For å registrere deg på Facebook?
 Nesten alle Internett-brukere har hørt av de mest populære sosiale nettverket i verden - Facebook. Mange av dem er registrert i den. Hvis du føler er ikke den siste personen som ikke er hans Facebook-side, kanskje dette er tilfelle, gitt at antallet brukere av sosiale nettverk har passert en milliard, noe som er sammenlignbart med antallet Internett-brukere. Registrert på Facebook kan du lære av erfaring hva det fått en slik popularitet og prøve det for å kommunisere med dine venner.
Bli medlem av Facebook for å helt gratis og ikke ta deg mye tid. Den består av følgende trinn.
 1.  Gå til hjemmesiden
  http://www.facebook.com
  Ved hjelp av din favoritt nettleser.
  Før du umiddelbart se en side med påmeldingsskjema. Fyll den nødvendige felt: navn, e-post, passord, dato, måned og år for fødsel, og klikk "Bli med" da.
  For å registrere deg på Facebook?

  I vinduet for fornyelse vil du bli bedt om å angi et passord for e-posten din for å finne med hjelp av venner som allerede er registrert på Facebook. Fra dette kan du melde deg ut ved å klikke på "Hopp over dette trinnet".
  For å registrere deg på Facebook?

  Som svar oppfordrer Facebook for å finne venner advarsel om at denne handlingen er vanligvis opp til 20 venner på Facebook og mer interessante venner. Bekrefte dine intensjoner, og klikk "Ignore". Jo flere venner som du alltid kan finne det lett å legge til senere.
  For å registrere deg på Facebook?

  Det neste trinnet vil du bli bedt om å oppgi følgende opplysninger: hjemby, skole, universitet og nåværende arbeidsgiver. Arbeidsgiver og utdanningsinstitusjon sett noe for å gjøre det lettere å finne klassekamerater eller kolleger. Derfor, hvis du ikke ønsker å oppgi denne informasjonen, og klikk deretter på "Ignore".
  For å registrere deg på Facebook?

  Etter oppdatering av vinduet vil du velge interessant side for deg de mest populære, i henhold til dine hobbyer. Dette trinnet kan hoppes over ved å trykke på "Skip".
  For å registrere deg på Facebook?

  Det siste trinnet blir du bedt om å laste ned og installere et bilde for kontoen din. Du kan laste opp et bilde fra din PC, og fotografert ved hjelp av et webkamera. Hvis du ikke er klar for dette trinnet, og ønsker å gjøre det senere, klikker du på "Skip".
  For å registrere deg på Facebook?

  For å fullføre registreringsprosessen for Facebook, gå til den e-posten du har oppgitt på registreringsskjemaet, finne e-post med tittelen "Den siste fasen av registrering på Facebook» og åpne den. Følg linken nevnt i dette brevet for å fullføre registreringen.
  For å registrere deg på Facebook?

  Når du klikker på denne linken boksen skal vises, varsler deg om at registreringen konto bekreftet. Nå kan du finne og invitere venner, chatte med dem, redigere sider, laste opp bilder, dele interessante videoer.
  For å registrere deg på Facebook?

  Sammen med registreringsnummer konto på Facebook vil du bli automatisk generert e-post skjema name@facebook.com. Få det kan være for kontoen din.
  Til tross for at du kan registrere deg på Facebook uten å spesifisere en mobiltelefon, anbefaler vi at du fortsatt skrive det i avsnittet profilen kontaktinformasjon og bekreft med bekreftelseskoden mottatt i SMS-meldingen. Med en mobiltelefon vil være lettere senere gjenopprette siden din, hvis kamym grunn du mister tilgang til det. Hvis du ikke vil at telefonen skal være tilgjengelig for andre brukere av det sosiale nettverket, og deretter sette telefonen synlig "bare meg".
  Kan betraktes dette skiltet i Facebook som fullført, og vi kan bare ønske massevis av morsomme naschym lesere i dette sosiale nettverket.  
Hvordan å sende en fil via e-post?
 Muligheter e-post er ikke begrenset til å sende og motta meldinger. Av bokstaver kan også legges til for overføring og mottak av forskjellige filtyper: enkelte dokumenter, regneark, presentasjoner, bilder, lyd og videofiler. Generelt, alle typer filer som kan opprettes på datamaskinen. For filoverføring til en annen mottaker trenger du bare å opprette en e-post til ham, legge ved filen og sende en e-post med et vedlegg.
Erfarne brukere med lignende problemer oppstår oppgave og nybegynnere kan ha problemer med hvordan du skal sende en fil via e-post.
Tenk på løsning av dette problemet ved eksempel på gratis e-tjenester Mail.ru og Yandex Mail registrering som vi så i avisen hvordan du oppretter en e-postadresse.
 Hvordan å sende filen via e-post Mail.ru?
 1.  Gå til hjemmesiden
  http://mail.ru
  .
  Skriv inn din e-postadresse, som er en del av adressen som vises til hund symbol (@) og passord til e-post. Trykk "Enter".
  Hvordan å sende en fil via e-post?

  Hvis brukernavn og passord er skrevet inn riktig, bør du bli omdirigert til hovedsiden tjenesten i "Innboks".
  Hvordan å sende en fil via e-post?

  Klikk på "Skriv" for å lage en ny melding. Et skjema for å opprette en ny melding.
  Hvordan å sende en fil via e-post?

