Funksjoner tørr frosne

 Alle vet at mat som er igjen i varmt forringes hurtigere enn den til venstre i kulden. Ved lave temperaturer tregere sin aktivitet i bakterier, og nedkjølt mat er lagret lenger enn romtemperatur. Selv i oldtiden, folk la merke til at venstre i skyggen av de produktene som er lagret lenger enn å stå i solen. Tilsvar, så folk at den kalde årstiden holdbarheten av produkter er mye større. Så begynte å lete etter måter å håndtere problemet med mat bevaring med lave temperaturer. Noen grave kjelleren, fordi temperaturen jordiske er betydelig lavere andre produkter foret med is eller snø. Selv i varme ørkenklima folk om natten avkjølt vann der produktene ble lagret i løpet av dagen. Alle disse metodene er langt dårligere i mat bevaring moderne kjøleskap som var for mange år siden.

 Den eldste stamfar til moderne kjøleskap ble utgitt den 17. august 1816, men var fortsatt uegnet for bruk i hjemmet. Masseproduksjon av kjøleskap begynte i USA i 1925, og Sovjetunionen gjenstand for hvitevarer blir tilgjengelige for folk bare i 1960. Sovjetiske kjøleskap var få og generelle funksjonaliteten, men pålitelig og lett å vedlikeholde.

 Siden den gang ble kjøleskapet forandret mange ganger. Stadig forbedret design og teknisk kvalitet. I dag er det valg så stor at folk flest ofte lurer på hvilken du skal kjøpe. Nå kan du plukke opp kjøleskapet for enhver smak, egnet for interiør kjøkken farge eller størrelse, samt klasse type energisparing og frysing. Moderne kjøleskap er av to typer, drypp tørt og frost. Den første - en vanlig kjøleskap krever jevnlig tining, andre - slik prosedyre er ikke nødvendig.


 Systemet tørr frost dukket opp relativt nylig. Som folk ofte hørt det populære ordet "vet frost" at alle forbundet med begrepet tørr frost. Selv i engelsk ordet dette uttrykket - ingen frost. Disse kjøleskap fordamperen skjult bak bakveggen av fryseren eller noen gang deltatt på ett eller flere fans gir kontinuerlig sirkulasjon av kald luft som kommer inn i kammeret gjennom spesielle kanaler. Ved bruk av kjøleskap, det er fuktighet som ikke er avsatt på kammerveggen lag av rim og is som dekker det samme område av fordamperen. Kompressoren med jevne mellomrom slått av og frost, som han deretter dekket, oppvarmet tint litt varmeapparat, og dannet fuktigheten fordamper.


 Fordelene og farene ved tørr frost går mange rykter. Men det faktum at et slikt system allerede bruker hele Europa, taler for seg selv. Dette er ikke nødvendig å avrime kjøleskapet, men mange mennesker som bruker det, og de fleste produsenter anbefaler minst en gang i året, et kjøleskap fremdeles frigi ham til å tjene lenger. Produkter som kjøleskap avkjølt raskt og jevnt, så også er frosset, sørge for sikkerheten til sine utseende, smak, nyttige vitaminer og mineraler som er i dem. Dry fit alle typer frosne bær, urter, fisk og kjøtt, masse grønnsaker. Hovedproduktene ikke fryses på nytt etter tining. Denne fremgangsmåten for konservering av mat for mange nyttige og praktisk enn hermetisering som bevarer produkter uten tilsetning av skadelige konserveringsmidler, slik som eddik, for eksempel, som har skadelige virkninger på det menneskelige legeme ikke trenger bevis.


 Mange sier at kjøleskap med en "Frost vet" for mye støy på grunn av viften. Denne uttalelsen gjelder ikke for alle modeller. Noen produsenter bruker fans som er veldig rolig, men slike modeller er dyrere. Et annet problem med tørre frost kjøleskap, er at de er veldig tørre matvarer for å unngå, må du nøye pakke frossen mat i plastfolie. Kjøleskap med tørr frost ta litt mer energi enn kjøleskap med et drypp system.

 Kanskje dette er alle kjente ulemper ved tørr frost. Men du vil alltid ha muligheten til å overraske gjestene under det nye året friskt jordbær samlet i sin egen hage.  
Hvordan finne tid til en hobby eller som en dag for å øke til 48 timer

 I mellom hastigheten på moderne liv, stadig mangler tid og vi ønsker å ha vært tider av 48 timer. Leve rolig prozhyvayetsya, bortkastet, og hvis vi ser og se hva det brukt, er det ikke alltid mulig å ha det gøy. Sannsynligvis hver av oss minst en kort tid på å planlegge dagen, holde en journal, lage en plan tilfeller en dag. Men dette spillet plan raskt avsluttet, som alltid holde seg innenfor den avsatte tiden ikke er mulig, eller tanker om at leve i rute - så ikke nyte livet. Og hvordan kan føle deg gladere når nok tid til å lære nye ting, gjøre ting du liker å gjøre noe nyttig for andre, for å finne tid for deg selv? Hvor fritt kan føle deg sikker på at du gjorde din tid rozporyadzhayeshsya?


