Frossen fisk semis

 En gang i tiden var det en tid da vi ikke visste hva semifinalen. I dag er de godt tatt sin plass i livene til dem som ikke har tid for lang og arbeidskrevende mas på kjøkkenet. Semis stort sett. Frosset kjøtt, kvernet kjøtt, grønnsaker og frukt. Også vanlig er fisk frosset klar måltid. De kalte fisk vypatranu og frigjort fra uspiselige deler, klar for frysing. Halvfabrikata produkter kommer i mange former: hel fugl, fiskefileter, fiskesuppe sett, sjømat stuffing.
 For tiden er det mange moderne teknologier frost som ikke kan miste de gode egenskapene som finnes i produktene. Du kan ikke bedømme kvaliteten på frossen mat bare ett eksemplar. Tross alt, er kvaliteten bedre dag for dag. Det eneste punktet i god tro til produsentene av produktene. Det er enklere og billigere å erstatte god råvare for billig og selge den for samme pris. Verre kan være hva slags mat som serveres med ulike konserveringsmidler og kjemiske tilsetningsstoffer. Dette kan påvirke helsen til forbrukerne. Derfor velger et produkt, nøye studere komposisjon.


 Produksjon
 Alle som kjøper maten og lurer på hvordan de er laget. Ingenting komplisert her. Å produsere dem, samt mat som er egnet for bruk umiddelbart. Men for å redde dem lenger holdt frosne fiskeprodukter.


 Frysing er av to typer - "sjokk" og tradisjonelle. "Shock" er bedre. Siden tradisjonelt holdt i tre trinn - det første trinn av produktet er avkjølt til -5 °, og væsken som inneholdes i produktet blir frosset form. Og det tredje produktet er frosset ved en temperatur på -18 grader.


 "Shock" fryse hurtigere og cellene inneholdt i produktet forblir intakt, så vel som dens stoff. Lagret mat verdien av produktet og dets smak. Det er iskaldt ved -35 ° C.


 Hvordan velge et kvalitetsprodukt?
 Velg kvalitet halvfabrikata er ikke så enkelt. For det første er det nødvendig å se på hvordan de fryser. For det andre, hvis de er laget for hånd det ville være mye bedre. Vel, se, selvfølgelig, se, hvis de hadde gjentatt frysing slike produkter er bedre ikke å velge. Identifisere venn frost kan utseendet på produktet - det vil være mye mørkere enn faktisk nødvendig.


 Når du velger semi ta hensyn til deres farge, tekstur og lukt. Ikke velg de produktene som er presset, kan du ikke vite sikkert hva slags fisk eller verre, utklipp som de ble gjort. Unngå kjøp filet sikre at det ikke har noen urenheter. Hvis du kjøper frossen fisk, se at hun var med vekter, så det er et tegn på friskhet. Snakker om kvaliteten på produktet og prisen på fondet kan navngi selskapet som produserer det. Ikke kjøp produkter billigere enn gjennomsnittsprisen, som deres kvalitet ikke kan være det beste. Slike produkter kan fremstilles i en underjordisk verksted, ingen under kontroll. Juridiske Bedrifter kan ikke råd til å selge til en lav pris.


 Frosne fiskeprodukter i butikken bør lagres ved temperaturer under -18 ° C. Tids lagring bør ikke overstige 12 måneder. Så ta hensyn til tidspunktet for produksjon av produktet.


 Kontraindikasjon
 Før du tar semis å tro at ikke alle kan de passer. De som lider av mage-tarm sykdommer, pankreatitt, har leverproblemer og de som er kontraindisert fet mat - de kan ikke bruke slike produkter. Hvis en person har kreft, er det ikke anbefales å inkludere dem i kosten fordi begge produktene kan inneholde soya. Og, selvfølgelig, barn ikke trenger å lære slike produkter, er de anvendelige fersk mat fremstilt av naturlige ingredienser.


 Det viktigste spørsmålet er hvordan man skal lage mat frosset klar måltid. Ingenting spesielt deres forberedelser er forskjellig fra ferske råvarer. Bare trenger å koke litt lenger fordi de er frosset.  
Isolasjon av vegger og vinduer før vinteren

 Om vinteren, når du kommer fra gaten, og frosset i vinteropplag, ønsker jeg å komme inn i en varm og koselig leilighet full. Winter Sibir spesielt brutal og det kan føles enda bor hjemme, for hverdags grunner isolasjon i boliger hvor vi bor, bygget på russiske Union svake og varmesystemer er blitt ubrukelig. De fleste russere vet utmerket utkast, de hoppet over leiligheten, snøen på vinduskarmer og mellom vinduene dekket med is boks. Selv med litt kald romtemperatur kan nå 15 grader totalt, for alt som sentralvarme er i drift. Til slutt, hva russerne hyppige forkjølelser.

 Ikke god isolasjon av boliger ikke bare skader menneskers helse, og av svært ubehagelige "treff" på lommeboken, så ofte vi ty til hjelpe elektroobihrivalnoho enheter, og når vi får strømregningen, "hapayemosya hodet." Så folk trenger å ta opp selv isolasjon av sine egne hjem, og hvilken metode vi har til å bestemme for deg selv: ty til innovasjon eller bruke gamle metoder. Vurdere de grunnleggende metoder. 2/3 av varmen kommer gjennom vinduene i rommet, så først, starte med isolasjon av vinduer.


