Fest dekor

 Hvordan å dekorere for helligdager. Hvordan å dekorere huset for ferien.

 Festlig Interior


 Rommet, som vil være vert for en ferie skal være godt opplyst og godt innredet. Men for harde, skjærende lys bidrar ikke til å skape komfort. Lysene skal ikke gjøre for lyst, men samtidig ved bordet bør ikke synke ned i mørket. For å oppnå dette, kan du bruke ulike typer belysning: anheng, bord og vegg. Skape en spesiell atmosfære stearinlys.

 Hvordan velge en duk


 Duk - er ikke bare en klut som dekket bordet, og en av de bærende elementene i ferie dekorere hjemmet. Color kluter skal matche stemningen av ferien, har du tenkt å feire. Hold det i harmoni med retter og blomster som du satt på bordet.
 Den universelle versjon - hvit duk. Det er egnet for alle spesielle arrangementer, helligdager og til og med bare en vennlig teselskaper. Med hvit duk passer noen kasseroller og noen blomster.
 Men svært hvite duker merke på dem noen merkbar sted. Hvis du vet at noen av dine gjester ikke avviker i nøyaktighet, bedre dekning bordduk mørk, blå, grønn, kirsebær. Og selv om noen drypp saus på duken, vil spot ikke være så mye tydelig.
 Du kan velge farge på duken, avhengig av tid på året.
 For våren hellig passe duk delikat pastellfarger: rosa, blå, lys - grønn.
 En spesiell "smak" som hvite duker gir broderi. Spring Song supplement liljer, tulipaner, påskeliljer, krokus, Hyacinth eller selje.
 Sunny gul klut med gul, hvit eller oker broderi skape en glad atmosfære av sommerferien. I denne tabellen vil se flott hage eller bukett ville blomster, hvete ører, kurv med frukt.
 Høsten velger oker klut, og satt på bordet med fruktkurver og buketter av lyse høstløvet.
 Registrering festbord
Fest dekor

