Hvor glatt skinn?
 Moderne tekstiler på ingen måte dårligere og noen ganger bedre enn deres naturlige motstykker i styrke, praktisk og brukervennlighet. Mange av dem er også mye billigere enn organiske fibre sammen med populariteten og produsenter og kjøpere. Videre, i de senere år, i kjølvannet av de aktive forsvarere av dyreliv syntetiske stoffer fått særlig relevans. Hvis kunstig pels har ennå ikke konkurransedyktig med naturlig og er ikke på langt nær så luksuriøst og elegant, kan skinnjakken eller bag være vanskelig å skille fra godt snitt modell med skinn substitutter. Dette fasjonable ting vil koste mye mindre og vil føle sin egen symbolsk bidrag til vern av dyr. Men, som vanlig, selv de største fordelene er skjønt lite, men de kan ødelegge stemningen ulempene. I tilfelle av ting med skinn folder og rynker, er at det er lett på materialet. Innehavere av skinnjakker er kjent med disse uregelmessigheter, hovedsakelig konsentrert i albueområdet, armhuler og midje. Kåper og gratis parker er mindre utsatt for dette problemet, men den lille jakke fashioned lider mye mer tap opp til en anstendig utseende. Vi kan bare tenke på en måte å glatte skinn uten å skade favoritt ting. 
 Typer og funksjoner lær
 Skai eller imitert skinn - er ikke én, men en hel rekke av syntetiske materialer, som er laget av polymerfibre og blir brukt i ulike grener av lett industri, fra klær og sko til møbler og teknisk utstyr. Før du velger hvor glatt kunstlær trenger å finne ut hvilken type det tilhører et uhell ødelegge endelig overflaten. Til dags dato, de mest brukte typer skinn er:
 1.  Leather, også kalt hranitol - Den billigste av materialer som etterligner huden. Derfor er det oftest brukt for møbeltrekk, bok bindinger og billige klær. Den underliggende lag kunstlær bomull eller syntetiske stoffer, som er påført overflaten belegg av nitrocellulose. Kortvarig, raskt blir attraktive og nesten ikke jevne ut rynker i tilfelle av formasjonen og folder.
   Polyvinylklorid Kjent i lett industri under navnene nyppeon, lukovyl, vinyl og PVC. Det er et solid materiale med en glatt overflate, høy etterspørsel blant produsenter og fans slitasje subkulturer og erotiske klær. Periodisk fasjonable returnert jakker, vesker og sko fra vinyl, slik at nesten hver jente kan finne i hennes garderobe ting med denne type skinn.
   Stretch-lær - Erstatning av huden, som består av et lag av stoff og er belagt med en polymer med en høy prosentandel av elastan, Lycra og / eller andre plastfibre. Lett å produsere liggende mote silhuett, gir perfekt "sete" av figuren jakke og bukse. Med strekk huden ofte produsere sko, spesielt høye og trange støvlene.
   Lerret lær også kjent som råstoff for produksjon av sko, og det er sterkt og holdbart med eksisterende. Samtidig med lerret øvre laget ikke bare for hæren støvler, men ganske elegant ladies 'DJ' støvler, vesker, kofferter. Denne type skinn er ofte behandlet fra topp til simulere strukturen av ekte skinn og kommer ganske realistisk. Det er motstandsdyktig mot mekanisk skade og slitasje, og krever derfor nesten ingen stryking - faktisk er det svært vanskelig å knuse.
   I tillegg er det en såkalt retsyklyrovannaya hud, som er en mellomting mellom syntetiske og naturlige materialer, som er laget av rester av huder og er en del av huden på dyr, knust og presset inn i et enkelt lag. Retsyklyrovannaya hud er vanligvis råstoffet for produksjon av "skinn" såler og billig haberdashery.
   Som klapp kunstlær jakke
   Som en generell regel, noen jern produkter kunstlær kreves av de samme regler og med de samme sikkerhetstiltakene som naturlig skinn ting. Bortsett, kanskje, med lær produkter, som er generelt ikke anbefalt å utsette noen intensive ytre påvirkning. I de fleste tilfeller, krølle det og mister appell jakke, mens den andre skinnklær er slitt mindre og holdt lenger. Derfor tilbyr de mest rimelige, men effektive og sparsom skinn behandlingsteknikker, etter som igjen blir han enhetlig struktur:
  1.  Ta jern og sett den til temperaturforhold som ikke overstiger 30 ° C. Fjern jakken med vrangen ut og vikle rundt rulle håndklær brettes slik at detaljer kunstlær aldri møtt hverandre ytre overflate. Proprasuyte nøye jakke på innsiden fôr, forsinke jern og kontinuerlig flytter den.
