Fighting mat spist
 Hver eier har gjentatte ganger møtt med slike inntrengere som kjøkken eller mat mol. Det er satt i korn, nøtter, tørket frukt og. Møll larver lever i skap, spise korn, bulk materialer og forurense dem. Mat mol, veldig lett å starte, men det er ganske lett å hente den. Larver av møll gjennomgå i avsidesliggende steder, som møll for å erklære en brutal krig.
 Fighting spist på kjøkkenet
 Miles bare blir veldig inn i huset. Noen av pakkene er kjøpt i butikken med godteri, frokostblandinger, mel kan inneholde egg, som klekkes larvene raskt og kjøkken kan slår infisert. Du må ta en vane, etter å kjøpe alle faste stoffer hell i lukkede beholdere med tett lokk. Så, selv om det i noen BEVISE muldvarp, betyr det ikke sprer seg videre forseglede krukker.
 Hvis du oppdager hvite larver lengde på en centimeter med en mørk hode eller verre, flagrende insekter, må du ta noen drastiske tiltak. Se alle bulkprodukter som muldvarpene kan få tilgang til.
 Den mest komfortable miljøet for mat møll - fuktighet og mangel på ventilasjon. Derfor må vi først sørge for pålitelig og riktig lagring. Må ikke oppbevares i plastposer frokostblandinger, oversette dem til plast eller glass med tette lokk. Kast bort alle banker, vesker, åpne poser eller ingenting vil. Hvis du angrer kilo korn, du nå alle disse matvarene spises at du brakte inn i huset. Siden forurensede korn trenger å forlate, og bruken av forurensede produkter ville være farlig for helsen.
 Alle hyller og skap rene såpevann og deretter børste, fukte en spiseskje eddik, lo alle sprekker og spor, de kan sofaen larver av insekter. Skyll med rent vann og tørk av med en klut. La døren stå åpen kjøkkenskap til de er tørre. Ofte åpne skap og vinduer som møll gjør ingen frisk luft. Deretter ventilere på kjøkkenet og se i tre dager eller eventuelle nye insekter på kjøkkenet. Hvis ikke, så operasjonen var en suksess, begynner å kjøpe andre produkter, de straks sørge for hermetisk forseglede krukker.
 I alle fall mellom bankene i hyllene lå spesielle feller kan være sta insekt gjemte et sted. Bank of mel og korn satt fedd skrellet hvitløk på en hylle av korn Lay poser med pepper. De slå tilbake den glupske appetitt av møll. Og i stedet for pepper krydder på lån, de skremme sommerfugler - oregano, nellik, laurbærblad. Dette påvirker ikke lukten av mat, men skremmer bort møll.
 Innen tre uker, sjekk produktene før du skal bruke dem. Til møll har ikke trengt naboene må forsegle stramme maske eller nylon strømpe vents.
 Skarpe lukt og insektdrepende stoffer kan ikke bli satt på kjøkkenet sammen med produktene. Å kjempe mot møll, må du skaffe et selvklebende bånd og henge dem på innsiden av døren skap. Denne spesielle duften vil tiltrekke møll, og det vil holde seg til stripen.
 En flott funksjon som avskrekker møll anses peppermynte og søt kløver. Disse urter og hogge dem i zasheyte gasbind eller lin pose. Legg dem på hyllene i kjøkkenskap. I vinduskarmen sette geranium, er et forebyggende mot møll.
 Kan hjørner kjøkkenskapet utvidet sitron eller appelsinskall. Eller spredt ut små poser med lavendel, kan lukten av mat møll ikke stå.
 Noen ganger kan en situasjon kjøpte korn eller mel, og to dager senere fant hun biller. Hvordan bli kvitt denne plagen? Du må ta frokostblanding og varme i ovnen på 50 grader. Sile mel gjennom en sil og varme i ovnen på 40 grader.
 Lerret poser koke i en halv time i en sterk saltløsning. Når vannet er avkjølt, fjerne poser og klem tørr. Proutyuzhte og sette mel og korn.
 Som du vet, er ethvert angrep forebygging bedre enn å drive på med hennes kamp  