Fest dekor

Fest dekor

Fest dekor

Fest dekor Interiør dekorasjon for ferie med blomster


 Kanskje ingen ferie, bortsett fra kanskje nyttår er komplett uten blomster. Denne dekorasjonen som har skapt for oss av naturen. Vår oppgave - å lære hvordan du skal gjøre buketter. Merk at i en dekorativ blomsterdesign brukes ikke bare blomster, men også urter, blader, gress, kvister, tørkede blomster.
 Begynn med revisjon vaser tilgjengelig i ditt hjem. Når du velger vaser avgjørende rolle ikke sin pris, og dens form. Jo mer du har ulike former for fartøy, jo bedre. Som for farge og tekstur vaser, det er ingen universell oppskrift kan ikke være. Imidlertid er det antatt at de beste er en keramisk vase. I farger, matt eller hlazuryrovannыh vaser av ulike former og størrelser godt se buketter hvor blomster og grønne blader supplert grener av andre planter. Vaser og plater med tung støpt glass perfekt til buketter sammensatt av enkle elegante farger, søte erter, gerbera, orkideer. I glass vaser ser gode dekorative gress, kvister blader med en liten buketter av blader alvorlige former, som for eksempel i Camellia, iris.
 I stedet for vaser kan bruke alle egnede beholdere og fartøy, salatboller, boller for fruktkompott, store vinglass.
 Blomster bør kombineres med retter og duk.
 Antall blomsterdekorasjoner og deres plassering bestemmes av størrelsen på bordet. I alle fall bør blomstene være synlig for alle besøkende på bordet, uansett hvor de satt.
 Hvis tabellen nesten ingen plass og dekorere bordet farger fortsatt vil, kan du strø blomster på duken mellom enheter.
 I bolle bedre å sette blomster av en type. Selv om du ønsker å gjøre en del av en bukett, ikke bli involvert i mangfold. Mye viktigere å ta vare på at malingen samlet blomster i harmoni med hverandre.
 Blomster med store blader benyttet i en vase uten ekstra grønt.
 Hvis blomsten stilkene er for lang, klippe dem til ønsket høyde, og at de mislyktes, må det settes i en vase sett med hull, metall mesh "pinnsvin" eller stikker avstandsstykker.
? Noen farger er tynne og svake stilker som vekten de visner. Disse fargene må knyttes 3-4 og hold deg til den "pinnsvin".
 Blomster med hule stengler styrke sette dem biter av stilkene av andre planter.
 Muligheten til å lage en bukett i høy vekt - et tegn på strålende håndverk. Blomstene bør vokse fra midten av vasen, og ikke falle på sin kant. For å hjelpe her kommer "pinnsvin". Hvis ugjennomsiktig vase, kan blomstene monteres myk wire, plassere den inne i containeren.
 Vær spesielt oppmerksom på fargetilpasning i fargen. Først bør blomstene passe inn i den samlede sammensetning servert tabell, og for det andre må de kombineres med hverandre.
 For ikke å bli fanget i utarbeidelsen av buketten, er det nødvendig å vite det grunnleggende farge - vitenskapen om en harmonisk kombinasjon av farger. Alle de forskjellige fargepalett kan deles inn i to kategorier: "varm" og "kald". Å "varme" farger inkluderer rød, oransje og gul, og den varmeste anses orange-rød fargetone. Med "kald" rang grønn, blå, indigo og fiolett. Blanding "varme" og "kalde" farger, kan du få ulike nyanser, flytte på fargeskalaen. For eksempel, hvis du legger til grønt til gult, får du en varmere nyanse enn når de blandes, for eksempel, grønn og blå. Hvit anses nøytral.
 Hvis tabellen må opprette en fredelig atmosfære, foretrekker ensformig bukett. Du kan lage en bukett blomster av samme farge, men forskjellige nyanser. Graden av fargeintensiteten endres gradvis nedover eller oppover.
 Å skape en munter, glad ferie atmosfære, velger blomster "varme" farger. For mer alvorlige, høytidelige og offisielle tilfeller enda mer egnet kald tone.
 Ikke glem virkningen av farger på hverandre. Bukett blomster "kan gjøres kule farger varmere ved å legge blomster" varme "farger. På samme måte kan et opprør av lyse farger Fukt legge en haug med "kalde" farger. Legg merke til at de "varme" farger alltid dominere "kald". Grønt kombinert med blå vil dominere, men i kombinasjon med rød tape mesterskapet. Ved å kombinere gul og blå, gjør det gule var mye mindre enn det blå.
 Hvite blomster utfylle sammensetningen av planter lyse farger, som for eksempel lys-rød, gul, oransje. Men de mest perfekt hvite blomster vises i kombinasjon med kule farger, spesielt lys - lilla og blått.
 Ved utarbeidelse av buketten spiller en viktig rolle og form på blomster og blader. Det er enkle og komplekse blomster. Ved enkel inkluderer asters, gerberas, daisies, krysantemum enkle og komplekse - georginer, gladioler, krysantemum bad. Med blomster ut et enkelt skjema spektakulære buketter. Å spore ut lys, luftig, bør fjerne bladene, blomst lukke seg.
 Selv etter å kutte blomstene fortsette å leve, blomstrende knopper, blomstene gradvis, smuldre eller tørr. Frekvensen av aldring i ulike typer farger er forskjellige. Det bør vurderes, som utarbeidet av natten en haug med knopper av planter morgenen kan endres drastisk eller helt tapt. For eksempel, raskt avvist, vesentlig endre sitt utseende, roser og tulipaner. Orkideer er i stand til å forbli uendret i tre uker.
 Vanligvis er det tilrådelig å ta av buketter åpne blomster. Avskåret sin sti tidlig på morgenen. Jeg kjøpte planter og blomster plukket i din egen hage, må renses for løv og ekstra halvtime minst benyttet i vannet. Stilkene er kuttet på bias slik at de intensivt absorbere vann. Merk at dette bør gjøres direkte i vannet. I sommervarmen i vannet anbefales å sette et stykke av isen for å holde kjølig lenger.
? Fyll en grunne bred bolle med vann og legg den i en enkelt blomstret blomst med blader. Flyter på overflaten av blomsten ser veldig imponerende.
 Intenst tent mørk farge dominerer lyset, men i skyggene.
 Vakkert komponert buketter skal være riktig plassert i rommet. Mørk vinkel kan bli gjenopplivet ved å sette det vase med lyse farger. I lys av rommet vil se gode blomster og løvverk mørke toner.

 Blomster på ferie tabellen. Bilde
Fest dekor

Fest dekor

Fest dekor

Fest dekor

Fest dekor

Fest dekor

 Servietter på festbord


 Universal bord dekorasjon, og passer for liten familie ferie, og på den store mottak - opprinnelig brettet servietter. Selv om du ikke kan dekorere bordet på andre måter, vil slike blandinger med servietter legge til en festlig layout (kompileringsvalg servietter nærmere omtalt i dette Artikkel ).
 Sett glassene bak miniatyr vaser, som hver legger en blomst. Du kan gjøre og litt annerledes: pynte midten av bordet en stor bukett, og ved siden av hver enhet satt i små vaser med planter av samme farger som den sentrale bukett.

 Alternativer for interiør. Bilde


 Juledekorasjon interiør. Ideer
 Dekorere huset for hans fødselsdag. Ideer
 Interiør for påsken. Ideer
Яндекс.Метрика