Forebygging av influensa og forkjølelse

 Hoste, rennende nese, feber - dette er de første tegn på influensa og forkjølelse. "Catch" infeksjon kan være i noen offentlig sted (transport, jobb, skole, butikk, etc.) svekket av stress, forkjølelse og livsstil kropp med store vanskeligheter å takle angrepet av virus. Forebygging av influensa og forkjølelse spesielt nødvendig i løpet av våt og kjølig vær. Dette viser forebygging av forkjølelse og influensa
 Forebygging av disse sykdommene er vist følgende individer. Barn vaktsynyruyuschymsya influensa først sett tar medisiner for seks uker etter vaksinering, er personer som er i risikosonen i de to første ukene etter vaksinasjonen utføres (i form av antistoff) ikke er vaksinert folk og de som er i kontakt med pasienter. Også til de som er kontraindisert vaksinasjon mot influensa, immunsupprimerte personer, som ikke kan takle de ulike virus, eldre, gravide kvinner, de som hadde kirurgi og andre sykdommer.
 For å beskytte deg mot den uunngåelige sesong sykdommer forebygging av virusinfeksjoner bør starte i tide.
 Forebygging av respiratorisk - virusinfeksjoner (forkjølelse og influensa)
 Forebygging av influensa og forkjølelse bør begynne i september. Det var i høst av disse sykdommene berørte mange mennesker.
 Det er ingen hemmelighet at motstå forkjølelse og influensa hjelper vitamin C. Askorbinsyre forbedrer immunforsvar. Denne høsten og vinteren bør ta en stor dose av dette vitaminet. Det anbefales å spise mer sitrusfrukter, frosne bær, kiwi, og helst kjøpe litt godteri askorbynovыh apoteket.
 Herding er en vanlig og velkjent ved å styrke immunforsvaret. Denne prosedyren tar ikke mye tid og krever liten innsats. Foot helle kaldt vann og en kald dusj - en rask og effektiv prosedyre. Herding er nyttig i alle aldre, men å gjøre denne prosedyren bør gradvis. Men det er noen begrensninger i herding. Personer som lider av kroniske sykdommer bør være forsiktig - du kan helle kaldt vann i løpet av akutt sykdom. Det er også nødvendig godkjenning spesialist.
 Også ett av tiltakene for forebygging av influensa og forkjølelse - en balansert diett som er rik på vitaminer og sporstoffer. Menyen er anbefalt å inkludere kjøtt, korn, grønnsaker og frukt. Om vinteren, når frukt og grønnsaker er mindre rik på vitaminer - i tillegg bør ta en multivitamin. Høy rolle i å støtte immunsystem vitaminene A, C og E i kosten oppfordres til å omfatte produkter som rose, tyttebær, paprika, bønner, korn, brokkoli og egg, lever, fisk, smør, etc.
 Hygiene er en integrert del av forebygging av influensa og forkjølelse. Det anbefales å alltid vaske hendene med såpe og vann. Daglig vask saltvann neseslimhinnen. Det bidrar til å bekjempe virus. Saltløsninger bidra til å fjerne slim, redusere utslipp, er nasal åpenheten gjenopprettet. Forbedrer nasal pusting, vasket virus og bakterier fast i nesen. Videre saltkonsentrasjon reduserer allergener som er på airway mucosa.
 Husk å være minst 2-3 timer i døgnet i frisk luft. Jevnlig lufte ut rommet der er tross alt i et varmt rom luft samler seg i mange virus. Under epidemi av influensa og forkjølelse i det minste prøve å besøke offentlige steder.
 Også, for å forebygge disse sykdommer er utbredt hvitløk-honning blandingen, melk og honning, kalk med bringebær (buljong) og andre. Folk og metoder.
 Andre antivirale legemidler skrives ikke bare for behandling av forkjølelse og influensa, men også for forebygging. Før du tar dem uten å konsultere lege. Faktum er at selv om de selges på apotek uten resept, er det ikke det faktum at de passer deg. For å hindre tilstrekkelig å benytte bare en antiviralt middel.
