Generell rengjøring av leiligheter
 Mange kvinner, når de hører ordet "vårrengjøring" føler en masse motstridende følelser: frustrasjon med det faktum at du bare gjør det, en følelse av uunngåelighet og uendelighet av prosessen. Det er klart umiddelbart at for en time eller to av denne, meget ubehagelig, er spenningen over. Så mange prøver å forsinke en "hyggelig" prosessen til et punkt der det trekke over noe som helst. Og så sier du til meg selv, "gjør det!" Og straks hapayeshsya og vaske og vaske vinduene og rengjøre vasken. Oh-Oh! Hvis denne prisen fortsette, deretter et par timer våropprydding vil stoppe, og leiligheten igjen urent. Enda noen behagelig prosedyre som generell rengjøring, kan gå ingen tap og med minimale tap. Hva du trenger å gjøre? Og som med alle slags behov for å være nøye planlagt. Hvis du gjør dette riktig, lagre og styrke og nerver. Hvordan planlegge tiden din?
Generell rengjøring av leiligheter
 Tips № 1. Del den jobben du har tenkt å gjøre på en dag, to dager. For eksempel, på lørdag og søndag. Du kan spørre: "Hva om den seriøs kilde?" Spørsmålet er ganske logisk. Og du trenger ikke gjøre alt i huset to dager og gå i tre timer hver dag. Alt annet nyte fritiden.
 Tips № 2. Fjern alle faktorer som vil forstyrre deg utføre "hellig handling" kalt vårrengjøring. Disse faktorene er:
 * People. Selvfølgelig alltid hjelper han deg til å gjøre vår rengjøring, du bare ignorere dette rådet. Vanligvis menn ikke liker å være til stede under rengjøringen, og hans brummende humør skjemme deg og deg selv. Advance advarsel hyggelig at tenkt å gjøre generell rengjøring, kan også mentalt forberede seg. I morgen, sende en mann som gikk med et barn i garasjen, hans kjære mor. Hvor som helst, bare ikke forvirret under føttene. Oh, og er enig med sin elskede da han hadde bedre gå hjem, så han så ikke ut i det avgjørende øyeblikket.
 * Midler for kommunikasjon, inkludert Internett. Hvis du ikke gjør det, så på verst tenkelige tidspunkt å ringe sin kjære venninne for å fortelle deg at kjeltring hennes mann nektet å kjøpe henne en annen pels. Og du har en kjæreste komfort, og den avsatte tiden for rengjøring går. Eller plutselig bli fristet for et øyeblikk å se på siden av alle sosiale nettverk. Et øyeblikk neppe koste. En dyrebar tid går. Og igjen, ikke slå på TV-en som en musikalsk akkompagnement. Midt i innsamling vil vise noe, vel, veldig interessant. Jeg ønsker å sitte ned for noen få minutter, bare for å se. Etter disse "noen minutter" er svært vanskelig å få opp.
 Tips № 3. Husk å slappe av. For eksempel, drikke te - en hellig sak. Men ikke mer. Tett spising, rengjør du neppe ønsker. På ferie, bruker ikke mer enn 10 minutter.
 Vi starter våren rengjøring.
 Den første dagen.
Generell rengjøring av leiligheter
 Gardiner, gardiner, vindu. Alt vi gjør i den rekkefølgen. Sletter alle gardiner. Nesten hver familie er nå en velsignelse av sivilisasjon - vaskemaskin. Og som vi tidligere har levd uten dem? Mens gardinene er slettet, du nå nyte en windows. Dette er nødt til å bruke omtrent en time. Hva mitt vindu? Selvfølgelig, du og bestemors måte: ta et stykke kritt, gni vinduet, deretter vaske dem, tørk. Og etter alt dette, og selv vaske klær, som var og kritt flekker på gulvet må vaske lang. Du kan ta eddik, men da må det benyttes egnet åndedrettsvern. Det var en annen måte: gamle aviser. Nøye dem tre vinduet til skinne. Men denne fremgangsmåte - for å gi en trenet. Heller ikke vi, moderne kvinner, er denne metoden ikke egnet. Vi vil bruke et spesialverktøy for vaske vinduer. Heldigvis, mange av dem nå, for enhver smak og budsjett. Ta de som har spesiell sprayer. Vask vinduene de raskt forlate skilsmisser. En time bare håndtere. Og så gardinene kom,. Vi henge gardiner. Alt - en stor blokk ferdig rengjøring. 
 Windows glans, henge gardiner - gå videre!
