass under sengen bør forbli gratis. Ikke opp der bokser, kofferter, bøker, leker. Selv potten bør ikke sette der. Noen ting under sengen skaper stagnert energi, skadelige effekter som barn vil bli utsatt under søvn.
 3. Over headboard også bør ikke være alt: ingen bilder, ingen lys, ingen speil, ingen skap eller hyller. De vil forstyrre barnet under søvn. Dette gjelder den innebygde møbler som skaper tomrom. Tomrommene å la sove negativ energi, legger press på hans hode og hals. Dette - en garanti urolig søvn og nervøse lidelser. Vær oppmerksom på - noen barnemøbler dårlig planlagt, for å spare plass crib bygget i rack eller vegg enhet og en køye på baby hengende rack eller kabinett. Unngå slike møbler. Selv et barn med en stabil psyke kan utvikle en fobi, på grunn av ubevisst frykt for å bli låst ned. Disse suitene også gi handlingsrom i omorganisering av møbler. Hvis det viser seg at dette ugunstig trend søvn for et barn, er det vanskelig å endre.
 4. Du kan ikke sove under en bjelke i taket og rom med skrå tak, disse designene utstråle destruktive energi som kan alvorlig skade barnet ditt. For eksempel vil en stråle som går på tvers av sengen, provoserer sykdommen de deler av kroppen hvor den går. Hvis permutasjon og substitusjons Rom umulig, ville den mest effektive løsningen bli himling. I dette tilfelle bjelken bokstavelig talt forsvinner. Men for å realisere et slikt prosjekt er ikke alltid mulig. En alternativ løsning - "close" kløft Creeper eller en krans av små leker, rangler. Selv om dette tiltak, og vil ikke eliminere energibelastning laget av strålen, vil det svekke strømnings knusing energi utstrålt stråle kanter. En annen måte - å henge på strålen store vind bjelle med fem hule rør. Men dette fungerer bare i den østlige og sørøstlige rom. I andre områder av destruktive energistråler ødelegge et par hule bambusstenger bundet med rød tråd. Stavene er opphengt til kantene av bjelken på begge sider (to pinner på den ene sidekant og de to andre) hull ned til 30 - 40 ° i forhold til strålen. Rød tråd aktiverer ledende egenskaper av bambus stilker. Flyter på en pinne, har fiendtlig energi rundt det forvandlet til en positiv. 
 5. Sørg for å lukke senger ikke vises skarpe kanter. Skarpe vinkler avgir negative energien flyter, kalt i feng shui "gift piler". De stakk av barnet, har de ikke sove og energi znestrumlyuyut det, noe som ytterligere fører til ulike sykdommer.
 "Poison piler" produsere skarpe kanter av møbler - skap, skap, arrangert L-formet møbler, vegg anslag, skarpe gjenstander. Hvis disse vinklene ikke kan fjernes fra sonen på søvn, "close" sine vine (ganske kunstig, som levende planter i nærheten av sengen om natten vil suge energi fra sovende baby) eller drapere. Og best av "gardin" hjørner krans med leker og bjeller.
 6. Det er ønskelig at et barn var det ingen TV, ingen datamaskin, disse enhetene skape skadelige elektromagnetiske virvelstrømmer. Hvis de ikke kan fjernes, selv om natten trakk pluggen.  
Яндекс.Метрика