    Heng jakken på skuldrene til passende bredde (for ikke å deformere sømmer på ermene hoder). Liberalt zbryzkayte av varmere vann ved romtemperatur og la det henge fritt uten å berøre vegger og andre objekter. Vanligvis natt klær tørke mens glattet.
    Ved hjelp av et strykejern til funksjonen vertikal damping. Men først lese etiketten jakke. Dersom effekten ikke er forbudt med ferge, sjekk nøye effektiviteten av metoden på et lite synlig område og jakker.
    Hvis spesial jern i huset der, skriv i badekaret eller bassenget varmt vann og henge over henne jakke på kleshengere. Som kjølekappen rozhladytsya damp. Du kan la utformingen av natten, tett lukke døren til badet, og dermed skape en slags "steam" for skinn.
    Sett på en jakke for en tur i vått, tåkete vær. Sesonger kunstig materiale absorberer fuktighet fra luften og rozhladyatsya direkte til din figur.
    Lag en blanding av rent vann, eddik og balsam for å vaske i forholdet 1: 1: 1. Med spray bruke en sammenkrøllet lær overflate. Ifølge erfarne husmødre, folder rozhladyatsya bokstavelig talt i løpet av minutter, og "magi" væske ikke skader eller forlate stedet selv på lette materialer.
    I noen tilfeller, til enklere og tryggere gi jakken til renseri. Det vil koste flere hjem metoder, men vil spare deg for risikoen for å miste alle dine favoritt ting. Fagfolk med erfaring i vaskeriet håndtering selv de mest ømfintlige materialer, og viktigst - spesialverktøy og narkotika er ikke tilgjengelige i den hjemlige miljø.
    Hvordan pet bag, bukser, topp, sko, skinnmøbler
    Bukser, shorts, skjorter og bluser lær og semsket skinn i de fleste tilfeller utsatt for de samme metodene stryke som ytterplagg. Men først må du lese produsentens angitt på etiketten. Ofte det kan leses og råd om stryking og rengjøringsprodukter. Som for de andre overflater med skinn, kan du prøve å gjelde for dem følgende:
   1.  For glatt polstring ta passende størrelse bomull ark eller teppe (tynnere padding, bør den tykkere stoff være). Helt våt og vri kluten forsiktig. Dekk til og la deres skinn tørke helt.
     Leather glattet påvirket på to måter. Inne det må være tett sammenkrøllet aviser fyll eller klut materiale for å maksimere natyanulsya. Utenfor - smøre huden fløte og la ved romtemperatur. Som rydding krem ​​Gjenta.
     Sekker og vesker av skinn er glattet ved hjelp av kombinerte teknikker av de to foregående avsnitt. Det avhenger av hvilken type materiale og arten av dets deformasjon. Bag stappet til randen, Gjør fett lyn og rynker krem. Lette produkter kan behandles med varm melk.
     Den grunnleggende forbudet gjelder alle typer skinn - aldri strykes sin høyre side, selv gjennom flere lag med fuktig klut. Uansett, pom'yatosti og forebygge rynker er enklere enn å prøve å komme seg. For å gjøre dette, kan du prøve å lagre ting skinn. Etter sesongen rense dem, pensle med krem, henge på kleshengere, dekselet omslag. Holdes vekk fra varmekilder og fuktighet, ikke klemmer hverandre og til andre ting også tett. Og ikke vær lat til å lese teksten på etikettene og pakker - de inneholder ofte nyttig informasjon og tips for pleie og bevaring av visuell appell kunstlær.  
Hvordan være alltid på det positive?