Generell rengjøring av leiligheter
 Møbler. Med bord, stoler, krakker og andre såkalte "harde" møbler er enkel: Tørk støv lett fuktig klut. Men med myke møbler vil være mer trøbbel. Selvfølgelig, de heldige husmor som har en våt vakuum. Du tar en spesiell dyse for stoppede møbler og bare administrere denne enheten. De som ikke har slikt utstyr, også, ikke fortvil. Har problemer lenger, men ikke dødelig. Ta en pensel, en spesiell renere møbeltrekk - og resultatet er opplagt! Forresten, kan på samme måte møbeltrekk og tepper renses. Ikke forstyrre.
Generell rengjøring av leiligheter
 Rengjøring skap. Åpne skapet. Vel, som vanlig, pakket full av ting, og ingenting å ha på! Regelen er: hvis du ikke bruker år ting, så er det ingenting å gjøre i skapet. Kast bort uten sparsom. Denne regelen gjelder ikke for sesongens klær. Vel, du kan fortsatt, selvfølgelig, noen donere, overføre noen veldedige organisasjoner. Tro meg, hvis du gjør det regelmessig i skapet frigjort en rekke steder. Det samme kan gjøres med ting en mann barnet. Demonter ting våtservietter støv. Rekkefølgen!
 Så, på denne første dagen av rengjøring kan gjennomføres. Med en følelse av prestasjon slappe av, slå på TV, spasertur på nettet, chatte med en venn. Snart folk kommer tilbake. Forberede for i morgen, både fysisk og mentalt.
 Andre og siste dag (selvfølgelig, for generell rengjøring).
 Også tenke på hvor du skal sende mannen. Du kan gjenbruke alternativer for den første dagen. Eller du kan tenke deg. Så den første dagen vi håndtert vinduer, skap sortert ut. Det neste trinnet er det mest avgjørende - gulv og vegger.
Generell rengjøring av leiligheter
 Rengjøring vegger og gulv. Forbered deg på å vaske veggene på badet og kjøkkenet bør forhånd. For å få denne spesielle vaskemidler. Bedre ikke å redde, og enda dyrere. Billig vaskemiddel neppe takle fettet på kjøkkenet vegger og plater med lime på badet. Kjøp dette, at de kunne rydde opp på badet og kjøkkenet. Vytrachayemosya en gang, men du kan bruke seks måneder. Oh, og ikke glem å kjøpe gummihansker: Disse kostnadene negativt påvirke hud og negler. Først, kanskje ubehagelig vil vaske hansker, men oppnådde trening - gradvis venne. Å fjerne støv plasma-TV og dataskjerm kjøp klut: etter dem er ingen skilsmisse, fingeravtrykk.
 Starte rengjøring før du er full av energi, fra kjøkkenet: komfyr der, fra hvor fett er flyr i alle retninger, og deretter også avsatt på veggene; hette, som vil måtte tinker. Selvfølgelig, det ideelle - å tørke panseret hver gang du vasker tallerkenen din. Tid brukt litt, men gjør generell rengjøring, vil dette spare dyrebare minutter. Hvis du ikke har denne regelen, så kjøkkenet du gå ca førti minutter.
 Nå gå på do. Det er også en spesiell måte mine vegger, renset av kalk kraner. Ikke glem hansker, Hold hender og negler. Tjue minutter heroisk arbeid - og du og kjøkken, bad glans. Og du er stolt over å inspisere sine eiendeler og føler en følelse av stolthet for formålsløst tilbrakte helgen. Men ikke distrahert. Vi bodde fortsatt svært viktig arbeidsomfang - gulvet. Ikke glem at gulvet er også spesielle vaskemidler som gjør det bra og med parkett og linoleum. Og lukten av disse midlene fine. Hvordan du rengjør gulvet, hender eller børste? Selvfølgelig kan du bruke en mopp. Men det er lite sannsynlig at du vil få alle hjørner og baseboards. Derfor, en annen prestasjon - min gulvet med hendene. Vask alle hjørner, baseboards. Og så en annen, og tørk av. Denne type rengjøring av gulv og tall - flott trening. Kombinere forretninger med fornøyelse. Vel, nå ser det ut til, alt! Rengjøringen er fullført. Fra hva du og gratulerer!  
Hvordan man skal håndtere min støv?
 Støv ikke bare forurenser våre boliger og leiligheter, men kan også vыzvыvat problemer hos personer med allergi. Støv kan inneholde farlig for menneskers helse partikler og støv midd avføring, som kan utløse luftveisallergier. Jeg vet ikke om deg, men jeg hater støv og deretter lært mye av effektive måter å redusere mengden støv og effektivt bekjempe den. Advarsel støv består av flere etapper. Hvis samsvar med disse reglene vil du bli til en vane, det tar mye kortere tid enn en vanlig støv kontroll uten forebyggende tiltak for å redusere den. Som et resultat, vil du ha en ren hypoallergenic leilighet eller hus.
