Hermetisering grønne erter hjemme

 Hermetisering grønne erter hjemme for mange virker veldig tidkrevende oppgave. Vel gjøre uten erter? Hva salat "Olivier" vil klare seg uten ham? En valgt og hermetiske erter med hendene - hva kan bli bedre og mer smakfull?
 I dag lærer vi deg hvordan du kan bevare grønne bønner hjemme.
 For å gjøre dette, ta de unge, grønne erter "bryst" modenhet. Da vil det være deilig og myk i bevaring. Overmodne bønner vil være tøff og bevaring i gjørmete sediment. Mest hermetisk erter i halvliters bokser. Deretter kan du bruke det på et tidspunkt, og åpne hermetikk vil ikke ødelegge.

 Hvordan bevare grønne bønner hjemme


Hermetisering grønne erter hjemme

 I en halvliters bank hermetisk erter trenger du ca 600 gram erter. Fyll forbereder per én liter vann en halv teskje sukker og en halv teskje salt og 3 g sitronsyre.

 Hermetisering grønne erter hjemme:
 Erter og lavere vask i 3 minutter i kokende fyll, men uten sitronsyre.
 Deretter erter sette i steriliserte glass og hell helle, legger sitronsyre.
 Bankene dekker med lokk og satt i en kjele med varmt vann. Steriliserte erter 35 timer.
 Bankene zakatuyemo, sette bunnen opp og dekk med lokk. Her er hvordan å bevare grønne erter.
 Grønne erter er klassifisert som ikke-sure frukter, slik bevaring sin må være veldig forsiktig. Følg en steriliserings erter.
Hermetisering grønne erter hjemme

 Hvordan bevare erter hjemme


 Hermetisert grønne erter kan og unge pods.
 For å unngå de ubehagelige konsekvensene av uriktig hermetisering erter, bedre beholde den frosne. Da har du vinter til bordet vil være helt ferske erter og uten fare for forgiftning.
 Før frysing erter vasket, sortert, tørket. Bedre å spre erter i porsjonsposer, som er lettere å få fra fryseren.
 Nå vet du hvordan du skal spare erter hjemme.

