Hvilken rolle spiller speil Feng Shui

 Speil Feng Shui. Som skal plasseres på riktig plassere speilet?
 Speil er kalt "sjel Feng Shui" fordi de løser mange problemer. Skape en visuell følelse av større, dypere eller bredere plass speil energisk utvide et rom eller område. Av denne grunn, er de - den beste måten å løse den manglende gua innsiden.
 Speil kan også brukes til å justere smal eller blokkert i og bidra til belyse plass hvis det er for mørkt. Speil også nyttige fordi de kan brukes til å se inngangen til rommet der bordet eller platen ikke kan settes i en kommanderende posisjon. Du kan også bruke et speil for å reflektere noe som er "god" chi (som en god innsats eller grønne trær utenfor vinduet) inne for å styrke energi plass.
 Hvis en av dine sensitive områder kan bade, henge et speil på utenfor døren og be dem om å forhindre utekanyyu qi gjennom badekaret.
 Hvis du kan henge et speil på veggen over komfyren slik at den gjenspeiler det som er under utarbeidelse, vil det doble din inntekt og velferd.
 Når du bestemmer deg for å henge et speil i hjemmet ditt, sørg for å se hva det gjenspeiler, for å sikre at reflekterte noe av positiv energi. Ikke henge et speil slik at toppen av hodet ditt ikke pomischavsya til ham, kan dette føre til problemer med bildet og forårsake hodepine.
 Små runde speil med en diameter på 25-15 inches brukes i feng shui.
 Sett i et tema som er viktigst for deg, for å øke sin energi. Du kan også skrive et ønske på et stykke papir, legg den mellom to speil og speil for å gi makt til å multiplisere kraften i dine ønsker og hjelpe det til virkelighet. Jeg liker dette verktøyet, laget jeg et unikt nytt produkt kalt Books Wish spesielt for dette formålet. Disse menneskeskapte "bøker" er små speil investert i indre dekselet.  
Feng Shui balkonger og søyleganger

 Hvordan å utstyre loggia, balkong med utsikt over Feng Shui? Hvilket tilbehør er nødvendig for balkongen?
 Balkong - dette er den nest viktigste inngangen til huset for Qi energi og indikator av vår kultur. La oss sammen forvandle det fra av unødvendige ting i en oase av lykke!

 Glasur eller glasur?


 Feng Shui i denne forbindelse er veldig demokratisk. Hvis du bor i Anapa - bedre å ha en balkong, og Muscovites, beboere i Novosibirsk og St. Petersburg bedre glasur balkong og dekorere det i henhold til reglene i feng shui.

 Beskyttende maskoter


 For balkong ideelt vind musikk, som består av ringer metall rør. Men Bagua speil bør plasseres på balkongen bare i ekstreme tilfeller, hvis vinduene står overfor de høyspentlinjer, bråkete motorvei. Men satte Bagua Mirror "ansikt" til boligbygg kan ikke, maskot stand til å "reflektere" negativ energi, sende den tilbake med ti ganger mer strøm.

 Blomster lykke på balkongen


 Geranium eller tusenfryd, persille eller basilikum, generelt, alle planter fortrenge negativ energi, og skaper en atmosfære av glede og trekke livgivende energien Qi. Hvis du ønsker å forbedre din økonomiske situasjon, plassere potter, kasser og potter suspendert i østlige, sørøstlige og sørlige områdene.

 Renslighet og orden


 Sett sykkelen på balkongen, for å bygge en spesiell hylle for midlertidig lagring av unødvendige ting. Men vennligst gi den rekkefølgen, lagre ting. Tallerkener, tomme potter, og jo mer polomanaya møbler blokkerer flyten av Qi energi gunstig til leiligheten. Ofte en balkong - nyt utsikten, puste luft eller frokost. Da vil han leve!

 Luft ritualer


? Gull makt
 I fin dag, utgang til balkong, lukke øynene og forestille seg at hele kroppen er fylt med golden solenergi. Mellom deg og solen skinte som om strømmer spor der du kjører opp, badet i lys. Dette ritualet gir styrke og hjelper tiltrekke energi av penger, får du en varm, glad og sterk person.
? Røyke i himmelen
 Du har sikkert hørt å tømme rommet av negativ energi, er det nødvendig å tenne det forskjellige krydder. Så kan rollen som lukter av gamle tradisjoner utføre og tobakk. Hvis noen i din familie eller venner har en vane å røyke på balkongen, du vet, er denne mannen engasjert i en viktig sak - fra hjemmet røyker en fiendtlig makt.  
Inngangsdør av Feng Shui

 Hvordan dør basert på Feng Shui? Hva slags materiale er best å velge en dør? Hvordan velge størrelse på døra?
 Inngangsdører - den viktigste delen av boliger, gjennom huset hennes får positiv energi qi, bærer medlemmer av husstanden trivsel, velstand og helse. Det er derfor viktig å utstyre døra i henhold til kanonene læren Feng Shui.
 Verdien har alt: størrelse inngangsdør, materialet som det er gjort, plassering og utforming.