  I form i "Til" skriver du inn e-postadressen til mottakeren, angi et emne i "Emne:" og klikk "Legg til fil".
  I vinduet, velg filen på harddisken. Når du har valgt bør den starte på tjenesten Mail.ru og vises i et vindu vedlagte filer.
  Hvordan å sende en fil via e-post?

  Nå bare må skrive inn meldingen din og klikk "Send". Sende filen er ferdig.
   Hvordan å sende filen via e-post Yandex?
  1.  Gå til hovedsiden Yandex
   http://www.yandex.ru
   .
   I innloggingsskjemaet til e-post, skriv inn brukernavn og passord, og klikk "Enter".
   Hvordan å sende en fil via e-post?

   Hvis brukernavn og passord er riktig skrevet, deretter oppdatere siden etter åpen epost-tjeneste i mappen "Innboks".
   Klikk for å opprette en ny e-post med ordene "a", som ligger like ovenfor listen med bokstaver post.
   Hvordan å sende en fil via e-post?

   I form av en ny bokstaver for å angi målet adresse i et brev til "Til", emnet i "Emne" skriv inn teksten.
   Under tekstmeldingen, klikker du på "Legg ved filer". Velg en fil på harddisken. Det muliggjør også en enkel mus dra filen fra mappen til området for knappen. Som et resultat av dette trinnet, vil filen lastes opp til posttjenesten og klart til sending.
   Hvordan å sende en fil via e-post?

   Klikk på "Send" for å overføre det til adressaten.
   Begge tjenestene gir store filer (20 MB) lagres ikke i posten, og automatisk overført til deres disklagring og sendt til adressaten som en lenke for å laste ned fra depotet.  
Hvordan vaske brilliant grønt skinn?

 Fra ulike typer situasjoner er ikke perfekt og strålende grønn hud - er intet unntak. Selvfølgelig, ikke varsle og å søke midler hvis Zelentsy skitne i bare noen få tips av fingrene. Hvis ikke bare tips av fingrene og ikke bare hva du skal gjøre? Du kan sikkert vente et par dager under solen spor miste mye farge og brenne ut. Men hvis du venter noe ønske eller evne, til å hjelpe deg å følge disse tipsene.
 Blekemiddel

 Hvis du lider av allergi, så det kan lett vaske bort spor av strålende grønn bomullsdott dyppet i hlortsi. Skyll med varmt vann og blekemiddel tørke det behandlede sted eddik. Klor, forresten, den eneste måten å fjerne fra de strålende grønne negler.


 Alkohol

 Prøv gnis vekk uønskede flekker ved hjelp av medisinsk eller salicylic alkohol. Dette bør settes på overflaten arbeidet litt alkohol og et par minutter å gni en bomullspinne. Om nødvendig, gjenta prosedyren. I stedet for ren alkohol, kan du bruke noe alkohol eller vodka løsning (for å forsterke effekten ved å legge til det ca 10 dråper sitronsaft).


 Peroxide

 Dette er en sikrere måte, når det gjelder å ottyranyy brilliant grønt skinn i delikate steder. Ototretsya, men ikke umiddelbart. Men peroxide løsning kan fjerne spor av strålende grønn selv med sår hud.


 Sitron

 En skive sitron er heller ikke i stand til umiddelbart å fjerne huden din. Og for å fjerne den strålende grønne av sitron ansiktshuden er ikke anbefalt. Ellers - gni lengre og sterkere.


 Krem

 I dette tilfellet barna trenger eller annen rik krem. Et lag av krem ​​smurt med grønn maling påføres setet. En tid senere vaskes av med såpevann. I stedet for krem, kan du bruke baby lotion.


 Olivenolje
 Dette verktøyet er mer egnet for de som trenger strålende grønn gnis vekk med ikke veldig fremtredende plass. Flere ganger om dagen bør brukes til olje (kan erstatte oliven solsikke) på problemområder. Dette vil bryte ned pigment strålende grønn, og den vil starte ottyratsya.


 Såpe

 Først, er det nødvendig å dampe kroppen på badet, og deretter gni med en vaskeklut og såpe. God idé å kombinere denne metoden med de som er beskrevet ovenfor, for eksempel, forblir brilliant grønt etter et bad for å behandle alkohol eller olje.


 Scrub

 Med skrubb også kan bringe strålende grønn skinn. For å gjøre dette, legg den på pre-fuktet hud uanstrengt massere og skyll med varmt vann. Sørg for å sette på etter skrubb hudkrem.


 Neglelakkfjerner

 Stor Fjern ferske flekker litt hardere - mer foreldet. Må ikke brukes hvis huden behandles sår eller skader. I stedet for neglelakkfjerner kan du prøve å bruke bensin eller parafin.


 Kosmetikk

 Fersk eller liten forurensning grønn maling kan prøve å vaske av makeup remover verktøy eller tonic, ved hjelp av bomull pads.


 Våtservietter for skjermer

 Alkohol tørker for omsorg for dataskjermer vil også være nyttig. Med sin strålende grønn lett kan slettes. Det er nok til å metodisk gnidd skitt.


 Vitamin C

 Vitamin C-pulver ble oppløst i varmt vann. Fukt en bomullspinne resulterende blandingen og behandle forurenset område.


 Uansett hvilken metode du velger, må du være forsiktig når du håndterer ansiktet, særlig rundt øynene. Og ikke eksperimentere på barn. Noen av tipsene gitt skadelig for barnas hud. Og husk, jo raskere vil du begynne å skure strålende grønne flekker på huden, jo raskere det ønskede resultatet på grunn av tørkede flekker har ganske vanskelig.  
Яндекс.Метрика