Hva bedriftene velger balsamI dag er det ikke et enkelt spørsmål.
All moderne luft, uavhengig av kostnadene og har et lignende sett av funksjoner - fjernkontroll; moduser av kjøling, oppvarming (modeller med varmepumpe), ventilasjon (luftresirkulering) og drenering; automatisk kan opprettholde den ønskede temperatur; utstyrt med timere på og utenfor; luftfiltre, etc.
Hvert av merkene har sine fordeler og ulemper, og hver av oss har sine fordeler. Du kan bare sette de grunnleggende kriterier som vanligvis velger den helt av klimaanlegget:
En merkevare omdømme
2 real pålitelighet
3 tekniske muligheter for installasjon
4 tilgjengeligheten av moderne teknologi av luft
5 liste over tilleggsfunksjoner
6 effektivitet (energiklasse)
7 pris
For å gjøre klimaanlegget fungerer og gleden av å anskaffe det ikke forsvinne med tiden, bør det ikke bare være "billigst", men de fleste kamp hva du forventer av ham.
La oss kort vurdere alle disse kvalitetene:
Omdømme merkevarer
Som i bilindustrien, har klimamarkedsledere de jobbet ut i løpet av årene med et positivt omdømme. Det er en "middelklassen" er "bare luft." "Grand" klimatiske markedet - et selskap DAIKIN, Mitsubishi Electric. Disse selskapene posisjonerer sitt utstyr i et segment av "premium", som garanterer absolutt kvalitet og holdbarhet. Air premium segmentet utstyrt med den nyeste utviklingen innen komfort og energieffektivitet.
Denne gruppen kan tilskrives mindre vanlig i splitter Generelt Fujitsu. Det er en kategori av forbrukere, som (på grunn av hensyn bilde) er ikke mulig å bruke luft fra andre produsenter.
"Middelklassen", som i livet, møter et bredt spekter av merker, fra "topp" til "bunn" segmenter.
Dette (i synkende rekkefølge av myndighet): Panasonic, Toshiba, Mitsubishi Heavy, Hitachi, Carrier, LG, Samsung.
Øvre middelklassen - det er japanske, amerikanske og europeiske merker, bunn - koreanere. Vanligvis samlingsstedet er de landene i Sørøst-Asia (Thailand, Malaysia, Filippinene), men ikke Kina.
Balsam klasse pålitelighet for i dag skiller seg lite fra premium-segmentet, og vant mye i pris. Men mange ekstra funksjoner beste merkene ofte er uavhentet.
"Bare luft" er vanligvis laget i Kina. De er tilgjengelige i et stort antall forskjellige merker (General Klima, Ballu, Neoclima, Aeronik, Rix, Timberk, AEG, Electrolux, etc.)
For kinesiske balsam viktigere, hvor de anlegget produserte.
Pålitelig mulig å vurdere noen kinesiske fabrikker: Gree, Midea, Chigo, Haier har veldig godt rykte. Air produsert av disse plantene under sine opprinnelige navnene okkupere den nedre delen av middelklassen.
På de andre kinesiske fabrikker bedre ikke rote med.
Real pålitelighet
Det er nødvendig å skille begrepet "ry" og "ekte pålitelighet." Foreløpig mange high-end produsenter flyttet produksjonen lavere modeller i Kina, og ikke alle balsam kjente merkevarer like pålitelige.
På den annen side, i Kina, er det flere planter som produserer en enorm mengde av air condition, kvalitet blir stadig bedre (se. Forrige avsnitt).
Disse klimaanlegget er ikke å ha store navn er ganske pålitelig og tjene mer enn ett år.
Den beste løsningen er å kjøpe rådføre seg med eksperter som har lang erfaring innen salg og service av klimaanlegg for å velge virkelig pålitelig modell.
Tekniske muligheter for installasjon
Balsam, stående ved siden av "Table of Ranks" og har omtrent de samme egenskapene kan variere i enkelte detaljer som gjør det vanskelig eller umulig å gjøre installasjonen av klimaanlegget ett merke, men kan montere mer.
Dermed den maksimale lengden av linjen modellen av to, kan en kW variere fra 5 m., Noe som kan begrense installasjon av et bestemt merke på en stor avstand mellom blokkene.
Tilgjengeligheten av moderne teknologi av luft
Forskjellige produsenter bruker elektroluftrensing (plasma) filtrerer ionisering blanding av oksygen, varme og dekker ulike filterelementer.
