Honning Baklava oppskrift på tyrkisk

 Tyrkisk Baklava honning - en berømt orientalsk søt delikatesse laget av butterdeig. Baklava oppskrift dukket først opp i august 1453 i Tyrkia. Men til tross for dette faktum, noen mener at det var fra Persia går tilbake pohlava honning. Oppskriften som vi vet tyrkisk, fordi kokken fra Tyrkia klarte å rulle ut deigen for denne dessert så tynn at gjennom det kan du lese boken. Tyrkisk Baklava honning inkludert pålegg og sirup. Fra den tyrkiske baklava oppskrift spre seg til nabolandene, som har blitt endret i henhold til lokale tradisjoner og smaker. Så i dag er det så mange oppskrifter på honning tyrkisk baklava.

 Honning baklava oppskrift


 I dag vil vi ta den tyrkiske baklava oppskrift og honning baklava oppskrift Aserbajdsjan.

 Tyrkisk Baklava oppskrift


Honning Baklava oppskrift på tyrkisk


 Vi dro til den mest delikate i verden Baklava tyrkisk honning, trenger vi 2 kopper mel, en halv kopp melk, 1 kopp smeltet smør, 1 egg, 1 eggeplomme, 20 oz. presset gjær, 200 gr. valnøtter, 1 kopp melis, 80hr. honning, malt kardemomme frø klype salt etter smak. Du må først løse opp gjær og salt. Deretter legger egg, litt smør, mel og elt deigen. Deretter dekke med en klut og sette ca 40 minutter på et lunt sted. For å forberede fylling, må du hakke nøtter og koble dem med melis, kardemomme og honning. Når deigen er egnet, så det bør rulle ut tynne kaker og legg dem på en stekeplate haug, smøring hver med smeltet smør. Få 14-16 tynne karbonader.
 Den første og siste kake bør undervises uten fylling, mens andre trenger å dekke kaker utstoppede hver to kake. Deretter må du smøre baklava eggeplomme, kutte diamanter og stek i ca 30 minutter i forvarmet ovn til 180C. Klar baklava bør helle smeltet smør.

 Oppskrift: Honey Baklava Aserbajdsjan


Honning Baklava oppskrift på tyrkisk

 Å forberede honning baklava Aserbajdsjan bør ta en halv kopp hvetemel, 60 gram. smeltet smør, 4 ss. l. melk, 1 egg, 8 oz. gjær, 200 gr. valnøtter eller mandler skrelles, en halv kopp sukker, 02 gram. vanillin, 03 oz. safran og 20 oz. honning. Først må du blande mel, salt, sukker, egg og gjær. Deretter helle mel i varm varmet melk og kna deigen. Deigen skal tåle en og en halv time, og deretter rulle den tynn som tykk som 05 cm.
 Lag test så må du sette på smurt stekeplate og dryss med hakkede nøtter og sukker. Deretter dekke med et andre lag av deigen og også smøre olje. Så det er nødvendig å gjøre noen deig lag. Deretter må du kutte baklava i diamanter og fett plomme blandet med safran. I midten av hvert stykke baklava ligger halv nøtter. Baklava honning bakt i en forvarmet 200 grader ovn i ca 35-40 minutter. I ca 15 minutter før baklava medovayapolnostyu spechetsya, må du helle honning eller sukker sirup.

 Video Oppskrift: Honey pohlava


 Spesielt for deg har vi funnet en interessant oppskrift video "Honey tyrkisk pohlava."
Oppskrift salat med blekksprut og mais

 Av alle sjømat blekksprut er mest populære. På et utvalg av retter tilberedt med blekksprut, tok de første plass med all sjømat.
 Humre er perfekt kombinert med mange produkter, og gjør dem i stand til å bruke i ulike mikser og salater, selv de mest eksotiske.
 Fordelene med blekksprut kjent for alle. På innholdet av fosfor og vitamin B6 blekksprut etterlatt selv marin fisk. Og gitt sitt lavt kaloriinnhold, de er viktig i dietten og ikke ødelegge din figur.
 Den mest populære kombinasjonen for salat - en blekksprut og mais. Hermetisk mais er enda mer nyttig enn frisk. Velge mais salat, husk at det mest nyttige - år.

 Enkel oppskrift salat med blekksprut og mais hjemme skal nytes av mange.
 Hvordan å forberede en salat med blekksprut og mais?

