Feng Shui toalett

 Toalett Feng Shui.


 Hva bør vurderes når utstyre toalettet? Vilkår for feng shui i design og utforming av toalettet.
 Toalettet bør ikke være synlig fra inngangsdøren og ligger på motsatt side av døren til soverommet. Burde ikke det være i området av rikdom. Hvis toalettet ligger i området av rikdom, berømmelse eller karriere, det skader disse sektorene, hensyn avløp muligheter.
 Hvis din hjemme toalett er ikke veldig bra, du kan knapt flytte det til et annet sted. Avhjelpe situasjonen kan, holde lokket toalett og toalett døren permanent stengt. Ikke dårlig henge utenfor døren speilet for å gjøre toalett symbolsk forsvinne. Obligatorisk god ventilasjon. Naturligvis skal toalettet være opprettholdt renslighet. Gjeldende på grunn av funksjonsfeil vann - et symbol på den tapte penger. Katastrofale toalett i det geometriske sentrum av leiligheten, det forlenger den negative energien i hele leiligheten.
 Toalettet bør være så mindre synlig fordi dens størrelse bør være beskjeden. Det er bedre å separat bad og toalett. I kombinasjon er badet ønskelig å skille toalettet fra badet lav vegg eller skjerm.
 Væren oppfatter toalettet som et nødvendig onde, og høyre gjør. I form av feng shui bedre hvis det er ingen toaletter i huset, men vi kan ikke gå å avlaste seg for "telt" eller spør naboene. Derfor er det lurt å minimere energitapene påført en bestemt sektor tilstedeværelse i toalettet der. Væren enkleste overleve hvis skadet toalett sektor er Kunnskap.
 Taurus se toalettsetet for å kroppen kan godt sende sine behov, og gjør alt for å holde seg i skapet var behagelig, ikke bare for ham, men også for andre familiemedlemmer. Det utstyrer toalettet slik at for å opprettholde renhet er det enkelt og rimelig, selv særegen lukt i toalettet toalettet sjelden observert. Den minst smertefulle for Taurus toalett ligger i Sector Kunnskap.
 Tvillinger tror ikke at det er et toalett. "Vi må derfor er det nødvendig" - de sier seg selv og ikke betale noen oppmerksomhet til toalettet, med unntak for de øyeblikkene når du besøker dette lokaler er nødvendig og presserende behov av kroppen. Tvillingene vil ikke skade toalett plassert i sektoren Familie eller karriere.
 Kreft liker å tenke på toalettet, og liker å lese bøker der. Sannsynligvis for velferds Kreft bygge leiligheter med tre bad, hvor han var til å reflektere i ro og mak to-roms, uten å skape problemer for andre leietakere. Skadet toalett sektor karriere eller sektor of Fame Kreft forårsaker ikke permanent skade.
 Lion mener toalett integrert del av bygningen (og faktisk, er gaten kjører ikke veldig praktisk), garanterer komfort hele. Vanligvis Leo leiligheten har et separat toalett og bad med WC, og et toalett, som er separat blir brukt for gjester hjemme enn hjemme. Toalettet ligger i sektor kunnskap og sektor lærere og assistenter, forårsaker den minste skade Levu.
 Virgo selv i toalettet kan gjenta seg noen staving eller dikt satt til å lære utenat. Det er mulig og lese bøker i institusjonen. Virgin liker å besøke toalettet "på sporet". De er den minst dårlige toalett plassert i sektoren of Fame.
 Skalaer bør ta vare på velferden til et toalett som ikke blokkere tilgang til deres hjem energi penger og finansstrømmer. På den ene siden, de må prøve å toalett symbolsk forsvant, og den andre - at det var gjort "i tankene." I dette konseptet inkluderer en behagelig toalettsete, og et teppe på gulvet og defekte tank og avløp og toalettpapir holder i behagelig avstand - som var i nærheten, men ingen noensinne rørt. Hvis Vekten vil være i stand til å arrangere et toalett i samsvar med prinsippene i Feng Shui, er det nesten garantert velvære. Hovedvekt på toalettet var ikke i leiligheten hans sektor rikdom. Alt annet Balance oppfatter filosofisk.
 Zodiac skiltene Skorpionen informasjon knyttet til stress og ulykker. Huset tegn Scorpio projiseres på toalettet. Skorpionen var trolig den første som tenkte å bygge et toalett. Verre Scorpio refererer til "baksiden", han har mer problemer, og fremfor alt personlige problemer. Sektor Sektor Kunnskap og familier - de stedene der det er lettest å bære Scorpio nærvær toalett.
 SkyttenOkkupert noen refleksjoner kan fortsette sitt vesen i skapet, og for en stund "falle ut av virkeligheten", noen ganger opptil en time, selv om det i utgangspunktet ikke liker somle i rommet. Det var uheldig for ham plasseringen av toalettet - sektor lærere og assistenter.
 Ibex i øyeblikk av alvorlig og ansvarlig valg kan bli en hyppig gjest toalett til vanlig tid han prøver å bruke tid på det så sjelden som mulig, fordi den anser urent sted. Noen ganger oppløsningen kommer i hans hode er i toalettet. Familier Sector - minst skade på toalettet i huset til Steinbukken.
 AquariusHvis de ønsker å gjøre en karriere og få faglig anerkjennelse, akkurat det samme skal dnyuvaty og tilbringe natten på toalettet, fordi de fleste strålende oppdagelser og oppfinnelser kan komme opp med ham der. Det verste stedet for Aquarius toalett i huset hans - Barn i sektoren og sektoren karriere.
 Fisker nesten ikke merke til toalettet. Den eneste gangen når de er ute etter ham intenst og tenke på det - når du reiser og reise. Det verste stedet for deres toalett - sektor lærere og assistenter.  
Feng Shui Kitchen

