Hvilken rolle Fountains i Feng Shui

 Obligatoriske fontener i huset? Ta med fontener flaks?
 I form av Feng Shui, vann i bevegelse bringer huset rikdom og lykke. Lyd og bevegelse av rennende vann aktiverer Qi og tilfører fuktighet til tørt rom, bidrar til å balansere energi. Nåværende vann fører til stillestående qi bevegelse (tenk isen som smelter om våren). Bruk rennende vann uansett hvor du ønsker å øke din energi vann eller tre.
 Fontener kommer i mange former og størrelser; velg en som:
 • passer for deg i stil og innredning;
 • Passer for opp til det punktet hvor du ønsker å sette den;
 • inneholder materiale, form og farge på de elementene energi du ønsker å legge til denne plassen.
 Du kan justere lyden av fontenen vann, endre vannstanden. Noen ganger fontener solgt med en pumpe, slik at du kan variere hastigheten som vannet renner. Eksperimenter til du finner den rette tonen.
 Sørg for å legge vann til fontenen, i den grad at det fordamper, slik at pumpen ikke psuvavsya. Avhengig av klima og størrelsen på fontene bør gjøre det en gang i uken eller hver dag. Hvis du kommer hjem for et par dager, slå av fontenen.
 Hvis du plasserer en fontene ved inngangsdøren for å aktivere Kan gua (karriere), sørg for at vannet renner i retning på døren, ikke på den. Du vil ha god chi kommer inn i livet ditt, ikke ut av det! Huset sted fontenen, slik at vann strømmet inn i huset, ikke til inngangsdøren.
 Noen mennesker finner forstyrrende lyden av vann og fontenen er ikke anbefalt å sette på soverommet hvis du slår den av om natten. Lytt til deg selv og velge en annen måte, hvis du ikke liker en fontene.  
 Mirror Feng Shui - et kraftig verktøy som kan forbedre livene til alle beboerne, og betydelig forverre den. De unike egenskapene til denne magiske objekt hjemsøke menneskeheten i mange århundrer, og lokker til rakne sin mystikk. Speilet tilskrives mystiske betydning. Det antas at speilet takler problemene ikke komfortabel plass, noe som gjør den mer fri, fjerner unødvendige hjørner og stjele deres negative konsekvenser, visuelt gjøre mer harmonisk ordning av vinduer og dører. Det kan gi positiv energi inn i huset eller omvendt, for å fylle rommet unødvendig negativ. Speil forbedrer sirkulasjonen av positiv energi, men hvis det brukes feil og plassering kan medføre familien svikt og sykdom.
Mirror Feng Shui i hjemmet ditt

 Eksperter gamle kunsten Feng Shui legger stor vekt ikke bare plasseringen av speilet, men det meste av sin form og størrelse. Speil skal være vertskap eller oval, stor nok til å se på det folk kjempet helt. Uakseptabelt splitting bilde av mannen, da dette kan bringe på sykdom og problemer. For eksempel, hvis et lite speil, bør det inneholde full leder vu. Spesiell oppmerksomhet bør behandles i feil, i form av gammel kinesisk kunnskap mani bruk i de indre speil fliser, skap, speil montering. Det er antatt at den spaltebilde av mennesket og forårsaker knusing sin energifelt som er svært farlig.
 Etter vitenskapen om feng shui speil er nødvendig for å henge i gangen. Det beste alternativet - side av inngangsdøren. Enda bedre, vil det vise symboler på lykke og velstand: bildet av havet, storker, fontener, etc. Speilet må plasseres selv i en liten størrelse hallen. Hans opphold i denne delen av leiligheten vil akkumulere helbredende energi og distribuere det til alle rom. Bare husk, ikke plasser det strengt motsatt side av døren, i dette tilfellet, er det stor risiko for at frisk energi vil bli reflektert i det og umiddelbart gå tilbake, forlater beboere uten hell og tidevannskreftene. Heller ikke anbefalt å plassere faget mellom skap til person ser reflektert var, som det var, fanget i tykt grep.
 Mirror Feng Shui er en fantastisk dobbel funksjon er at det vil påvirke. Derfor anbefales det å ting som bringer glede. For eksempel, er et speil over spisebord designet for å doble alle produkter som presenteres på den. Et speil som reflekterer søppel eller skitne sko, selvsagt, ikke vil bringe suksess.
Mirror Feng Shui i hjemmet ditt