Mange av disse funksjonene - ikke mer enn et markedsføringstriks. Imidlertid, noen av dem med tilstrekkelig effektivitet.
Våre konsulenter vil hjelpe deg å velge akkurat hva du trengte satt av teknologier.
Andre funksjoner
Markedsførere av produsentene stadig studere markedet og tilby forbrukerne en voksende liste av tilleggsfunksjoner.
Skille virkelig nyttige innovasjoner fra forsøk av mindre forskjeller heve prisen eller vinne konkurransen vil konsultere en kompetent profesjonell.
Økonomi
Som enhver apparatet, bruker klimaanlegget elektrisitet i løpet av sitt arbeid. Temaet for energisparing er ekstremt populært i dag, fordi alle de ledende produsentene søker å øke sin effektivitet klimaanlegg og gjøre dem mer effektive.
Vanligvis, de beste modeller av kjente merkevarer har høyest effektivitet (klasse A).
Blant balsam klasse inverter er å velge modell - dvs. klimaanlegg med variabel kapasitet kompressor. De er mye mer økonomiske modeller som "start / stopp".
Pris
Og til slutt, hvor mye bør koste balsam?
Det er veldig enkelt - bare så lenge du er villig til å betale for det!
Evaluere hvordan balsam passer deg på alle de ovennevnte parametere, sammenligne merker av lignende egenskaper og velge den som er nærmere deg.
Sammenligne alle kvalitet med prisen på den valgte modellen, og hvis dine evner tillate - ta!  
Hvordan lage naturlige smaker for hjemme?En behagelig duft i luften - en viktig komponent i en koselig atmosfære i hjemmet ditt. For å bekjempe lukt og duft kan bruke en masse penger. Vi tilbyr en smak for å bygge luften med hendene.
Den vanligste typen av midler som smakstilsetning inneluft - friskere i form av aerosoler. Men de kan ikke anses som helt trygge for enten mennesker eller miljø.
Også som smakstilsetning inneluft kan brukes Aroma diffusorer med essensielle oljer. Men aromalampa foran en åpen ild, derfor krever en menneskelig tilstedeværelse. Og aromatiske diffusorer er kostbare, dessuten kan du ikke sette dem overalt.
Tilbud om å gjøre en enkel, men effektiv hjem duft luften. Det er billig, miljøvennlig, og viktigst av alt - de fleste av sine komponenter er sannsynligvis i ditt hjem.
Å skape den smaken du trenger en liten krukke av glass eller keramikk (dekselet ikke nødvendig). Det må vaskes grundig og tørkes. Hell så i et halvt glass ren tørr bank vanlig natron (du kan mer eller mindre, avhengig av volumet av banker, det må være ferdig innen omtrent en fjerdedel) og dryppe 8-12 dråper eterisk olje eller en blanding av essensielle oljer.
Velg aroma essensielle oljen bør være svært nøye. Ulike eteriske oljer har en annen effekt på kroppen vår, for eksempel, noen slappe av og gi fred i sinnet, og noen ganske spennende og energigivende.
Vær oppmerksom på kompatibiliteten av essensielle oljer: er essensielle oljer, smaker harmonisk utfylle hverandre, men det er en "konflikt" kombinasjon som i betydelig grad kan påvirke din helse.
Så nå må du lukke banken. Den enkleste måten å bruke denne stykke papir (helst med pergament), tynt stoff laget av naturlige fibre eller folie. Plasser papir eller stoff på bank rozhladte riktig og strekke seg, og trykk deretter på diameteren på hullet banker, vikle en tynn tau og slips.
Rist banken for å sørge for at improvisert dekselet velholdt og forsiktig blande natron med essensielle oljer. Så tykk nål eller syl fint og gjøre en cover av mange små hull. I utgangspunktet kan du bruke en vanlig cover, akkurat som det ville være vanskelig å gjøre hullet.
Din smak klar. Men for at det skal være ikke bare funksjonelle, men også vakker, ønskelig å dekorere en krukke. Du kan bruke hvilken som helst teknikk som du liker: søknad, decoupage, maleri ... Naturligvis må du dekorere glasset før du sovner i hennes brus.
Det finnes andre alternativer for naturlige luftfriskere for hjemmet. For eksempel, pomander - tradisjonell julepynt som fyller hjemmet ditt en behagelig aroma. Å produsere pomandera i sitrusfrukter (vanligvis oransje) stokk fedd knopper.