 Hvordan å utstyre et kjøkken basert på feng shui. Making Kitchen Feng Shui
 Tradisjonell mat regnes som den viktigste rommet siden det koker. Komfyr (og i disse dager - en plate) som et symbol på familie velvære.
 Det er viktig som kvantitet og kvalitet på maten blir tilberedt. Ønsker å leve i overflod? Da må du ikke glemme i tid for å fylle opp igjen mat i kjøleskapet og pantry, har de ikke på noen måte være slem! Hvis kjøleskapet som svar på din trist "Hei! "Tilsvarer ekkoet deg - så du inviterer til huset energifattigdom.
 Plate bør plasseres slik at du står ved siden av henne og lage mat, så alle som kommer inn på kjøkkenet. Hvis du ikke kan omorganisere plate, henge den over eller i nærheten av henne litt vinklet speil. Dette vil slå to fluer samtidig, være i stand til å se alle innspill inn på kjøkkenet og samtidig symbolsk doble mengden av mat på tallerkenen. Dårlig plassering plate er regnet som sin beliggenhet på motsatt side av inngangsdøren til leiligheten, døren til toalettet eller badet.
 I studio leiligheten komfyren bør ikke stå foran sengen. Rekkevidden er viktig å holde rent og fungerer riktig. Eventuelle defekte ting i huset er en kilde til irritasjon og derfor negativ energi. Dette fører til en reduksjon i velferds- og familieproblemer på jobben. Hvis du flyte ventiler - krav til å lede penger til deg. Dagens kraner og defekt ovn i huset som fører til ødeleggelse av familien, slik at de må repareres umiddelbart, umiddelbart etter at de oppdaget problemet. Naturligvis, det mest gunstig lys og romslig kjøkken.
 Utvalget kan ikke plasseres ved siden av vasken eller mellom to vannkilder. Du kan ikke ha det og bare motsatt vasken eller kjøleskap. Ild og vann må skilles som mellom komfyr og vask godt sette skap eller buffet. Over komfyren bør ikke henge i taket. Du kan ikke sette en plate i vinduet - så fratatt støtte fra familien. Det er ikke nødvendig å plassere den i et hjørne, som ovnen i hjørnet symboliserer de vanskelige forholdene som kokk på den vil være ubehagelig.

 Kjøkken for Væren


 Væren ser kjøkkenet som et sted for sysselsetting gjerning (ikke Forbered - ikke synge) og svært viktig "smi helse og ungdom." Væren tilbringe i kjøkkenet ikke mindre tid enn jomfru, som ingen mindre snill mot kvaliteten på tilberedt mat, foruten som variasjon. Kjøkken for Væren - en ekte verksted hvor han er klar til kulinariske bragder. Væren kan finne disse oppskriftene at alt er bare utrolig gitt. Grunnleggende krav til matvare Væren - for å være nyttig og frisk. Det er lurt å også deilig. Etter å ha jobbet på kjøkkenet, er Væren en fin gå inn i spisestuen til å nyte fruktene av sitt arbeid. Spis på kjøkkenet ham ubehagelig og han sterkt denne "lykke" unngås. Ingen spisesalen - vil spise i stuen. Det beste stedet for mat i leiligheten Væren - Familie Sector og Sector Kunnskap.

