Hemmeligheten til vakker og glatt hud - meieriprodukter

 Meieriprodukter er kjent for sine fordeler for helsen vår. Vi drikker melk og yoghurt, glad for å spise ost og rømme er ofte uvitende om at de forbedrer ikke bare tilstanden av kroppen, men også bidra til å holde vår skjønnhet. Meieriprodukter perfekt næring til huden og gi det skinne og behandle på grunn av de unike elementene.

 For eksempel er jenter med sensitiv hud anbefales å bruke melk som har renhold egenskaper. VseTut tilbyr lære å bruke yoghurt, rømme og melk for å fortsette din skjønnhet, og hvordan du bruker meieriprodukter for riktig hudpleie.
 Rømme
Hemmeligheten til vakker og glatt hud - meieriprodukter

 Siden oldtiden, orientalske jenter prøvd ulike oljer for kroppspleie, mens slaviske skjønnhet krem ​​som brukes for å holde huden myk og ren. Rømme perfekt erstatter fuktighetsgivende, nærende stoffer og en rekke andre kosmetiske kremer og lotions. Det gir næring til huden, gir det en mykhet og ømhet. Rømme forynger huden, som det stimulerer blodsirkulasjonen og stoffskiftet i vev.
 Nyttige egenskaper surt løgn i sin naturlighet. Cream butikk er ikke noen sammenligning av hjemmet og er ikke egnet for hudpleie som den inneholder flere konserveringsmidler enn virkelig næringsstoffer.
 Hvordan søke krem ​​for kosmetiske formål? Oppskrift masker med rømme.
 Oppskrift № 1. Denne masken er god for alle hudtyper. Ta 1 eggeplomme, 1 ss hjem rømme og 1 ts aloe juice. Peremishavshy alle komponenter, søke på ansiktet. Forlate den på i 15-20 minutter, vask deretter med varmt vann.
 Oppskrift № 2. Denne masken er akkurat passe for kvinner med fet hudtype, er det bra fordi den ikke etterlater en fet følelse og "maslyanystosti." Ta en teskje sitron juice skjeer hjem rømme, 1 eggehvite. Nøye peremishavshy alt, søke på ansiktet i 15 minutter, og skyll med varmt vann.
 Oppskrift № 3. Skrubb med rømme. Dette hjemmet skrubb perfekt fukte huden, gi henne mykhet og glans, og eksfolierer døde hudceller. Du trenger to timer. L. grunne havsalt og polstakanы krem. Peremishavshy alle komponenter, gjelder det på kroppen ytre bevegelse, så la det sitte i noen minutter. Skrubb som en maske, kan du skylle med varmt vann.
 Oppskrift № 4. Mask of cellulite krem. Rømme ikke bare mykgjør og fukter huden, kan det også hjelpe i kampen mot "appelsinskall" lår. Ta rømme, malt kaffe og honning, bland dem. Den resulterende blandingen ble satt på huden, massasje og la stå i 10-15 minutter. Skyll masken av med varmt vann.
 Oppskrift № 5. omsorg for håndtak. Bedtime Spre et lag med krem ​​hender, slitasje bomull eller lin hansker og gå i dvale. Våkne opp om morgenen, vil du se at fløyelsmyk og myk hud på hendene blir.
 Kefir
Hemmeligheten til vakker og glatt hud - meieriprodukter

Hemmeligheten til vakker og glatt hud - meieriprodukter

 Vanlig yoghurt - bare en gudegave for eiere av fet hudtype. Kefir fine porer, hjelper rydde opp "shine", forfrisker og bleker huden. Jevnlig gjør masochky med yoghurt, kan du gi huden ren, glans og elastisitet.
 For fet hud. Du trenger protein, 1 ts spiseskjeer honning og yoghurt. Bland alt, søke på ansiktet i 15 minutter, og skyll med varmt vann. Denne masken strammer porene, fjerner overflødig talg.
 Oppskrift for normal hud. Ta 1 ss yoghurt, 1 eggeplomme og 1 ts vegetabilsk olje. Grundig banket alt til en jevn, påfør blandingen på ansiktet i 15-20 minutter. Skyll den med varmt vann og vakkert smil med en flott utstilling av huden i speilet.
 Jenter med tørr hud kan være forberedt kefir fuktighetsgivende maske. Ta 1 eggeplomme, 1 ss yoghurt, honning og fett ost. Bland alle ingrediensene til en glatt, så gjelder det på ansiktet i 20 minutter. Resultatet vil bli bedre hvis du vasker masken av med varmt vann.
 For hud med høyt fettinnhold anbefales tørke sur yoghurt. Rense huden din med yoghurt, la stå i 2-3 minutter, og skyll med kaldt vann kefir.
 I sjeldne tilfeller forårsake en brennende følelse i yoghurt eiere av tørr hud - hvis du føler irritasjon, straks skylle masken på huden ikke blir spylt.
 Melk
Hemmeligheten til vakker og glatt hud - meieriprodukter

