Hvor å Feilfri registret Windows 7 / Vista / XP?
 Windows-registeret er en viktig del av operativsystemet, som spilt inn en rekke data - Mot installerte programmer, lister brukte biblioteker, sammenslutninger av filtyper med programmer der de har åpnet, og mange andre. Nesten alt du gjør i Windows, gjenspeiles i en tilsvarende oppføring i registeret. Registrer fungerer ofte utsatt for angrep fra kritikere Windows-systemer og løsninger som brukes i den. Og med god grunn.
Det faktum at i operativsystemet registret er svært lik den rotet i rommet, noe som skapte et lite barn etter et par timer med underholdning med sine favoritt leker. Som et barn Windows er villig til å lage ulike oppføringer i registeret (trekker leker), men ikke strebe etter vaske seg poster som var unødvendig (opp leker på plass). Problemet kompliserer ulike programmer, som ikke skiller spesiell renhet og etter fjerning fra datamaskinen igjen mange unødvendige registeroppføringer.
Som et resultat av dette fører til at registret vokser betydelig i størrelse, vil det tusen ledige registre blir brukt til å lese dataressurser, som på sin side bremser dens hastighet. I slike øyeblikk, vanligvis en bruker bestemmer seg for at det er på tide å installere operativsystemet på datamaskinen. Faktisk kan denne ekstreme mål på straff datamaskin betydelig forsinkelse, hvis du prøver å rense registeret av misligholdte kontoer.
 Hvor å Feilfri registret
Kvalitativt ren registret er manuelt praktisk talt umulig, da den inneholder tusenvis av poster. For å hjelpe i denne vanskelige saken kan være forskjellig verktøy utviklet for å rense registeret. Valget av denne klassen av programmer er stort, men det er mange falske register optimizer som er urimelig høye priser og aggressiv markedsføring for å overbevise folk om sin uunnværlighet og høy ytelse.
Fra disse programmene er det ønskelig å holde seg borte, fordi foruten det faktum at de ikke utfører sine oppgaver på riktig måte, kan også inkludere ulike virus. Å rense registeret, kan du bruke fri programvare. Et slikt program er RegSeeker.
 Hvor å Feilfri registret ved hjelp RegSeeker
 1.  Last ned på det offisielle nettstedet
  hoverdesk.net
  program arkiv og trekke den til datamaskinen. Vi anbefaler at du laster ned portabel versjon som ikke krever installasjon, som igjen vil spare registret av unødvendige oppføringer. Hvis du bryr deg om renslighet registret, så ta vare på full!
  Kjør kjørbart program RegSeeker.exe utpakket fra arkivet.
  Satt for russisk språk grensesnitt.
  Hvor å Feilfri registret Windows 7 / Vista / XP?

  Følg linken "Clean Registry" i venstre side.
  Hvor å Feilfri registret Windows 7 / Vista / XP?

  Du kan se at i denne boksen feilaktig valgt koding oversetter en advarsel som sier at rense registeret kan skade datamaskinens operativsystem for å unngå dette, og for å gjøre backup. Sørg derfor for systemgjenopprettingspunkter for å kunne returnere den normale ytelsen til Windows, noe som gjør det rulle tilbake i tilfelle uforutsette problemer. Dessuten vil programmet skape feil når du sletter backup reg-filer i Backup, kjører du kan gjenopprette alle slettede poster.
  Klikk "Avtoochyschennya" og klikk «Go» boksen. For det første fase av samlingen som vil være nok. Progress rensing kan sees på en skala på venstre side av skjermen. Standard rad utføres i to omganger registret renhold. Dette er på grunn av sin asynhronnostyu (hvilke data han spilt kontinuerlig).
  Hvor å Feilfri registret Windows 7 / Vista / XP?

  Hvor å Feilfri registret Windows 7 / Vista / XP?

  Hvor å Feilfri registret Windows 7 / Vista / XP?

  Ved fullføring av rense et vindu for å lese som informerer slutten av renseprosessen.
  Hvor å Feilfri registret Windows 7 / Vista / XP?
  Etter automatisk hånd kan holde ekstra opprydding registret. Start søk søkefeilaktige registeroppføringer ved å klikke på «Go».
  Når skanningen er fullført, sjekk nøye når en oppføring på hvorvidt det er galt, og i så fall, fjern den ved å klikke på linjen høyreklikke og velge hurtigmenyen, velg "Fjern valgte elementer."
  Hvor å Feilfri registret Windows 7 / Vista / XP?