 Ingrediensene til salat med blekksprut og mais


 Du trenger: blekksprut - 1 kg, 3 egg, polbanochky hermetisk mais, avskallede valnøtter, vegetabilsk olje, urter, salt og pepper.

 Matlaging salat med blekksprut og mais


 Rent blekksprut fra filmen. For å gjøre dette, fyll opp med kokende vann, kommer filmen av lett. Koke blekksprut.
 Kok eggene kjølig og sted i kaldt vann.
 Løk skåret i tynne halv-ringer og parboiled å fjerne bitterhet og smak av løk lage mykere. Så det vil ikke tette smaken av blekksprut.
 Squid holder seg sjelden. Egg er renset fra skallet og fint kuttet. Valnøtter ikke kuttet veldig fint.
 Alle oppkjørte ingredienser og uten å stille spørsmål "hvordan å forberede en salat med blekksprut og mais," vi bare bland alle ingrediensene.
 I blekksprut, egg, mais, løk og nøtter legge vegetabilsk olje og rør. Tilsett salt og pepper etter smak.
 Oppskrift salat med blekksprut og mais hjemme, kan du endre og utfylle humør og smak. Vegetabilsk olje kan erstatte majones. For denne salaten er godt egnet finsnittet kål eller rist ost. Hvis du ønsker å gjøre en solid salat, tilsett kokt ris.  
Hvordan koke maiskolber?
 Få har husket at under regimet til Krusjtsjovs enorme jordbruksarealer henga i mais, som alvorlig kalt "dronningen av felt". Og akkurat nå mais felt okkupere lite område, mais måltid, er fortsatt populære. I mais vokst hvit og gul, og i samme Amerika hvor Nikita Khrusjtsjov brakte ideen om utbredt dyrking av mais er mais blå, svart, rød. Ca 90 kg mais per år spiser vanlig bosatt i Mexico. Den enkleste rett av mais - korn er kokt. Hvordan koke maiskolber riktig?
 Hvordan koke maiskolber?
 1.  Klart fra mais blader og fiber nøye. Leaving noen fibre, deretter kokte de vil forstyrre med å spise, og de vil være vanskelig å fjerne. Noen delikat grønne blader fra midten av reserve.
  Sett kjelen på en brenner kapasitet på tre liter eller mer, halvfylt med vann. I zakypayuschuyu vann lå på den nederste halvdelen av de ubekreftede pre blader, så gaffel. På støpsler passer i pannen, skjær dem i to. Bladene er satt på toppen.
  Når vannet i en kjele koke godt, kaste i en klype salt vann mer. Cover panne med tett lokk, redusere brann at vann ikke rømt kokk maiskolbe i ca to timer.
  Fjern lokket fra pannen, slå av varmen. Vent litt mais er avkjølt, spredt på en tallerken. På begge sider av innsats spesielle grillspyd, varm mais som trygt kunne ta hendene.
  Hvis du bestemmer deg for å lage mat maiskolber og ikke beregnet appetitten, og resten er kaldt i morgen plugger ikke vil at de skal varme opp. Varm pannen, legg det to spiseskjeer smør, salt og pepper gaffel. Deretter Sett kalde plugger i pannen, stek på alle sider nøye, men ikke for lenge, så ikke begynn sprengning mais, omgjort til popcorn.
   Hvordan koke mais i multyvartsi
  Hvis du ikke ønsker å vente to timer før kornet er kokt i en kjele, kok den i multyvartsi.
  Klart fra mais blader og fiber. Skjær i små biter til å passe i damp mais bolle, gni med salt og krydder gaffel. Du kan lage mat søt mais, sukker natershy begynnelsen. Cook maiskolbe i multyvartsi veldig enkelt! Forberedt gaffel plassert i containere og deksel topp med grønne blader. Lage mat for et par i 30 minutter.  
Hvordan lage pommes frites hjemme?
 Med den fantastiske smaken av pommes frites mange møttes for første gang i moderne fast food-restauranter. Hvem ville trodd at stekt i olje potetbåter normal seier universell kjærlighet og voksne og barn. Men nå tjener sprø og smakfull potet sugerør tviler trygge ingredienser som brukes, slik at folk flest prøver å lage pommes frites hjemme. Faktisk, kokt hjemme golden potet er tryggere og rimeligere for familien budsjett, men det er fortsatt like deilig som restauranten.
 Pommes frites i gryten og multyvartsi
