Floor Care

 Hvordan ta vare på gulvet ditt med parkett? Hvordan å behandle linoleum? Hvordan ta vare på laminatgulv? Hvordan fjerne flekker fra gulvet?

 Telt gulv


 Gulv er forskjellige, og derfor trenger å ta vare på dem på forskjellige måter. For tiden er det et bredt utvalg av gulv. En god vertinne ville prøve å plukke hver dekker din vaskemiddel. Men du kan finne og allsidige verktøy som er egnet for nesten alle belegg.

 Stell av parkettgulv


 Gulv puste. Det sveller ved høy luftfuktighet og sprekk med overdreven tørrhet derfor nødvendig å opprettholde en viss fuktighet i leiligheten. Parkett lakk strøk anbefales ikke, det er bedre å dekke sin parkett mastik. Først, er det nødvendig å rengjøre gulv renere.
 Deretter utføre en spesiell våte rengjørings mopper Mikrofiber absorberer. Parkettgulv bør vaske ikke mer enn to ganger i året. Overflaten av gulv bør ikke være etter en slik våt rengjøring. Vaskemidler trenger ikke å legge til vann - bedre å bare vaske gulvet med varmt vann. Flekker bør fjernes manuelt svamp med såpe eller bensin. Ferske fettflekker kan fjernes med sandpapir, trevirke zashkuryv til gulvet, og deretter dekke hullet med lim PVA. Gamle fettflekker kan fjernes med terpentin. Gulv bør gni mastik. Det renser gulvet og fungerer som en beskyttende film. Deretter vaske gulvet og gni i den retningen de trenger trefiber. Kan brukes til polering ferdig mastic. Det er nødvendig å sette et tynt lag på et tørt gulv spesiell børste. Når det tørker, bør polerings gni gulvet, deretter følte eller sukonkoyu. Tetting kan gjøres hjemme. En av voks rist og hell en del terpentin. La virke i 5-6 dager. Mastic klar. Før bruk bør den fortynnes med varmt vann. På 1 m2 av gulv mastiks trenger 25 gram og 400 gram vann. Gni gulvet mastik trenger en per måned. 

 Omsorg for laminat


 Laminat - et moderne gulv, kan det ikke vaskes. Vanligvis er det bare å tørke av med en fuktig klut Microfiber ved hjelp av spesielle vaskemidler. Hva gjør du hvis laminert parkett resterende fettflekker? Du må søke om det fortynnet vaskemiddel laminatgulv og la stå i noen minutter. Skyll med en fuktig, men ikke våt klut. Alle skitt kommer. Legg merke til at en spesiell vaskemiddel ikke bare renset laminat, men også styrke sin beskyttende lag.

 Omsorg for flis


 Fliser er vanligvis plassert på badet og kjøkkenet. Det kan vaskes med vann og vaskemiddel. Ingen fuktighet ikke vil forårsake skade på flisene. Han ryddet ganske enkelt og raskt.

 Stell av Linoleum


 Linoleum kan vaskes med varmt vann og vaskemiddel, men det gjør ikke soda og ammoniakk. Husk at varmt vann vasker vekk fra det gradvis tegning. Minst en gang hver 2-3 måneder linoleums tørk med en klut dynket i tørke olje - det vil hindre at den tørker ut. Til slutt bør det tørkes av med en tørr klut. Flekker kan fjernes fra linoleum bensin og rustflekker bedre tørk parafin. Blekk flekker skal gnis med pimpstein eller sandpapir, og de gjenværende spor - linfrøolje eller vegetabilsk olje.

 Bryr planke gulv


 Vanlig plankegulv bør rengjøres med varmt vann og en liten mengde natron eller vaskemiddel. De kan bli gnidd spesiell urte børste kost. Hvis gulvet er veldig skitten, så det bør gå stiv børste eller burlap, tørk med en blanding av like deler av lesket kalk og sand og vaske gulvet med varmt vann. Stedene som er igjen etter det, bør salve fuktig grå eller hvit leire, og vaske gulvet i morgen med varmt vann. Fettete flekker kan vaskes med bensin og dryss med potetmel. Deretter å stryke gjennom klut med varmt jern. Fettete flekker kan dekkes på natten velling med eddik og hvit leire, og i morgen bare skyll med vann.
 Malt planke gulv ser mye mer elegant enn umalt. De var lettere å vedlikeholde. I vannet for å vaske gulv må legge litt ammoniakk - det vil legge glans til malt gulv. Av samme grunn kan du tørke gulvet vaskes med vann og eddik. Hvis du vasker den malte gulvet med såpe eller brus, deretter male fade og mørkere. Fat krashenom gulvet bør helle kaldt vann, og deretter fjerne den med en kniv.
 Du kan kjøpe i butikken spesiell oppvaske malte og umalte gulv.
 Svært smusset gulvareal (inngangsdør) best å behandle spesiell vaske tregulv, og vaske med en fuktig klut.
 Sticky Tjære, tyggegummi, leire må først fryse isbiter som er satt på dem, og deretter forsiktig ut med en slikkepott. Dråper maling bør tørkes av med en bomullsdott dyppet i alkohol og skrape av sin slikkepott.

