Gaver gudmor mor

 Hvis du blir bedt om å bli mor for barnet døpt, trenger du å bli klar. Ved dåpen kan kjøpes ryzky (dette stoffet, som etter skriften vikle baby), med blonder cap, hrestylnytsyu skjorte, teppe. Vanligvis kjøper en dolk og kostnader hviler på skuldrene gudfar, men det kan gjøres og døpt. For eksempel kan noen skikker døpt barnet lage en gave til den første tannen. Det kan være klær eller leker. Gaver gudmor bør ikke være ubetydelig, og verdien bør være høyere enn kostnaden for gaver foreldre. Dette omfatter slike hendelser som bryllup gudsønn. Tips som gir gudsønn

 Gaver døpt
 •  Vel, når døpt min mor tar del i alle hendelser gudsønn, selv om ingen personlig tilstedeværelse som gaver og oppmerksomhet. For tradisjonelle dåp gaver fra gudmor - døpe klær og et kors. Men hvis du trenger å ha en baby dåp kjøpt, kan du velge gaver til dåp, vurderer ønskene til foreldrene til babyen, for hvert budsjett og smak.

 •  I Dåp eller nyfødt baby opp til tre måneder kan gi barn et album eller ramme. Hvis gudsønn tenner, er det egnet boks for første tann eller en sølvskje. I året gudsønn kan presentere boks for første curl til mor til barn holdt kuttet første av en hårlokk.

 •  En stor gave fra barnas faddere vil bli satt sølvtøy eller som egne poster. Ikke glem å nevne gravert pohresnytsi eller pohresnyka - alltid en fin nåværende navn.

 •  Ved dåp i tradisjonen av ortodokse ikonet er presentert, og har vokst til å bli en god gave Godson Barnas Bibelen med bilder. Solid og dyr gave for dåp vil være premium edition skinninnbundet Bibel eller en sølv ikon nominell lønn.

 •  Alltid være faktiske gave guddatter armbånd eller øredobber for barn og gudsønn kan velge mellom sølv suvenir eller en kjede å krysse.

 •  De fleste barn døpt i en alder av ett år, vil Epiphany være en god gave - en trehjulssykkel eller turgåere. Med deres hjelp, barnet lærer å gå, et barn hilsen fordel.

 •  I dåpen kan gi barnebøker med masse bilder. Et barn med interesse for å vurdere dem og denne gaven han vil huske lenge.

 •  For å lette de økonomiske kostnadene av foreldre, bør velges gaver til dåpen som følger: du kan kjøpe klær til babyen. Gutten kan plukke opp bukser og en jente - en vakker kjole. Foreldre nyte fasiliteter som bleier, bading tilbehør satt, vester.

 •  De fleste gjestene på dåp bare gi penger. På den ene siden er det noe ødelegger høytidelig øyeblikk bryter skikker, men på den annen side er det ganske praktisk. Foreldre kan kjøpe et barn trenger ting som ikke kan ligge uvirksom.

 •  Det ville være hensiktsmessig å gi barnet ditt for dåp "amulett" - lite bilde av Angel beskyttende varetekt i halsen, til leiligheter og ikon av hans Guardian Angel. I gamle åndelige gave til et barn dimensjonal ikonet var hans beskytter. Dette ikonet skrevet i barnets vekst på en spesiell bord, som ble satt ved sengen til barnet, slik at han kunne kommunisere med sin åndelige skytshelgen.

 •  Gudmor minst tidvis være deltok gudsønn, husk det, gi lekene til å ta en aktiv del i hans liv, ta vare på den. Denne skikken og hellig plikt gudmor. Men få utføre denne plikten, mest ignorerte finne det tom formalitet, hva er dessverre feil, fordi en ærlig mann vil ikke forsømmelse og uaktsomhet fra sine plikter i dette helliget ved religion viktig sak.  
  Svekrov ønsker at vi skal leve

   Når familien er dannet, overdreven tilstedeværelse av foreldre på begge sider det ofte fører til frustrasjon og misforståelser. Det er grunnen til at unge mennesker er alltid prøver å leve separat. Men det finnes situasjoner da plutselig det viser seg at hennes svigermor ønsker at vi skal leve. Hva du skal gjøre i dette tilfellet ikke å ødelegge forholdet til en mann og hans mor, men holde ro og orden i din familie?   Å begynne å forstå hvordan best å gjøre, og hvilken strategi å velge atferd, må du svare på spørsmålet - hvorfor svigermor ønsker at vi skal leve? Vi analyserer de mest populære alternativene.