 Å begynne å sortere ut hva som bør gis tid og hva har alltid ønsket å finne tid. I forkant familie, hobbyer, sport, reise, trening - det er absolutt de viktigste komponentene i en full sosialt liv. Jeg ønsker også å gjelde for alle de ovennevnte ikke bare tid, men også energi, energi og helse. Dette ville jeg si mer.


 Mann 24-timers dag sover i gjennomsnitt 6-9 timer, ca 2 timer brukt på matinntaket, og derfor etter dem ca 4 timer brukt på katastrofegjenoppretting (øke fysisk aktivitet og hjerne), de andre 16-18 timer brukt på ulike aktiviteter , vanligvis 8-9 timer en av dem i faglige aktiviteter. Hvis du tenker på hvor mye tid ble brukt produktivt - ved første øyekast - mye - 8 timer på jobb for lønn, hvile tid ledelse, foreldre, shopping og liggende på TV - alt som vi kaller livet, og " hvile. " Og hva om sport, hobbyer, venner, utdanning, sjelen?


 Å begynne å bestemme hvor mye tid du trenger for en komplett søvn. Det er generelt akseptert at behovet for å sove minst åtte timer, men jeg ønsker å være oppmerksom på at dette tallet er individuell og avhenger av mange faktorer. For å finne den beste tiden for avreise og antall timer med søvn måtte begynne på en lang tid (uker til måneder) for å observere kroppen hans, og fremfor alt i den samme tiden går til sengs (helst sovner før midnatt), og utgjør mat. I den første uken kroppen blir vant til den profilen du vyspitsya og fullstendig mangel på søvn, om noen. Deretter, gjennom observasjoner bør holde en dagbok av observasjoner aktivitet (rekord perioder med bom og byste energi og humør), registrer mellomrom når du har økt aktivitet av dem når jeg ønsker å hvile. Hvis du merker at begynte å våkne opp før alarmen, deretter umiddelbart få opp på denne tiden, noe som betyr at kroppen er helt fornyet styrke, snart vil du ikke trenger en vekkerklokke i det hele tatt. 


 Når du har funnet ut hvor mye tid du trenger for å sove er nødvendig å definere klasser som vil gå forut eller følge sove godt egnet meditasjon, tegne, lese bøker, spille et instrument, synge, svømming aromaterapi - som alle kan være klasser sjel, hobby eller en del av utvinning. Det er viktig å huske at to timer før sengetid ikke bør se filmer, chatte på nettet, lese pedagogiske bøker, engasjere seg i tung trening, høy musikk. Som studier knyttet søvn kan være tilfelle som må gjøres, men ikke krever konstant engasjement, for eksempel vaskemaskinen.


 Tilsvar, avhengig av hvilken modus din karakter og grunnleggende arbeid (faglig aktivitet) må identifisere de tilfeller som kan knyttes på jobb eller i pausene. For eksempel kan du lytte til lyd trening på investeringen, psykologi eller lyd leksjoner i et fremmedspråk i offentlig transport eller bil på vei til jobb. Hvis tiden tillater det på jobben, kan du lese bøker, utføre pusteøvelser og mer. Det er ønskelig at alle klasser som krever hjernen eller fysisk aktivitet falt i perioden med utvinning av energi og hobby klasser og roe i resesjon.


 Tid fri fra søvn og arbeid bør deles inn i områder og tildele like mange på sin daglige virksomhet og fritid. Det er viktig å spare tid og krefter på å skape forutsetninger for automatisering av deres arbeid enn hjelpe ulike apparater. Matlaging sammen bør ikke ta mer enn en halv time, og effektivt prosessere fordelt husholdning matlaging og kombinert med å se på TV eller hører, musikk, trening. Morgentimene tilrådelig å fordele på sport, dans og aktive klasser, kveldskurs avsatt til maleri, musikk, lesing. Å optimalt fordele hver klasse og en halv time tid, mens kroppen ikke har tid til å bli lei og perevantazhuvatysya. Helst når skiftende aktiviteter gjør en pause som varer 15-20 minutter å hvile (lett søvn, meditasjon, etc.). Etter middag, er det nyttig å 20-30 minutters gange utendørs. 


 Likevel intelligent distribuere sin fritid til å hjelpe plan for dagen, etter som du vil være i stand til å gjøre observasjoner utført i samsvar med deres biorytmen. I mange planleggingsmøter vil inneholde en vane og kroppen vil tilpasse seg dem på en stund. Det vil være en forestilling i en kort periode (time) og du stoppe distraksjoner og bør fokusere på konkrete saken.  
Papir eller elektronikk som en bærbar PC?

