Honey Cake Oppskrift

 Det er ingenting mer deilig enn honning kake! Oppskrift på honningkake i dag og vi vil fortelle deg.
 3 ss sukker i en panne og stek, deretter helle et glass vann, kok et par minutter og kjølig. Egg rive med sukker. Til du polchylsya deilig kake honning, tilsett smeltet blanding av honning, sukker vann, olje, mel og bakepulver, deretter grundig kna det hele tatt. Deretter satte kaken batter i de knuste nøtter, frukt fra syltetøy og legg den i en smurt og drysset med litt mel smale form.

 Oppskrift Cake "Honey"
 Bake honningkake skal være i ovnen i ca en time ved en temperatur på 180-200 grader Celsius baking. Hot honning kake dryss med revet sjokolade. Med bedre form til å ta ut når kaken er avkjølt.
Honey Cake Oppskrift

 Andelene av produkter for Honey Cake


 Andelene av produkter: 600 g mel (høyeste karakter), 250 gram av noe honning, 300 gram hvitt sukker, raffinert kopp vegetabilsk olje, et dusin egg, 200 gram skrelte nøtter, ulike frukter kopp syltetøy, en klype natron. Til pynt kan du bruke sjokolade og kondensert melk.

 Honning Cake Video


 Denne videoen gjør honning kake deilig, rett og slett Yum!
 Se videoen og prøve å forberede deg.
Hvordan lage soppsuppe?
 Soppsuppe vil hjelpe deg å diversifisere liste av varme retter tilberedt i din familie. Han kokte ganske enkelt og raskt, og dermed har en veldig god smak som vil appellere til alle familiemedlemmer. For å forberede soppsuppe kan brukes like godt både selvstendig høstet tørket sopp og kjøpt i butikker og supermarkeder. Som rolig jakten i vår familie ingen gjør, deretter brukt kjøps klassiske hvite tørket sopp.
Før historien om hvordan å lage soppsuppe, presenterer vi en liste over ingredienser som vil være nødvendig under matlagingen:
Tørket sopp - 20 gram.
Byggryn - 05-tallet.
Poteter - 8 stk.
Gulrøtter - 1 stk.
Løk - 3 stk.
Vegetabilsk olje - 30 oz.
Salt og friske urter etter smak og ønske.
Hvordan lage soppsuppe?

Å koke soppsuppe, gjør du følgende:
 1.  Suge 05 kopp byggryn over natten (2-8 timer). Minimum soaking bør ikke være mindre enn to timer, så hun raskt tilberedt. Hvis suppe er planlagt å lage mat i morgen, vil det være ideelt byggryn soaking over natten.
  Hvordan lage soppsuppe?

  Bløtlegg tørket sopp (ca 20 gram), etter å ha brutt dem i små biter. Varighet suge sopp i vann er den samme som for bygg.
  Hvordan lage soppsuppe?

  Hell i pan 3-4 liter vann og legg den på bålet til et oppkok.
  Hvordan lage soppsuppe?

  Ren 8-10 medium potet, gulrot og en tre midterste knoller av middels størrelse.
  Hvordan lage soppsuppe?

  I en stekepanne, hell en liten mengde vegetabilsk olje for å gjøre det litt teppe bunn.
  Hvordan lage soppsuppe?

  Gulrøtter skåret i strimler og løk i små terninger.
  Hvordan lage soppsuppe?

  Sett en panne med olje på ilden og varme den godt. Hell hakket løk og gulrøtter å lage en stek. Stek på middels varme til den gulrot er myk og løk gjennomsiktig.
  Hvordan lage soppsuppe?

  I en kjele koke vann sette gjennomvåt sopp nøye med å velge dem fra vannet. Stek sopp ved lav koke i 30 minutter.
  Hvordan lage soppsuppe?

  Å legge kokende sopp og byggryn fortsette å koke i ca 30 min., Inntil bygg er mør.
  Hvordan lage soppsuppe?

  Legg potetene i kokende suppe, pre-skiver terninger. Krydre med salt etter smak vann.
  Hvordan lage soppsuppe?

  Når poteten er nesten klar, tilsett stekt løk og gulrøtter. La dem koke i ca 3 minutter.
  Hvordan lage soppsuppe?

  Legg greener og 30 sekunder, slå av varmen.
  Hvordan lage soppsuppe?

  Suppen er klar. Du kan sende den til bordet, for eksempel, sammen med rømme. Nyt appetitt!  
Oppskrift salat med blekksprut og sopp

 Humre - har lenge vært ikke uvanlig på vårt bord. All din favoritt salat av blekksprut - et obligatorisk kurs på ferie bordet. I hver familie har sin hemmeligheter Salat av blekksprut med interesse og hver lærer en ny oppskrift.
 Humre i denne forbindelse unikt produkt. De er perfekt i kombinasjon med andre produkter. De har en lys smaken, og de utfyller sin delikat smak og zest å gjøre noen salat.
 Det synes å være to helt uforenlige produkter, sjømat og grønnsaker, men hvis du tar kvalitet sjømat blekksprut, får du en nydelig salat med en uvanlig smak.
 Hvis du ønsker å overraske din kjære en uvanlig salat, oppskrift salat med blekksprut og sopp for deg. Og se, og smake ganske uvanlig og forbereder enkel. Hvordan å forberede en salat med blekksprut og sopp?

