Hvitevarer til kjøkkenet. Hvordan velge

 Små apparater. Hva som er nødvendig for kjøkkenet?


 Valget av små husholdningsapparater


 Velge brødrister det første du må ta hensyn til følgende punkter.
 Konvensjonelt, elektriske brødristere er delt inn i tre klasser:
 • instrumentene som prosessen med å lage toasts kontrollerte uavhengig - vanligvis blir til toast bør slå på bryteren enhet;
 • Semi-automatisk brødristere (utstyrt med termostatbryter som styrer temperaturen på overflaten av brødet);
 • automatiske brødristere (unntatt termostat med et tidsur, er kokeprosessen fullstendig automatisert). Selvfølgelig, de dyreste automatiske brødristere. Men mange husmødre trenger ikke å slå skremmer brød alene, og noen enda nyte prosessen. Så valget er ditt.
 Hvis du har en stor familie, er det bedre å kjøpe en brødrister med fire eller seks-cellers.
 Legg merke til tilstedeværelsen av en pall for smuler i brødristeren. Hvis dette ikke er gitt, kan smuler akkumuleres inne i enheten, som truer lukt av brent.
 Det er best å velge en brødrister med en keramisk varmeelement og ikke er et metall, som i det sistnevnte tilfellet kan også forårsake brent lukt.
 Se utstyrt med brødrister ledningsrommet. I tillegg kan du liste opp flere ekstra funksjoner som kan være i enkelte modeller av brødristere, men ikke i andre:
 • varmefunksjon: fortsatt stekt brød bare drevet ikke prozharyvayas;
 • Tine knapp: mange husmødre bruker bedervet brød gjør brødristere (dette brødet først frosset og deretter varmes opp i en ovn, men kan varmes i brødristeren, ved å bruke tine);
 • brød sentre enhet: spesiell elastisk gitter mildt kompresjonsbrødskivene i midten. Dermed toast og ikke avvike fra perekoshuyutsya ikke sterk oppvarming.
 Rett brødrister er perfekt i hvis du forventer å steke i hovedsak brød, muffins, bagels. Hvis du planlegger å bruke brødristeren for risting og baking, kjøpe en brødrister grill.
 Hvis du bestemmer deg for å kjøpe blender det er nyttig å vite at for en arbeids kniv blender er delt inn i stasjonære og synker. I den første type knivene er på bunnen av skålen, i det andre tilfellet er de på kanten av arbeidsflaten. Nedsenkbare blender brukes for mosing, hakking kjøtt og grønnsaker, og stasjonær bruk for å få ned smoothies, egg og potetmos, som de kan være hogge is. Mer rimelige blendere, helt laget av plast, metall blender koste litt høyere. Denne siste mer robust, motstandsdyktig mot temperaturforandringer og mer funksjonell. Imidlertid er deres vekt mye høyere enn for plast. Så det endelige valget avhenger bare av dine preferanser og økonomiske evner.
 Kvaliteten og graden av oppmaling i en blander alle produkter avhenger av hvilke kniver den er fullført, og kvaliteten av stålet, noe som gjorde bladet. Etter kniver, sitert i gang en liten elektrisk motor, er den viktigste arbeidende del av apparatet.
 Enheten kan utstyres med ulike vedlegg for sliping og skjæring produkter, mosing og blande drinker rim og egg. Blender nesten uunnværlig når forberede babymat hjemme, for mange unge mødre er så glad i ham.
 Miksere som blender, er også stasjonær og synker. De fleste forbrukere fortsatt foretrekker nedsenkbare miksere, vurderer dem mer komfortable og kompakt. Dette er ikke alltid berettiget. Stasjonære utstyret ikke tar opp mye mer plass, men dens funksjonelle egenskaper kvalitativt forskjellig fra egenskapene til nedsenkbare. For eksempel, etter å ha brukt en stasjonær mikser på benkeplater og kjøkken forklær partikler vil være produkter som fløy ved å blande - er en av de viktigste fordelene med slike modeller. Kjøkkenbatterier er generelt mindre kraftig enn blender. De er utstyrt med et sett med verktøy for å piske rekke produkter. De kan være raskt kna deigen, rør eller slå egg, koker cocktail eller banke krem.
 Ovner metoden for oppvarming delt inn i gass og elektrisk.
 I ovner med gass oppvarming dyse brennere bygget inn i bunnen av ovnen, så varmen er ofte under. Som gassen i rør i nesten hvilken som helst leilighet eller hus, bruke ovnen med denne type oppvarming er den mest enkle og billige. Mangel på kommunikasjon i landet husene ikke forårsaker store problemer: Ovn hell operere og gassflaskene. Typisk er et antall ytterligere funksjoner slike modeller er grillet, tidsur, gass-styresystem, elektrisk selvrensende og høyden på den indre overflate.
 Produsenter fortsatt produsere gass ovn, men mer oppmerksomhet rettes mot sine elektriske kolleger som har flere funksjoner, som arbeider nøyaktig og effektivt.
 Hvis du bestemmer deg for å kjøpe denne type modell, være sikker på at taperen ikke vil bo. Elektrisk ovn gjør det mulig å forberede alle de samme som gassen, pluss mange deilige ting, som når den brukes med gass varmeskap hadde problemer. Den største fordelen med elektriske modellene er at de tillater deg å stille inn temperaturen til innen 5 ° C og ikke bare nå den i en kort tid, men også for å opprettholde den nødvendige grad gjennom hele kokeprosessen. I tillegg er elektrisk oppvarming, ikke bare under, men også ovenfra, av og til sammen med sideplater og en bakre vegg ovn.
 Et bredt område av temperaturer (30-300 ° C) kan motta mat, matlaging gass ovn hvor det ville være ikke lett.
 Moderne elektrisk ovn gjør det mulig å lage mat på to eller tre nivåer. For eksempel når baking kaker for kaken eller cookie steketiden kan reduseres til 2-3. Den eneste ulempen elektrisk ovn er den høye strømforbruket.
 Ovner er standard høyde og dybde varierer bare sin bredde. Oftest er det 60 cm, minst - 70 cm.
 Når du velger kjøleskap må du først bestemme på dets volum, og dermed av dimensjoner. For en familie på 1-2 personer egnet kompakt modell er ikke annerledes stor størrelse. Vanligvis er dette enkelt-kammer kjøleskap inntil 1 m, utstyrt med en liten kalde rom og fryser.
 Familier med 3-4 personer for en modell som vil være mer. Det er verdt å betale oppmerksomhet til kjøleskapet med et stort hovedrom og fryser utstyrt med separate dører. Høyden på disse modellene fyller 19 meter, og den interne plassen er vanligvis delt inn i tre soner: kjøleskap, fryser og sone null temperatur, brukes til å lagre bedervelig mat.
 Kjøleskap kan arbeide på en kompressor og to, og begge alternativene har sine fordeler. Økonomisk i den første, men den andre kan du deaktivere og tine noen av kamrene, forlater den andre i drift. Dette, som erfaring mye lettere.
 Til slutt, store kjøleskap, som har råd til eiere romslig kjøkken: kamera plassert ved siden av hverandre og åpen med to svingende dører. Høyde modeller i serien av 17 til 19 m bredde kan nå 12 m, og den totale lagringskapasiteten er 520-800 liter.
 Tenk på hvor skal plasseres fryser, at det kan være praktisk å bruke - på toppen eller bunnen.
 Slike egenskaper som en funksjon av frysing angis ofte på døren til fryseren eller kjøleskapet hvis den single-kammer, ved siden av indikatoren. To snøflak indikerer at å begrense temperaturen i fryseren er -12 ° C, tre - når denne verdien -18 ° C, og skildringen av fire snøfnugg kan trygt stole på er -24 ° C.
 For tining kjøleskap evne delt inn i modellene med manuell og automatisk avriming. I det første tilfelle blir opptiningen utføres av kraft, i det andre tining kondensat skjer automatisk på innsiden av veggen i kjøleskap, hvor fordamperen. Vann strømmer inn i spesielle spor under kjøleskap og går gjennom et hull i et magasin over kompressoren, hvor det frembringes under påvirkning av varme fordamper.  
Bordsetting. Forskrifter