 I vår teknologisk avansert alder av valget blir aktuell som alltid. Som er bedre - papir eller elektronisk media?
 Hvert av alternativene, som andre steder, har sine fordeler og ulemper. Prøv å forstå det.

 Snakker om hvilke typer vi vil legge ut gjenstander for tekst og grafikk. Uansett hva som skjer å presentere seg denne informasjonen. Dette kan være en arrangør, notisblokk for å ta notater, personlig dagbok. Absolutt alt.


 Noen ganger hender det at det å bruke en pute av papir og notatbøker, fordi vi er i ferd med å utvikle elektronisk enhet, fordi de er praktisk og kompakt, er det en mulighet for fleksibel redigering av skriftlig materiale og innspill tekst raskere (spesielt når det gjelder å jobbe på stasjonær datamaskin eller laptop). Eller, tvert imot, på grunn av noen grunner kasserte elektroniske enheter, og en tilbakevending til tradisjonell papir.

 Elektroniske enheter


 De har blitt svært populære og rimelig. Det er umulig å forestille seg det moderne liv uten en datamaskin, ikke sant? Det finnes mange forskjellige programmer til å planlegge og notater. For alle elektroniske enheter, fra stasjonære datamaskiner til håndholdte smarttelefoner og nettbrett.


 •  Electronic Organizer til stede i alle moderne mobiltelefon. Det tar ikke opp mye plass og er alltid der.

 •  For glemsom elektroniske arrangørene utstyrt med nyttig påminnelse.

 •  Hvis det er nødvendig i ett tilfelle en klokke, alarm klokke, tidtaker, valutakalkulator og kalkulator.

 •  Kan én bevegelse for å korrigere og redigere tekst uten å forlate "krysset ut".

 •  Du vil forstå alt som står for all elektronisk tekstutskrifter.

 •  Hvis det er nødvendig, alle skrevet informasjon du kan kjapt kopiere, skrive ut eller sende til en venn.

 •  Mange programmer har øyeblikkelig søk funksjon av enkeltord eller dato.

 •  Med den elektroniske enheten kan operere selv i stummende mørke, belyse bakgrunnsbelysningen på skjermen.


 •  Papirnotatbøker


   De kan være en arrangør, dagbøker, voktere av den hemmelige, sammendrag, kunst album, notatbøker for skisser, diktsamlinger eller prosa Hva de bare ikke kan være! Papir er ikke ett elektronikk kan ikke helt erstatte. Her er de viktigste fordelene:

 •  Bare på papiret kan du fullt ut uttrykke seg. Karakter håndskrift notater i margen, tegninger og skisser Det er ingen grenser og regler i utforming og vedlikehold av poster. Og det er full frihet til kreativitet.

 •  Bærbare papir trenger ikke strømkilde. Med unntak av belysning som skulle falle på papiret. Den beste varianten, selvfølgelig - naturlig.

 •  Ingen grunn til å venne seg til tastaturoppsettet nei, ingen måte å skrive. Skrive penn på papir oss alle, håper jeg, undervist i skolen.

 •  "Hva penn, ikke vyrubayesh øks." Den berømte sier her som vi trengte. Oppføringene har en stor grad av sikkerhet og ingen svikt i operativsystemet kan ikke skade deg skrev.

 •  Tilsvarende, ingen virus, ingen trojanere vil ikke skade den håndskrevne informasjon.

 •  Holdbarhet av bærbare papir praktisk talt ubegrenset. Med mindre, selvfølgelig, behandle den med omhu. Hvis du lagrer dine pads, de vil leve med deg for livet, og etter døden igjen en verdifull arv for fremtidige generasjoner.

 •  Ikke alle mennesker er godt bevandret i elektroniske enheter.

 •  Papir, i motsetning til skjermen, men ikke føre til slitne øyne. Hvis det ikke er en skjerm, laget av teknologi "elektronisk blekk» (e-blekk).

 •  Papir blogg eller stilig bærbare alltid vært betraktet som en god gave.


 •  Vi bør også nevne forskjellen i prisene på begge alternativene. Selvfølgelig, er papirversjonen mange ganger billigere, selv om det er slik en legende som moleskin. Men merk at den elektroniske versjonen gir mye funksjonalitet og papir - ikke gi råd, ikke tilbyr alternativer, men bare tillater utbygging plass.


   Løsningen, selvfølgelig, er alltid ditt. Personlig bruker jeg begge alternativene, og deretter kombinere dem, vekslende. Uansett hva du velger, det viktigste - bruk med glede og la dine spor vil alltid hjelpe deg i ditt arbeid!  
  Яндекс.Метрика