 Melk - en stor naturlig produkt som hjelper jenter til å opprettholde sin skjønnhet. På grunn av innholdet i de vitaminer og mineraler det perfekt næring til huden og gir den et friskt utseende. Den berømte Cleopatra tok bad med melk og moderne jenter tilbys et stort utvalg av alle typer melke masker, kremer og skrubber.
 Vaske frisk melk. Dette vask er svært nyttig, fordi den lindrer og mykgjør huden, gjenoppretter hudens mykhet og elastisitet og gir den mykhet og beskytter mot ytre påvirkninger. For fremstilling av melken, bland melk og varmt vann i like proporsjoner. Den resulterende blandingen bør være varm. Flere ganger vaske ansiktet sakte massert. Huden vil være takknemlig for slike forsiktig sykepleie. Etter inngrepet, klapp huden med en bomullsdott og påfør en nærende krem.
 Masken av melk og havremel vil overraske deg med sin virkning etter bruk. Ta tre spiseskjeer melk og 1 ss knust havregryn helle havregryn og la det svelle. Deretter bruker på ansiktet og la stå i 20 minutter. Skyll masken av med varmt vann.
 Jenter med tørr hudtype masken er perfekt med ost, honning (1 spiseskje) og 3 ss varm melk. Bland ingrediensene, ta på ansiktet i 15 minutter og skyll med varmt vann.
 Forfriskende maske med honning og melk er egnet for alle hudtyper. Bland en spiseskje honning og 3 ss melk. Dyppet i en blanding av bomull ball, gjelder det på ansiktet, la virke i 10-15 minutter, og skyll med kaldt vann.
 Poser under øynene vil hjelpe ren bomullsdott dyppet i melk. Plassere pinnen til øyelokkene i 15-20 minutter.  
Moms for dyrekretsen skiltene
 Mor-Oven
 Sta og dristig natur kvinner av dette skiltet forklarer at å bli mødre, de er den samme utholdenhet prøver å være de beste mødrene i verden. Mamma Væren søker for hans barn gjøre det bedre enn noen, undersøker det den enorme volumet av litteratur. Moms av dette skiltet er ivrige etter å se deres baby ble den beste og unike i verden! En leger råd, og de ønsker ikke å lytte, fordi bare min mor vet best hva som er best for barnet sitt.
 For moren til sine barn vil være venn, som vil gi råd og chic partiet organisering. For barnet deres mor Væren er klar til å flytte fjell, fordi det er den mest mest for henne.