 Care teppe


 Tepper - en av moderne gulv. Kvaliteten på det er ikke dårligere linoleum og har støydempende egenskaper, så det er ofte brukt i soverom og stue. Tepper bør renses flere ganger i uken med fettløsende rengjøringsmiddel. En gang i måneden kan du behandle den med en fuktig klut med vaskemiddel.
 Ikke fukt teppet for mye, husk at overflødig vann kan renne ut av det en spesiell løsning, som hindrer ansamling av støv. Kost og børste til å rense teppet kan ikke, fordi de ikke kan fjerne støv mellom fibrene. Én gang hvert halvår bør ringe spesielle tjenester for profesjonell rengjøring belegg. Spot dukket opp på tepper bør fjernes umiddelbart.  
Hvordan du rengjør skinnjakke


 Prosedyren er ikke veldig komplisert, men bør utføres nøye, som våt hud kan strekkes med en skarp og hardt pressede. Sørg for å prøve vaske området er ikke veldig merkbar, som vet hvordan farget jakke eller hvor aktiv du favoritter vaskemiddel. Deretter strøk tørke, vekk fra varmeelementer, kleshengere og nødvendig å videre behandling - en bomullspinne fuktet med glyserin.
 Det er nødvendig for å forbedre utseendet og impregnering for å forbedre hudens elastisitet. Skrubbsår på jakken anbefales rubbing fargeløs hud krem ​​eller fersk appelsinskall, essensielle oljer som bidrar til å forbedre utseendet på slitasje. Fargeløs hud krem ​​kan trygt erstatte glyserin eller lakserolje.
 Hvis malingen skraper borte, kan huden tint. Optimal bruk aerosol nitropaint, men du trenger for å holde styr på antall av maling, er et tykt lag ikke er tilstrekkelig elastisk, og maling kan sprekke.
 Sterk fett forurensning kan fjernes ved hjelp av bensin eller terpentin. Den største faren i dette tilfellet - for å hindre sterk avfetting av huden. Sørg for å smøre etter denne behandlingen krem ​​eller glyserin.
 Husk at huden ikke absorberer en mer fett enn den trenger. Derfor bør du tørke av huden til den begynner glans, så kan du fjerne overflødig med en tørr klut eller bomullspinne.
 For å gi ytterligere glans (hvis dette er typisk for dette produktet) kan gni huden tørr flanell klut fuktet med litt pisket eggehvite.
 Nylig begynt å bruke metoden for "renseri". Spesiell skum påføres klut og tørk jakke så. Venter på tørking. Tørr klut børster skum. Det synes å fungere vaskemiddel renere.
 Rekke anbefalinger for å rense huden er ekstremt høy. Interessant nok, noen av dem motstridende. Kanskje er det på grunn av det faktum at den huden, og hvor det ble behandlet før de blir et produkt. Ikke rush til eksotiske måter å bli renset fordi jakken din!  
Hvordan sy en jakke
 Du kan ta i din favoritt jakke, hvordan du gjør det? For ikke å ødelegge ting må du svare på noen spørsmål, og vet hvordan teknisk riktig passform under jakken kroppsbygning. Først må vi finne ut: i tilfelle du kan håndtere å ha minimal sy erfaring, og når du skal ta kontakt med studio?
 •  Hvis jakken er laget av skinn, semsket skinn, saueskinn, er det rimelig å
   gi det til studio. Det faktum at arbeide med teksturen som kreves
   spesielle symaskiner, eller risiko ruin ting også
   stor. Hvis jakken eller kunstige tekstilmaterialer (ikke
   Vurderer et tykt skinn), så vi kan sy det på egenhånd.