  Ikke fjern oppføringene hvis du ikke er sikker på sin hensikt. I dette tilfellet, bedre å søkje på automatisk rengjøring registret.
  I RegSeeker kan også anbefale en annen gratis program som heter Registry Life. Det er som RegSeeker ubrukt register poster og sletter dem. Også har omtalt registret defragmentering og komprimering, noe som øker påliteligheten og ytelsen til Windows-operativsystemet på datamaskinen.
  Klar register mer enn en gang i måneden gir ingen mening, fordi denne gangen, det vil ikke bli mye tilstoppet uvirksom poster og selv om du blir kvitt dem, de føler en spesiell økning i datamaskinens ytelse. På tidspunktet for registret renhold er ønskelig å lukke alle kjørende programmer eller utføre enhver handling på datamaskinen for å tillate verktøy for å rense registeret for å gjøre jobben sin godt.  
Thai banan pannekaker oppskrift

 Thai banan pannekaker oppskrift vi gir i dag, er det en god unnskyldning for å lage en romantisk frokost sin andre halvdel. Raske henne ved å gjøre thailandske pannekaker med banan. Dette er nødvendig eksotiske og romantiske, som er så mangler forholdet. Midt i konstant uro og kjedelig liv er en perfekt anledning til å slappe av og huske hvordan du skal begynne forholdet. Hvem har ikke drømt om å være på en øy midt i havet bare en av sine kjære? Hvis du ikke har råd til det, tenke på hvordan å lage mat thailandske pannekaker med banan og positive følelser er garantert. Dette er en enkel rett å tillate deg å stupe i sjøen smak, tok med seg i varmere klima drømmer.
 Thai banan pannekaker: oppskrift

 Ingredienser for deilige thailandske pannekaker med banan:


 100 ml kokosmelk;
 100 ml vann;

 3 egg;
 1/2 h Spoon av salt.;
 2-3 kopper hvetemel;
 Bananer, kondensert melk, sjokoladesaus etter smak.

 Thai Cooking pannekaker med banan:


 Bland kokosmelk og vann til massen ble homogen. Smak til med salt, deretter sakte tilsett mel under omrøring for å unngå klumper igjen. Som et resultat, bør du få deigen, lik det som vi gjør dumplings. Permisjon for en time.
 Etter tids rene bananer, skåret i skiver ca 5 mm.
 Kjevle deigen til et tynt lag, dimensjonene like over pannen. Pensle den med egg, deretter ordne skiver banan. Vikle kantene på konvolutten. Stekt pannekake på begge sider til den er brun.
 Visning: Sett de ferdige pannekaker på en tallerken, hell den kondensert melk og sjokolade.

 Det fine med thailandske pannekaker


 Thai banan pannekaker oppskrift vi brakt ovenfor kan være dessert for familieferier. Siden den thailandske pannekaker med banan er ikke vanskelig å tilberede og ikke krever mye tid, kan de bli en favoritt godbit barn. Grådig, avskjedsfesten vil ikke forlate deg likegyldig. Thailandsk mat gleder oss som uvanlig tilnærming til matlaging. Prøv det, oppdage ny! Verden har mye av det du vet, og selv i de mest uvanlige kombinasjonen av produkter og finne en unik smak.  
Oppskrift Breton pannekaker hvordan å lage mat

 Pannekaker kan være en dessert og en deilig snack, men et komplett måltid - hvis de er forberedt fra tilsvarende fylling. For eksempel i Frankrike, er restaurantens meny et eget valg - for å legge egg til pannekaker sytnosti. Så, for Breton pannekaker oppskrifter du trenger:
 For å fremstille deigen: en pint av melk, salt, egg, mel, sukker, bakepulver. Til fyllet: skinke, egg, ost, smør. Med melk, egg, sukker, salt, bakepulver og koker pannekake batter. Varm pannekake pan, pensle med smør. Suppe øse helle pannekake deigen i pannen og en jevn fordeling. Etter noen sekunder når pannekake "take hold" og midt pause ett egg.

 Med bladene skal gni protein på overflaten av pannekaken, men at proteinet forble i midten. Rundt plomme Lay skiver hakket skinke og dryss med revet ost, men prøv ikke å røre eggeplomme. Litt steke pannekake fylt og med bladene på alle sider vikle kantene innover, slik at de ikke snudde seg litt lenger holde skulderen i skurken.
 Hvordan lage pannekaker Breton:
 Kantene på pannekaker med smør og pensle litt innsendt. Mens matlaging eggeplomme bør ikke helt "tak" som innholdet vil være saus for fylling.
 Tips: Du kan eksperimentere med fyllinger for disse pannekaker, kan du: sopp, spinat, bacon, saus Bolognese, oliven, tomater, etc. Her, som i matlaging pizza, alle funnet i kjøleskapet brukes for stuffing.
 Breton pannekaker med vår oppskrift klar.  
Яндекс.Метрика