Hvilken temperatur bør være i leiligheten?
 Mikroklima bolig spiller en viktig rolle i menneskers helse. Konstant temperatur avvik fra normen kan føre til helse forringelse og forverring av kroniske sykdommer.
 I et kaldt klima forholdene er ideelle temperaturen plass - 20 og 22 grader for et temperert klima - ikke over 20 grader, og for varmt - 17 til 19. I begynnelsen av fyringssesongen starter når temperaturen har sunket til under 8 grader i gjennomsnitt per dag, og komplettering - med en stabil temperatur på 8 eller høyere for fem påfølgende dager.
 Driftsregler etablert boligstandard for tjenesten bolig forskjellige eierskap. Hvis det er kaldt sesongen, minimumstemperaturen for stuen er 18 grader. For vinkel rom og bad - normale 25 grader, kjøkken, gang - fra 16 til 18. På soverommet for søvn bedre temperatur kan være 16 grader. Kjæledyr temperaturfall mellom midnatt til fem om morgenen til 3 grader.
 Den optimale temperaturen for babyen i rommet bør være 23 grader, det bør opprettholdes med ovner som når du skifter barnet ikke er avkjølt. Dermed trappe holdt temperatur på 16 grader, og på loftet og kjelleren ikke faller under fire. Temperaturen bør måles på innsiden av veggen i en høyde av fem meter fra gulvet, men ikke lenger en meter fra den ytre vegg.
 Temperaturfallet horisontalt i stuen bør ikke overstige 2-3 grader forskjell. Når forskjellen er mer enn hun følte.
 Oppvarming bør opprettholdes døgnet rundt. I en eksepsjonell måned for varigheten av avbrudd kan være 24 timer generelt. Forstyrrelse av oppvarming er ikke tillatt når mer enn 16 timer dersom romtemperaturen er mellom 12 og 22 grader. Varmt vann 50 og ikke mer enn 70 grader bør gis helårig beboere i leiligheter.
 Brownie Heat poeng eller kjele varmetilførsel modus er satt i leiligheten. Noen ganger varmer kaldt nok til å tine og opprettholde temperaturen på samme nivå. For å hindre at dette skjer, de fleste av multi-etasjes bygninger satt termostater på radiatorer, sentralvarme, som kontrollerer strømmen av varme i huset.
 Med betydelig nedkjøling i eldre boliger mangler varme og da, spesielt eldre folk begynne å lure på hva som bør være temperaturen i leilighetene. Det faktum at under langsiktig drift av varmerør tilstoppet på grunn av skalaen. Deres diameter er redusert, og dette har innvirkning på temperaturen i rommet. Innflytelse temperaturen kan bare overhale med utskifting av gamle rør.
 Beboere kan søke om ankeKomponert skriftlig i to eksemplarer i hasteutsending tjeneste for å bedre mikroklima temperatur i leiligheten. Søkeren må melde navnet på programmet og fikk sitt registreringsnummer. Så sjekk trekkes på bakgrunn av disse vil bli gjort av National Kommunale tjenester. Etter å ha sjekket og bekreftet de tekniske inspektør klager verktøy må rette opp situasjonen i løpet av to dager eller en uke. Dersom slike avvik oppstår, utført for hver leilighet Nasjonale verktøy basert på arealet. Gjenlevende den kalde årstiden kan være behagelig å kjenne sine rettigheter og lover.  
Hvordan velge en menns skjorte?

 Shirt - er en integrert del av den mannlige garderobe. Den kan brukes både i hverdagen og for viktige hendelser. Det er nødvendig å arbeide ut en tur, og selv lære å slappe av. Sannsynligvis hver menns garderoben vil du finne en rekke stilarter av skjorter og farger. Denne allsidige og komfortable klær for alle anledninger.

 Å velge riktig shirt du trenger for å finne ut hvilken stil du trenger, hvilken farge det skal være, og i tilfelle at du vil at hun skal ha på seg. Men den viktigste regelen når du velger en skjorte er at det bør ideelt sitte på deg. For å unngå feil og gjøre det riktige valget når du kjøper bør ikke gjøre en feil i å velge stil av skjorte. Den er delt inn i tre typer: gratis, montert og klassiske.
 Den mest utbredte og tallrike rasen - en klassiker. Denne metoden er egnet for kontoret, og hvis du legger til en klokke og en uavgjort, vil det gi deg en formalitet og eleganse. Bare en klassisk skjorte kan brukes under en genser, vil det også ser veldig moteriktig og stilig. For farge vanligvis foretrekker hvit farge fordi denne skjorten passer perfekt til alt. Et slikt kutt, passer stil hver mann, uavhengig av konfigurasjon og form.
 Bare løse skjorter er svært populære og er egnet for nesten alle menn. Dette bildet kan brukes ikke bare for arbeid, men også for hver dag eller for trening. I garderoben bør være mer av denne stilen skjorter. Det viktigste er ikke å gjøre feil når du kjøper denne skjorten. Hvis det er riktig valgt, visuelt folk vil se slankere. Disse skjortene ser bedre ut i blå farge, godt eller rutete mønster.
 Når du kjøper en skjorte er viktig ikke bare å sy, men også materialet på skjorta sydd. Den vanligste typen Tacna - er bomull. Verdsatt det på to kriterier:
 1. Dette er et billig materiale;
 2. Det er veldig enkelt å bruke. Hvis du velger dette materialet, vil du ikke angre på dette.
 Sommeren er best å ta skjorta av lin. Selvfølgelig, er prisen forskjellig og er dyrere, men verdt det. Kroppen din vil fullt puste og tillate fuktighet uten å forårsake allergi.
 Skjorter Silke er kun egnet for de menn som elsker ekstravagant stil. Det er bedre å ha på fester, helligdager og spesielle kvelden.
 Et viktig element i hver skjorte krage og mansjetter. Krager leveres med og uten knapper. Hvis du har et rundt ansikt, velger du en bred krage, hvis smal, vil du liker medium eller smal. Ermene er annerledes også: enten dobbel eller enkel. Den vanligste er - enkel. For doble mansjettknapper trenger det ikke kan være billigere enn skjorta, slik at de er mindre vanlig.
 Utseende er veldig viktig for menn. Tross alt, hvis du vil se penere og chystolyubyvee, vil du definitivt være i etterspørselen hos kvinner som ikke kan liker menn. Også menn må vite hvordan du skal velge riktig farge klær.