 Jeg tror det er ikke mye innvirkning på menneskelig atferd og samtidig i den grad uavhengig av hans vilje som emosjonell tilstand. Ved første øyekast kan det virke som de handlinger begått under påvirkning av sterke følelser, ikke kontrollert av sinnet. Men hver enkelt sak - et stykke av den totale puslespillet og en del av systemet av vaner og oppførsel av tenkning og generell syn på livet. Og hvis så, da hver person velger å se på verden og reagere på hendelser rundt. Ikke umiddelbart, men i henhold til visjonen som han bør velge for seg selv. Og så under samme forhold, i slike situasjoner er forskjellige mennesker på forskjellige måter. Jeg tolker dem selv de også er ikke det samme. Det er ingen hemmelighet at det å være i kjølvannet av en positiv holdning, føler du deg mye bedre, lettere å ta avgjørelser, selv vanskelig, og generelt lettere å behandle alt og alle rundt. Ikke prydyraeshsya på detaljer, ikke obrazhayeshsya ikke ta til hjertetrøbbel. Jeg ønsker å bo i denne tilstanden for alltid! Dessverre er ikke mulig dette. Selv om du gir en fast forpliktelse til ikke å bekymre deg, og gjør ikke, før eller senere er det et menneske eller et øyeblikk at han slår ut av brunst positiv stemning. Det eneste spørsmålet er hvor fort hver enkelt av oss er i stand til å takle sjokk og komme tilbake positiv retning. 
 Hva bestemmer den emosjonelle stemningen
 Du kan ikke benekte det faktum at alle er forskjellige og kan ikke samtidig være på samme emosjonelle bølgen. Karakteren, temperament, opplæring og opplevelse av hver enkelt av oss unike. Legg til dette nåværende omstendigheter, helse og humør - og spørsmålet om gjensidig misforståelse og forskjeller forsvinne av seg selv. Likevel, med om en annen person i det minste litt informasjon, kan vi anta at han oppfatter verden:
 1.  Sanguine på grunn av de naturlige tilbøyeligheter av temperament, veldig positive og hyggelige mennesker med denne tilstanden de er ganske stabil. Samtidig, de er gitt tilbøyelighet natur, og ikke ervervet som følge av utdanning og selvdisiplin, og dermed kan faktisk være veldig overfladisk og ikke helt osoznavaemыmy.
   Kolerisk har lignende sterk og lidenskapelig følelser, men det kan ikke beskrives entydig positive. Samtidig, innehavere av denne type temperament, med riktig innsats og arbeid på en enklere mange mennesker fortsatt optimistiske og proaktiv holdning.
   Flegmatisk person ikke så positivt som ikke negativ. Av og store, de er veldig rolig, for å identifisere deres sanne holdning til hendelsene. Derfor, i andre de gir inntrykk heller lukket og fordypet i tanker om mennesker, og deres indre tilstand på denne tiden kan være så tydelig positiv eller negativ deprimert. Lær å føle og uttrykke nøyaktig den stemningen som er hensiktsmessig - som er hovedproblemet i den flegmatisk over dem.
   Melankolsk person hardere enn alle å bli positive, så nervøse reaksjoner skjenket deres natur. Men og bringe dem ut av balanse vanskeligere enn koleriske. Likevel er denne type temperament mest utsatt for negative tanker og tristhet, og det hører til sine eiere svært møysommelig og lang arbeid på hans holdning til livet.
   Hvorfor bo på en positiv bølge
   Derav et naturlig spørsmål: om å bry og gå mot din egen natur bare for å se verden for det meste i et positivt lys? Svaret på dette problemet gjelder ikke bare innbyggere. Spesielt leger besvare det klart: i deres syn, entusiastiske folk er mye mindre sannsynlig å føle sine triste venner helseproblemer. Det meste dreier det kardiovaskulære systemet, som blir "beskyttet" godt humør, fungere bedre zlahodzhenishe ikke bry dens eier smertefulle opplevelser og funksjonshemninger.
  Hvordan være alltid på det positive?
   Blant optimistiske og jovial svært få ofre for hjerteinfarkt og andre hjerte- og karsykdommer og sjeldne sykdommer bære de lettere og ohovtuyutsya etter dem heller enn dystre-tenkende mennesker. Og generelt, de har sterkere immunsystemet, metabolisme raskere og utseende - yngre. Ligger i en positiv stemning, folk kan skryte av en god hud og behagelig utseende. Stor betydning her er smilende og godmodig ansikt ubevisst har til sin rundt. Men grunnlaget er dypere hemmeligheten ligger i muskel tone og god blodsirkulasjon.
