For å aktivere webkamera på en laptop?
 De fleste moderne bærbare datamaskiner er utstyrt med et webkamera innebygd i lokket like over skjermen. Dette gjør at du kan kjøre på bærbare webkonferanser og video samtaler, slik at du kan ikke bare høre, men også se dine følgesvenner. Men mange brukere ikke vet hvordan du slår kameraet på en laptop, fordi Windows ikke inkluderer innebygde verktøy og programmer for å arbeide med kameraer. For å aktivere webcam aktivere tjenester og programmer for videokonferanser, som vi vil dekke i denne korte artikkelen.
 1.  For å aktivere webkamera på en bærbar PC eller raskt sjekke ytelsen du kan bruke en av de nettstedene for videosamtaler. Her er en liste over slike tjenester, testet og arbeider på den tiden dette ble skrevet:
  http://chatroulette.com/
  http://videochatru.com/
  http://chatrandom.com/
  http://chatroulette.ru/
  http://davaipogovorim.ru/
  http://vchatting.ru/
  Bruk av dette nettstedet for å kontrollere og slå webkamera på en bærbar PC er lett. Åpne din favoritt nettleser i sin adresselinjen for å skrive en URL fra disse nettstedene.
  Å betjene kameraet via nettleseren kreves Flash i nettleseren din. Det er sannsynlig at du allerede har installert, men hvis det ikke vil bli bedt om å installere Adobe Flash Player på datamaskinen din.
  Mer bør bli bedt om å få tilgang til webkameraet og mikrofonen på datamaskinen din som vil varsle deg om at zahvachuyut program av elektroniske data kan skrives til utenforstående. Det er ikke skummelt, fordi du bare ønsker å teste webkameraet. Klikk på "Aktiver".
  For å aktivere webkamera på en laptop?
  Hvis det innebygde kameraet fungerer, deretter neste til det lyser grønt LED som indikerer at kameraet er på, vil skjermen fås kamerabildet. Hvis du har så skjedde - derav webcam på den bærbare datamaskinen er slått på og i orden.
  Hva gjør du hvis kameraet ikke sluttet og bildene ble ikke oppnådd?
  Først må du sjekke ut noen webcam i BIOS. I tillegg kan enkelte bærbare datamaskiner inkluderer kameraet ved å trykke en spesiell nøkkel med kamera kombinert med funksjonstasten (Fn). Se etter følgende nøkkel på tastaturet på den bærbare datamaskinen eller se i dokumentasjonen.
  Sjekk også den installerte driveren webcam og tilstedeværelsen av nyere versjoner gjøre oppgraderinger. Driver på disk partisjon utvinning programvare bærbar eller på den offisielle nettsiden til produsenten av datamaskinen.
  Hvis du har installert den nyeste versjonen av programvaren innebygd webkamera, men mens det fortsatt ikke fungerer, prøv å fjerne enheten via "Device Manager" og starte på nytt etter installere driveren på nytt.
  I Windows 7 "Device Manager" ligger i "Start" - "Kontrollpanel" - "System og sikkerhet" - "System". I Enhetsbehandling videokamera er i "Imaging devices". Utvide denne gruppen og slette den fra webkameraet.
  For å aktivere webkamera på en laptop?

  Etter omstart av maskinen skal bli bedt om å installere programvaren for enheten som er funnet. Vennligst installere drivere kamera.
  I begynnelsen av artikkelen snakket vi om det faktum at ingen Windows-programmer til å jobbe med kameraet. Faktisk et slikt program, og det kalles Windows Movie Maker. Men det faktum at dette programmet er bare installert som standard med Windows Vista. I Windows 7, er det nødvendig å laste ned og installere fra den offisielle Microsoft stedet separat og kalte det "studio". Med denne programvaren kan du ta opp video zahoplyuvane webkamera.  
Hvordan lage svart spisskummen olje?
