Skype har lenge vært en favoritt program av mange brukere for videosamtaler, som også er blant abonnenter Skype er helt gratis. Også, lar dette programmet deg å ringe til mobiler og fasttelefoner i hvilken som helst by eller land i verden, men belaste et gebyr for noe som er mye lavere enn tradisjonelle metoder for kommunikasjon. I tillegg lar Skype deg sende direktemeldinger (chat etter type icq), overføre filer og sende SMS-meldinger. For å registrere deg for Skype for å dra nytte av alle disse funksjonene?
Inntil nylig registrert en Skype kunne på to måter. Direkte fra lastet ned og installert på datamaskinen programmet og den offisielle nettsiden. Nå kan du laste ned programmet bare pre-registrere deg på nettstedet. Men dette er helt greit, for uten registrering Skype vil ikke fungere, og du har fortsatt å ta det.
Så, åpne Skype offisielle side på nettleseren
http://www.skype.com/go/downloading/ og starte registreringen. Er pålagt å fylle ut feltene som er merket med en stjerne. På våre bilder er vedlagt i røde rektangler. Skriv inn navn, må e-post adresse legges inn to ganger for å eliminere feil når du skriver. I de neste blokk personlig informasjon områder som fødselsdato og kjønn er valgfrie, og velge land og språk fra listen.
For å registrere deg for Skype (skype.com)?

På den siste etappen, må du taste inn din innlogging. Registrerte brukere Skype er allerede veldig mye og mest sannsynlig ditt valgte brukernavn allerede er tatt. Du vil bli tilbudt et utvalg av tre mulige alternativer tilgjengelig, påloggingen. Velg heller. Deretter skriver du inn passordet ditt og gjenta det i et annet felt som heter "Bekreft passord". Tenk passord inneholder minst seks tegn i form av bokstavene i alfabetet og tall. Hvis du gjør en feil i noen passord, og de vil ikke matche, registreringsskjemaet du vil bli informert korrekt merket. Til slutt, må du være - en tekst grafisk beskyttelse avtorehystratsyy og klikk "Jeg samtykker -. På"
For å registrere deg for Skype (skype.com)?

Dette spørsmålet er hvordan man skal registrere en Skype kan betraktes som lukket. Du trenger bare å laste ned selve programmet fra nettstedet, installere det på datamaskinen din og kjøre den. For å logge inn for å skrive inn brukernavn og passord. Hvis dette er din hjemme-PC, og du ikke vil at hver gang for å legge inn et nytt brukernavn og passord, kan du sette en hake "automatisk autorisasjon når du kjører Skype».
For å registrere deg for Skype (skype.com)?

Når du har logget inn, vil du se en boks med telefontastene som umiddelbart tyder du komme gjennom til noen.
For å registrere deg for Skype (skype.com)?

Men du trenger ikke lykkes, som vi har sagt ovenfor samtaler er betalt. I stedet kan du søke i Skype vennene dine om de er registrert i det. For å gjøre dette, åpner du legge til nye kontakter i søkefeltet til å skrive inn brukernavnet Skype eller e-postadresse og trykk "Søk".
For å registrere deg for Skype (skype.com)?