Kyskhetsbelte for menn
 Kvinner ønsker mer kontroll over sine ektemenn. Og de lyktes. Under oppsyn er svak og halv manndom, forårsaker fornuftige mennesker negative tilbakemeldinger. Min mann var veldig heldig, om han er i disse obligasjonene. Selv om det er en helg eller en litt lengre. Vanligvis, en kvinne trenger en garanti for at det vil bli fratatt valgt seksuell ytelse med 100%. Tenk deg at en person trenger å bære en klosset justering. De er vanligvis laget av stål og godt, dersom det er rustfritt. Uansett kan sies om hygiene av disse enhetene, kan du spørre hvordan det kan være hygienisk? Dette beltet for noen dager kan ikke fjernes, med alle de påfølgende konsekvensene. Dessuten er dette tilbudet skylles fra sprøyten med vann gjennom hullene. Avsky folk synes det er vanskelig å presentere alt dette, ikke hva du skal ha. Når iført et slikt belte, fører det til depresjon. Det er ikke bare en mangel på tillit og holdning, som en tjener. I tillegg kan kyskhetsbelte bæres over en bestemt periode. Metal gnidd på huden, kjønnsorganer og med forurensing i dette sted, kan det føre til skade på blodforgiftning og ytre kjønnsorganene.
 Det er vanskelig å si hvor mye vi trenger disse tingene? Når en kvinne setter spørsmålet holdent, en mann nesten ikke noe valg og må bestemme. Men det er fortsatt en sjanse til å løse i minnelighet alle.
 Hvis en kvinne ønsker på denne måten få en garanti for at hennes mann er trofast, og til alle mennesker frivillig enig i dette emnet området "sadomasochisme". Situasjonene er forskjellige, og alle har en hemmelig lidenskap.
 Kyskhetsbelte i dag
 Kyskhetsbelte kan være av forskjellige typer, og før du foretar kjøpet, du bestemmer. Dette gjøres ved gjensidig avtale og for å opprettholde relasjoner vil måtte betale ca $ 150 eller mer. Det er nødvendig å vurdere om du trenger det? Med disse pengene kan du kjøpe noe nyttig. Valgt av deg vil bare være glad for at du stoler på ham, og i fremtiden vil det påvirke de gode relasjonene.
 I dag kyskhetsbelte kjøpt i ulike sex butikker og brukes i sadomasochistisk spill. I Indonesia, noen massasjeinstitutter massør på anbefaling av administrasjonen er kyskhetsbelte at besøkende forstår at dette ikke gir en intim salong tjenester. Og kyskhetsbelte laget ikke tidligere enn metall, men med mer hygieniske og myke materialer.  
Gratulerer Happy Birthday venn
 Noen ganger de sanne venner er vi nærmere enn vår familie sammen. En kvinnes liv kjæresten gjorde okkupere et meget spesielt sted. De vet dette, ikke alltid fortelle selv egen mor. Det er derfor en Happy Birthday hilsen til en venn for å være spesielle.
 Velkommen kjæreste kan være i prosa eller i verseform, kan du selv synge dem til akkompagnement eller uten det - det viktigste som ble gjort hilsen fra hjertet. Hvis du har lidd en situasjon hvor det er en sterk følelsesmessige utbrudd, og ord og interessante ideer til å gjennomføre det ikke er det, så henviser til kildene, alle disse ideene og ord inneholde. Føl deg fri til å låne ideen - fordi gjennomføringen vil være din egen. Skriv inn dine notater, gitt karakter av kjæresten din, hennes smak og interesser. Da er det velkommen, takk til deg, vil huske for livet.
 Hvordan og hva som kan bli ønsket velkommen
 •  Skriv dikt selv stue eller ser klar, som setter ut ønskene til lykke og glede, kjærlighet og helse. Les disse versene høyt for henne - er dette svært viktig. Det er velkommen til å høre fra deg, og ikke for å leses på et postkort for vennene dine den mest underholdende. Alle kvinner bedre oppfatter komplimenter og gode ord på høring enn visuelt.