 Østlige medisin har lenge fortjente respekt blant innbyggerne i vestlige land. Seriøst tilbøyelig til å oppleve asiatiske leger gradvis vi lånt sitt beste design. Disse fremgangsmåtene innbefatter for eksempel, bruk av vegetabilske oljer: behandling av sykdommer, kosmetikk, kulinariske. Men hver urtesmør har individuelle egenskaper, og ikke alle av dem er tilgjengelig på våre breddegrader. Noen av dem hadde vi bare gjette på den gåtefulle tittelen. At svart spisskummen klart å skaffe seg legendestatus - i stor grad takket være den mystiske, enda litt illevarslende navn. Men orientalske historier pleier også lykkelige historier - og den berømte krydder som oljen utvinnes fra det faktisk bringer ingen skade, og store fordeler. Vi vil snakke om det, og hvordan å gjøre svart spisskummen olje i ulike situasjoner. Sammensetning og svart spisskummen olje fordeler
 Svart spisskummen - en populær, symbolsk navn. I botanikk, er dette anlegget som kalles Kalindzhi i hagebruk - Nigella avling, og innbyggerne i Sørvest-Asia og Middelhavet - seydana, sedan, nyhella (fra latin Nigella sativa) og en romersk koriander. Dermed med en enkel spisskummen det har lite å gjøre, og selv satt til en annen familie, men blant de nærmeste "native" svart spisskummen oppført smørblomster. Hans svart spisskummen kjent historie begynte i tiden av de egyptiske faraoene, nevnt i Det gamle testamente profeten Muhammed ble anbefalt som et middel for alle sykdommer unntatt døden "og ble en av islams fem søyler medisin. I dag er det dyrkes i tropiske land: Egypt, Saudi-Arabia, India, Etiopia, USA, Sentral-Asia og Middelhavet. For den fulle modning av svart spisskummen frø kreves rikelig sollys. Da de er egnet for fremstilling av verdifull olje.
 Oljen er presset ut av spisskummenfrø ved kaldpressing, og dermed bevare sin kjemiske sammensetning så nær en naturlig tilstand, som er omtrent 45% fettoljer, og opp til 15% eterisk olje i hvert frø. Oljebasert fett inneholder umettede syrer, vitaminer og mineraler, og essensielle oljen gir en fin smak og aktiverer metabolske prosesser. Denne biologiske aktiviteten av eterisk olje av svart karve er så høy at bruken er kun tillatt i andre stoffer (for eksempel sort karve olje første ekstraksjon), legemidler, matvarer og kosmetiske produkter. Men noen av dem, svart spisskummen olje beriket, er utrolig nyttig for immunforsvaret, stoffskiftet og andre systemer og organer:
 Kardiovaskulære systemet. Reduserer mengden av kolesterol, blod fartøy vegger rengjøres og styrkes og bli mer elastisk. Blodtrykket er stabilisert, som kommer tilbake til det normale og hypertensjon, og hypotensjon.
 Fordøyelsessystemet. Gunstig effekt på kvaliteten av fordøyelsesenzymer, forbedrer intestinal motilitet og absorpsjon av næringsstoffer fra maten. Den har en mild choleretic, vanndrivende og lakserende effekt. Hjelper til å takle overdreven appetitt.
 Det endokrine systemet. Bukspyttkjertelen begynner å arbeide aktivt, noe som resulterer i gradvis avtagende blodsukkernivået.
 Veiene. Brukes til inhalasjon (med en kald, hoste) og friksjon (bronkitt, astma). Hjelper med tørr hoste, oppspytt oppspytt enklere.
 Nervesystemet. Aromaterapi er brukt i migrene, angst, nervøsitet, og andre psykiske lidelser. I morgen gir briste av energi om natten fremmer dyp søvn og fullstendig avslapning.
 Huden. Den brukes for eksem, psoriasis, akne og andre hudirritasjoner opprinnelse. Fremmer hårvekst.
 Også funnet antiseptisk, anti-sopp og anti-kreft egenskaper av svart spisskummen olje. De, og andre som det ga en kompleks kjemisk sammensetning, den viktigste fordelen med som - fettsyrene (8 mettede og umettede 18). Den andre viktige sted rettmessig oppta proteiner og essensielle aminosyrer involvert i å bygge vev i menneskekroppen. Blant de viktigste rollen til vitamin B og representanter for folsyre blant mineraler - jern, kalsium, fosfor, sink og kobber. Men dette er bare stoffet innhold i olje av svart spisskummen mest - fremdeles i sin struktur har mer enn 100 komponenter, kjent for moderne vitenskap. Derfor er dette eksotisk produkt, vanlig i østlige land, for oss fortsatt ganske dyrt. Det er best å kjøpe i apotek og husk å sjekke kvalitet sertifikat. Du trenger ikke bekymre deg hvis svart spisskummen olje møte ulike eksternt, avhengig av type frø, kan det være en annen farge fra gylden brun til mørk grønn. Svart - registrer ufiltrert olje. Alle disse variantene er nyttige når oljen ikke er bortskjemt av feil oppbevaring. Lagt de nødvendige vilkår, må den ha en behagelig aroma og smak, uavhengig av farge. 
 Mottak og svart spisskummen olje dosering
Hvordan lage svart spisskummen olje?