Hvis søket var en suksess, og du finner din venn, kan du legge den til i kontaktlisten ved å klikke på den grønne sirkelen med et pluss. Den andre vil bli spurt om "La meg se deg når du er tilkoblet Skype». Når din venn godtar forespørselen, vil du alltid se det opphold i Skype eller ikke. Og når du ser det i Skype kan prøve å kommunisere med dem ved hjelp av videosamtale. For å gjøre dette, må datamaskinen være utstyrt med et webkamera og mikrofon.
Hvis du ikke har dem, kan du bare snakke med hverandre, utveksle direktemeldinger typen chat. Det er også gratis.
Hvis du trenger å ringe til fasttelefoner og mobiltelefoner, så må du sette inn penger på kontoen din i konto hos oss skype.com. Du vil bli bedt om å oppgi adressen din og oppdatere sin konto i en av følgende metoder: kredittkort VISA eller MaterCard, Yandex penger, Webmoney eller PayPal. Samtaler på Skype meget godt alternativ til telefon og mobilnettet, som er mye billigere.
Så registrerer deg hos Skype og komme i gang er enkelt. Etter en enkel prosedyre kan du umiddelbart begynne å bruke dette fantastiske programmet.  
Hvordan fjerne validerings konto i kontakt?
 Et stort antall brukere av sosiale nettverk i kontakt har problem med å validere konto. På Internett kan du finne en rekke henvendelser om dette temaet. Hvordan bli kvitt konto validering i kontakt? Hvordan du fjerner validering? Hvordan du fjerner validering? Her er noen av spørsmålene, er svaret prøver å finne nettbrukere er forhindret fra å kommunisere i populære sosiale nettverk.
Validering av kontoen er vanligvis i form av en side i nettleseren, er stilen veldig mye som en kontakt design og høytidelig informerer deg om at på grunn av spam fra kontoen din den var låst og fortsette å bruke det du trenger for å sende en SMS til en spesifisert kort nummer.
 Hva bør jeg gjøre i dette tilfellet?
For å begynne, la oss si hva ikke vil ha i alle fall hvis du ser noe sånt der nylig har vært siden din. Du trenger ikke å sende SMS. Viser noen erfaring noe brukerne ikke forstår betydningen av disse fire enkle ord. Så, igjen som følger:
Ikke send SMS til kortnummer!
Sende en SMS du razblokyruete kontoen din, fordi i virkeligheten, som beskrevet nedenfor, er det deg og ikke er blokkert. Dette er bare en utspekulert knep Internett-svindel som er trekk ved menneskelig psykologi og utilstrekkelig kunnskap om dataprogrammer fleste brukere og gjør dette til et meget gode penger. Sende en SMS du vil bli svært overrasket trukket fra kredittbeløpet (300 rubler), eller et svar som vil bekrefter at operasjonen ikke støttes av din operatør. I sistnevnte tilfelle du skje mye mer som du unngå sjansen til å bli en sponsor for en svindel og ikke skiltes med en betydelig sum penger.
 Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt validering konto i kontakt?
Først, la oss forstå mekanismen for svindel, men heller i den tekniske gjennomføringen. I dypet av operativsystemer Windows maloprymitnyy har jeg funnet litt under den beskjedne tittelen verter, som er ansvarlig for overholdelse av IP-adresser om andre domenenavn. I vårt tilfelle vil det være gammelt og nytt domene vkontakte.ru vk.com, som nylig flyttet kontakt. Etter å ha lagt til filen bare et par linjer kan gjøres til datamaskinen når du ringer data adresse i nettleserens adresse ikke de samme stedene som til hvor angriperen angir. De peker på at IP-adressen til serveren som skaper hovedsiden kontakten når du prøver å logge inn, og hvor du får det samme svaret, behovet for validering.
Dvs. at du skriver inn brukernavn og passord og sender dem til serveren er ikke til salgs, men direkte til inntrengere. I samsvar med inngangs deres brukernavn og passord kan du se valideringen, og dataene blir lagret i svindelen. Fordi ingenting annet gå inn i denne boksen og fortsette å avhjelpe situasjonen.
Her er et eksempel på de modifiserte skadelige filen verter.
 # (C) Microsoft Corporation (Microsoft Corp.), 1993-1999
#
# Dette er en eksempelfil VERTER, som brukes av Microsoft TCP / IP for Windows.
#
# Denne filen inneholder samsvarende IP-adresse vertsnavn.
# Hvert element bør plasseres i en egen linje. IP-adresse er
# For å være i den første kolonnen, etterfulgt av en oppfølgings passende navn.
# IP-adresse og vertsnavnet må være adskilt av minst ett mellomrom.
#
# I tillegg kan enkelte rader settes inn kommentarer
# (Slik som den linjen), må de følge nodenavnet og skilt
# # Symbol på den.
#
# For eksempel:
#
# 1.025.494,97 rhino.acme.com # kildeserver
# 382563,10 x.acme.com # klient node x
192.168.199,1 www.vkontakte.ru
192.168.199,1 www.vk.com
192.168.199,1 vkontakte.ru
192.168.199,1 vk.com
192.168.199,1 www.odnoklassniki.ru
192.168.199,1 odnoklassniki.ru
12700,1 downloads.kaspersky-labs.com
12700,1 downloads0.kaspersky-labs.com
12700,1 downloads1.kaspersky-labs.com
12700,1 downloads2.kaspersky-labs.com
12700,1 downloads3.kaspersky-labs.com
12700,1 dnl-geo.kaspersky-labs.com
12700,1 dnl-00.geo.kaspersky.com
12700,1 dnl-01.geo.kaspersky.com
12700,1 dnl-02.geo.kaspersky.com
12700,1 dnl-03.geo.kaspersky.com
12700,1 dnl-04.geo.kaspersky.com
12700,1 dnl-05.geo.kaspersky.com
12700,1 dnl-06.geo.kaspersky.com
12700,1 dnl-07.geo.kaspersky.com