 Kjøkken for Taurus


 Taurus enig med definisjonen av en mat butikk, er den eneste forskjellen at det er et kreativt verksted. Ikke overraskende, det Tyrene er anerkjente kokker som besøkende til restauranten klar for å kysse hånden av de mesterverk som går med disse hendene. Tyren er ikke bare store mestere av matlaging, men også strålende designere. Den enkleste fatet de kan sende inn slik at det ser utsøkt delikatesse. De rotet på kjøkkenet kreative hersker bare direkte under matlagingen kulinariske underverker. Andre ganger skinner det imponerende kjøkkenet renslighet og orden. Det er naturlig at kreativitet krever plass. I et lite kjøkken Taurus føles som om det kjørte til slakteriet, og kvalitet på maten kan lide av dette. I løpet behovene til moderne kunst teknisk utstyr, slik at kjøkkenet Taurus finner du alle resultatene av vitenskap og teknologi, egnet for matlaging. Dette juicers, blender, food processor og kompleks, og noen spesielle miksere. Mikrobølgeovn det skal sameksistere med dampbåt og aerogrill. Alle typer krydder og krydder dekorere en hylle. Samlet, kjøkken Taurus - en fryd for øynene til de uinnvidde i mysterier kulinarisk kunst og misunnelse av andre kokker. Det beste stedet for mat i leiligheten Taurus - Sektor Barn. 

 Cooking for Twins


 Tvillinger Og hvorfor, faktisk, Gemini kjøkken? De er fortsatt spise hermetisert og semi Heldigvis Gemini oppfatter kokeprosessen som en slags mystikk og tidvis tatt oppfinne utenkelige retter. Forventet aldri at forberede i dag Twin. Det kan behandle hans kone Week pasta, pølser, eggerøre og brisling at selv potrudyatsya trekke seg ut av en blikkboks (og takk som tjente banken i klartekst) og så plutselig hold "ferie mage". Når Twins 'funn', kan de koke ca fem eller seks forskjellige retter samtidig, og i slike mengder som stor nok til å mate en sulten familie. Alt forberede de som vil ikke helt samsvarer med kulinariske kanoner, men det er helt deilig! Resultatet vil invitere gjester til gode ikke bortkastet. Det beste stedet for mat i leiligheten Twins - Family Sector, Sector Lærere og assistenter og Sector Kunnskap. 

 Cooking for kreft


 Kreft trener med glede, slik at kjøkkenet for ham - en av de beste stedene i leiligheten. Men det vil ikke være helt fornøyd hvis han ikke kommunisere med noen på kjøkkenet. Hvis huset er ubebodd eller alle opptatt med sine gjøremål og spredt om rommet, eller kreft inkluderer radiomottaker og lytte til nyheter, musikk av alle genre, men ville ikke bo stille og ikke føle ensomhet, som han tar svært smertefullt. Han kan snakke i telefonen (i tilfelle hvis han trådløse telefoner), uten å avbryte prosessen med matlaging eller oppvasken. Det er overraskende at kvaliteten på mat som ikke lider eller lider ekstremt sjeldne. Kjøkkenet kreft får den maksimale mengden av informasjon, og dette er den viktigste grunnen som han liker å tinker på kjøkkenet. Den andre grunnen er at kreft føles på kjøkkenet i hovedhuset og den eneste uunnværlig. Ingen av husholdningen ikke engang prøve å ta opp med ham i kokkekonkurranse og ydmykt spise som tilberedes hendene. Det beste stedet for mat i leiligheten Cancer - Kunnskap sektor og sektor Familie. 

 Cooking for Lion


 Leo - en unik skapning og derfor styrer på kjøkkenet og ikke miste sin kongelige verdighet.
 Hans Majestet forbereder seg godt, men kommer ned til den, eller når den ikke er tynget av noen andre mer viktige saker, eller når tilfeller av halsen, men han føler seg byrden av ansvar for å fylle magene fag deilig og sunn mat. Men dersom husholdningene ikke uttrykker beundring og takknemlighet for hva de er lei og vannet i Leo kan gå tapt noe ønske om å skape kulinariske herligheter. Han satt "plikt på kjøkkenet", velge for et par dager for hvert familiemedlem, eller velge den mest ledig, etter hans mening, og han vet hvordan å forberede og instruere tilbyr tilberede den, eller be om piker. Men uavhengig av tykkelsen på lommeboken, Lions ikke elsker matlaging for folk stoler utenforstående, ikke stolthet (og sannheten, og plutselig gift, uhell eller med vilje -? Som faktisk er forskjellen). Jo flere Lions oppføre seg på kjøkkenet enn de varierte og utsøkte retter tilberedt av dem, er det sterkere deres trivsel, jo mer stabil overflod. Speilet over komfyren, som er noe fantastisk lukter hisses, skvorchyt og klukker, de trenger bare å, fordi det dobler alle deltakerne gode. Det beste stedet å plassere kjøkkenet i leiligheten Lion - Rikdom Sector. 