 •  Vers ønsker å uttrykke hvordan kan verbalt og i form av SMS. Du kan sende en venn online gratulasjonskort eller til og med en vanlig ark hvis det er akkurat i tide til å nå adressaten. Forresten, kan du gjøre det: på gaten for å spørre fremmede for å sende SMS til nummer din venn med gratulasjoner. Det tar et sekund, vil mange er enige om at selv vil gjerne ta del i hilsen. Tenk deg hvor fint å være din venn for en dag å motta hilsener fra fremmede, er det overrasket og var glad.

 •  Hver jente alltid hyggelig å få en gave av blomster. Dette universell gave, men du kan gjøre det enda originalt, noe som gjør en haug element av individualitet. Du kan for eksempel vil skrive ut navnet på jenta på kronbladene eller sett inn et kort laget med sine egne hender. Og det burde gi en jente blomster eneste mannen ikke elsket venn - dumme overtro og konvensjoner.

 •  For ikke å feilberegner ønskeliste tror at han elsker det han ønsker fra livet er din venn, som søkt. Ønsker ham en snarlig oppfyllelse av et ønske om å være nær henne. Gå utover standard setninger som "helse, kjærlighet og lykke." La ønskene vil være individuell - hver person føler stor glede til noe annet.

 •  Lag en overraskelsesfest for en venn, la henne vite om det før dagen for hans fødsel. Utgående samtaler felles venner, lage mat på bordet, tenk på interessant underholdning (du kan spørre fagfolk).

 •  Ikke glem å plassere din gave unik og vakker. Din venn vil motta gøy utpakking fargerik innpakning, som ønsker å se hva som var inni. Har ikke spart på motiv gaver - det er halve kampen i sin presentasjon.

 •  Til slutt, ikke glem at alle taler og gratulasjoner må være i live og oppriktig. Den eneste måten de virkelig heve kjæresten humør og glede.
 • Souvenir logo for gratis
   Mange bedrifter å tiltrekke seg kunder logoer pryde forskjellige ting. Dette er ikke overraskende, siden det er gjennom logoer, selskapet blir mer gjenkjennelig. Suvenirer logo for gratis er en type reklame, en måte å markedsføre produkter og tjenester.
   Design souvenir
   Så hva kan du fortelle om suvenirer logo for gratis? Til å begynne å snakke om utformingen av logo. Det faktum at souvenir må si at ønsker hver. Derfor bestiller en gave til visse ting, først tenke på deres ytre designen. Guidet behov for massene, med mindre produktet ikke er laget kun for en viss gruppe mennesker fortalt av noen interesser. For eksempel, hvis du er fremme kosmetiske produkter, er det ikke nødvendig å legge om emnet, som er å presentere portretter av jenter med lyse make-up på en rosa bakgrunn. Etter bruk god sminke og ser godt vedlikeholdt - det betyr ikke hele tiden snakke om skygge og leppestift og nyte prosessen for sine valg. Det er jenter og kvinner, som er bare irriterende. Følgelig vil et objekt av logoen også irritere dem ubevisst, og dette svaret vil endre holdning til produktet, og ikke til det bedre. Derfor souvenir å være monotont eller diskret abstraksjon ornament. Dette souvenir dress nesten alle. Hvis du har flere gaveartikler med logo alltid gi kundene muligheten til å velge hva han foretrekker. 
   Størrelsen og plasseringen av logoen
   For det andre, hva er snakk - design og layout av logo. Husk at det skal være synlig, men ikke tydelig. Så du aldri ønsker å plassere en logo på hele overflaten av objektet. Heller ikke rådes til å fylle sin midte, hvis du for eksempel bærbare, dagbok eller bærbar. Det beste stedet for logoen vil være topp eller bunn ark. Snakker om skriften du skriver logo, bør det bli forstått. Det vil si, lesing, folk må bare forstå at det er skrevet. På den annen side må det gjelder logoen gjenspeiler den generelle firmalogo. Derfor, de som er å oppdage fast tips: å velge en logo, tror ikke bare om sin originalitet og betydning, men også om lesbarhet. Fordi når folk står overfor en merkelig logo som ønsker å kjøpe produkter, men husker ikke firmanavn og logo for å dechiffrere bare ikke kan. Forresten, slik at potensielle kunder kan forstå hva som er navnet på selskapet, oppfordrer vi deg til å gi en komplett avskrift av navnet på din firmalogo under. Men disse ordene bør få mer fine print. Sekund - firmalogo. Tredje - avskrift tittel. Derfor ubevisst begynner den potensielle kunden til å føle seg positiv holdning til deg, husk logoen og vet at du er kalt. 
   Trenger du en gave
   En annen regel som velger gaver for reklame - det er en nødvendighet. Det er, bør det være elementer som folk trenger i hverdagen, lightere, proteiner, speil, notatbøker, dagbøker, notatbøker. Hvis en person bruker tingen flere ganger om dagen, ditt navn deponert i hans minne, han ønsker det eller ikke.
   Progress gjennom ansatte
   Og de siste ting verdt å nevne gaver med din logo skal alltid bevege seg til massene. Derfor er det nyttig å bestille en batch av gaver med logoer for dine ansatte. La dem nyte ting, og dermed fremme din bedrift. Tross alt, hvis du for eksempel din ansatt vil motta en lighter med en logo på festen venner, minst et par venner til å dra nytte av det, noen vil lese hva som står der, og noen spør hva selskapet tilbyr. Dermed om du kjenner flere mennesker, og etterspørselen etter produkter vil stige.  
  Яндекс.Метрика