 Hermetisering grønne erter i home video


 Utmerket video "hvordan å bevare grønne erter" vil hjelpe deg å forstå detaljene av bevarings unge erter.
Hvordan grønn kaffe på kroppen?
 Grønn kaffe i løpet av kort tid overgått populariteten til de fleste drinker. Internett bare eksploderte rapporter om sin nytteverdi, allsidighet og fordeler. Er det egentlig? Hva er det nyttig? Som det virker på kroppen? Før du svarer på disse spørsmålene, husk at grønn kaffe er egentlig halvferdig. Dette er de vanlige kaffebønner som ikke har stekt, ikke umodne fikener, som mange tror. Koker det må være den samme som den vanlige sort. Fordøyelsessystemet og metabolisme
 En tredjedel av all karbohydrat bestående av kaffe er en fiber som er definitivt en positiv effekt på fordøyelsessystemet. Under utarbeidelsen av det meste av fettet er i kaffegrut. I de samme drikker holdes lite antall, som imidlertid har god virkning på motiliteten, påskynder kjertler i magen, slik at maten til å assimilere bedre og raskere. Det skal bemerkes at etter vanlige opptak, redusert appetitt betydelig. Grønn kaffe er nyttig for dem som lider av kronisk forstoppelse, pankreatitt og gastritt.
 Jevnlig drikker en kopp drikke betydelig økt metabolisme. Kroppen begynner å raskt bli kvitt giftstoffer, miljøgifter fett. Dette er grunnen til at grønn kaffe er posisjonert som en effektiv måte å gå ned i vekt. Metabolisme er mye raskere, hindrer fett deponert. Selv om en person ikke sitte på en spesiell diett, gradvis kilo. Hovedledningen et aktivt liv, som fett - blir utsatt, "sovende" energi som er nødvendig ikke bare brenne og bruke.
 Grønn kaffe reduserer "dårlig" kolesterol. Som forebygging av hjerte- og karsykdommer drikke gir gode resultater. Det er en betydelig reduksjon i blodtrykk på en bakgrunn av systematisk bruk av grønn kaffe. I større grad ved å redusere vekten. Drikken er kontraindisert hos personer som lider av hypotensjon.
 Nervesystemet
 Som svart kaffe, grønn bestående av koffein, men ikke i så store mengder. Det stimulerer aktiviteten av nervesystemet. I store mengder drikkevarer kan føre til overdreven uro, økt hjertefrekvens og puls, søvnløshet, angst. Anbefalt daglig dose av kaffe - tre kopper, fortrinnsvis om morgenen og på dagtid.
 Det er en del av antioksidanter, vitaminer, aminosyrer, off døsighet og forfriskende. I noen tilfeller er det sikkert å sette stemningen, forbedre hjernens aktivitet og oppmerksomhet. Kontraindisert for personer med sykdommer i nervesystemet, overdreven oppstemthet. Det er ikke anbefalt å bruke ved sengetid.
 Når overdreven bruk av mulige bivirkninger:
 urolig mage;
 hodepine;
 kvalme;
 oppkast;
 angst;
 arytmi.
 Faktisk kaffe bidrar til å gå ned i vekt?
Hvordan grønn kaffe på kroppen?
 Ja, grønn kaffe, som omfatter et stort antall av klorogensyre, noe som reduserer vekten. Produsentene lover enestående resultater: 152 025 kilo per måned enkelt. Faktisk er det ikke.
 På grunn av akselerasjon av metabolismen, senke blodsukkeret, er fettforbrenningen raskere, men egentlig kan miste opptil 6 pounds per måned. Hvis du spiser riktig, ta den grønne kaffen i akseptable mengder trening, vil resultatet bli noe høyere. Men bare samlet.
 Råkaffe stabiliserer mengden av glukose i blodet, noe som fører til tap av appetitt. Redusert sult mulig å konsumere en mindre mengde mat, som også fører til vekttap. Ingen grunn til å revurdere muligheten for drikken, bare hjelper det kroppen renset for giftstoffer, og ikke redusere volumet av figuren.
 Hvor grønn kaffe har på kroppen:
 reduserer vekten;
 reduserer blodsukkernivået (bra for diabetikere);
 senker kolesterolet;
 ha en styrkende virkning på hele kroppen;
 forbedrer huden (antioksidant virkning);
 legger vitalitet og styrke.
 I rimelige mengder grønn kaffe har bare positive effekter på kroppen. Dem som det er kontraindisert av helsemessige årsaker, er det bedre å finne en erstatning for drikke. Som slanking kaffe er bra, men ikke den eneste riktige avgjørelsen. Som en ekstra midler for å bedre helse bør bruke det bare i anbefalte doser.  
Hvordan å behandle flate føtter i barn?
 Vurderer ben nyfødt, kunne man tenke seg at han ble født med flate føtter, så det virker flat fot. Men dette imaginære flat. Sette foten barnet bærer et stort lag av underhudsfett som gjør visuelt flat fot. Som barnet begynner å stå på beina og gå, utvikle muskler, reduserer mengden av fett og blir eneste riktig form.
Vurderer ben nyfødt, kunne man tenke seg at han ble født med flate føtter, så det virker flat fot. Men dette imaginære flat. Sette foten barnet bærer et stort lag av underhudsfett som gjør visuelt flat fot. Som barnet begynner å stå på beina og gå, utvikle muskler, reduserer mengden av fett og blir eneste riktig form.
Humant fots er anordnet meget vanskelig. Den består av et sett med ledd, bein og leddbånd som kombinerer sammen, utføre viktige funksjoner som gåing, løping, holde kroppen i balanse. Et komplekst system av tilkoblinger bein, leddbånd og ledd i foten danner to kurver, den såkalte buen på foten. De langsgående buer er på ytterkantene av føttene, kryss - i hjertet av fingrene hans. Friske føtter hviler på hvelvet. Vanligvis er de dannet ganske en periode på 3 til 5 år.
