Festbord bursdag

 Bursdag er kjent for å være støyende feiring. Siden det krever gjester gaver, og verts - godbiter. Alltid vil inviterte venner var fornøyd.
 Så festlig bord for hans fødselsdag bør tenke nøye.

 Dette inkluderer design av tabellen, servering og dekorative teknikker, valg av meny retter og selvfølgelig kake.

 Festlig bord på dagen av fødselen


 Hvis du ønsker å organisere en ferie tabell for fødselsdagsbarnet, gjør det bedre te, at måltidene bør være søt og dessert. Slike barn foretrekker mer i forhold til "voksen" mat. Det kan være melk og frukt cocktailer, bandet, gelé, ost souffle og pudding, ostekake, fruktsalat eller diverse grønnsaker. Du kan sette godteri og kjeks i boller.
 Fra kaken opp til deg, vanligvis fet kremer og massevis av fargestoffer beundret foreldre. I tilfelle at barn i skolealder, kan søtsaker sende smørbrød med pølse, ost eller fisk. Lagt her og salater, og siderett til kjøtt. Søt kan være begrenset festkake med stearinlys.
 Som for festlig bord dekorasjon for fødselsdagsbarnet, barnets ferie for riktig bruk av kluter med tegn fra tegneserier, uten ekstra utstyr, tilgjengelighet av servietter og fargerike dekorasjoner.