 Størrelser dør


 Ifølge tradisjonen med feng shui, dørene må gjøre mer enn alle de andre dørene i huset, så det kan passere mer energi qi. Høyden bør tillate den høyeste person i familien til å passere fritt inn i den uten å bøye og uten å vippe hodet.
 Når døren er for stor (som i for lite) qi kan gå tilbake til gatene, truende økonomiske problemer i hjemmet.
 Den smale inngangsdøren kan påvirke helsen til husholdningen, noe som gjør dem irritabel eller stupe inn i depresjon.

 Materialer for dører


 Ytterdører bør være solid og pålitelig. Det beste alternativet - en solid massive dører laget av tre: det "puster", lett passerer innsiden bolig chi energi samtidig ikke tillater henne å "komme ut" tilbake. Glass er absolutt ikke egnet, fordi gjennom det qi energi forlater huset, han knapt penetrert.
 Også mestere i feng shui er ikke anbefalt å sette døren, da den blokkerer passasjen av energi i huset. Som et resultat, beboere i fare for sosial eksklusjon, miste kontakten med venner og slektninger. Og hvis du allerede har installert metall dør, sørg for å nøytralisere sin negative konsekvenser, lukke trepanel og dekorative paneler.

 Sted Door Feng Shui


 Ideal - når døren er plassert til venstre på forsiden av bygningen (hvis du ser på det fra innsiden av huset). For eksempel, hvis døra er i sentrum av fasaden. Men på høyre side av fasaden (igjen, hvis du ser på innsiden) dør er bedre ikke å finne i området av qi vanskelig å gå inn i huset.
 Ytterdører bør åpne utover ikke, men inne - det er nødvendig å fri penetrasjon flyt av qi.

 Making døra Feng Shui


 Å tiltrekke gunstig Qi energi innspill i huset skal være innbydende - beskyttet mot været og godt opplyst - det kan henges på døren lykt. Ta vare og at lobbyen og var veldig lett og behagelig.
 Frigjøre plass ved inngangsdøren. Qi energi som går inn i huset, skal ingenting forstyrre - eller felt i en haug med sko eller kjelker eller ferie lager. Ellers blir eierne venter på permanent svikt i alle aktiviteter og manglende forståelse av familien.  
Hvordan Clean energi hus, leiligheter

 For å aktivere gunstige soner i huset, leiligheten ved hjelp av feng shui.
 Lag en personlig ritual eller seremoni
 Gi dine klasser ved hjelp av feng shui ritual eller seremoni som følger med aktivering av dine gunstige soner. Du kan gjøre handlingen del av feng shui seremoni eller rituale etter skolen for å tilbringe Feng Shui. Tilbring et ritual for tre, ni eller tjuesju dager for best effekt. Hvis det første seremoni for komplisert, kan du forenkle dine ritualer, gjenta de følgende dagene eneste nøkkelen handling.

 Hva som er nødvendig for seremonien Feng Shui


 Her er noen ting som du kan inkludere i din seremoni eller rituale. Du kan dekorere hjemmet ditt alter slike ting (og la dem på plass for tre, ni eller tjuesju dager):
 • et stykke brokade, silke, sateng eller fløyel klut;
 • Kirkens stearinlys;
 • Ladanka;
 • bjeller;
 • Friske blomster (kaste dem bort så snart visne)
 • mynter eller papir penger (papirrull tube regning og bind rødt bånd, må mynter være tre eller 9);
 • religiøse symboler, bilder eller statuer;
 • Bilder av mennesker viktig for deg;
 • små røde konvolutter (for å holde skriftlige forespørsler eller dedikasjoner);
 • vann, vin eller andre alkoholholdige drikker;
 • Musikk;
 • rå ris (noen få korn eller liten kopp);
 • krystall;
 • andre naturlige ting (fjær, steiner, skjell, osv)
 • personlige sjarm eller suvenirer.

 KEY DEL ritual


 Ring bjelle i begynnelsen og på slutten av seremonien. La din kjerne ritual er tre trinn helliggjørelse prosessen:
 1. Bruk energien i kroppen - gjør fysisk handling (tenne et lys, setter en blomst i en vase, skrive et ønske på et stykke papir og fest den til den rød konvolutt, eller følge en bestemt klok (håndbevegelse)
 2. Bruk makt ord - en bønn, en salme synge, sier en mantra (som Om Mani Padme hum) eller høyt angi dine ønsker.
 3. Bruk tankens kraft - konsentrere seg om bestemt hensikt eller ønske eller forestille seg hjemme (eller spesifikk gua) fylt med gyllent lys og uendelig nåde, føler som om alle dine ønsker oppfylt og ditt hjerte fylt med glede

 TIPS FOR SUKSESS


 • Hold på hånden all nødvendig.
 • Velg en stille tid når du ikke vil bli forstyrret, og når du er sint.
 • Oppfordre familiemedlemmene til seremonien ved behov.
 • drivende hvis du ønsker å legge til noe nytt i løpet av seremonien (eller avbryte noe som hadde til hensikt å gjøre), gjør følge denne følelsen, tillater deg å handle spontant.
 • Utføre et ritual eller seremoni på alvor zatsyklyuyuchys imidlertid ikke skjema; du helliger sitt hus, denne ferien, viser bredden i sjelen! Danse og synge, glede seg! Dette er like relevant som stille ettertanke, så gjør det du tror er riktig.  
Яндекс.Метрика