 Hvis du følger alle forebygging av influensa og forkjølelse, det reduserer risikoen for mange sykdommer.  
Hvordan lære å ta imot gaver
 Dessverre, ordentlig og tilstrekkelig mottakere kan ikke alt det er en form for kunst. Siden barndommen hver person lært at oppfordre gaver stygge, fordi de må vente stille og beskjedent. Men selv med alderen ikke alle kjenner reglene for gaver. Så bestemte vi oss for å fortelle deg hvordan du kan lære å ta imot gaver, slik at du kan mestre denne kunsten, og folk var hyggelig å behage deg overraskelser.
 Hvordan lære å akseptere gaver: Funksjoner og tips
 Hvis du ønsker å lære denne kunsten, må du følge visse regler og forskrifter som tar noen gave. For eksempel, hvis du var klar over på forhånd at du må gi deg fortsatt se hans overraskelse og glede. Her er bare en reprise er ikke nødvendig. Åpne gaven skal villig fordi din likegyldighet kan fornærme giveren. Forresten, kan noen gaver brukes samtidig (stearinlys, servietter, dekorasjoner).
 Hvis du virkelig ekstatisk å presentere, ikke skjule sine følelser. Det er best å sette donor at takket være ham kan bli en realitet din kjæreste ønske. Vel, hvis du skuffe gave, må du oppføre seg på en måte at det ikke var synlig fra utsiden. Forresten, er nødvendig løgn om gangen. Fordi den personen som ga gaven, ikke skyldig i det faktum at du ikke er fornøyd.
 Men hvis du donert gave inkluderer en svært dyre ting, og du på grunn av deres moralsk resonnering rett og slett ikke kan akseptere som en gave (du ubehagelig, som betyr "otdarytsya" eller det er en følelse at gaven er laget for kommersielle formål), vil du -fortsatt bør avvise uten ytterligere tvil. Det beste i dette øyeblikk å argumentere at han nektet, sier at du ikke tillater (gutt, mor, mann) for å gjøre slike gaver eller å forklare på en enkel måte situasjonen slik den er. Ta en dag etter lang tvil heller ikke nødvendig.
 Blant andre ting du aldri ønsker å diskutere i nærvær av gjester noens dårlige gaver, fordi det er ganske negativ vane. Forresten, de fleste besøkende det kan gjøre å tvile på nytten av sine gaver. Du må heller ikke gjøre vårt ytterste for å kreve gaver fra familie og venner hvis de bestemmer det nødvendig å behage deg gave, vil du sikkert gjøre det selv.
 Etikette motta gave
 Du bør alltid lære å akseptere noen gave, uttrykker sin takknemlighet i ord, handlinger, og selv med et blikk. På dette punktet er det nødvendig å smile og si takkens ord, ser inn i øynene til den som gir, ikke tar hans syn på den nåværende. Like verdt hilsen takke alle gjester, uavhengig av verdien og nødvendigheten av nåtiden, la hver og en av gjestene er av den oppfatning at han var i stand til å behage deg. Skyte emballasje anbefales på det aller giver, så kan du trygt vurdere den nåværende og reagere positivt om det. I denne situasjonen bør du holde deg med en høflig tone absolutt hver person som bestemte seg for å overraske deg med sin Prezent. Donert blomster trenger bare å sette i en vase med vann og ikke satt ut til siden, så du anbefales å gi den ønskede mengden av rom vaser for blomster. Disse preparater må være plassert i et rom hvor den inviterte. Forresten, ville være veldig hyggelig hvis du er over ferien igjen fremheve skjønnheten i buketten og nok en gang uttrykke min takknemlighet for det. Tilbehør og smykker, hvis forholdene tillater det, kan du prøve en gang. Interiør detaljer er vanligvis plassert i en fremtredende plass. Spiselig gave eller drinker laget for å behandle andre besøkende, ikke begrave den i en bortgjemt sted. Alt dette må gjøres for ikke å sette gjestene i en vanskelig posisjon fordi de ikke vet hva de skal gjøre med en gave i sine hender. Forresten, kan noen gaver som ikke krever umiddelbar åpning være en spesielt utpekt sted. Og sørg for å ta oppmerksom på at å ta gaver i det andre rommet er vurdert som svært dårlig oppførsel og mangel på respekt for gjester.  