Sasha - dette poser eller pads fylt med en blanding av hakkede aromatiske planter. Aroma Sasha vanligvis ikke for intens, så ofte de blir brukt som smakstilsetning eller klær møll frastøtende. Denne vesken er lett å sy sine egne hender og gi din favoritt urter -. Lavendel, rosmarin, basilikum og t N.
Også populær gelatinfriskere. For å gjøre det smak, oppløses i et glass vann to spiseskjeer gelatin og varme forsiktig i et vannbad, uten koking. Når blandingen er glatt, tilsett din favoritt essensielle olje. For skjønnhet kan legge konditorfarge. Hell blandingen i en bolle og et godt glass størkning vente - smaken klar!
Hvis du ønsker å smaken spray, er det også mulig. Ta en kvist noen duftende planter rik på eteriske oljer (einer, gran, basilikum, gran, rosmarin og t. N.), satt i en flaske med en spray og dekk med vann. Hvis flasken tåler høye temperaturer, er det tilrådelig å bruke varmt eller varmt vann. Etter en stund anlegget vil gi vannet sin smak.
For duft bare tidvis sprøyte vann fra sprinkleranlegget. I et slikt oppfrisker trippel fordel: det er ikke bare flavored luft, men det fukter og bekjemper bakterier av innholdet i flyktige aromatiske planter - spesielle biologisk aktive stoffer.  
Hvordan velge et kjøleskap?Kjøleskap lang og fast inn våre liv, bli en iboende del av ethvert kjøkken. Du satser! For lav temperatur bakterier er alltid i noen produkter, bremse deres aktivitet, slik at du kan lagre mat for mye lenger. Dessverre, er selv de mest høy kvalitet apparater ikke evig og teknologiske fremskritt står ikke stille. Fordi før eller senere hver av oss blir møtt med behovet for å kjøpe et nytt kjøleskap. Og så bare kjøre en uerfaren kjøper øyne: hva du skal se etter i første omgang? På funksjonalitet? For å markere den produsenten? Eller kanskje de alle kjøleskap er den samme, den eneste forskjellen i pris? La oss snakke om de viktigste kriteriene for valg av enhet, hodet kaldt, og i detaljene la alle følger sin egen smak og preferanser.
OMFANG OG MÅL.
Det første trinn er å bestemme plasseringen av fremtidige apparat og en fremgangsmåte for levering av enheten for samme sted. Vi anbefaler sterkt at du gjøre forhånd måle døråpninger for å unngå ubehagelige situasjoner senere. Det neste viktige skritt - bestemme hvor mye du trenger. Bahatodvernыy et kabinett, okremostoyachyy oppvarming, integrert eller liten og kompakt - moderne utvalg kjøleskap vil tilfredsstille alle dine innfall.
TYPER kjøleskap.
La oss se på tre grunnleggende typer kjøleskap.
1) single-fat - de med en dør. 50 til 160 cm i høyde, bredde og dybde er vanligvis standard 60 til 60. Frys er inne, men kan være fraværende sammen. Single-kammer kjøleskap - den mest beskjedne alternativ, den har en lav pris, men i stedet mistet en rekke nyttige funksjoner. Dette kjøleskapet er best egnet for de som bor alene.
Pris: fra 1200 USD.
2) To-kammer - det mest populære alternativet. Disse kjøleskap har en egen fryser og kjøleskap rommet. Dette er en klar fordel å spare strøm, fordi når du åpner ett kammer ikke er forstyrret temperaturforhold sekund. Kjøleskap med en rekke størrelser, og kan også være en to-dørs. Prisklasse for kjøleskap ganske betydelige, så valget bør gjøres basert på ønskede funksjoner (som vil bli diskutert nedenfor).
Prisklasse:. Fra 3000 UAH.
3) Inne - i møbler skjult bak dekorative paneler. Denne versjonen ikke bare forlate flotte golf designer fantasier, men også bidra til å spare plass på kjøkkenet. Når du installerer den innebygde apparatet være sikker på å etablere en fri flyt av luft til de oppvarmede delene.
Prisklasse.: Fra 10 tusen UAH.
FUNKSJONER.
Med den nye generasjonen av kjøleskap kommer og nye funksjoner. Vurdere de viktigste.