 Tradisjonelt toalett Feng Shui anser det mest negative sted i huset. Spesielt dårlig hvis han er ved inngangsdøren. I dette tilfellet er det en risiko for lekkasje av alle god leilighet. For å løse dette problemet er hvis utsiden av døren til badet, henge et stort speil. Så rommet blir usynlig for energi og opphører å forstyrre lykkelig liv.
 Feng Shui skeptisk til antikke speil og samtaler umiddelbart bli kvitt sprukne speil. Det anbefales også å støtte dem i høy renhet, slik at de kan "jobbe" i å bringe hjem lykke og velstand. På soverommet, for eksempel, har de ikke henge ønskelig, spesielt ille hvis reflekteres i et speil ektesengen, da dette kan føre til bivirkninger og hyppige krangler i familien. I barnehagen objektet skal gjenspeile bare barnets favoritt leker, noe som fikk ham glede og god humor.  
Hvordan fjerne lukt fra kjøleskapet


 For å hindre lukt, ofte trenger å avrime kjøleskapet og vaske, og når han ikke forventer innsiden er dekket med mold.
 Så hva om lukten i kjøleskapet fortsatt syntes?!
 For nettopp kjøpt kjøleskapet, er det nødvendig å grundig vaske noen vaskemiddel eller vanlig brus løsning. Du kan også vaske vodka eller ammoniakk. Tørk med en klut og la døren stå åpen for et par timer, over natten er best. Etter det, kan du enkelt laste ned kjøleskap produkter.
 Hvis det var en lukt i kjøleskapet etter sin operasjon, og deretter:
 •  Sjekk produkter for friskhet, kanskje du har noe bortskjemt og du aldri lagt merke til.

 •  Kontroller nøye alle poser og beholdere med produkter som er lagret i kjøleskapet ditt. De bør være tett lukket.

 •  Hvis dette ikke er produktene, bør du se nærmere på dreneringshull. Det bygger opp mesteparten av skitt og ofte ubehagelig lukt som kommer derfra. Når du har funnet en kilde kjøleskap bør være grundig vasket.

 •  Det finnes mange verktøy for å bekjempe lukt. Starter og slutter innenlandske folk rettsmidler.


   Betyr for hånden for å fjerne lukt fra kjøleskapet


 •  Vask veggene i kjøleskapet med en klut fuktet med en løsning av eddik og vann 1: 1. Å konsolidere effekten inne i kjøleskapet krukke med bomullsdott dynket i eddik.

 •  Sett i kjøleskap brus fortynnet i vann eller tørr. Tid endrer brus en gang i 3-4 måneder.

 •  Aktivert Carbon. Ta kull, knust det ssыpaete en flaske eller glass, og sette i kjøleskapet i 5 timer Kull kan holdes i kjøleskapet hele tiden, bare for å endre det med jevne mellomrom.

 •  Regelmessig suge svamp forsiktig presse ut og sette i kjøleskapet. Skum absorberer lukt.


 •  Produkter som bidrar til å fjerne lukt fra kjøleskapet •  Sitron. Skjær sitronskivene, legg på en plate og sende den i kjøleskapet i 2-3 dager på det meste. Ellers er det zaplesnet og du blir nødt til å kvitte seg med lukten av sitron shnyvsheho.

 •  Løk. Det må rengjøres, kuttet i to og legg i kjøleskapet. Løk godt tar en lukt. Det kan også oppbevares i kjøleskap i stadig endring med jevne mellomrom.

 •  Ikke dårlig takle dårlig lukter appelsin, mandarin skorpe

 •  Sett i kjøleskapet kopp sukker eller salt

 •  Rug brødskivene spredt ut i 7-10 timer.

 •  I stedet rugbrød kan settes riskorn

 •  Gni hvitløk vegg av kjøleskapet i 10 timer.

 •  Malt kaffe

 •  Sett i kjøleskap kanel, nellik, selleri, timian

 •  Skjær sitron i to, ta ut alt kjøttet i hver halvdel sitron put natron og la i kjøleskapet i en uke. En uke senere, alle kaster.