Det viser at alle forespørsler blir omdirigert til sosiale nettverk til 192.168.199,1 (vi brukte en fiktiv adresse). Og IP-adresse 12700,1 omdirigert spørringer som sender Anti-Virus for å oppdatere sin database. At oppdatering skjer.
Som kan konkluderes fra ovenstående, for å bli kvitt validere kontoen din og fortsette å chatte med venner på sosiale nettverk, trenger du bare å slå dine hosts-filen til sin opprinnelige tilstand.
 Hvordan fjerne valideringen. Her er fremgangsmåten.
 1.  Åpne hosts-filen i en tekst editor Notepad. Hosts på alle versjoner av Windows operativsystemer som ligger på:
  C: / Windows / system32 / drivers / etc /
  Bare 64-bits Windows-mappen etc vil være skjult. Du kan åpne hosts-filen i forskjellige versjoner av Windows, tekstbehandling hvis kommandoen linjetype
   notepad% Systemroot% system32driversetchosts

  I normal form, er denne filen så mye zakommentyrovannыh linjer (først sikret symbolet #) og ett eller to nezakommentyrovannыe linje.
   12700,1 localhost
  :: 1 localhost

  Zakomentyrovannыe linje (med en #) er ikke inkludert. Utføres kun instruksjoner som ikke inneholder en # i begynnelsen av linjen.
  Hvis du ser det i de data som avviker fra de ovennevnte, må du erstatte dem riktig. Ta en titt på filen og rullefelt som ofte tildele de endrede data fra den synlige delen av skjermen mange områder. Derfor er det best å bare slette filen, og selve operativsystemet så vil det skape den riktige data c.
  For å gjøre dette, gå til mappen etc, inn i kommandolinjen
   % Systemroot% system32driversetc
   og slette filen verter.
  Metoden for å åpne hosts-filen på kommandolinjen i et tekstredigeringsprogram Notepad (som beskrevet i krav 1 litt over) den mest hensiktsmessige, for å unngå overreaching når noen spesielt sofistikerte svindlere lage en skjult og usynlig for tiden HOSTS-filen endres, og åpent og synlig lage en fil med et bestemt navn, som de engelske ordet brev verter eller erstattes av en russisk, eller 0 (null). Denne filen tilsvarer de riktige vertene, men fordi den har feil navn ikke bruke systemet og gjemt og brukt den endrede filen.
  Du må kanskje starte Windows XP, slik at endringen trer i kraft. I Windows Vista og Windows 7 det skje umiddelbart etter fjerning av filen. Etter disse trinnene, din favoritt sosiale nettverk har for å tjene penger, men ikke travelt med å glede seg.
  Du må finne på din datamaskin ondsinnet fil som endrer vertene. Ellers du må hele tiden slette filen verter, for å oppnå effektivitet i kontaktstedet. Kan finne den ved hjelp av noen antivirus med oppdaterte databaser. Deretter må du endre passordet på kontoen din, slik at din nåværende Passordet blir lagret i ondsinnet og bare da kan vurdere problemet med hvordan å bli kvitt konto validering i kontakten du med hell løst.
  Vi ønsker deg mye moro med dine venner på sosiale nettverk, som aldri vil bryte noen online svindlere.
  -------------------------------
   Vedlegg №1
  I kommentarer til denne artikkelen av brukeren heter Elena ble tilbudt en annen måte hvordan du fjerner validering konto. Det hjelper de som rene hosts-filen ikke hjelper.