 Statistikk viser at nesten alltid i leilighetene og i dag, det er gamle tre vindusrammer med samme glass. Trekonstruksjon, over tid, begynner å skrumpe fra temperaturendringer og endring form. Av disse grunner, er det mellomrom mellom vindusrammer, gjennom dem, og det er et tap av varme og kalde luften blir enklere. Sprekker virke minimal, men selv om størrelsen på 2 mm rundt vindusstørrelsen, er det tilsvarer en 10 cm hull. Gamle vindusrammer hvis de er deformert, er det nødvendig å tette hjørnene på bekostning av spesielle stålvinkler. Det vil si, du gjør mindre forvrengninger og Casement vinduer er lukket tett. Et annet skritt du må endre den gamle kontoen til den nye, til glass var tettere og sprekker må fjernes ved hjelp av silikon.


 For å skjule gapet mellom veggen og rammen er perfekt akryl sealer eller vodonepropuskaemыy. Mange er vel klar over hvordan å kvitte seg med mellomrom mellom vinduskarmen og dørene. Måter å stille inn. Du kan ta en kitt for vinduer eller kontanter tape, kan du bruke maling eller plaster honning. Disse metodene er til en viss grad kan bare redusere utkast, men forekomsten av vårsesongen pohlopochyte du ved å rydde opp alle spor av vinduer og zamazok.

 Mer komfortabel og effektiv i dette tilfelle moderne termisk isolator (skum, polyuretan, gummi). Den polymermateriale, fremstilt i form av rørformede profiler er den mest pålitelige. De er rett og slett inn mellom dører og ramme alt dette tett dekke gapet, og av et utdrag av dette materialet zamorochek ikke. For eiere av stemningen kan du velge hvilken fargepalett skjønt. Det beste alternativet, selvfølgelig, vil skifte ut gamle vinduer med moderne, sparer du deg selv fra den konstante zamaschuvannya.


 Klart, dette er ikke en billig fornøyelse, men i dette tilfellet, vil vinduet tillate deg å leve et avslappet, varm og komfort i mange år. Et annet pluss plast vinduer - de trenger ikke å male og vindusrammer rozsohnutsya ikke noensinne. Ytterligere energibesparelser kan oppnås ved å installere skodder på vinduene. I løpet av dagen kan de gjøre, og om natten strekk for å holde varmen i leiligheten. Og, selvfølgelig, hvis leiligheten har en balkong eller loggia, sørg for å glasere dem.

 Leiligheter i "Khrusjtsjov" er som regel dårlig isolerte vegger og også veldig tynn. De trenger bare mer isolasjon. Dette er spesielt hovedsakelig for hjørne rom, hvor den ene vegg er ut på utsiden. Ikke sjelden hjørner i dette rommet mye og fryse dem det er konstant fukt og mugg. I slike situasjoner må du gjøre obustrayvanyem varme rom inne. På denne veggmontert stokker, som består av tre eller galvanisert profil passer mellom isolerende materiale som har en tykkelse på minst 50 mm.


 Man kan bruke plater eller matter av mineralull, i dette tilfellet termisk isolator av rommet bør lukke 2-3 lag av polyetylenfilm som har en gigantisk dampsperre. Dette er nødvendig for å unngå at vann akkumulert i materialet. Hvis plater brukes penoprostyrola, bruke en dampsperre er nødvendig. Penoprostyrol lett låst ark med sponplater, sponplater eller hypsokartonnm, kan det gjøre nesten enhver behandling - pokleit tapet eller maling. Naturligvis med denne metoden, området er litt redusert, men det lokale klimaet for alle leietakere vil bli enda bedre.  
Hvordan sy en drakt kanin

 Jule morgen - den beste festivalen i verden. Og den beste tiden for barnet. Det er et eventyr, en ferie hvor Bestefar Frost gir gaver og utfører mest høyt begjær. Forbered deg på nyttårs morgen - det er ganske alvorlig. Mødre trenger å forberede jule kostymer og barn - lære vers. Du kan kjøpe en drakt for et barn i en butikk, men det er lettere å sy selv. Hvordan sy en nyttår kostyme kanin
 Du trenger: hjemmestrikket grå dress, tøfler, sko, maling for ansiktet, hansker, ring, tråd og nål, tråd, bomull fløyel og hvitt. Materiale og farge kan velges på vilje.


 Forberede de nødvendige materialer for å skape en bunny drakt. Ta et stykke hvit fløyel og klippe det med langstrakt oval, ville det være "magen" bunny. Pryshem oval på forsiden av dressjakke.


 Skjær en firkant av hvit fløyel. La skumle side av torget, i den sentrale delen av ull. Antall ull og dens størrelse er avhengig av størrelsen av halen. Ryddig firkantede hjørner bøye før du får ballen. Pryshem halebenet på bukser passer halen.


 Skjære ørene fra grått stoff for innsiden ta hvit fløyel. Pryshem refusjon. Zshyyemo øye av hver av de seamy side og skru dem. Bøye ledningen for å danne ører og dag inn. Ører kan være lekent bøyd, så kan være. Hvis du foretrekker dem litt nabet ull. Pakk hjem av wire rim eyelet, fest fanen på de riktige stedene.


 Male en bunny ansikt - nese, bart, kinn og øyne til å lage lysere. Denne "make-up" avhenger av alder på personen som fungerer som en kanin.

 La oss gjøre masken åpninger for munn og øyne. Pryshem knapp nese eller et tøystykke, eller gjøre tegne barter. Det vil være hensiktsmessig å lage en maske, hvis skjørt, som virker som en drakt vil hetten. Bruk passende sko eller tøfler, votter, ører og sette på en dress. Jule Bunny kostyme klar.  
Яндекс.Метрика