 •  Butikk Lukt absorbenter


   Nå på salg var det spesielle lukt dempere for kjøleskap. De er plassert i forvasket teknikk i noen tid. Så, også, de såkalte ionisers, luftrensere som fungerer på batterier. Vær imidlertid oppmerksom på at de fleste av disse midlene, er grunnlaget kull impregnering.
   Det er bare helt tvilsomme råd om å bli kvitt lukten. For eksempel, avkjøl skål fylt med katten og la den for et par dager. Men hvilken vei å velge, bestemmer du.  
  Hvordan fjerne lukt fra kjøleskapet
   Lukt i kjøleskapet har ødelagt livet til mange flotte vertinne! Det er ekkelt og frustrerende når alle produktene i kjøleskapet for en ferie, begynner merkbar lukt (om ikke mer). Og det sannsynligvis hver av oss hadde til å håndtere dette problemet. Hva gjør jeg? Hvordan fjerne lukt fra kjøleskapet?
   For hva er lykke for oss?
   To hovedgrunner.
   Først - du dårlig lukket deksel med folie eller et forgjengelig produkt i kjøleskapet eller tilfeldigvis igjen på en av hyllene et lite stykke kjøtt eller fisk. Denne "hot spot" umiddelbart begynne å aktivt spre bakterier som forårsaker lukt. Men først lukt lett oversett, og hvis du gikk et sted for et par dager og deretter over tid, vedvarende stygg lukt få absolutt all mat fra kjøleskapet.
   Den andre grunnen - ditt kjøleskap brøt sammen og begynte å tine. Mat i fryseren og tine begynner å svekkes, noe som gir en ubehagelig lukt. Svært ofte er det lukten eiere lære om den ødelagte kjøleskap. Men til tross for at denne informasjonen er sikkert nyttig, har lukt gjennomvåt alle produktene og av dem fortsatt trenger å bli kvitt
   Ute av syne, ute av kjøleskapet!
   Fremfor alt må vi bli kvitt matvarer som forårsaker lukt. Fjern all mat fra kjøleskapet og nøye undersøke dem. Alt som har selv de minste tegn på korrupsjon, kast! Andre produkter (hvis de lukter kommer fra en annen ikke reflekterer du rengjøre selv den minste appetitt) lå en stund på et kjølig sted der de ikke forringes.
   Deretter fjerne fra kjøleskapet hyller, bokser og alle andre elementer er fjernet.
   Min ren!
   Vask all den interne plass av kjøleskap og hyller og esker, spesialvaskemiddel kjøleskap. Man kan også bruke noen midler myke nok til å ikke skade den glatte overflaten av kjøleskapet, og ikke har en sterk lukt.
   Eller du kan bruke min oppskrift: Forbered en svak løsning av natron, eddik eller salmiakk (en spiseskje per liter vann) og bruke denne løsningen til å vaske kjøleskapet.
   Etter vask, sørg for å tørke kjøleskapet, forlater døren åpen til det tørre.
   Husk adsorbenter!
   Når kjøleskapet er helt tørt, kan du legge den tilbake i alle de gjenværende brukbare produkter. Men det må settes inn i den og den såkalte adsorbent som absorberer en stygg lukt og hindre den videre forekomst.
   De butikker som selger spesielle adsorpsjonsmidler er utformet for å absorbere lukt i kjøleskapet.
   Men hvis du ønsker å spare penger, har en rekke hjem rettsmidler. Sett i kjøleskapet (valgfritt):
   - Skallet av appelsin, sitron eller andre sitrus;
   - Pieces of epler eller rå poteter (det er ønskelig å gjøre hver dag er frisk kutt);
   - Ståle brødskorpe;
   - Rå eller kokt ris;
   - To eller tre tabletter av aktivt kull emballasje, vыsыpannыh på en skål (som anbefales hver dag fjernet fra kjøleskapet og stek i ovnen for å gjenopprette evnen til å absorbere lukt);
   - Vыsыpannыy på en skål eller bakken kaffebønner.
   Hvordan unngå dette i fremtiden?
   Svaret er enkelt - se etter, slik at kjøleskapet ikke var dårlig stengt bedervelige produkter eller rester. Spesielt før du et sted kommer til å forlate.
   Ved første tegn på lukt sjekk for eventuelle ødelagte matvarer og prøve å hindre spredning av lukt på alle produkter i kjøleskapet.
   Ved å kjøpe et nytt kjøleskap, vaske den med en mild løsning av natron, eddik eller salmiakk, eller vanlig vodka. Tørk med åpne dører. Først da kan du begynne å bruke kjøleskapet til andre formål.
   Og husk: Hvis etter å oppfylle alle våre råd ubehagelig lukt i kjøleskapet gjenstår, er det feil av kjøleskapet, og bør du umiddelbart ringe mester!  
  Яндекс.Метрика