Feng Shui vindu

 Hvordan å lage et vindu? Hva bør være utsikten fra vinduet?


 Kinesisk ordtak sier at "Windows - øyne hjem." Bare flott hvis vinduene vender mot parken, lund, tjern eller større område er det store, åpne plassen. Igjen, som space - batteristrøm. Så i så måte foret øverste etasjene høyere bygninger i området av solid konstruksjon, minst, ingenting hindrer utsikten horisonten (eller til og med i horisonten, om det vil være i stand til å se).
 Vakre såkalte "generiske" leiligheter, med vinduer som gir panoramautsikt over byen, innsjø eller elv, park, palass eller katedralen. God og vinduer som vender ut mot stort tun med plener og trær. Utsikten fra vinduene som vender ut mot en liten smal gårdsplass kan anses gunstig bare hvis denne retten er godt innredet, ryddig plener, asfalterte stier, busker eller trær kan, støpejern benk med et mønster eller en fontene. Vinduer inn på gårdsplassen, godt størrelse 2:58 meter - energi mareritt. Det samme som utsikten fra vinduene i papirkurven asfaltert tun uten et gresstrå. Ikke legg til optimisme vinduer med utsikt over byen dump eller myr, og sykehusbygg eller kirkegården. Men utsikten fra fabrikken og fabrikken kroppen også en fryd for øyet og ikke glad sjelen.
 Heldigvis, med utsikt fra vinduene litt lettere (dvs. lettere å fikse en ugunstig posisjon) gjennom en av lovene i Feng Shui, som er godt brukt i en rekke reklamer dedikert til noen av de mange øl (tilgi meg for øl elskere uvitenhet i denne saken) . Så, i en av reklame mann kommer på kafé for en elegant bil er parkert og satte seg ved et bord for å drikke øl. På denne tiden den onde damen entrer rattet i bilen sin. I stedet for rushing angrep i rettferdige vrede og choke dame, det bare ordner på bordet en flaske øl - slik at det dekket ubehagelig syn. Og dreamily sier: "Beauty"
 I et annet klipp personer lim tapet og ferdig med det bahatotrudna saken blir å drikke øl. Naturligvis, en av veggene her stort bak et stykke tapet og klag henger halvveis til gulvet. Mannen igjen ordner halvliter, skjuler det faktum at han ikke ønsker å se, og sier at ordet "skjønnhet" skaperne av reklame rettmessig pris for beste feng shui i reklame fordi de har vist en av lovene i kunst tørketrommel -shuy som kan formuleres slik: "Jeg ser ikke - så det er ingen". Så det kan henges på vinduet gardiner og overfører lys, og skjule fra øynene at de ikke skal se. Eller satt i vinduskarmen sofistikert, lav skjerm (det bør ikke være i en høyde på mer enn en tredjedel av vinduet), malt i stil med kinesiske fans. Denne vei ut ble funnet i en leilighet hvor vinduene åpnes fantastisk utsikt over skorsteinene, yzvyvavshyesya horisontalt mellom husene som gigantisk anakonda. Once opptog i stedet gale visninger av beboerne overfor påfugler rusler langs svingete veier og broer over dammer bisarre mot et bakteppe av pagoder, så stemningen i huset så ut som en skyfri sommerdag. 
 Snakker av vinduer, kan vi ikke unnlate å nevne risten, som de fleste vinduene i leilighetene som ligger på første etasje, vanligvis ved metallstenger av sikkerhetsmessige grunner. Formen av gitteret er av største betydning.
 Den beste form gitter - En kombinasjon av firkanter rektangler eller firkanter med sirkler. Dette mønsteret bidrar til økonomisk suksess og stabilitet av virksomheten. Gitter elementer av oppadgående mønster kalles "gitter suksess" fordi den fremmer vekst og næringsutvikling.
 Av energetisk ugunstig spill inkluderer:
? gittermønster med elementer rettet nedover (utløser utstrømningen velferd);
? gitter av "fengsel" eller mønster består av små firkanter (symbol begrensninger og hindringer stagnasjon i næringslivet);
? gitter med en overvekt av trekanter i mønsteret (tiltrekke ustabilitet og aggresjon rettet mot selskapet og dets aktiviteter).