 •  Hvis din jakke stor du mer enn to dimensjoner, deretter sy det
   nøye ikke fungere, du trenger hele overlappet. I dette tilfellet bør du
   for å vurdere muligheten for å kjøpe nye ting.

 •  For å bestemme omfanget av arbeid under monteringen
   Oppmerksom på følgende punkter i planting:
 •  Planting skulder og ermhull ermet. Ideelt sett, berører
   dette området er ikke nødvendig - som når landing ermet igjen nødt til å kutte ut
   hode ermet. Dette er mulig hvis du har sy erfaring.

 •  Pidhin produkter i midjen. Dette er den mest vanlige
   alternativ som kan gjøres uavhengig av hverandre. Realisert gjennom sidesømmene
   på begge sider pidhin eller bøye ryggen.

 • Hvordan sy en jakke

  Hvordan sy en jakke   Det
   1-2 fit jakke størrelse midjen og ryggen bør namitaty etter
   utsiden av kontrasterende søm søm tråd sti frem nål.


   Deretter pidporoty inne jakke pidhyn (til
   pidlizty søm til baksiden og sidene). Skissere krittstrek på som ushyvaem jakke med
   innsiden. Deretter velge bredden på sømmen på maskinen (vanligvis 35-45 mm), planlagt for prostrochuyemo
   linje. Hvis tykkelsen av skjøten ikke er stort, er det ikke nødvendig å trimme kanten. De
   utføre manipulasjoner med underlaget, og deretter prøve. Deretter fjerner tråklingen og
   hem kant padding hemmelighets søm.


   Hvis i tillegg til midjen og tilbake jakke i stor lengde og ermer,
   du må plukke i stykker på ermet søm forbinder det med kragen. Deretter
   måle lengden av "reserve" på pidhyn. Vanligvis er det 15-3 cm. Mål linjal som er nødvendig for å forkorte mansjetten. Deretter Mål fra kanten av ermet to linjer:
   linje som vil bli den nye kanten av ermet og har kvoter for sømmer. Igjen
   kontrollere riktigheten av beregninger linjal - verdien av kuttet måles
   pidhyn negativ differanse. Kutt på samme lengde forkorte fôr. Vi kobler
   ermet og fôr, kobler ledd og samkjøre seksjoner. Hvis det er nødvendig, må
   periode oppreisning resulterer søm.


   Langs de samme linjer forkorte bunnen. 2 skisserer arbeidet
   linje, kutte stoffet, kutt fôr. Deretter nametыvaem pidhyn.
   Otstrachyvaem på kanten, den øverste søm -skjuling arkivert. Othlazhyvaem. Deretter hemmelighets
   sy søm fôr, sidesømmene forbindelseslinjene. Husk at
   Klærne bør henge litt for gratis tilpasset passform.


   Den vanskeligste saken berørt pellets ermer.


  Hvordan sy en jakke   Hvis visuelt
   ermet stort hode 1-15 cm, kan problemet løses skuldre. Om
   podplechnyky ikke løse problemet, så du trenger for å "sette" sleeve igjen. Hvis du starter en syerske og sydde jakke eller ingen jakke, er det best å ta kontakt med studio.
   Hvis erfaring er, kan du bruke malen i henhold til modellen jakke (vanligvis
   vtachnoy ermet).


   Deretter har pisket ermet, sidesømmen plukke i stykker, sette
   ny mal ermet. Sirkel, klippe langs konturen. Identifisere nye proymu på
   jakke justeres i henhold til sidesømmen. Forfallen frist ny sidesømmen
   på jakken, deretter sy søm Boko fôr på ermene og ermet selv.
   Tegne en krittmerke kontroll for landing på hodet ermet, side overføre
   koder til fange. Låste hodet ermet ermhull langs linjene av tråkling. Start
   å namittsi, og bemerker at hodet ermene ikke skal krølle seg.
   Skru av ermet fôr Poggio, forlater plass for å snu på ermet
   person. Deretter flash resten av sømmen.


   Ikke prøv å sette deg selv ermet uten mal -
   hvis ermene ikke er satt inn riktig, kan det være feil i skjemaet
   snu ermet, ekstra folder og t. e. Hvis det ikke er nødvendig mal, kan du
   bruke den gamle jakken din størrelse. Du må identifisere deg selv som et nyttig utgangspunkt landing ermet (bedre ikke kritt og tråd), deretter
   plukke i stykker unødvendig jakke, glatte sømmer og jern på den for å skjære ut en ny ermet.  
  Яндекс.Метрика