Liste over regler og tips for å kjempe med maksimal effekt med min støv.
 1.  Bruk støvsuger riktig. Jevnlig endre støvsuger pose når den er full og halv, opp til tre kvartalene. Ikke skimp på posene. Ellers vil du på den ene siden støvsuging, på den annen side støvsuger vil vike mye støv.
  Børst håret på badet. Har du lagt merke til at håret spredt rundt leiligheten er utmerket støvsamlere? Gre håret på badet og på tide å feie dem opp fra gulvet, lykvydyruete du en annen bag.
  Utstyre hette i huset ditt støvfiltre (HEPA filter). Forkortelse HEPA står for High Efficiency Particle Absorpsjon, eller russiske svært dempere partikler. Gode ​​filtre redde deg fra støv som kommer fra luften.
  Hvis ressursene tillater det, foretrekker skinnmøbler. Det ikke bare dekorere interiøret, men også vil tiltrekke seg mindre støv og mye lettere å rengjøre når det blir skittent. Moderne materialer som er designet for å håndtere settling støv (f.eks noen microfiber) er et annet godt alternativ for møbler.
  Kvitte seg med tepper. Så det kan være svært uvanlig og først føler deg ukomfortabel uten dem, men den mest støv i hjemmet ditt. Hvis ingen teppe i det hele tatt tror du ikke ditt hjem, erstatte dem med små matter som lett kan vaskes i vann for å bli kvitt støv i dem.
  Hvordan man skal håndtere min støv?

  Bli kvitt unødvendige ting i huset. Hvis du har en masse unødvendige ting i huset ditt, hva du har mange steder å samle støv. Du bør være i stand til å jevnlig tørke støv i hjemmet ditt på alle måter. Om det vil være mange ting, er det sannsynlig at du raskt fjerne dem bestemme. Unngå disse tingene, og du vil bli spart fra mange steder samle støv.
  Du kan par ganger i året for å dra nytte av reklametjenester av ulike selskaper som selger ditt hjem renere. De er gratis som en del av annonsekampanjen vil rense tepper utstyr i hjemmet ditt.
  Levende planter i ditt hjem. Ulike typer planter bidrar til å holde luftkvaliteten i hjemmet ditt. Snakk med dine naboer, kanskje de vil anbefale deg noen planter eller dele pigger. Ikke dekorere huset med kunstige blomster - er også støvsamlere.
  Holde kjæledyr ren. Dette kan noen ganger være svært vanskelig å venne kjæledyret til den nye ordren. Derfor legger matte på døren og vaske bort skitt med potene ved inngangen før å la dem inn i huset. Børste kjæledyret.
  Hold vinduene lukket. Ventilasjonsluft er sikkert greit, men med luften du kjører inn i huset støv. Hold vinduene lukket, eller åpen bare når det er ingen sterk vind eller umiddelbart etter regn.
  Enhver type brannbeskyttelse i bygningen bidrar til carbon black. Hvis du liker stearinlys, røkelse eller peis, vil du måtte forholde seg til sot.
  Hvis hagen din verftet støv, skitt, eller du bor i nærheten av veien, kampen med støvet i huset vil være vanskelig. Dette vil bidra til forsinkelse støv trær og planter i front av huset.
  Gjør støv kontroll regelmessig mosjon. Anta at du betaler fem minutter hver morgen for å forebygge og vie halvparten av dagen for generell rengjøring en gang i måneden.
  Slutte å røyke. Og ikke la noen røyk i hjemmet ditt. Partikler avsatt røyk i hjemmet ditt og skape en giftig støv.
  Prøv å bruke enheter for støv kontroll til du finner ut hva som fungerer best i deg. Det er mange forskjellige husholdningsapparater på markedet, inkludert enheter og verktøy du kan bruke for å hindre oppsamling av støv. Prøv dem til du finner hva som fungerer best fra deg.
  Bruk gardiner i stedet for blinds. Gardiner alltid enklere og raskere skyll i vann enn peretyraty støv blinds hver bar.
  Betimelig vask og erstatte alle filtre, inkludert filtre av vifter (minst en gang hver tredje måned). Skitne filtre kan ikke gjøre jobben sin.
  Ved reparasjon leiligheten, prøve å samle dine tak gips komplekse strukturer i hyllene blir ofte samlet støv.
  Prøv å velge møbler høyde at de var minst 30 inches under taket. Så det vil være lettere å tørke støvet fra hennes øvre øyelokk.
  Ikke heng lysekroner komplekse konstruksjoner med flere små elementer.
  Forhåpentligvis vil noen av disse tipsene hjelpe deg som de har hjulpet meg i arbeidet med min støv.  
Яндекс.Метрика