Bli kvitt flått undertøy
 Undertøy flått - er vanligvis en del av husstøv. Deres favoritt habitater er tepper, puter, sengetøy. I noen tilfeller, lin midd forårsaker en allergisk reaksjon, det meste av det gjelder små barn. Det er derfor hver kvinne bør absolutt kjenne en lang og møysommelig prosess på hvordan du kan bli kvitt flått lin.
 Funksjoner eksistens flått
 Først av alt, før du blir kvitt midd sengetøy, veldig godt kjent med vilkårene for eksistensen av denne arten. Da trenger du guidet sine kunnskaper til å skape slike forhold som eksisterer lin midd var helt umulig. Vanligvis er denne type midd ikke tåler høye temperaturer, langvarig eksponering for UV-stråler og frost. Alle disse faktorene kan føre til døden av flått. Husk på hvor ofte du sjekker for flått puter, tepper og madrasser, avhenger av mange ting. I forebygging undertøy anbefales med jevne mellomrom gjøre midd sengetøy utendørs i kaldt eller varmt og solfylt tid, forlate ting der ute i noen dager.
 Si "nei! "Klessnor flått
 For å bli kvitt flåtten lin og glemme det, er det viktig å håndtere ting med de riktige verktøyene. Ikke dårlige kamper mot flått denne type periodisk våt rengjøring, der du må bruke sterke saltløsning eller desinfiserende forberedelsene er klar, i stand til å umiddelbart "nøytralisere" insekt. Sengetøy og forsyninger nødvendig å under behandling ved hjelp av narkotika, som inneholder naturlige ingredienser. Deretter sengetøy bør vaskes grundig. Også stor hjelp for å løse problemet med flått konstant forandring lin tepper, puter og madrass på sengen.
 Bruk av spesielle rengjøringsmidler og pыleochystyteley ha et godt verktøy i kampen mot midd. Selvfølgelig, dessverre, de er helt ute av stand til å løse problemet, og å ødelegge alle de nyeste midd, men betydelig redusert antallet du absolutt vil. Med disse enhetene koste flere ganger i måneden for å håndtere madrasser, puter, møbler og til og med rommet.
 Forresten, kan bruk av konvensjonell støvsuger til dette formålet bare forsterke problemet, fordi den har kraftige enheter, utstyrt med kraftige filtre, umiddelbart fjerne støv og parasitter uten sprøyting dem i luften.
 Sørg for å skylle ned og fjær er tepper og puter.
 Vask dun og fjær i tepper, puter. Denne prosedyren kan enkelt overlate en spesiell tørr rengjøring eller selv gjøre selv hjemme. For å gjøre dette, trenger du alle fjær forsiktig skifte til en pose laget av tykt stoff, og deretter dyppe den i en pose såpeløsning med ammoniakk. Det er mulig å brun. Innen få timer en pose med fjær skal suge. På dette punktet, ikke glem å slå den med jevne mellomrom. Da er det nødvendig å skylle våre bag flere ganger allerede i rent vann, forsiktig klem og henge ut i hagen eller på balkongen, slik at prosushyvsya. Under tørking, rullende i navnet til å unngå bryst fjær, ikke glem å periodisk mos hender er i en pose med fjær. Når de er tørre, må du oversette dem til ny pute og anbefales prosess innsiden ut med såpe eller voks og deretter jern til jern.
 Endelig, absolutt og effektivt verktøy som vil hjelpe deg å bli kvitt disse parasittene - Hus Call spesiell tjeneste. I tjeneste for denne tjenesten er umiddelbar behandling med spesielle insektmidler med intens action, rom, møbler og madrasser. Denne tjenesten hjelper eiere ikke bare bli kvitt midd lin, men glem om problemene knyttet til dem. Etter at han la fagfolk ventilere leiligheten og gjøre våt rengjøring.  
Яндекс.Метрика