 Secrets av tabellen innstillingen. Regler, tips og triks


 Frokost og middag. Bordsetting


 Et bord dekket med rutete duk eller under hver plate vedlegge liten farget tøy. I midten av bordet satt en vase med friske blomster, krydder og kjøkkenutstyr salfetnytsu med tørkepapir. Hvis et langbord, kan du sette saltbøsser og pepper på flere steder, og gir dem med små skjeer.
 Før frokost brød skåret i skiver og spre ganske spesielt måltid på en tallerken eller i en flettet kurv. Olje blir plassert i et porselen eller keramikk smører at den ikke obvetryvalos og smeltet ikke når det utsettes for lys. Kaldt kjøtt eller pølse skåret i like stykker ganske tynne og spredt på en langstrakt plate. Ost servert på et stykke porselen bord. Litt ost setter spesiell kniv. I motsatt ende av tabellen sette enheter bestående av kopper og skåler og tallerkener Pyrizhkova (sette den til venstre av koppen, og retten av det enn å sette en gaffel og teskje).
Bordsetting. Forskrifter

 Ved bordet for middag like foran stolen positur snack plate i en avstand på 2 cm fra kanten av bordet, og forlot 5-10 cm - Pyrizhkova.
 I mellom lå og snack bord gaffel tinder opp, høyre for diner plate - to kniver, bord og snack blad til plate. For snack tallerken, høyre, utgjøre en vin glass, en plate plassert på en brettet serviett. Ved midten av bordet sette salt og pepper.
 I midten av bordet og sette en vase med blomster. Hvis tabellen blir servert for fire personer på hjørnet eller på siden som vender mot midtgangen, satte askebeger.