 Historien om bruk av svart spisskummen olje har mer enn ett årtusen. Dette er ingen overdrivelse - som det er en naturlig substans i stand til å forsterke, reparere og transformere det menneskelige legeme. Men, selvfølgelig, kan selv de mest nyttige produkter skade hvis tatt dem på måfå. En svart spisskummen olje har for mye makt til å ignorere testet oppskrifter. Men ved hjelp av disse teknikkene inntak av svart spisskummen olje er svært effektiv alene eller generelt terapi:
 1.  Influensa og SARS svart spisskummen olje blandet med olivenolje i like proporsjoner og innpodet inn i neseborene minst tre ganger om dagen. For innånding 1 ss svart spisskummen olje strømmet per liter kokende vann og inhalere dampen som dannes.
   Ved høy temperatur svart spisskummen olje er lagt til urtete eller avkok av anis 7 dråper til en kopp drikke. Innen 5-7 dager tatt etter hvert måltid.
   Når kald svart spisskummen olje dynket bomull baller og plassere dem i nesen i 20 minutter. I forebyggende effekt og for å konsolidere de svart spisskummen oljesmurte fôr neseborene.
   Når du hoster, bronkitt svart spisskummen olje blandet med varm olivenolje i forholdet 1: 5 og gned brystet. I tillegg, to ganger om dagen (morgen og kveld) 1 ts svart spisskummen olje tas på tom mage og oppløsning under tungen.
   Når sår og gastritt svart spisskummen olje må blandes med flytende honning (10 dråper olje til en kopp honning). Innen 2 måneder hver morgen på tom mage for å spise en teskje honning og olje blanding, drikk 1 glass varm melk.
   Hvis du har gass i tarmen av svart spisskummen olje er lagt til te eller kaffe (3 dråper per kopp).
   Når diaré svart spisskummen olje blandet med tykk yoghurt naturell uten tilsetningsstoffer (1 ss olje i et glass yoghurt) og drikke to ganger om dagen før måltider.
   I leverolje av svart karve (5 dråper) tilsettes til honning (1 kopp) og blandet med pulverisert eikebark (1 spiseskje). Hver morgen på tom mage du trenger å ta denne blandingen av en spiseskje i 1-2 måneder.
   Hvis høyt blodtrykk olje av svart spisskummen er lagt til varme drikker (5 dråper per kopp te eller kaffe), og kroppen er banket med en blanding av olivenolje og svart spisskummen olje (1: 1).
   Hvis lavt blodtrykk olje av svart spisskummen noen dråper lagt til kald melk og drikke to ganger om dagen før måltider.
   Når hodepine olje av svart spisskummen 1 ts tatt tre ganger om dagen for en halv time før måltider og samtidig de gni whisky. I løpet av tre dager, så lenge behandlingen ikke kan spise sjokolade.
  Hvordan lage svart spisskummen olje?

   Når tannpine svart spisskummen olje drypper på en bomullsdott og gni Desna pasient tann. I tillegg kan du blande olje av svart spisskummen og olivenolje i like proporsjoner og innpodet inn i øret på den siden som er nærmest pasientens tann.
   Når nervøs spenning, lagt søvnløshet svart spisskummen olje å varme te, kakao eller annen drikke (5 dråper til en kopp) eller blandet med honning (2 dråper i en teskje) og drikke / spise rett før middag.
   Å senke kolesterolet svart spisskummen olje i mengden av 7 dråper lagt til et glass med mynteblader avkok, podslaschyvaetsya skje av honning og drikke hver dag på tom mage. Denne begrensede bruk fet mat.
   Å forbedre hjernens svart spisskummen olje er lagt til te, kakao og urtete (5-7 dråper per kopp) og drikker 3-4 ganger om dagen. Drikker kaffe på denne tiden er uønsket.
   Det finnes også spesielle oppskrifter som tar svart spisskummen olje i sykdommer i øyne og hud, men det er bedre å trene bare under medisinsk tilsyn. Men stoppe håravfall og / eller øke hastigheten dem ved hjelp av svart spisskummen olje du kan uavhengig av hverandre, ved å legge noen dråper av den i sjampo hver gang du shampoo. Etter - skylle håret nesle buljong med tillegg av svart spisskummen olje (1 ss til 1 liter buljong). I de fleste tilfeller blander svart spisskummen godt med andre urter og deres effekt selv gjensidig forbedret. Men mer enn dosen av oljen er fortsatt ikke er verdt den, og i behandlingen av barn under 14 skulle den bli redusert til det halve sammenlignet med de ovennevnte anbefalinger. Ellers kan svart spisskummen olje anses kraftig i sin egen unike naturlig stoff som styrker de beskyttende egenskapene til kroppen, gir mot og styrke, fremmer helse, skjønnhet og lang levetid.  
Яндекс.Метрика