 Sigarett vinduer og deres utførelse dyrekretsen skiltene


 Væren, ikke etter renhet og åpenhet av vinduer - eier verste fiende nummer én. Den blokkerer tilgang til huset hans og hans hode briljante ideer. Det er best hvis vinduene med utsikt over hagen, parken eller smug.
 Netto store vinduer i huset Taurus mange bidrar til dens suksess og forbedre sin prestisje. Taurus som ønsker å nå høyder av en karriere eller profesjonell, bør du være spesielt oppmerksom på renslighet og tilstanden til vinduene. Det er best å ikke sette på vinduet gitter. Beste utsikten fra vinduene - eller vannparken.
 Tvillinger ikke rart så glad i store vinduer og gulv høye, at de kunne se alt ovenfra. Gode ​​vinduer, samt tilstedeværelsen av barn i leiligheten, hjelpe dem til å forstå verden, forstå sin rolle, for å finne meningen med livet. Tvillinger helt fornøyde med byen panorama tak, vid utsikt over området, kuppelen på kirken.
 Kreft foretrekker små vinduer. Leiligheten med panoramavinduer, føler han som om hans hus og se inn i personlige liv av fremmede. Uavhengig etasje bolig Cancer det er bedre å lukke vinduet gjennomsiktig tyll, og i tillegg til det - tung draperi. Beste utsikten fra vinduene - lekeplass.
 Vinduene i leiligheten Leo Hva er speil av hans forhold til samarbeidspartnere. De store gjennomsiktige vinduer snakke om stor og ren kjærlighet, smal og gjørmete - ekteskap av bekvemmelighet. Utsikten fra vinduet status må oppfylle Leo. Fin utsikt over Kreml eller Isak-katedralen. Passer for alle synet av byens myndigheter eller etat.
 Virgo anser vindu funksjonelt element av leiligheten og ser etter dem så nøye som for alle andre husholdning. I tillegg til naboene skamme seg over det skitne vinduet. Leilighet med skitne vinduer - det samme som hennes elskerinne neumыtыm person. Windows kan gå på noe, inkludert gården, bare for å stå fin utsikt og fine bilder.
 Skalaer finne kreative element av vinduet i leiligheten. I dem kan du se glassmalerier, de ulike snøflak, spesielt før nyttår. Den beste typen vinduer for Libra - byggingen av teater eller kunstmuseer, tempel eller palass.
 Skorpionen kan sitte i timevis ved vinduet, ser på små detaljer velkjent mønster. Ser ut av vinduet, stuper han inn i en slags meditasjon, der de fremtidige planene for ditt hjem og din familie. Vanligvis alle drømmer etter denne meditasjonen er ikke svært avsidesliggende periode. Den beste utsikten fra vinduene - vannet.
 Skytten bruker windows for informasjon og utdanning. Dette vinduet Windows, og noen andre. Den beste utsikten fra vinduene - en stor, åpen plass. Beste utsikten fra vinduene - en blomstrende hage, frodige grønne trær.
 Ibex aldri bli rik hvis jeg vil ta vare på tilstanden til vinduene i leiligheten og ikke arrangere barnet der. De bedre dekorerte vinduer lykkeligere enn barn, jo mer i Steinbukken penger og andre materielle goder. Vinduer i huset til Steinbukken bør være verken for stor eller for liten.
 Aquarius ikke være i stand til å slippe løs kraften i den personen, hvis hans liten mørk vinduet i leiligheten. For å lykkes i livet, han trenger lys og rom. Utsikten fra vinduene kan være nesten hva som helst, men spesielt hyggelig hvis landskapet vil engasjere rød farge (f.eks rød murbygning motsatt).
 Fisker ikke kan bestemme seg for funksjonen av vinduer. Selv renere enn vinduet, jo mindre fisk for mystikk og mystikk. Beste utsikten fra vinduet - på noe uvanlig og mystisk, samt noe vann, enten det er sjø, elv eller bekk.  
Feng Shui soverom