 Lunsj. Bordsetting


 For raskere service på bordet podstanovochnuyu sette en plate på det - snackbaren til venstre for det - Pyrizhkova mellom dem lå en tabell gaffel, og retten - en tabell kniv og skje (spiseskje eller dessert); vin glass plassert foran, spisestue for en kniv. På bordet bør også vase med papirhåndklær eller lin servietter som er plassert på snack tallerken.
 Snack eller Middag plater plasseres bare i tilfelle hvor måltider blir servert i en pott, som ikke er akseptert.
 Under dette måltidet kan brukes i stedet for duker voksduk.
Bordsetting. Forskrifter

 Te og kaffe


 For en tabell innstilling valgt en lys duker, servise og dekorasjoner.
 Ser store bord, servert retter.
Bordsetting. Forskrifter

 Hvis overflaten av bordet vakkert polert, deretter legging inn i hver kopp i midten av bordet er plassert på en serviett.
 Dekker bordet, satte en tallerken med brød og kaffe kopp og skål - diagonalt over fra plate til høyre. Sammen med en kopp på en skål sette en teskje håndtaket til høyre. Spesiell skje eller gaffel for kaker og paier posisjon på høyre side av en kjøttrett.
 Serveres salongbord kan være dekorert med fargerike blomster i vaser, noen små blomster eller blader satt på servietter eller kjøkkenutstyr i mellom.
 Rettene blir satt på bordet i sin layout, er kaffen helles i koppen tross alt sitte ved bordet.
 Kaffen servert små muffins, safran brød, åpne paier (eple, ost, mel smuler), kaker, paier, sjokolade, godteri, gelé, frukt likører, vin eller brennevin. Du kan også sende små kaker, smørbrød og salte kjeks.
 For mottak kan dekke et stort te bord eller flere små.
 PORSELEN te-lignende servering salongbord. Hvis du helle te fra en samovar (selv om dette er sjelden), må det være på bordet servyrovochnom. I den første kopp helles brygge og deretter kokende vann fra vannkokeren eller samovaren.
 Før servering te sukker, syltetøy, sitron, fløte og smørbrød, kaker, godteri, kaker og så videre. N. I de varmeste månedene, kan du tilby iskrem. Te med sitron brandy eller rum passer.

 Buffet


 Buffet komfortabel i selskap med unge mennesker på offisielle mottakelser, der det antas at gjestene vil tilbringe mesteparten av sin tid på å snakke med hverandre og ha det gøy.
 Ved utarbeidelsen forfriskninger snack tallerken satt på bordet stabler av 8-10 enheter med en hastighet på 2 plater hver gjest. Neste kan du plassere også stabler, paier plate.
 Lin servietter plassert på platene. Briller, vin glass og briller plassert i to rader med symmetriske grupper sette neste drink. Ved endene av bordet satt sigaretter og askebegre som er lagt inn i nærheten av dem.
Bordsetting. Forskrifter

 Festbord. Bordsetting


 Festlig borddekk duk. Platene er anordnet i en avstand på 2 cm fra kanten av bordet. Til høyre for tallerkenen, legg et knivblad til det, fra utsiden kniv - spiseskje konkave siden opp, og venstre side plate - gaffeltindene opp. Dessertskje er plassert i fronten av platen. I midten av bordet satt en tallerken eller kurv av brød, skåret i tynne skiver, salat bolle, krukke eller vann, salt shaker.
 Bindet satt på en plate eller høyre side av platen, kniv og skje i. Hvis du ikke bruker vevd duk anbefales å være til stede papir.
 Før platen litt til høyre, er anordnet i en linje kopper og glass. Deres antall og størrelse avhenger av drinker som skal tilbys. Vin serveres i et glass med hvit glass på en lang stilk. Bunnen av fartøyet i alle tilfelle bør ikke være flat, slik som i et glass med en flat bunn og vertikale vegger vin ikke avslører smaken. Den ideelle form av glass ovoid anses avkortet spiss eller avkortet sfære kapasitet på 150-250 ml, mindre - for hvite viner, og mer - rødt. Fyll glasset bør være en tredjedel, vil glassvegger ikke gi duft å jage.
 Vel å sette en plate på venstre liten bolle med salat, og på ulike steder av bordet - noen små plater for bein og så videre P..
 Du kan fint spredt ut smørbrød: en plate - runde skiver av brød, på den andre - trekantet, den tredje - torget og t E..
 Skjær brødet anbefales umiddelbart før servering til vysyhav ikke, unntatt i to eller tre steder i samme boller eller kurver fortsatt trenger å plassere et par brødskiver, nærmere hver enhet. Av samme grunn er anordnet to eller tre saltbøsser.
 Barn er veldig glad når du er på ferie eller for spesielle anledninger bursdag servert dem egen tabell, voksne og dermed føler mer rolig. Tabell barn kan betjene et rom med voksne, men det er bedre å dekke i den neste.
 Glem de strenge reglene som serverer seremoniell type hvite duker, tallerkener, sett med kniver, gafler og skjeer. Under festivalen, barn trenger å spille, ha det gøy og føle seg fri og ikke vanskelig å forstå vilkårene for bruk bestikk.
 Ikke vær redd for å overdrive det med blomster, fordi den lysere, lysere og mer interessant dekorerte bord, jo mer som barn og moroa vil være en ferie.
Bordsetting. Forskrifter