 Cooking for Virgin


 Virgo dyrekretsen skiltene gir oss informasjon om å jobbe som et sted for liv og vår helse. Huset tegn Virgo projiseres inn på kjøkkenet.
 Jomfruen mener sin et hjem kjøkken. I utgangspunktet, Jomfruen kunne sove på kjøkkenet, men vanligvis er det ikke nok plass, og extra virgin lukter ikke liker, samt summingen av kjøleskapet. Kanskje for disse grunner bare jomfru igjen i natt kjøkken. Virgin trenger ikke et stort kjøkken og et stort antall teknikker, hun foretrekker å gjøre alle de tradisjonelle metoder, og jeg må si, det er veldig, veldig pen godt. I tillegg har Virgin muligheten til å få en masse små. Med kylling, Virgin prymudrytsya suppen og kok den andre og paier med kylling og ris er napeche. I Virgin ingenting er tapt og uspist semule grøt denne morgenen blir til en gryte poludenka. Bare Diva kommer i alle andre områder av livet, gjelder dette også for selv. Jomfruen, smart, gjør sine ulemper er ikke komplisert, og verdighet. For eksempel, sa hun, jeg ble ikke født med utseendet, som Naomi Campbell og en skjønnhetskonkurranse er usannsynlig å vinne, men jeg gjør ikke vidvolikayusya på en fotoseanse, mitt hjerte er ikke brutt romaner og jeg lider ikke stellar sykdom. Utseendet mitt tillater meg å leve et normalt liv uten distraksjon fra de mål og målsettinger. Dette er så kult! Kjøkkenet Virgin glade for å forberede alle slags små ting som gir livet smak. Hvis smørbrød, kanapeer i tre eller fire versjoner. Hvis kokte poteter, med smør og urter, og te - med mynteblader eller rips, personlig samlet i en grønn hage på seks dekar og grundig tørket. Det beste stedet for mat i huset til Jomfru - sektor familier og sektor barn. 

 Kjøkken for skalaer


 Balanse på kjøkkenet hele tiden falle i ekstreme, kan det brusende tog daglig til alle familie spise rett fra boksen, deretter tegne hjemmefra matlaging og gjøre spising som vil finne når poskrebut i binger, eller det faktum at de selv forberede. De deretter nedosolyat kjent fatet, deretter peresolyat, er dovaryat, den perezharyat - kort sagt, harmoni av de kjøkkenvekt blir vanskelig fordi de ikke forstår veldig godt trenge dem alle til å gjøre det eller valgfri. Balanse - kreative mennesker, men noen av dem kobler kokeprosessen med høy kunst, og den andre delen er knyttet til prosessen som en levetid på hardt arbeid og sporadiske streiker og opprør. Så begynte de å plage samvittigheten for sultne barn, og de er tilbake "for å trykke". Så år etter år, måned etter måned. Vekten som alle hvitevarer, som minimerer bo i kjøkkenet og deres direkte deltakelse i arbeidet med kulinariske herligheter. Alt annet Vekten er meget vanskelig å bestemme den meny. Her er de, tilsynelatende, besluttet at i dag ville lage mat til middag, og det viser seg ubehagelig faktum: det er noen absolutt nødvendig for den tiltenkte produkt måltid. Så, for eksempel, forberede suppe uten rødbeter? Vi har alt umiddelbart spille, som viser skalaer med balanse. Det beste stedet i huset kjøkkenvekt - Lærere og assistenter sektor og sektor Ekteskap. 

 Kjøkken for Skorpionen


 Skorpionen er enige om å ofre seg selv for skyld virkelig nære venner. Tross alt, det alle saker som planlagt, og de er alle viktige og interessante, eller minst ett av de to, men her i stedet engasjere dem, de må stå opp til ovnen, og vasken. Prosessen med oppvasken Scorpions oppfatter noe lettere enn å jobbe med ild, spesielt hvis du har noe å steke. Den varme gassen som irriterer dem, spesielt deres lukt, som ikke kan unnslippe, selv når sunn brennere. Dessverre, den rå mat diett - spise feil alternativ for skorpioner, men fordi de må bruke på kjøkkenet ikke så lite tid. Scorpions fornøyd hvis deres hjem de samme smak og preferanser, og at de, fordi da ingen grunn til å forberede noe ekstra, individuell. Skorpioner er veldig selektiv i mat og ofte vegetarisk - ikke fordi reserve dyr, og fordi de ikke liker smaken av kjøtt. På kjøkkenet fungerer de som tradisjonelle metoder, og bruk av moderne teknologi. Forresten, kan Skorpioner opprette nye interessante oppskrifter og morsomt å vise hvordan å lage en bestemt matrett, eller et TV-show med stjerner. Det beste stedet for mat i huset Scorpio - Rikdom sektor og sektoren of Marriage. 