 Hvordan soverom med feng shui? Vurdere forholdet mellom soverommet alle dyrekretsen skiltene
 Til en pause fra dagens aviser, de fleste av oss trenger å sove minst syv til åtte timer i døgnet, så soverommet bør bli følt av oss som et rolig og trygt sted hvor du kan slappe av og nyte drømmen, som på dypt vann.
 Klassisk Feng Shui deler huset i to deler: eksterne og interne. I den ytre delen av hovedinngangen er i disse rommene, er gjester lov til tilgang - nemlig, spisestue, stue og kontor. I den indre delen er et toalett, bad, barnehage og Sleeping. I kinesisk tradisjon mat er også tilgjengelig for gjester et sted som ikke er overraskende når vi huske at det koker, og denne prosessen er betraktet som hellig, fordi det avhenger av velstand og trivsel for hele familien.
 Av stor betydning er plasseringen av sengen på soverommet. Ideelt hodegjerde bør gjelde til veggen. Det er ikke ønskelig å sette hodegjerde seng under vinduet, siden på grunn av utkast du vil føle fratatt beskyttelse. Selv om denne feilen kan rettes opp ved å kjøpe en sofa eller seng med høy hodegavl.
 Hvis sengen ikke gjelder veggen, vil det mangler støtte, og menneskene i den vil ubevisst føle engstelig, henholdsvis kan virkelig ikke sove. Hodegjerde i nærheten radiatorer heller ikke en god idé, fordi i løpet av fyringssesongen vil det alltid flytte vannet og det tillater ikke en person til å slappe av og stresse ned. Spesielt bemerkelsesverdig er speil på soverommet. I noen tilfelle kan ikke henge et speil i fotenden av sengen. I skrekk mente at speilet henger i fotenden av sengen kan føre til komplikasjoner i forholdet mellom de som sover på det. Du kan ikke henge et speil på motsatt side av døren til soverommet, så det vil sende inn i rommet energien tilbake. Våkne opp om morgenen, bør du se noe behagelig for øyet - uansett om det er en god utsikt fra vinduet eller ramme inn et bilde. På ettermiddagen gjennom vinduet på soverommet bør få nok lys og luft. Men ønskelig for direkte sollys faller direkte på sengen. 
 Ikke satt ved siden av sengen kister og skap, samt sine skarpe vinkler de vil sende deg fokusert bjelker av negativ energi. Farge tapet og teppe på soverommet bør matche fargen på elementet mester eller element som står foran det i syklusen av generasjon.
 Rommene Barn forrige element enda bedre enn direkte element av året. Ikke plasser sengen mot veggen ved siden av toalettet eller badekar. Denne situasjonen forsterker senger strøm av energi fra dvale, og som et resultat personen begynner å gjøre vondt. Hvis du har et privat hjem, prøv døren til soverommet vidchynyalysya ikke rett på trappen til andre etasje. Dersom denne ordningen ikke kan unngås soverom, henge mellom døren og trapper lyse lampe. Ved dårlig er når døren til soverommet er mot hverandre. I dette tilfellet kan begynne en krangel mellom mestere soverom. Akvarium soverom i hjemmet tiltrekker tyver og røvere eller provosere andre økonomiske vanskeligheter.

 Væren og soverom


 Væren forstår ikke hvorfor du trenger et soverom, samt at du kan sove på sofaen på kontoret eller i stua. Uansett hvor mange drømmer han drømte om natten, han nesten aldri la dem huske og vanligvis ikke vurdere den informasjonen som kom i en drøm, en viktig og betydningsfull. Synd, fordi det kan ha mye å vite på forhånd om husket litt fra hver av sin søvn. Væren sover ofte på sengen med en hard madrass. For ham, det viktige bevaring ryggrad intakt og fravær av sykdom, enn en søvnig lykke. Det er best hvis soverommet er i Væren sektor lærere og assistenter eller sentrum suksess.