   Optimister er forskjellig fra pessimistene selv på hormonelle nivåer! I det første nivået av stresshormoner i blodet adrenalin, kortisol og dopamin - godt under som beskytter kroppen mot nervøs belastning og fysisk utmattelse. Husk barna spøk at fem minutter av latter er så nyttig som kopp rømme? Moderne forskere har utsatt henne reell vitenskapelig test og funnet ut at øyeblikk av ren latter positiv innvirkning på den generelle status for alle systemer og organer og faktisk nesten tilsvarende for dyp avslapning meditasjon system for opp til 45 minutter. Enkelt sagt, folk "på den positive" rett og slett ikke trenger å spesifikt slappe av - fordi de ikke spent opp ingenting.
   Hvordan å holde en positiv holdning
   Forstå fordelene og bestemmer seg for å holde positivt - det er bare halve kampen. Det vanskeligste å lære å ikke miste motet, selv i de mest fremragende og ubehagelige situasjoner at livet noen ganger kaster uventet. Det var da og er funnet skutt og evne til å holde til å fokusere primært på de positive sidene, så snart som mulig å bli kvitt negativitet. Å komme i gang på din del vil være ganske oppriktig tror på kraften av en positiv holdning og ærlig gi opp ønsket om å dramatisere. Og basert på denne fremgangsmåten vil det være mulig å benytte flere effektive og underholdende metoder:
  Hvordan være alltid på det positive?
  1.  Smile selv gjennom kraften når den ikke er til å le. Psykologer har vist at humøret regulering mekanismer operere i begge retninger. Det vil si at du ikke bare smile når du har godt humør, men også stemningen blir bedre når leppene strukket i et smil. Muskel minne og assosiativ tenkning - meget sterk innflytelse på psyken. Og selv tvunget smil strukket og i stand til å normalisere hjertefrekvensen, lindre stress og heve statusen av kurven graf humør noen få enheter ovenfor.
    Elske - Det er en positiv emosjonell tilstand som selve innholdet forsvarlig investert styrke, energi og ønske for livet. Hvis du er alene og ensomme mennesker, ifølge statistikk, ofte føler seg deprimert familien - ble forelsket i en god, anstendig mann. Ny okrыlyt følelse og gjøre deg glemme alle de dårlige tingene. Hvis du har noen å gi sin varme - så er du et lykkelig folk. Tenk hvor mange mennesker i verden bare kan drømme om hva du allerede har, så har du mange lykkeligere. Nyt elsket, oppmuntret dem varme - og du vil merke at hver dag blir mer positiv og mer fornøyd med dem.
    Ser for godt. Ikke la deg bli hengt opp på den dårlige følelser, tanker, følelser og forventning. Jage dem bort. Overse de virkelige fysiske plager, selvfølgelig ikke. Men uansett korrigeres ved å bruke sunn fornuft og konstruktivt forhold må re-formatert og sendt i en positiv retning. Ofte tid viser at de fleste av våre problemer var falske og / eller overdrevet. Så ikke la mangel på tro gripe til tross for optimisme og den faktiske tilstand.
    Være takknemlig. De sier at lykke - er når Gud ofte Takk enn andre. I tillegg til dette er at takknemlighet - det spiller ingen rolle så mye faktum som evnen til å være takknemlig. Hvis du våkner opp om morgenen i god helse, hvis du har klær, mat og arbeid - du er mye mer vellykket stort antall jordboere. Bare takke skjebnen for det med et rent hjerte og gå om sin virksomhet, for å gjøre denne dagen og denne verden til et bedre, snillere og mer positiv.
    Bringe til det absurde sine problemer - Mentalt, selvfølgelig. Tenk deg at alt er tapt, og veien tilbake til lyset er ikke der. Hva er det verste scenariet venter du på? I farger forestille seg det, og deretter sammenligne med hva det egentlig er. Denne kontrasten imaginære frykt og faktiske forhold i stand til å riste og oppmuntre selv de mest dystre pessimist. Du bare innse at, først av alt ikke så ille, og for det andre, i sine fantasier har du sett de mest katastrofale resultater, og mentalt forberedt på alt. Selv om livet er vanligvis disse scenariene aldri gjennomført og forblir skremmende historie for sin egen vantro sinn.