  Du må gå til egenskapene for tilkoblingen du bruker til å koble til Internett. I Windows XP, kan du gjøre det ved å gå til måter
   Start - Innstillinger - Nettverkstilkoblinger
   i Windows Vista og Windows 7 må du gå
   Start - Kontrollpanel - Control Center Nettverks- og delingssenter - Administrere nettverkstilkoblinger
   Den velger tilkoblingen brukes til å koble til Internett. Vi klikker på den, høyreklikk og velg "Properties". Du vil åpne følgende vindu.
  Det velger du "Internet Protocol versjon 4 (TCP / IPv4) og klikk på" Properties "nedenfor. Se nøye vindu. Hvis du velger "Bruk følgende DNS-serveradresse", så er det veldig sannsynlig grunnen til at du ikke kan få på facebook eller klassekamerater. Endre "Hent DNS-adresse automatisk" yzmnenyya butikken ved å klikke på OK.
  Hvordan fjerne validerings konto i kontakt?

  Hvordan fjerne validerings konto i kontakt?

  Etter det er det ønskelig å tømme cachen DNS, som midlertidig kunne bevart rekordinntrengere. For å gjøre dette, kjører du kommandoen linje via Start - Kjør Windows XP og skriv cmd kommando der og trykk på Enter. I Windows Vista og Windows 7 kommandolinjen er like over startknappen etter å ha klikket det. En svart vindu her er der du ønsker å legge inn to lag:
   rute-f
   ipconfig / flushdns

  Hvordan fjerne validerings konto i kontakt?

  Den første kommandoen tømmer rutingtabellen av poster, og de andre cache spyler matchende navn DNS-servere.
  Hvis respons på kommandoer du skrev meldinger vi får at "invitasjon drift trenger forbedring" betyr at du ikke har tillatelse til å utføre disse kommandoene. Kjøre filen cmd.exe kommandolinjen med de nødvendige rettighetene kan overføres i sin mappe. For 32-bits operativsystemer, er dette C: WindowsSystem32 og klikke på høyre museknapp, velg menypunktet "Kjør som administrator". Da har du de nødvendige rettighetene til disse kommandoene. Start datamaskinen på nytt og prøve å gå til ditt sosiale nettverk konto.
  Jeg vil også gjerne legge til at letingen etter viruset validering er to gode antivirus verktøyet.
  1.  Anti-virus verktøy AVZ. Last ned den gjeldende versjonen av deg fra stedet til sine skapere
   http://z-oleg.com/secur/avz/download.php
   . Etter nedlasting og utpakking henne kjøre filen avz.exe, markere stasjonene som krever verifisering, velger behandlingsprosessen og begynne å skanne datamaskinen.
   Hvordan fjerne validerings konto i kontakt?
    Med dette verktøyet kan du også gjenopprette filen verter. For å gjøre dette, åpne Fil - Systemgjenoppretting - Rengjøring File Verter (avsnitt 13), og klikk "Kjør disse operasjonene."
   Nytten av Dr.Web CureIt. En gratis versjon av dette programmet kan også lastes ned fra dets grunnleggere
   Last ned http://www.freedrweb.com/cureit/ verktøyet på harddisken på datamaskinen. Starter lagret fil ved å dobbeltklikke på musen og velger utvidet sikkerhetsmodus. Vent komplett skanning og studere utarbeidet inspeksjonsrapport.
   Hvordan fjerne validerings konto i kontakt?