 Ferie tabellen julen
Bordsetting. Forskrifter

 Barneselskap


 Det er bedre å forlate voluminøse retter og en stor kake. Det er bedre hvis alle måltider på forhånd vil bli oppløst la carte og barn trenger ikke å komme over tabellen og helt alene Wield skjeer, fryktet at eventuelt søl, slipp eller kaste.
 Når barneselskap bedre å gjøre uten kaker, og erstatte dem med små kaker eller cupcakes. Et stykke av kaken baby kan være mye, og tabellen blir nødt til å bruke mye tid, i tillegg er det svært vanskelig å forutsi hva slags kake like appellere til alle gjester. Pastry løse problemet, fordi du kan bake eller kjøpe mer enn én art.
 Videre kaker tilby flere muligheter for servering - for eksempel med en skål med frukt, kan det være et tårn av kaker eller oppdatere tradisjonen med å blåse lysene, sette stearinlys i hver kake og gi alle muligheten til å blåse dine gjester.
Bordsetting. Forskrifter

 Utvalg av bestikk


 Alle bestikk kan deles inn i individuelle (grunnleggende) og generell (hjelpe). Først utviklet spesielt for maten, den andre - for å bryte ned maten.
 Hoved tilhører snack, fisk, bord, dessert, frukt enheter.
 Snack enhet - gaffel og kniv - sendt til kalde måltider og snacks av alle slag og noen varm mat som pannekaker. Denne anordning er litt mindre enn vanlig bord.
 Fisk ENHET pluggen består av fire korte tenner og dypere for å skille bein og en kniv med en kort og bred som spatel bladet. Det serveres varme fiskeretter.
Bordsetting. Forskrifter

 Bestikk - gaffel, kniv og skje - matet til første og andre kurs. I fravær av spesielle vanlige enheter med skje og gaffel bestikk som brukes for dekomponering av mat på platene.
 Dessert enhet inneholder en skje, gaffel med tre utstikkerne og kniv litt mindre enn snacks. Kniv og gaffel servert med søte kaker, paier, etc. N. dessert skje - til mindre tett mat, mousse, frukt i sirup eller krem, pudding og så videre P..
 Frukt enhet - gaffel med to utstikkerne og kniv - størrelse mindre søt, med en spiss ende; brukes i oppsettet når menyen vises på epler, pærer, ananas, appelsiner, vannmeloner, meloner. For hermetisert frukt og fruktsalater bare én plugg.
 For iskrem, en spesiell flat skje spatel i form av litt buede kanter.
 Av te servert te skjeer, sukkerklyper, gaffel og kniv for sitron. Kniv for å skjære en sitron sikksakk kant. Plugg den lille, elegante form, med to tenner.
 Kaffen servert te skje litt mindre.
Bordsetting. Forskrifter

 Vanlige enheter inkluderer: smør kniv med en utvidet basis; gaffel-kniv for å skjære ost og nedbryting, halvmåneformet, med tenner på slutten (brukes når du søker et stykke ost); skjeer layout salater (flere kantiner); helle skjeen for supper og drikkevarer (gelé, stuet frukt, punsj, etc.) i ulike størrelser; skjeer for sauser (med nese-drain); kaviar Caviar padle kornet og laks; Fisk blad avlang layout for varm og kald fiskeretter; dvuhrozhkovoy gaffel spreder sild; gaffel-blad spreader hermetisert fisk i olje med fem utstikkerne er forbundet med en tverrliggeren (dette utelukker muligheten for deformasjon skrotter av fisk); bakverk tang layout bakte produkter; konfekt skulder spreader bakverk og kaker; spoon-filter for filtrering te og andre.  
Яндекс.Метрика