    Sublymyruyte i kunstverket, andre klasser som tillater deg å komme bort fra den triste tanker og fordype seg i den kreative prosessen. Ingen tilfeldighet at mange store verk skapt av forfatterne er deprimert emosjonelle tilstand. Melankoli lar deg fokusere på dine tanker og noen ukjente måter det trekker fra sjelen ordene / notater / bevegelser som mest fullt uttrykke dine følelser. Oformyvshys og bli offentlig, tristhet og gjenoppfunnet tar mer betryggende formen gradvis smelter og blir erstattet av positive.
    Kommunisere. Møter og samtaler med andre mennesker, spesielt venner og familie elsker deg, gunstige effekter på humør rett for to grunner. Først optimistiske mennesker infisere sin positiv stemning rundt dem lettere å føle seg lykkelig. Sekund, selv som opptatt som du er nå, personlighet, dele med dere mine sorger, og dermed gir du innse at du ikke er alene med sine problemer, og er verdens ting enda verre dine problemer. Og dette er en grunn poveselet, ikke sant?
   Hvordan være alltid på det positive?

    Fysisk slitneDa har du rett og slett ikke vil bo i kraft triste tanker. Etter jobb ikke faller på sofaen, og gå til gym, hjelpe folk på gården, gjør leksjoner med barn, finne deltidsjobber. Generelt, være alltid opptatt nyttige og konstruktive saker ikke å vie sine destruktive følelser. En kreativ aktivitet før eller senere bære frukter, noe som kan være genuint stolte av og føle positive følelser om dette.
    Slappe av mentalt og fysisk. Tillat deg selv å slappe av - et fysiologisk trenger noen organisme. Ofte årsaken til depresjon negativ stemning blir langvarig stress og permanent tretthet. Å ekskludere dem fra livet ditt, selv om noen ganger tillate deg selv å være lat moro. Lytt til din favorittmusikk, lese interessante bøker, se filmer, kjøre karusell og skøyter. Noe, bare for å ha det lykkelig. Avslutt dagen med et skum bad og massasje, og neste morgen sannsynligvis føle deg mye bedre og mer moro.
    Bli en filosof. Det er kjent at hvis voldtekt er uunngåelig, skal det prøve å slappe av og ha det gøy. Vi vet noe annet: før eller senere, går alt, både gode og dårlige. Derfor, om det er fornuftig å bruke tid og nerver unike livserfaringer og depresjon? Til slutt, prøv å forestille dagens problemer er så mye å uroe deg et år? Og hvis ikke, så de er ikke verdig en slik stor offer på en del som en fraskrivelse av positiv verdensbilde.
    Lær av ScarlettSom ble proklamert den berømte setningen: ". Jeg vil ikke tenke på det nå, jeg skal tenke på det i morgen" Dette rådet følger naturlig av den foregående ledd og bidrar til å mestre det. Hvis problemet er eller når det er illusorisk - i alle fall til i morgen lite vil endre seg. Og nå kan du leve som om det ikke eksisterer. Dette beskytter nervene sunn egoisme, holder fred i sinnet og samtidig gjennomføre testen av tid trøbbel. Og ikke alle av dem er.
    Holde seg frisk: spise riktig, bevege seg mer, på tide å bli kvitt sine plager. En sunn kropp - sunt sinn. I tillegg blomstret i sin egen refleksjon i speilet få mennesker likegyldig og gjør beundre seg selv, innvendig smilende og videre blomstret. Og indre harmoni og fred med deg selv - er dette det solide grunnlaget for en positiv holdning til meg selv og alt rundt.
    Disse tolv poeng, unngå «Bakers Dozen" liste med anbefalinger vi ferdig. Alle de ovennevnte, kan betraktes som en positiv person og kode som brukes i hverdagen som en veiledning til handling. Denne tilnærmingen vil gi deg minst et par fine øyeblikk, men som et maksimum - helt gjenoppbygge verden på en positiv måte. Og til slutt likevel råde alle som ønsker å alltid være positiv, elske deg selv, elsker livet og dele med andre. Bare arkitekten av sin egen lykke, trenger du ikke angre sammen om å lage det!  
Яндекс.Метрика