Den mest egnet for matlaging pommes frites hjemme - en frityrkoker. Hvis du ofte må lage mat frites, få det til enhver jernvarehandel. Heldigvis er det ikke dyrt, 700 rubler, og kokeprosessen er sterkt forenklet:
 1.  Forberede potetene: Skrell, vask og kutt ikke tykke barer og skyll igjen.
  Sett halm rå potet på et håndkle og obsushit.
  Hell raffinert vegetabilsk olje luktfri Fryer og varme den til en temperatur på 180 ° C.
  Komponenter av potetene i en sil og en spesiell plass i olje i 6-7 minutter.
  Når halm vil være fin gylden brun, fjerne sil og la renne olje.
  Sett de ferdige flavored poteter på tørkepapir slik at de har absorbert for mye olje. Sette så bred tallerken og dryss med fint salt.
  Kom til den andre delen av ovnsstekte poteter.
  Pommes frites kan tilberedes i multyvartsi, selv om den ikke er spesifikk for denne modusen og mesh. Du bare helle vegetabilsk olje inn i det og velger å "knekken" eller "Baking". Når oljen varmes opp, må du slippe ham en del av de tilberedte poteter og stek i 10-15 minutter, rør av og til slikkepott. Når potetene vil få ønsket utseende, tar du den med en hullsleiv.
   Matlaging pommes frites i pannen eller panner
  Hvis du ikke har spesialutstyr som ikke betyr at du ikke vil være i stand til fest på favorittrett når du vil. Pommes frites kan tilberedes i en vanlig gryte eller kasserolle. Bedre å ta en jern griddle og pan bør være tykk bunn, deretter klar for å dele ut en gyllen, sprø og deilig:
  1.  Potet Skrell, vask og kutt i strimler med en tykkelse på 7,10 mm skal være. Gjør et strå i kaldt vann og la stå i 15 minutter for å gå den ekstra stivelse. Deretter fjerne den og grundig obsushit.
   Sett kjelen eller gryte på komfyren, helle olje i det (ca en liter) og slå på brenneren kapasitet mellom høy og middels.
   Olje bør være skikkelig eskalere. For å teste dette, dypp i olje brusochek en. Olje rundt det bør umiddelbart begynne å boble og susing.
   Når olje nahrilosya, nedre del av de preparerte poteter og stek uten å avvike fra komfyren og røre.
   Kokte poteter Sett en hullsleiv til papirhåndkle og deretter den brede tallerken og dryss med salt og krydder.
   Den ideelle temperaturen for steking potet - 170-190 ° C. Så du kan kjøpe en spesiell termometer for å måle det. Også legge til rette for utarbeidelse av en spesiell grill potet, som er satt inn i potten, som du kan kjøpe i butikken retter.
   Hvordan lage pommes frites hjemme?
    Oppskrift pommes frites, stekt i ovnen
   Metoden er tilgjengelig hver vertinne og god at matlaging pommes frites i ovnen sparer kostnadene for vegetabilsk olje, men potetene koke et par minutter lenger. Hvis ovnen er utstyrt med bare undervarme (f.eks, gass), vil potetene røre en gang eller en annen under matlagingen:
   1.  Potet Skrell, vask og hogge pinner ønsket tykkelse. Nok en gang, skyll og hvordan du obsushit.
    Slå på ovnen og sett temperaturen til 250 ° C.
    I bolle med poteter legge 3-4 spiseskjeer vegetabilsk olje og bland godt.
    Så snart ovnen varmes opp til ønsket temperatur, vil den pan sende pergament og plassere den på potetene i et enkelt lag.
    Sett kjelen i ovnen i ca 20 minutter i løpet av denne tiden potetene vil bli gyllen nyanse.
    Salt er bedre forberedt poteter. Ta ferdige retten er bedre å ellers opphøre å være fransk frites sprø. I stedet for olje, kan du bruker pisket eggehvite, deretter frites ut mindre næringsrik og tryggere. Så du kan behandle poteter og barn.
    Hvis du virkelig ønsker din favoritt potet, men har ikke lyst til å trene, kan du kjøpe frossen og selv har stekt kiler og oppvarmer dem i ovnen i 20 minutter. Fra det frosne produktet går også delikate og gull pommes frites, men kilogram pakke av frosne potet er et gjennomsnitt av 3-5 ganger dyrere enn normalt kg poteter.  
Яндекс.Метрика