 Festbord bursdag voksen


 For et voksent publikum festlig tabellen krever en bursdag snacks, varme måltider og lys dessert. Salater kan være noe, avhengig av smak og preferanser. Angrende varmt, kan det være kjøtt i franske bakt kylling grillspyd, kjøttboller og kål ruller.
 Festbord bursdag ungdom og voksne bør være dekorert med blomster i lave vaser å ikke forstyrre gjennomgangen. Duk bedre ta monokromatisk og å gi vekt sette et flott spor å matche servietter. På platene kan dekomponeres notat med navnene på gjestene, servietter nå en bestemt måte, eller å bruke spesielle ringer. Kvelden sammenkomster kan være dekorert med stearinlys.  
Grunnleggende regler for bordsettingTjener kunsten trening bord til frokost, lunsj og middag, og like før te. Det avhenger av smak og menneskelige evner, noe som vil dekke tabellen. For estetikk Servise svar: servietter, duker, tallerkener, en rekke blomsteroppsatser, bestikk og farger, den totale harmoni av hele rommet, drive samsvar fest, den nøyaktige plasseringen av servise og bland menyen. Det er grunnleggende regler som vil hjelpe deg raskt og riktig å plassere i utallige steder som serverer elementer.
De begynner å dekorere et bord med en duk. Ifølge de grunnleggende reglene er det nødt til å bli vasket og strøket perfekt, og dens slutt bør henge på alle fire sider jevnt på 20-30sm slik at hjørnene av klut dekket bordben.
Deretter avtale med distribusjon av plater. De bør være grundig rengjort og tørket, og deretter gni å skinne våtservietter. Nummerskilt avhenger av hvilken type stasjon og helligdager. Dyp tallerken satt til meget betydelig måltid, dvs. primær, og senere servert desserttallerkener. Plugg med en kniv plassert i nærheten av hovedrett og dessert skjeen er plassert på høyre håndtak plater. Å gi vinglass må sette riktig de grunnleggende reglene, sammen med en kniv. Hvis glasset er ikke en, men flere, må de være plassert ved siden av kniven.
Etter å plassere plater må gjøre serverer bestikk. Hvis kniver, skjeer og gafler vil være mange, bladene trenger å sette saken på bladene ble sendt til platene og gafler til venstre, ender skarp opp. Suppeskjeer sette opp nesen på knivene. Mellom bestikk bør forlate stedet, ca 1 cm. Håndtak bestikk skal skyve tilbake fra kanten av bordet ca 2 cm.
Porselen eller glass for drikking bygger seg opp i to rader med en avstand på 1 cm.
En integrert del av tabellen innstillingen er bindet. Det rozladnuyetsya etter å plassere krystall ware. Servietter er en rekke måter på en diner plate hver gjest.
Den siste finpussen bordsetting er å sette enheter med krydder og ulike dekorative elementer. Enheter med krydder satt i midten av bordet på spesielle støtter. Deretter satte ved siden av sennep kolbe av olje og eddik, og med forskjellige sauser.
Fullfør festlig bordsetting trenger blomster. De må være rene og være på bordet i små flate vaser som i alle fall ikke overskygge folk sitter ved bordet og retter som serviruvaly nøye.  
Hvordan koke egg multyvartsi?
 Hvis kjøkkenet er Trykkokere, god vertinne lett å lage det en annen rett, selv de mest eksotiske. Selvfølgelig, Trykkokere takle en så enkel oppgave som matlaging egg. Forresten, er det antatt at eggene er kokt på en måte nyttig. Spesiell modus, designet for matlaging egg, vanligvis, men lett å huske hvilken modus som passer for den nødvendige grad av beredskap. Universelle oppskrifter matlaging for et par
 Disse to metoder for matlaging egg kan brukes til forskjellige modeller multyvarok.
 1.  Hell vann i multyvarochnuyu bolle, legg egget tilbake. Slå tilberedningsmåte for et par (eller tilsvarende). Nok i 10 minutter.
   Hvis tilbehør er inkludert dampbåt kurv, kan den også brukes. Hell en kopp Trykkokere 2 kopper vann (du kan ta et glass med komplett tilbehør). Sette en dampbåt kurv og egg utarbeidet i Trykkokere satt kurven. Å zvarylysya egg kjølig tilberedningsmodus for et par bør omfatte 20 minutter. Matlaging egg tar 10 minutter.
   Oppskrifter på forskjellige Trykkokere
   Mode "suppe". Egg helle vann Sett en klype salt, slik at de ikke sprekker. Velg "suppe" og stille klokken. Denne metoden for matlaging i 30 minutter.
   Mode "koking." Skriver multyvarochnuyu vann i koppen, dypp den i egg, velger du dette alternativet. Velg ønsket tid: 5 minutter (kokte), 10 minutter ("i sekken") eller 12 minutter (kule).
   Modus "Pilaf" ("Rice", "Bokhvete"). Hvis du bruker dette valget, etter at vannet begynte å koke, dekke og småkoke åpen eggene i 10 minutter.
   Nyttige tips
   Før du legger eggene i pannen, bør de vaske - beste såpe.
   Nedtellingen, som vist ved fremstillingen begynner med det øyeblikk når vannet koker.
   Noen ganger kokt egg kokt i 15 minutter, ikke 20 minutter. Bløtkokte egg kan tilberedes på 5 eller 10 minutter. Det avhenger av hvilken modell av enheten fra strøm av størrelsen på eggene.
   Klar egg som vanlig etter matlaging på komfyren, lavere i kaldt vann.
   Dermed koker egg i multyvartsi veldig praktisk. Du trenger bare å vite hvordan du gjør det og vurdere noen nyanser.  
Hvordan å tørke paraply?
 Med utbruddet av regntiden tror vi på å kjøpe en ny tilbehøret - paraplyen. Kjøpe vakker og stilig paraply, jeg vil at han skal til slutt forblir utenfor: ingen bøyde nåler uten å strekke stoffet begynte ikke å late vannet inne. Til paraply servert i mange år, er det nødvendig ikke bare å bruke den riktig, men også å ta vare: tørr og ren av reglene som trengs. Hvordan å tørke paraply?
 1.  Kommer fra gaten, må du gjentatte ganger åpne og lukke paraply for å miste all overflødig fuktighet.
   Ofte hevder, hvordan å tørke paraply, brettet eller utfoldet. Sannheten gjemmer seg i mellom. Paraplyen skal tørkes i en litt foldet, som lukkes den - og ikke zamatыvayte stoff kan henge fritt uten paraply knappen. Hvorfor ikke tørkes i åpen tilstand paraply, som vi ofte gjør? Men i Amerika, forresten, det er enda et tegn på at den tørre paraply i det klare - til tårer. Det faktum at det våte stoffet strekker seg mye. Og hvis vi tørke paraply i denne tilstanden, så etter en tid vil det bare strekke og sag stygg bag. I tillegg, tørking i den klare - en ytterligere byrde på eikene.
   Forresten, europeere generelt uforsiktig holdning til Umbrella: la dem ligge vått på gulvet og fikk en vanndam mens ingen bryr seg. Men det kan ikke gjøres fordi paraply begynne å late vannet og kan ikke fullt ut beskytte deg mot regn neste gang.
   I denne semi-halv-type paraply bør henge litt vekk fra batteriet, varmeapparat, komfyr, peis eller andre varme enheter. Først er det ild, og for det andre, kan føre til deformasjon vev, vil det være vanskelig skukozhytsya.
   Ikke tørk paraply i direkte sollys. Dette bidrar til å brenne vev, flekker eller permanent misfarging.
   Paraply-stokk tørket på samme måte, det skal være tett, men ikke piske og henge ut. Noen hus har et spesielt stativ, hvor den kan levere, og vannet strømmer fritt.
   Ideelt sett trenger du en paraply for å tørke i et godt ventilert område.
   Sørg for å tørke paraplyen gjennom. Klart, i åpen tilstand, denne prosessen vil bli forsinket litt, men ikke helt tørket paraply snart ubehagelig overraske deg med mugg, flekker på stoffet eller ubehagelig muggen lukt. Ikke glem å tørke og dekke.
   Hvis din paraply har en metallramme, etter tørking stoff åpne den kort og i et slikt sted å tørke. Denne måten vil du unngå sagging og stretching og vev og utseendet av rust på metalldeler av paraplyer.
   Etter fullstendig tørking paraplyer putte den i tørt og dekk den og lagre, samt ta med dem, har de ikke plass på bunnen av sekken, for ikke å forvrenge det.
   Returnere paraply tidligere appell
  Hvordan å tørke paraply?
   Noen ganger er det situasjoner som paraply skitne og trenger rengjøring. I dette tilfellet, brettet det dyppet i varmt såpevann og tørk pensel dyppet vaskemiddel, deretter åpen og vask i dusjen.
   Hvis sort paraply porudiv, må du tørke den dynket i sterk brygget te børste. Hvis du bare ønsker å oppdatere farge, suge penselen i en løsning av eddik (1 ss. Av eddik per 100 g vann) og tørk sin paraply.
   Metalldeler trenger paraplyer noen ganger smult at de ikke er rusten. Men hvis utseende av rust fremdeles ikke kunne unngås, kan den fjernes med sitronsaft. Ikke bruk rengjøringsmidler aggressive væsker: aceton, bensin, løsemidler, parafin, som de lett kan ødelegge stoffet i paraplyen.
   Hvis du har litt ystonchylas stoff (som ofte er tilfellet på eikene), kan vi styrke det litt, børsting fargeløs neglelakk på innsiden av paraplyen.
   Med riktig stell og forsiktig håndtering paraply lang forskanset blant dine tilbehør.  
Яндекс.Метрика