Hvordan å behandle flate føtter i barn?
 Hvis du raskt vil sørge for at barnet ditt ikke har flate føtter? Sette sine bare føtter på vått, klemt forsiktig håndkleet. Bringe barnet til å tørke gulvet. Se på overføringene av. Sporet, kommer fra innsiden av foten til sentrum bør være dype nok - minst 2/3 av bredden av foten (se bilde til høyre). Hvis sporet er mindre eller ikke i det hele tatt, bør vise et barn spesialist, fordi lignende mønster er observert i flat.
 Årsakene til flate føtter i barn.
Barns helse aksjer flat i medfødt og ervervet. Medfødte misdannelser flate på grunn av muskel- og skjelettsystemet av fosteret i livmoren periode.
Blant årsakene til ervervet flatfoot inkluderer:
iført sko av dårlig kvalitet (altfor harde eller myke, lang iført gummistøvler og sko uten hæler);
rakitt eller alvorlige metabolske forstyrrelser i kroppen;
vektig;
løfte vekter;
ikke-etterlevelse aktiviteter og rekreasjon barn engasjert i ballett og idrett;
effekter av traumer av foten;
overdrevent mobil leddene i foten.
Flate føtter er en av de sykdommene som foreldre blir ofte ignorert. Over tid kan det føre til betydelige helsemessige lidelser, krever seriøs lege, før kirurgisk.
 Hva er farlig flat.
Sykdommen kjennetegnes ved svekket en av de viktigste funksjonene i foten - avskrivninger. Intens vibrasjon kroppen under løping og turgåing er ikke slukket fot, og overføres til hofter og ryggrad. Endringer i skjelettsystemet senere påvirke tilstanden til kroppen som en helhet, og påvirke mange systemer og interne organer. De er ofte årsaken til skoliose, leddgikt, verkende smerter i bena og tretthet.
I tillegg til helseproblemer, oppstår uønskede endringer med barnefødsel og finne generelle. Denne leiligheten er som oftest årsaken til X-formet (valhus) og O-formede (varus) føtter.
 Hvordan å behandle flate føtter i barn.
I medfødte flate føtter, noe som er ganske sjeldent, spesielt lanhetky og kaster.
Nøyaktig diagnose i tilfelle av ervervet flatfoot ofte mulig i en alder av fem, når foten er endelig formet. På eksamen, konstaterer legen fravær eller tilstedeværelse av sykdom, og i sistnevnte tilfelle bestemmer sin grad. Hvis du mistenker en utflating av buen på foten, leger anbefaler spesielle ortopediske innleggssåler. Det bør tilpasses innleggssåler som adresserer spesifikke foten av barnet ditt. Anbefalinger forsømmelse i alle fall ikke kan, fordi sålene ikke bare lage sko mer behagelig for barnet, men også vil påvirke riktig dannelsen av foten.
I den innledende fasen av sykdommen er ganske effektiv massasje føtter og ben av begge ben. Med flat legen foreskriver et sett med spesiell fysioterapi rettet mot å styrke sener og muskler og lindre smerte. Disse målene forfulgt og fysioterapi. Behandling av flate føtter i barn bør ikke begrenses gjennom medisinstudiet. Gitt graden av flate føtter, vil legen anbefale en øvelse som må utføres daglig hjemme.
Blant de enkleste anbefalinger - gå barbent på gress, sand og grus, gni føttene etter vann prosedyrer og obligatorisk plikt motorisk aktivitet med resten.
Gode ​​resultater oppnås ved manuell terapi som bruker myahkotkanye teknologi utviklet for å forbedre blodsirkulasjonen og styrker foten muskler og leddbånd. Men bruken av narkotika i behandling av flate føtter i barn anbefales ikke. Mange legemidler som brukes for å bekjempe sykdommen har alvorlige bivirkninger er farlig for barn. Når barn nesten aldri brukt flat og kirurgi.
Behandling av flate føtter i barn gir hvis utført på tid positive resultater og ender til oppfyllelsen av barne 13-14 år. Den enkleste måten å korrigere defekter i foten i en alder av 5-7 år. I eldre alder sykdommen behandles mye mer kompleks og krever mer tid og mer alvorlige formål.
 Forebygging flat.
Å diagnostisere legen ikke dømme, fra tidlig barndom til å slå til forebygging av denne lumske sykdommen. Behandling av flate føtter i barn - en lang og komplisert prosess, så det er best å gjøre noen enkle forholdsregler for å forhindre flatt.
Hvordan å behandle flate føtter i barn?
 Følg babyen sko. Det bør strengt fikse ankelen, hæl har en solid, lukket nese ringer og 05 cm høye. Sko med flate såler skadelig for barnets fot, samt sandaler uten ryggen.
Bading babyen, ferdig helle prosessen alternerende føttene varme og kaldt vann, deretter gni føttene mye hardt håndkle.
Dersom barnet kommer hjem på gulvet eller teppet i sokker eller barbent, minst 10-15 minutter i timen for hans forvirring.
Oppmuntre barnet ditt spill, der han forsøker å handle føtter - plukke opp små gjenstander fra gulvet i tærne, grip og løfte små utstoppede dyr og mer.
Lære et barn til å gå til nosochkah på hæler på utsiden og innsiden av foten.
Kjøpt flat - en av de sykdommene som alltid oppstår på grunn av feil av foreldre som betaler nok oppmerksomhet til barnet ditt. Virkningene av sykdommen kan føre til behovet for kirurgi i voksen alder. Operasjoner knyttet til sykdommen, en smertefull, men ikke alltid effektive. I din makt for å hindre dem.  
Яндекс.Метрика