 Mor-Taurus
 Uten barn Mama Taurus finner livet tomt kar. Barn for henne - det beste som kan skje bare med henne. Disse moms er så opptatt av å barn, prøver å holde dem "under skjørtet" og under kontroll, selv når de vokser opp.
 Hans kjærlighet Mama Taurus viser ganske ekstraordinært. Hun er klar til å omfavne og kysse sine lapochek-døtre og sønn hele tiden, og noen ganger virker det som om de kveles fra hennes overdreven forsiktighet. Mor-Taurus opplever ikke bare en god appetitt for sine barn, men også deres ytre skjønnhet.
 Twin Mom
 Mamma lærer henne Twin babyer uavhengighet. Hun vil at de skal være fullt utviklet, så spill og bøker i huset hennes ikke bare samle støv på en hylle. Selv en liten seier for barn av denne moren som mamma Twin er en sann stolthet.
 Twin Mom - Den demokratiske dame, for hun er en venn av barnet, som kan spille med ham i noen spill, bortsett, kanskje, sykkelritt.
 Mor-Cancer
 Mor-kreft, på grunn av deres sårbarhet, bekymrer alltid om noen detaljer i forhold til sine barn. Sorgen på ansiktet til babyen mama er klar til å endre måten et smil. Mor-Kreft kan være en skjelvende og øm, og hunntiger klar til å bryte noen lovbryteren.
 Sentimentalitet, karakteristisk for dette skiltet siden barndommen, uttrykt i voksen alder. Som allerede mødre, beholder de alle viktige og betydningsfulle, de tror ting - bilder, bokstaver, notebook. Generelt, noe som minner dem noen gang om hvordan voksende barnet.
 Mama Lion
 Lioness, Queen, og ingenting annet! Da hun og hennes barn skal skinne med skjønnhet og stil for dem - bare det beste! Under mottoet disse mødrene utdanne sine barn, viser lempning rundt dem.
 Mama Lion lærer barn selvtillit og stolthet, at de ikke går tapt i kampen. Ikke glem at de er av felles pedagogiske spill.
 Mama Virgo
 Kategorien kvochok Mama Virgo gjelder ikke, fordi noen ganger er det litt kaldt til sine barn, og hans hengivenhet for dem uttrykt med tilbakeholdenhet. Men det er fortsatt min mor, som ber og duer.
 For den samme tilbakeholdenhet og nøysomhet mamma lære disse barna til god smak, lære gode gjerninger og nærme alt med hodet kaldt. Under banneret av en sunn livsstil Mama Virgo betaler spesiell oppmerksomhet til hygiene og ernæring.
 Mor-Balance
 Noen ganger irritabel og provoserende, men rettferdig og delikat balanse Mama-stand og eventyr for barn å lese, og å straffe messen. Men hennes barn prøver å være lydig og hvordan hans mamma til Mama Theresa ikke opprørt.
 Men til tross for sin doble natur, Mama rettferdig balanse.
 Mamma Scorpio
 Med sin kraftige intuisjon, føles mamma Scorpio bra, hva som skjer med hennes barn. Og starter nesten fra vugge søker mamma Scorpio å beskytte sine barn fra utilbørlig handling.
 Kjærlighet for barn slike mødre uendelige og engasjement - bare ubegrenset, er det hele uten resten gitt til dem. Bare en slik mor kan gjenkjenne talent til barnet sitt og veilede ham i riktig retning.
 Mor-Skytten
 Hvis barnet er aldri og ingen steder sent? Og hvis barnet er å vandre og spille i timevis? Ja, alt dette fortjener en slik mor, en mor-Skytten! Hun alltid alt er bare et sekund, fordi det mener at overholde ikke bare viktig, men også nyttig.
 Mor-Skytten bedre enn noen kan organisere enhver anledning, hendelse eller kampanje, så mye at hennes barn dette kan virke en ekte eventyr. Og en utrolig sans for humor mor vil aldri gå lei gutt.
 Mor-Capricorn
 Mor-Steinbukken, for tilbakeholdenhet og nøysomhet skallet skjuler mye ømhet og kjærlighet. Mor-Capricorn ganske krevende, hun elsker sine barn betingelsesløst å høre.
 Ingenting i denne verden er for denne moren overordnet betydning, som hennes baby. Det er for henne - noe, og det er ingen hindring for avkom drømmer til virkelighet.
 Mamma Aquarius
 Det er helt uavhengig optimist, elsker noen nye eventyr, bare brenner det eventyrlyst og nysgjerrighet! Alle disse kvalitetene hun prøver å innpode i sine barn.
 Mamma Aquarius la sine babyer flyte tanker og handlinger til den samme følelsen hvor de ender ramme tillatt. Det kan lære barna hvordan de skal leve, noen ganger i denne grusomme verden i dag gjennom morsom personlighet og utrolig følelse.
 Mama Fish
 Hvor ellers å finne en følsom og kjærlig mor som ikke får trøtt til å bekymre seg for sin største kjærlighet i livet - dine barn! De er klar til å gjøre alt, og selv tilsynelatende umulig, hvis bare de var glade.
 Noen ganger er det bøye pinnen i hans varetekt. Det bør roe ned litt entusiasme, og selv baby falle et par ganger og han vil stige. Men hans "støt", uten noe som det er umulig ikke å lære å leve eller kjærlighet. Forbudet er ikke stedet, denne friheten de trengte!  
Яндекс.Метрика