   Ensomhet
   Det kan være at din kjære er død og nå far svigerfar føler seg ensom. I dette tilfellet absolutt ønsker det å leve med familie folk. Så du må handle svært nøye, fordi du kan såre følelser ikke bare svigermor, men din mann og synes likegyldig i deres øyne. For å begynne, diskutere situasjonen med sin mann. Forklare ham at du forstår svigermor og hvordan det er vanskelig. På den annen side bør det også innse at du allerede eier familie. Selvfølgelig kan hun komme til deg når han ønsker og tilbringe tid med familie folk, men bor i samme hus du vil bare være vanskelig, fordi, som du vet, når det er to husmødre, forsvinner orden.


   Of course, i denne situasjonen svigermor kunne fortsatt erklære at det skader aldri noen, men du tror ikke moren og en mann kan bare ta anstøt av deg. Forresten, er det verdt å merke seg at i alle fall en person som virkelig elsker og respekterer sine barn alltid forstår at det er rett og slett ikke rett til å prøve å gå inn helt inn i deres liv. Derfor, hvis svigermor ønsker å leve sammen med deg, slik at hun kanskje ikke noe imot det, bevisst eller ubevisst, hengir hun sin egoisme som er galt. I slike tilfeller, hvis det er ingen andre valg, kan vi tilby en endring svigersønn bolig. Det vil si, finne henne et hjem i nærheten av deg. Dermed kan det alltid komme hjem til dem, men du vil ikke være på samme bolig døgnet rundt.


   Raising barnebarn
   En annen kan være at svigermor ønsker å leve sammen med deg, for å bidra til å utdanne barna. Selvfølgelig, hjelpe min bestemor - det er veldig bra, men bare hvis foreldrene er enige med hennes metoder for opplæring. Hvis du mener at dine barn bedre å gå i barnehagen enn å tilbringe tid med min bestemor, så må man finne argumenter for å nekte å ha en mann med en slik ide. Du kan håndtere at snille barn går i barnehage, der lærerne underviser sine gode kunnskaper om moderne metoder og teknikker. Husk at denne situasjonen virkelig kan være konflikt hvis ingen bevis ikke vil hjelpe, og du har fortsatt å si svekrusi at du bare ønsker ikke det bare helt engasjert oppdra barn. Selvfølgelig, er det merkbar innvirkning på ditt forhold, men på den annen side, hvis du tror dette er virkelig en skadelig effekt, er det best å stå hans siste, uavhengig av din mening og hennes ektemann og svigermor.


   Helseproblemer
   En annen grunn til at svigermor kanskje ønsker å leve med deg - helseproblemer. I dette tilfellet, du har fortsatt å leve. Uansett hva ditt forhold til sin svigermor, ikke glem at det er mannen din mor. Dette betyr at hun ga ham liv og næret. Og nå er hans tur til å hjelpe henne. Og ditt, siden du har blitt en familie. Derfor kan det bare akseptere situasjonen og hjelpe sin svigermor er det hun trenger.


