Hjemmelaget brød oppskrift
Vi vet at brød bakt hjemme, mye bedre enn butikken kjøpte. Det ville synes at bakeriet bruker justerte år av teknologi er høyt utdannede spesialister og brød forberedt Fruer, nyter fortsatt stor suksess enn butikktyv. Kanskje hemmeligheten bak dette er at hjemme bruker vi ingrediens, som ofte mangler i noen industriell produksjon, en ingrediens som aldri kjøpe eller skaffe penger. Denne stemningen vertinne, hennes bekymring for sine kjære, hjemmebakst overføres via hendene varme. Som du vet, er det god gått rundt sirkelen. Ved å investere i brødbaking sin kjærlighet til familien, vi får i retur sin takknemlighet og riktig behandling. Så, nå lærer oppskrift hjemmelaget brød i ovnen. Brød bakt i min versjon kommer ut duftende og lang forblir myk. Jeg tilbyr deg min oppskrift for brød hjemme.

Ingredienser

tørrgjær - 1 ts 5
mel, proseyannaya - 480g
smør - 2 ss
salt - 1 ts 5
Melk - 325 ml
sukker - 1 ts 6


Oppskrift på hjemmelaget brød
Hjemmelaget brød oppskrift
Oppskrift bake hjemmelaget brød. I en dyp skål, oppløse gjær med varm melk, forstyrre med en skje til det er helt oppløst. Jeg bruker instant tørrgjær. Tilsett 1 ts sukker 5 (Vi trenger det for fermentering gjær), litt salt og bland. Nå legger de siktet mel og kna deler gjærdeig for brød. Deigen vymishuvaty trenger lang tid å gjøre den fleksibel og beriket med oksygen. På slutten av elting tilsett 2 ss smeltet smør (kan i stedet for smør eller margarin satt spredt deg). Igjen vыmesym deigen til helt olje ble koblet med testen (smør legger elastisitet test, og det vil ikke holde seg til hendene). Hvis deigen for hånd vidlypaye må legge litt mer mel.
Hjemmelaget brød oppskrift

Forberede form av brød. Smør innsiden med vegetabilsk olje og obsыpem bunnen og sidene med mel skjema.
Hjemmelaget brød oppskrift

Deretter legge ut deigen og la for en stund å modne (deigen dekket med en bomull håndkle er bedre at det gjorde ikke zavetrelos).
Hjemmelaget brød oppskrift

Deigen er klar for baking, når hele volumet tar form. Det vil si at det bør øke ca 2-3 ganger. Plasser deigen i form av et varmt sted, som i den varme deig tilnærming heller enn i et kaldt rom. I den kjølige, kan denne prosessen ta 3-3, 5 timer.
Hjemmelaget brød oppskrift

Moden, er fantastisk sette deigen i forvarmet ovn og stek til kokte 35 minutter - 40. Gi brød avkjøles, deretter ta ut skjemaet og vi kan ta.
Hjemmelaget brød oppskrift

Skjær varm hjemmelaget brød i biter. Serve. Bon appetit!
Hva du trenger å vite når du velger en eBook?

 Før eller senere, hver person som elsker å lese, tenke på å kjøpe e-boken. Selvfølgelig! Det er veldig praktisk enhet. På grunn av liten størrelse og vekt, er det godt ta på veien. Det er svært viktig for store byer der folk tilbringer mye tid i transport. Dimensjoner kan spare hundrevis av bøker å støtte moderne datamaskiner.

 For de som studerer fremmedspråk, det finnes modeller med etablerte vokabular som lar deg oversette ordet i teksten, bare berøre det på berøringsskjermen. Det er mange merker og modeller av elektroniske bøker. Hvordan ikke å gå seg vill i dette mangfoldet og for å velge akkurat hva du trenger? La oss starte fra begynnelsen - fra å velge den typen display. Screens "leser" kan være de tre vanligste typene: E-InkLCD (farge), LCD (monokrome).

 Men i slutten av 2010 kom på markedet og E-LNK fargeskjermer. LCD-skjermer er kjent for alle. Denne såkalte LCD. E-Ink-skjermen er "elektronisk papir" eller "elektronisk blekk". Han ser ut som en vanlig papir. Det bør bemerkes at slike skjermer er mindre skadelig for øynene og mer ergonomisk. Men ulempen er den lang tid på å oppdatere sidene i forhold til LCD-skjermer. Neste, om hva du skal se etter - er skjermoppløsningen. Det må være i harmoni med skjermstørrelsen i inches.

 For å bestemme hvilken størrelse skjermen du trenger, må du først bestemme hvor du vil bruke bukrider. Hvis du har tenkt å lese bare hjemme, størrelsen på ingen betydning. Og hvis du kommer til å ta en bok med meg og lese i offentlig transport, bør du ta hensyn til modeller med en liten skjerm. Den minste er skjermstørrelse på fem inches den. Men i dette tilfellet vil du bli forhindret fra å arbeide med tekst, formatering. Også du kan glemme internett, berøringsskjerm og «qwerty-tastatur.

 Bøker 6-7 inches av skjermen kan kalles universell. De er lett å bære, og skjermstørrelsen er helt dekkende og behagelig å lese. Hvis du trenger å jobbe med dokumenter eller tegninger, lærebøker og bøker skannet, er det best å ta hensyn til boken med en stor skjerm.

 LCD-skjermer har innebygd belysning, skjermer og E-Ink - ikke. Men dette kan fikses ved å kjøpe en spesiell lommelykt som festes direkte til boken. MP-3 spiller er nødvendig for de som studerer fremmedspråk. Å lytte til musikkspilleren i disse enhetene er svært sjeldne. Berøringsskjermen er nyttig for å sammenfatte og fremheve sitater og deretter lagre dem. Denne funksjonen er nyttig for studenter og de som leser faglitteratur. Men lagre endringer til en datamaskin ikke kan.