   -------------------------------
    Vedlegg №2
   Nylig oppdaget en ny metode for permanent erstatning arkiv verter - grunn til å starte lasting av operativsystem prosessen med å kopiere data til en fil virus. Hvis umiddelbart etter lasting av operativsystem du har den svarte boksen og deretter forsvinner, så sjekk i oppstartsprosessen cmd.exe - det skal ikke være der.
   Klikk "Start".
   I kommando input boksen skriv inn msconfig og trykk Enter (Enter).
   I dialogboksen, velg "Startup" og sjekke alle elementer som lastes under oppstart av systemet. Hvis du finner en linje med filen cmd.exe - ta den ut av boksen og klikk "Apply" og "OK".
   Figuren viser et eksempel kan se ut som en streng podmenyayuschaya arkiv verter.
   Hvordan fjerne validerings konto i kontakt?

   Som et resultat av sin virksomhet kjøpte hosts-filen som følger:

   # (C) Microsoft Corporation (Microsoft Corp.), 1993-1999
   #
   # Dette er en eksempelfil VERTER, som brukes av Microsoft TCP / IP for Windows.
   #
   # Denne filen inneholder samsvarende IP-adresse vertsnavn.
   # Hvert element bør plasseres i en egen linje. IP-adresse er
   # For å være i den første kolonnen, etterfulgt av en oppfølgings passende navn.
   # IP-adresse og vertsnavnet må være adskilt av minst ett mellomrom.
   #
   # I tillegg kan enkelte rader settes inn kommentarer
   # (Slik som den linjen), må de følge nodenavnet og skilt
   # # Symbol på den.
   #
   # For eksempel:
   #
   # 1.025.494,97 rhino.acme.com # kildeserver
   # 382563,10 x.acme.com # klient node x
   12700,1 localhost
   12700,1 anonim.ttu.su jelya.ru pinun.ru spoolls.com v.vhodilka.ru websplatt.ru diazoom.ru
   12700,1 vhodilka.ru ok-anonimaizer.ru neklassniki.ru timp.ru urlbl.ru workandtalk.ru
   12700,1 nezayti.ru vkanonim.ru webmurk.ru waitplay.ru dostupest.ru anonimix.ru
   12700,1 adminimus.ru netdostupa.com nemir.ru dostyp.ru anonymizer.ru
   12700,1 webvpn.org unboo.ru anonim.do.am nekontakt2.ru xy4-anonymizer.ru hellhead.ru anonimvk.ru
   12700,1 antiblock.ru dardan.ru o.vhodilka.ru cameleo.ru obhodilka.ru raskruty.ru razblokirovatdostup.ru
   46251249.135 www.vk.com m.vk.com vk.com my.mail.ru
   46251249.133 wap.odnoklassniki.ru m.odnoklassniki.ru www.odnoklassniki.ru odnoklassniki.ru
   46251249.136 counter.rambler.ru www.google-analytics.com mc.yandex.ru admulti.com counter.spylog.com

   Fra denne fil, følger det at det ikke er bare blokkerer sosiale nettverk, men også ulike tjenester anonymayzynha, som brukes til å omgå effekt av viruset.
    Hvis du ikke forstår noe av hvordan du deaktiverer validering, spesifiser i kommentarer hva du prøvde å gjøre akkurat det er et problem, og vi vil prøve å hjelpe alle.
    Kommentarer for å fjerne validerings konto uten å spesifisere hva som ble gjort av brukeren for å løse dette problemet vil bli slettet.
   Vi anbefaler også lese vår artikkel hvordan å rense datamaskinen mot virus.  
Яндекс.Метрика