 Hvordan velge en skjorte video


Hvordan å forberede seg på eksamen?
 Graduation - en viktig og avgjørende hendelse som setter en endelig slutt på den lange prosessen med høyere utdanning. Mange studenter tror at det viktigste i arbeidet med avhandlingen - er det godt å skrive. Men selv høy kvalitet på vitenskapelig tenkning ikke bli evaluert prøvenemnd opp når de treffer eller savner - sammenkrøllet og lite overbevisende grov og strømlinjeformet. Hvis du ønsker å formidle til alle vitenskapelig synspunkt og få toppkarakter? Hvordan bør jeg forberede konfirmasjonen!
 Noen tips for å forberede for eksamen
Utarbeidelse av avhandlingen er alltid i nær kontakt med sin veileder. Uten hans godkjennelse diplom ikke kan fremlegges for beskyttelse. Når veileder har igjen kontrollere arbeidet vil gjøre endelige endringer i det og "god vilje" (i form av obligatorisk gjennomgang), kan du begynne å tenke på hvordan å forberede seg på eksamen.
 1.  Nok en gang lese hans avhandling. Ta hensyn til grammatikk (ikke sikker på literacy - gi inn for å sjekke corrector) og design (Sjekk den dekorerte fotnote eller ingen unødvendige hull i teksten, etc. etc.).
  Utarbeide en rapport for beskyttelse. Stole på hva du vil si ikke mer enn fem til syv, maksimum - ti minutter (nøyaktig tidspunkt spør din veileder). Flere ganger opplest en rapport utarbeidet av sakte, sakte, hvis du ser at det vkladayetesya i den avsatte tiden, fjerne den fra mindre betydelig posisjon eller koble til et par ideer (forslag) i ett.
  Prøv å bli komfortabel i sin rapport så å lese det nesten uten å se på papiret, jo mindre du vil gjøre det, jo mer positivt bilde av virksomheten på eksamensutvalget. Legg merke til at teksten i rapporten bør være i form av muntlig i stedet for skriftlig språk, at det vil ha å forlate komplekse setninger involvert og deeprychastnыh momentum. Når du foretar en presentasjon, bruker en stor skrift (f.eks 14) og en og en halv avstand.
  Les rapporten utarbeidet av sine venner og slektninger. Oppmuntre dem til å stille deg spørsmål som oppstår etter å ha lest formulert av informasjon. Prøv å svare på disse spørsmålene som om du svarte Examination Komiteens medlemmer.
  Forberede illustrasjoner i flere eksemplarer (helst en for hvert medlem av komiteen). Dette kan være en datamaskin presentasjon laget i MSPowerPoint, utskrifter og konvensjonelle tabeller, diagrammer, tegninger, illustrasjoner i oppgaven din.
  Lag en liten skisse crib sin tale. I begynnelsen av e-post, navnene du og din overordnede og undermasterstudier - i tilfelle du glemmer det viktigste følelser.
  Tenk om utseendet ditt. Unge mennesker bør bli annonsert på den strengt vern grad i dress og slips, jentene - til den harde, hvit skjorte og svart (mørk) skjørt.
  Spør andre studenter, som var deres beskyttelse. Hvis mulig, få en provisjon på hvert medlem av en liten "dossier", som angir hvilke saker og hvilke tema han elsker å posere og besvare noen venter.
  Forberede de neste par setninger som skal brukes i tilfeller der det ikke er i stand til å gi et klart svar på dette spørsmålet. Du kan si at "forskningstema ikke inkludert referanse til problemer med stemmen", "dette problemet er utenfor omfanget av vår diplom", "vi vil respektere dine ønsker og vil studere problemet i videre forskning."
  På slutten av beskyttelse:
  dag igjen lese teksten i oppgaven;
  kveld flere ganger for å diskutere rapporten;
  natt, prøv å slappe av ordentlig.
  Fange med en blomsterbukett. Vakre, duftende planter Sensorer vil sette en lyrisk måte, og de vil ikke spørre deg for mange provoserende spørsmål.
  Husk for all dens betydning (til deg), beskyttelse grad - ganske uvanlig for lærere. De hører rapporter hvert år, og elevene kan skille godt fra dårlig jobb, mann fra volnuyuschehosya ikke forstår hva han snakker. Likevel, prøv å bruke enhver anledning til å bli klar for eksamen, fordi jo mer tid du vil ta opp denne prosessen, jo mindre nervøs i college, jo lettere vil du være i stand til å overvinne viktig pedagogisk stadium av livet ditt.  
Яндекс.Метрика