 De mer anerkjente eBook formater, så selvfølgelig bedre. Du trenger ikke å forholde seg til filkonvertering. Men husk at ingen bok til PDF er ikke i stand til å vises riktig. Skjermleser - eBook - langt mindre enn den grunnleggende format utskrift (A-4). Og selv om filen vil starte opp på riktig måte, kan de "personsøk" sider har problemer.

 Sammenligner priser bukrydery, bok E-Ink-skjermen er merkbart dyrere. Selv om "elektronisk blekk" har vært rundt 10 år lavere priser for dem der.

 Velge en eBook, må du også ta hensyn til utstyret. Noen modeller er festet minnekort, nesten alt - designer dekker. Noen produsenter legger et komplett sett med spesiell lommelykt som er en god bonus. Etter å ha lært de tekniske spesifikasjonene bør gå til butikken. Og det helt klart vurdere fordeler og ulemper med din interesse modell. Det er viktig at det er godt uthvilt en hånd-knapper var komfortable, og design generelt - ergonomisk.  
Hvordan ta vare på din gull smykker

 Sannheten viser at få kjøpe smykker og være i stand til å bruke den, må du kunne kompetent beholde den.
 • Hvis den etterlengtede strand ferie du gikk med gylne ornamenter, bør det bli husket at mange populære moderne slott ornamenter brukt stålfjær som salt vann begynner å ruste raskt. Derfor, for å unngå slike problemer skje, må du ta turen innom slottet dekorasjon drypp dråpe maskinolje, selv i fravær av en hvilken som helst egnet olje som danner en vanntett film. Etter å ha forlatt havet bør gjøre vasking slottet bruke ferskvann.


 • For fastsittende skitt, gull smykker, må du lage en løsning av oppvaskmiddel og deretter slippe den i disse smykker. Du må la dem i løsningen over natten eller hele helgen, og til risting retter å holde så lenge produktene ikke kommer fra skitt.


 • Oppdater forgylte og gull smykker, svertet av tid, kan du bruke løk juice. For å gjøre dette, gni overflaten av denne juice, og deretter la stå 15-2 timer. Så sørg for å skylle smykker under en strøm av rent vann og la dem tørke.


 • Hvis gull smykker mistet glans, så de bør skylles i en løsning av såpe, som legges ammoniakk (frekvensen av 05 teskjeer av alkohol i ett glass vann). Da bør de være enkle skylling med rent vann og tørk. For å gå tilbake glansen i gull smykker med steiner ammoniakk må tas i et glass med 6 dråper.


 • Ved bruk av kosmetikk som kremer, salver, og så videre. N., er laget av salt og kvikksølv, bør gull smykker fjernes. Det viser seg at for eksempel kvikksølv ikke bare kan forandre fargen på gull, slik at gullet på produkt hull, men også ødelegge gull selv.


 • Ikke påvirke smykker av gull alkaliske rengjøringsmidler som inneholder jod og klor.


 • Gold kjede kan vaske i en flaske, riste den forsiktig inntil da, før du går ned skitt, deretter et tørt håndkle. I slike dekorasjoner som de største ringene av støv kan akkumuleres i stein. Det er derfor nødvendig å konvertere et stykke vatt i en kamp, ​​så fukte den i glyserol eller cologne, eller en blanding av ammoniakk og magnesia, og deretter forsiktig rent med en fyrstikk stein og rammen topp og bunn. Deretter kan du bruke et stykke flanell eller semsket ring bør polere. Anbefales ikke å bli satt i stein ren skarpe gjenstander, for ikke å skade steinen. Vask gylden tingen mulig bare vann og ammoniumklorid-løsning (1 kopp 6 dråper ammoniumklorid). Og vel bare holde gull i en litt sukret vann.


 • For at gull armbånd, øreringer, klokker under et sammenstøt med fuktig hud kan vises mørke flekker, må de rengjøres før du tar på flanell eller pusseskinn.


 • Produkter med inserts, er nødvendig for å beskytte dem fra virkningene av raskt skiftende temperaturer. Spesielt nøye med å behandle gull smykker med perler, turkis, korall. Handlingen av disse steiner kosmetikk, kan såpe skum, aceton, sprit, syrer, vann og sollys fargen på disse steinene varierer (spesielt i turkis).


 • For å fjerne fett plakett av perler i smykker bør bare vaske det i en løsning av såpe og tørr. Det er umulig i utførelsen av husarbeid å holde på hånden gullringer med steiner eller bryllup, da dette på overflaten av steinen eller ring vises dyktige riper. For å lagre gull smykker er best å bruke spesielle tilfeller.


 • Mange smykker kan renses, hånd polering metode med tovet ull eller lin børster som er merket som krokusnaya lime slurry innhentet fra fôr i litt fortynnet i alkohol eller vann, eller i pulverform.


 • Generelt, produkter laget av matt forgylling eller med inserts steiner og perler er svært følsomme for virkningen av himpreparativ, kan kombineres med en myk børste polering metode med mens nashatыre bikarbonat oppløst i natriumbikarbonat.


 • Gold produkter uten steiner og artikler med innstikk som ikke er utsatt for destruktive handlinger av kjemikalier bør rengjøre måte å dykke på kort tid litt oppvarmet løsning, som består av følgende ingredienser: 30g. salt, 50g. blekemiddel, 120g. bicarbonate of natriumbikarbonat og en halvliter vann. Ved bruk av sistnevnte metode som er beskrevet ovenfor rengjøring gullkjeder bør alltid vaskes etter bruk dem i rent vann og tørket.  
Яндекс.Метрика