 Taurus og soverom


 Taurus og soverom fortsetter å ta vitenskapelige og tekniske problemer. Han kan vel drømme profetisk drøm - vel, for eksempel, periodiske tabell eller noe sånt. Soverommet Taurus alt skal være solid og laget for å vare. Sengen sin selv ektesengen ikke nevne den eneste passende navn - seksodrom. Her og myk dyne, og silke ark og fluffy teppe under føttene. Lys er ofte dempet. Det er best hvis soverommet er i Taurus sektor lærere og assistenter eller sentrum suksess.

 Tvillinger og soverom


 Gemini se tilgjengelig separat soverom viss grad av prestisje. I fravær av et separate soverom Twins prøve å ordne det i første omgang på kontoret. Hvis det ikke er plass, så gjerne sove i barne sammen med sine babyer. Tvillinger i alle fall foretrekker sovesofa som sofa og sparer plass bestående dag. For myk madrass gjør Gemini spinn og sint i stedet for søvn. Den samme effekten får altfor varmt teppe. Twins elsker å sove med et åpent vindu eller vinduet når som helst på året. Det er best hvis soverommet er i Gemini sektor karriere.

 Kreft og soverom


 Kreft bruker soverommet som et sted for meditasjon. Han husker ikke bare de fleste av hans drømmer, kan han bevisst kontrollere dem, "bestilt" dem. Soverom Kreft - den mest avsidesliggende og avsidesliggende sted leilighet. Kreft er ikke bare sove der, men gitt drøm, meditere og filosofere. Kreft kan sove på en hard madrass, men vil ikke gjøre uten ekstra tepper. Tunge, tykke gardiner - Accessory hans soverom fordi hvis kreft sover, sover han og verken uhell kjørte solrik ray bør ikke vekke ham tidlig. Det beste stedet for å sove kreft - Lærere og assistenter sektor og sektor Family.

 Leo og soverom


 Leo må nødvendigvis ha et soverom, fordi hvor ellers han kan engasjere en full sex, om ikke i sitt eget soverom! Selvfølgelig vil en seng på et soverom i Lion ikke være mindre enn den Taurus, og interiøret vil bli brukt irriterende og forstyrrende motiver, fordi Leo soverommet er assosiert ikke bare og sover ikke mye av gleden. Her kan du finne og design i stil med "Red og Black", og et speil i taket (forresten, en forferdelig ting å ekteskapelig soverommet fungerer som symboliserte alt som viser). Sector ekteskap og partnerskap er mest egnet sted for å sove Lion.

 Virgin og soverom


 Virgin bruker soverommet primært for kommunikasjon med en partner. Hvis hun ikke var i ferd med å snakke med en mann i sengen, sier Virgin at han ikke gjorde noe for å få henne til sengs. Hvis Virgo konkluderte med at dens anstendig partner i verden ikke eksisterer, kan kjøpe en enkeltseng eller polutorospalnuyu og plasser den slik at tilnærmingen til det med bare én hånd. Dette garanterer nesten seng alene. Hvis Virgo fortsatt håper på det beste og fortsette å drømme om henne Prince, bli ganske bred seng, sofa fremover og gi tilnærming til det fra begge sider. Selvfølgelig, vil denne sofaen ikke være for myk, eller Virgin ikke bare sove, men sitter på den ikke vil. Det beste for hennes soverom i sektoren av Ekteskap og partnerskap, og familie i sektoren.

 Skalaer og soverom


 Vekten foretrekker luftforhold og klar til å koble soverom med stue. TV blir ofte den tredje sengen. Jo bedre balanse søvn og drømmer se de mindre, jo bedre arbeid. Innredning soverommet bør telleapparat rom: ingen skrikende farger, ingen moderne. Men balansere og sove godt i en leilighet som er i samme rom og spisestue og soverom. I dette tilfellet er det viktig å få nok blendingsgardiner at selv de hvite nettene kunne sikre mørket. Den mest passende sted for dem soverom - et soverom i familien sektor.