 Kjøkken for Skytten


 Skytten refererer til kjøkkenet som stedet utseende og tilstand som er en indikator på sosial status. Av denne grunn, føles Skytten god bare i leiligheten med et stort kjøkken (kjøkken hvis mindre enn åtte meter, vil Skytten nøl med å invitere noen hjem). Av samme grunn gjør ham engasjert i innredning på kjøkkenet, utvalg av møbler og tilbehør til det. Skytten foretrekker innebygde hvitevarer og en ansvarlig tilnærming for å velge det. Ved første anledning vil han be om installasjonen designer kjøkken. Selvfølgelig, uten isolerende glass vinduer og tak med lyse lys over komfyr, vask og desktop overflaten. Kjøkkenet Skytten foretrekker klassisk snarere enn ultra-moderne. I moderne for ham for mye glass og metall. Det beste stedet for mat i leiligheten Skytten - Karriere sektor og sektoren of Fame.

 Kjøkken for Steinbukken


 Capricorn gjerne underviser husholdning lage en spesiell rett som han går så bra først og fremst fordi de fleste nøyaktig overholdelse av foreskrevet proporsjoner. "Nei improvisasjon på komfyren! "- Mottoet til Steinbukken. Og Steinbukken elsker å drive pedagogisk samtale og lagret den på kjøkkenet. Sannsynligvis sitter på kjøkkenet utelukkende fordi Steinbukken født og deres engasjement for denne typen tidsfordriv. Steinbukker er forberedt grundig og nøye, minst like Virgin renslighet og orden at hver gaffel og skje hver visste sin plass. Kjøkkenet er tillatt bare indre sirkel fordi Steinbukker tro at det er noen mystiske under koking og det er viktig å pleie folk forbereder. Hvis Capricorn syk eller føler deg sterk sinne eller tristhet, ville han ikke bli kokk. Og med rette, fordi all den negative energien går inn mat, og som et resultat av hvor det vil være verken god eller smak. Det beste stedet for mat i huset til Capricorn - Lærere og assistenter sektor. 

 Kjøkken for Aquarius


 Aquarius på kjøkkenet stille gal. Så han grøt pryhoryt, melk løpe vekk, så skjer det noe annet, ikke mindre ubehagelig. Det faktum at vannmannen tendens til å prøve å kombinere kokeprosessen med noe interessant å ikke kaste bort tid. De kan sette melken kokt og trygt glemme det, med en spennende bok i hendene eller lystuyuchys en interessant samtalepartner på nettet. Resultater kulinariske Aquarius øvelser som er på dette stadiet, ofte poverhayut fortvilelse og av seg selv, og enda mer - de som ønsket å spise hva de koker. Riktignok er det ikke alltid så trist. Hvis Aquarius satt ut for å mestre den kulinariske kunsten og vil ikke bli distrahert av noe annet før du setter den ferdige retten på bordet, så ville alt bli bra. Det beste stedet for mat i leiligheten Aquarius - Kunnskap sektor og sektoren for barn.

 Kjøkken for Fiskene


 Fisk liker ikke å være alene på kjøkkenet. For dem er det først og fremst et sted for samarbeid. Så, forventer fisken hjem omsorg og støtte, direkte deltakelse i matlaging. Fisk glad hvis folk vil handle med all nødvendig mat, barn renset poteter og andre grønnsaker, og elsket svigermor se om nok salt og krydder og er glemt eller noen ekle ingrediens uten noe som endrer smaken av mat. Fisk føler meg så bra på kjøkkenet i vandrerhjemmet fordi de liker å være den eneste pan-nadodnoy maner et team. Fiskene brukes av forskjellige retter, men spesielt supper. Og fisk mester tabellen snakke, og hvis de trenger å bosette relasjoner med en partner, den beste løsningen ville bli invitert til å spise hjemme på kjøkkenet. Det beste stedet å fiske mat i huset, selvfølgelig, i sektoren av ekteskap og partnerskap.  
Яндекс.Метрика