1) tint. Husk hvor mye problemer ville det? I dag, manuell avriming i fortiden. Ble erstattet funksjonen "No Frost". Nå kjøleskapet vifte tvunget avkjølt produkter innenfor blåst kald tørr luft og ikke dekket med frost. Også vanlig funksjon "Frost Free", ved hjelp av drypp typen avriming. Like "No Frost", er "Frost Free" helt automatisk.
2) Strømforbruk. For energi klasse kjøleskap er inndelt i "A", "B" og "C". Kjøleskap klasse "A" er dyrere, men bruker 30% mindre strøm enn klasse "B". Lagre og kjøpe mer billig kjøleskap eller betaler for mye og kompensere ved å betale for elektrisitet - du bestemmer.
3) Express frysing. Funksjonen kalles "Fast Freeze", og gjør det mulig for et par timer å kjøle produkter til -20 grader. Slike lave temperaturer er meget viktig når det gjelder å frosne bær, frukt og grønnsaker. Den såkalte "sjokkfrysing" vil bevare de naturlige kvalitet uten tap av viktige vitaminer og aminosyrer.
4) Ferske grønnsaker og frukt. Alle vet at langvarig lagring av frukt og grønnsaker mister fuktighet og falming. For å hjelpe oss funksjon kommer "BioFresh". Den lar deg justere luftfuktigheten og temperaturen inne i en spesiell avdeling inne i kjøleskapet. Også "BioFresh" er ideell for lagring av kjøtt, sjø og meieriprodukter.
ODNOKOMPRESORNYY ELLER DVOHKOMPRESORNI?
Snakker enkelt, kompressoren - dette er enheten som kjøler kjøleskapet. I standard omfatter en eller to kompressorer. Noen ganger tre, men disse kjøleskap ser ikke så ofte selv i butikken, for ikke å nevne hjemme kjøkken. La oss se på fordeler og ulemper.
1) Odnokompresorni. Den største fordelen med kjøleskap i lav pris, de er ca 20-30% billigere. Dette plusser odnokompresornyh kjøleskap endte en lang tid, men nylig markedet, nye modeller av magnetventil. De ekstra mulighet til å deaktivere tidligere utilgjengelige (i tilfelle av ubrukelighet) kjøledelen, mens fryseren vil fortsette.
2) Dvokompresorni. Disse kjøleskap odnokompresornyh dyrt, men på samme tid er mye mer økonomisk i forbruket av elektrisitet. Hver kompressor er ansvarlig for sin kjøle- eller fryse. For eksempel, hvis du ofte bruker frysetemperaturen er det alltid stabil, og den andre kompressoren trenger ikke å bruke energi på sin kjøling (i odnokompressornoho Dette fungerer ikke). En annen fordel med to kompressorer - Rask frysefunksjon, som vi allerede har beskrevet ovenfor. Og det siste som kan være avgjørende i ditt valg - dvohkompresorni kjøleskap er roligere odnokompresornyh sine brødre. Enig litt stillhet er aldri forgjeves.
Designelementer KJØLESKAP
La oss snakke om designelementer kjøleskap, fordi de kan skape en viss trøst i kjøkkenet.
La oss starte med faste hyller. Gjennomsiktig utseende mer tungt, lett å rengjøre og beskytte produktene fra de lavere uhell sølt væske. Men det er mindre opplagt - transparente hyller zatrudnyayut luftsirkulasjon. Gitteret tvert imot, lette kjøle produkter. Vi bør også merke de horisontale hylle flasker - det vil ikke bare spare verdifull plass i kjøleskapet, men holder bedre kvalitet vin. Skuffer og kurver forenkle tilgang til produkter og gjennomsiktige fartøyene vil legge mer estetisk utseende.
En av de interessante nyvinninger - flytt isolerende partisjoner. Tenk deg at du ikke bruke en av de delene av fryseren. Lukke denne delen av veggen, kan du spare opptil 50% på strømforbruket.
Til slutt vil jeg si at temaet valg depot hjem produkter og yemka så omfattende at møte omfanget av en enkelt artikkel - håpløst. Funksjoner, nyheter og søte små "Baubles", som prydet sine kulde produsenter novelties kan snakke uendelige. Derfor anbefaler vi først definere de grunnleggende parametrene for fremtidige kjøp, og deretter gå inn i detalj. Husk, ikke svømme i en flott innpakning, uten å vite hva som er inni. Lykke til shopping!  
Яндекс.Метрика