 Skorpionen og soverom


 Skorpion bedre enn noen forstår den sanne hensikten med soverom: gjennomgang og tolkning av drømmer. Gjennom drømmer Scorpio får tips til dagliglivet, svar på spørsmål som ikke gir ikke hvile dag eller natt. Soverom for ham - og en kreativ workshop og et perfekt sted for kjærlighet. Når du ikke engasjert i Skorpionen kjærlighet, drømmer om kjærlighet. Men det er barn av kjærlighet som frukten av gratis arbeid og deretter har å bringe dem opp. Skorpionen, selv om man bor, foretrekker å gifte soverom og en stor seng. Etter en skilsmisse eller et brudd med en partner, som hadde tenkt å tilbringe resten av livet kan kaste denne seng og sove mens nesten soldat seng, fører et asketisk liv. Og så kjøpe dobbeltseng. Den beste plasseringen for Scorpio soverom - Barn i sektoren.

 Skytten og soverom


 Skytten har en tendens til å sovne, så vidt berører hodet til pute - i tilfelle hvis det ikke er en, selvfølgelig. For ham er det viktig at soverommet var borte fra inngangsdøren til leiligheten og fra stuen, eller kan utvikle søvnløshet som en underbevisst følelse av utrygghet vil ikke la ham sove. Den ideelle seng for Skytten - bred seng. Selv et barn er ønskelig å kjøpe en ganske stor seng eller sofa som Sagittarius hundre ganger i løpet av natten og posisjon endringer aller første årene av og til faller ut av sengen. Den beste plasseringen roms leilighet i Skytten - Familier i sektoren eller i sentrum av suksess.

 Steinbukken og soverom


 Steinbukken vil ikke forlate TV på soverommet, selv om ett hundre og femti innflytelsesrike mennesker sier til ham at det er skadelig for helsen. I et ekstremt tilfelle ville bli sengetid lese aviser, magasiner, bøker - kort sagt, noen kilde til informasjon. Mobiltelefonen vil alltid ligge nær hersker over prikrovatnoy nattbordet - var nødvendig samtale vil høres veldig sent eller veldig tidlig. For Capricorn soverom - en møteplass informasjonsflyt, og ikke overraskende, prøver han ikke å gå glipp av noe. Den myke dyne Steinbukken vil ikke gå i dvale, men å kjøre barbeint på teppe eller pledd etter våkner han ikke vil gi opp. Det beste stedet å plassere på soverommet i leiligheten of Capricorn - Sektor Kunnskap.

 Aquarius og soverom


 Aquarius prøver å ordne soverommet slik at den gjenspeiler omfanget av sin overflod. Hvis det vil skape en "overflødighetshorn", er det best å gjemme den et sted-ikke - enten på soverommet, fordi det symboliserte lokalene er ansvarlig for den finansielle trivsel i livene til Aquarius. Så oschadknyzhky også best bevarte i en nattbordnattbordet. Profetiske drømmer drømmer Aquarius sjeldne (minst på soverommet). Søvnproblemer oppstår når den økonomiske situasjonen er usikker. Aquarius - den originale, og derfor nesten umulig å forutsi hvilke foretrekker Aquarius seng. Men det ville være best for plasseringen av soverommene i sektoren rikdom.

 Fisk og soverom


 Zodiac tegn Fiskene handler om en hemmelig, skjult, bevisstløs. I et hus eller leilighet Fiskene projisert på soverommet. Soverom - nest største etter roms leilighet kjøkken. Fisk kan ikke eksistere i det hele tatt uten en anstendig soverom. Hvis det ikke er rom i leiligheten sin, skaffe de en skjerm eller vidhorodyatsya trohstulchastym bestemors skap, men sikkert ordne et soverom på noen måte. Hva dyne mykere de bedre, og hvis to dyner, deretter alle bedre. Fisk og oblozhatsya puter og pledd kjøpe ned. Sengen må være stor, ellers alle puter og featherbeds det bare ikke passer. Fisk foretrekker at soverommet var bare en seng og sofaer gi håndflaten i lobbyen. Det beste stedet å fiske roms leilighet - Center of hell.  
Яндекс.Метрика