 Ingrediensene til salat med blekksprut og sopp


 Du trenger: 300g blekksprut filet, 200 gram sopp, 2 egg, 50g smør, 200g majones, persille, salt og pepper etter smak.

 Matlaging salat med blekksprut og sopp


 Forbered alle ingrediensene før du lære hvordan å forberede en salat med blekksprut og sopp hjemme.
 Blekksprut ren og koke. Merk at blekksprut vil være vanskelig hvis de fordøye.
 Sopp tar over, vask i rennende vann, tørk og kutt.
 Kok eggene kjølig og sted i kaldt vann.
 Blekksprut skåret i strimler. Sopp stekt i smør. Egg er renset fra skallet og fint kuttet.
 Bland blekksprut, egg og sopp med hakket, tilsett majones og bland. Tilsett salt og pepper etter smak.
 Denne oppskriften salat med blekksprut og sopp kan endres avhengig av din smak. Først, kan den brukes ikke bare sopp, men østerssopp eller kantareller. For det andre kan marinert sopp ta. For salaten var en solid, legge kokte poteter. Du kan legge til ost, nøtter, agurk, hvitløk, løk. I en salat med blekksprut noen ganger legge til kylling eller skinke. Som du kan se, mange alternativer, bruke fantasien, og ikke vær redd for å kombinere ulike smaker.
 Nå vet du hvordan du skal forberede en salat med blekksprut og sopp hjemme.  
Hvordan å tørke rose hofter?
 Fordelene hofter kan snakke mye og detalj - er den virkelige kilden til nødvendige menneskelige organiske syrer, sporstoffer, og forskjellige vitaminer. Kalium, magnesium, fosfor, jern, silisium, vitamin B, E, P, K, karoten - alt er der i hans overraskende nyttige frukter, villrose og innholdet av askorbinsyre (vitamin C) til femti ganger innholdet i sitroner.
En annen spesiell kvalitet hofter, det perfekt bevarer nesten alle sine næringsstoffer selv i tørket form. Det er grunnen til at folk søker og innkjøp-tørke frukt hele vinteren til å drikke medisinske te vitaminer.
Men for å virkelig reddet hofter vitaminer, samle og tørke dem trenger å følge visse regler. Det er derfor det er bedre å kjøpe fersk og tørket nyper selv enn å kjøpe den klar for vinterlagring.
 Forberedelse for tørking
Plukk Briar vanligvis i september, når fruktene er lyse rødt. Forstyrre det må være med stammen og kontakt - så kunne beholde mer vitaminer, brekke av "halen" kan da, når tørket nyper. Nype bedre tørk umiddelbart etter at det har blitt samlet inn. Ta nøye over frukt og kaste bort alt bortskjemt råtten og. Vask vill rose før tørking er nødvendig.
Når forberedelsene er ferdig, kan du gå direkte til prosessen og å holde alle viktige og nødvendige (vitaminer), må du vite nøyaktig hvordan tørket nyper.
 Hjemme eller utendørs?
Først av alt, kan du ikke la hoftene på lys - lys ødelegger vitamin C. Det er ikke bare de direkte stråler fra solen, men også om lyset i det hele tatt. Så la de innsamlede frukt til tørk på gata eller på balkongen er ikke nødvendig. Dette bør gjøres hjemme hvis du har et privat hus eller hytte med komfyr oppvarming, ideell for tørking - ovnen. Å tørke hoftene i en byleilighet, bare helle et tynt lag med en tradisjonell avis, men for å beskytte mot lys, dekk toppen en annen avis. Den eneste ulempen med denne metoden - tørkede nyper være lang nok, og hvis fanget skadet frukt, vil de råtne.
Du kan ikke tørket nyper gass - raskt og trygt, men det krever en spesialhenger. Men det er en effektiv måte å få raske resultater - tørking i ovnen.
 Hvordan å tørke villrose i ovnen?
Hvordan å tørke rose hofter?
 Ideelt hoftene rett fra busken falle inn i ovnen. Jo før de er tørket, jo mer nyttig å kunne holde. Starte tørkede nyper best på 40-45 grader, gradvis øke den til 60-70. Døren på gløtt keep (vår oppgave tørket rose, og ingen bake). Tørking vil ta åtte til ti timer, og all den tiden du trenger for å følge prosessen og tidvis røre frukten, er det utenkelig at de ikke blir brent.
Når du er ferdig, ta hunden rose lå på pakker. Gjør det til en pappeske og lukke dag for to eller tre som jevnet fuktighet. Du kan helle det i tanken - nær, men ikke for stramt, villrose behov for å "puste". Oppbevar tørket nyper trenger et mørkt sted.
Hvis skikkelig tørket rose, vil du være i stand til å beholde maksimal næringsstoffer for vinteren og forsørge seg selv og sine familier en kilde til helse og velvære.  
Яндекс.Метрика