   I alle fall, uansett hvordan en situasjon vil aldri vise mannen sin kraftig negativ holdning til sin svigermor, selv om det er sant. Du må mennesket selv å bestemme om han ønsker å leve sammen med sin mor, og hørte ikke på dine rop og fornærmelser i hennes retning. Det er bedre å plukke opp noen argumenter som vil få ham til å tenke og til slutt bestemmer at med all den kjærlighet for sin mor til å leve med henne, han fortsatt ikke vil.  
  Protein for vektøkning

   Seg proteiner er protein konsentrater, som har meget høy biologisk og næringsverdi. Proteiner - en sports ernæring produktet. Og deres arter å trives stort beløp. Noen ekspert vil fortelle deg at vektøkning bedre ta hensyn til økning i muskel.   Hva er effekten av protein
   Det er ingen hemmelighet at proteinet er et viktig næringsstoff i kroppen som utfører mange funksjoner. Nesten alt i det menneskelige legeme er bygget opp av forskjellige strukturer av proteiner. For muskel og derfor til vektøkning, kjøpe protein - et byggemateriale. Sport meny proteiner har en spesiell plass. På ulike fysiske aktiviteter er ødeleggelsen av muskelproteinstrukturer. Så etter harde fysiske anstrengelser proteiner bidra til å gjenopprette tapt muskelstruktur.


   Selv proteiner som kommer inn i kroppen brukes ikke direkte til å øke muskel. De går inn i kroppen, absorberes i fordøyelsessystemet, rozscheplyuyuchys på aminosyrer som brukes til å lage proteiner kroppen trenger. Protein for vektøkning mann bare trengte.


   Protein for vektøkning
   Alle behovene til den menneskelige kroppen, som bærer stor øvelse i protein kan tilfredsstille proteiner. Ifølge studier, bør minst 30% av den totale daglige diett falle på protein og minst 2-4 g protein pr kilo kroppsvekt. Dette er en ganske alvorlig forhold som ikke vil være i stand til å komme gjennom vanlig mat. I tillegg er et stort antall produkter fullstendig absorbert i kroppen. Proteiner er utviklet spesielt for dem som er engasjert i store fysiske aktiviteter (idrettsutøvere, lastere, etc.). Proteiner er utformet for vektøkning, men heller muskelvev. Disse kosttilskudd kan være enkelt og raskt absorbert, akselerere utvinning. I tillegg kan mange typer av proteiner oppnå bare gjennom spesiell teknologi.


   Hva er de viktigste typer proteiner for vektøkning
   En av de mest populære komponenter av proteintilskudd er myseprotein. Sammenlignet med proteiner fra planter og dyr, er dette protein rik på aminosyrer BCAA. Whey protein har en høy grad av cleavage på andre integrerte proteiner raskt i stand til å gi essensielle aminosyrer musklene dine. Dette er spesielt nødvendig kroppen etter trening tok slutt, og etter søvn.


   Kasein er et protein med en kompleks struktur. Dette proteinet blir produsert av stvorazhyvanyya melk under påvirkning av enzymer. Legemet danner kasein ostemasse, og det er relativt lang assimilert, forsyne kroppen med aminosyrer lange. Det kan bemerkes at denne type av protein for vektøkning er best tatt ved sengetid, og når det er nødvendig for å sikre lang nok til å gi kroppen.


   Melkeprotein er en blanding av kasein (80%) og serum (20%) av proteiner. De lagt melk karbohydrater.
   Referanseproteinet kan betraktes som egg-protein. Til den bestemte verdi for andre proteiner. Den høyeste grad av assimilering har egg protein.


   Soyaprotein - et protein som er veldig godt balansert i aminosyresammensetning. Det gir mulighet for reduksjon, og betydelige, kolesterolnivået i blodet. Denne type protein er utmerket for folk som lider av matintoleranse til meieri. Ved dispensering av soyaprotein bør behandles meget forsiktig, da det er antatt at en overdosering har en negativ virkning på tarmen.


   Kollagen-protein - et protein som har den mest optimale aminosyresammensetning som kreves for å gjenopprette og bygge bindevev, ledd, sener, hud og vanligvis anvendes, i tillegg til proteinblandinger.


   Ovennevnte proteiner er bra for vektøkning, muskel utvinning. Men du bør vite at disse produktene er egnet for personer som er engasjert i intens fysisk anstrengelse.  
  Яндекс.Метрика