Hvor å øke størrelsen på skoSituasjonen med kjøp av sko noen ganger en ganske uforutsigbar. Butikken likte denne par sko virker perfekt på alle måter. Men når vi bringer hjem kjøp og prøve det igjen, plutselig blir det trange sko og ikke så komfortabelt som før. Hva gjør jeg?
Fra denne posisjonen er det bare to valg: vende tilbake til butikken kjøpet eller eier utføre strekke sko. Det bør tas i betraktning at skostørrelse kan endre lengden på bare noen få millimeter og bredde - maks pivrozmiru. Hvis skoene i sokker ubehagelig og begrenser bevegelsene dine, så alt rasjonelt å forlate ideen om å strekke sko og kjøpe produkter bare din størrelse. For å gjøre dette, besøke de beste skobutikkene i andre halvdel av dagen, som foten i en gitt tidsperiode er litt hoven, noe som gir et utvalg av mer nøyaktig og riktig størrelse på produktet.
Hvis du bestemmer deg for å beholde skoene og prøve å endre størrelsen på det hjemme, bør du definitivt vurdere særegenheter av materialet som produktet er produsert.
Hvordan å øke størrelsen på skoene i lær og semsket skinn
Produkter laget av naturlige ingredienser, godt strukket under slitasje.Men hvis du vil ha øyeblikkelige resultater, endre størrelse skosåle og semsket effektiv på følgende måter:
Med aviser. For å gjøre dette, må du suge bitene av papir og skubb i trange trange sko. Jo mer du sette våte aviser, jo bedre blir sluttresultatet. Papiret er produktet, må fullt tørke naturlig over natten. Etter at avisene må fjerne deler av fottøy. Denne prosedyren til rette for fremragende strekk sko.
Frysing sko. Å forberede strekkmerker produkter med slitesterk polyetylen materialet pakker liten. Hell i vannet og legg dem i trange sko. Denne pakken skal være forseglet. Sko med pakker sende noen timer i fryseren. Ved frost væske inne i pakken vil utvide gradvis smal strekning produkt.
Soggy sokker laget av ull. Våte sokker varmt vann og sette dem sko. Høres ut som et stramt støvler noen timer, og de vil øke din størrelse.
Flytende såpe. I 1: 4 fortynnet enhver flytende såpe med varmt vann og tørk den resulterende oppløsning ytre og indre flater av skoene. Når den flytende såpe er fullstendig absorbert, sette sko på varme sokker og gå så et par timer. Som et resultat, vil skoene være fri.
Alkohol løsning. For å øke størrelsen av skoene satt på sin overflate alkoholoppløsning og sletting av data som et middel for sko inne. Etter en tid med stramt skinn vil bli mye mykere og mer elastisk.
Korn. Fylle innsiden av skoen korn og vann. Som et resultat, grits nabubnyaviye og øke størrelsen på produktet.

Hvis de ovennevnte metoder ikke hjelper, ekspertene anbefaler å kjøpe spesialverktøy for strekking av sko fra naturlige materialer.
Hvordan å øke størrelsen på skoen lær
Imitert skinn er ikke veldig elastisk og motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer. Metodene som brukes for fottøy produsert av naturlige materialer er ineffektive for produkter av lær, som kan ødelegge deres utseende. Det er best å utføre strekke sko med ikke-naturlige materialer med spesielle kjemikalier, utvalget er bredt representert i noen sko salongen. Disse midlene for strekningen raskt og enkelt kan påføres på overflaten av skoen. Hvis fingertuppene er ingen slike midler, kan du bruke en hvilken som helst vegetabilsk olje eller petroleum gelé, som bør behandles ubehagelig sko. Et par timer senere, fjerne skoen forblir olje og vaselin. Denne metoden må strekke med kunstige skinnprodukter.  
 Mange av oss som smykker, men som bryr seg om dem, dessverre oversett. Mørkere sølv og hever mange forlate slike dekorasjoner. Men fordi pengene kan renses, og ved hjelp av folk rettsmidler, uten å forlate hjemmet.
Hvordan du rengjør sølv fra mørket hjemme?

 Hvorfor sølv mørkt?


 Hvorfor er svarte penger? Mange av oss legger merke til mørkere, men lurer på hvorfor dette skjer. Det er flere grunner:
 •  Vanligvis sølvtøy består ikke bare av penger, men også med andre metaller, slik som kobber. En karakteristikk av oksydert kobber, noe som fører til mørkning. Og den nedre testproduktet, jo mer kobber i den, og dermed raskere og sterkere vil bli svart.

 •  Interaksjon med svette. I svetten inneholder svovel, som reagerer med kobber og sølv og provoserer svertning. Så hvis du trener regelmessig er på eller fysisk aktivitet, ikke bli overrasket over at de produktene du raskt mørkere.

 •  Sølvtøy kan også samhandle med den valgte sebum. Og forresten, økte sin produksjon kan signalisere noen svært alvorlige problemer i det endokrine systemet.

 •  Noen mener at den mørkere sølv kan tyde på alvorlig sykdom. Vitenskapelige bevis for denne antakelsen er ikke, men det er noe sannhet. Så hvis bruning skjer raskt, er det sannsynlig noe virkelig galt (økt mengde i potten noen stoffer som samhandler med sølv, kan tyde på visse sykdommer).

 •  Stoffene i luft, vann, vaskemidler og kosmetikk også kan reagere med kobber og sølv.

 •  Hvordan å rengjøre?


   Hvordan du rengjør sølv av svarthet? Det finnes mange alternativer vil fokusere på litt mer detalj.

   Vi slår til ekspert


  Hvordan du rengjør sølv fra mørket hjemme?

   Hver smykker butikken er en spesialist som omhandler reparasjon og rengjøring smykker. Så gå til din nærmeste butikk og spør hvor mye det vil koste denne tjenesten.

   Spesiell


   Du kan kjøpe et spesielt verktøy for sølv smykker. Du kan kjøpe en smykker butikk eller en spesialisert avdeling. Kostnaden for slike preparater ofte lav, men noen fortsatt foretrekker å spare.

   Rengjøring huset


  Hvordan du rengjør sølv fra mørket hjemme?

   Ren og sølv er helt hjemme. Men det beste produsere ren? Her er bevist effektive og populære virkemidler:
 •  Egnet vanlig ammoniakk, perfekt fjerner det plakk. Bare ta et stykke tøy (helst med en lur), suge den i alkohol og tørk av produktet godt på alle sider. Etter 10 minutter, gjenta prosedyren, og deretter skylle med rent vann dekorasjon.

 •  Fremstille en renseblanding, en komponent som har ammoniakk. Du trenger: et glass rent vann, en teskje av hydrogen peroxide, 10 g babyen såpe, 1 ss ammoniakk. Såpe på et rivjern rist for å få en chip. Vann bør være varm, så det er bedre og raskere oppløses såpe. Så, legg peroxide til vann, såpe og alkohol, alt mix. Dypp flytende produkt oppnådd i 15-20 minutter (se prosessen og styre tiden), og tørk med en myk fluffy klut dekorasjon.

 •  Alle de samme ammoniakk, ammoniakk som kan benyttes på en annen måte. Fortynne alkohol med vann (i like proporsjoner), tilsett litt kritt. Dypp en klut i denne delen og gni hennes produkt.

 •  Bruk vanlig eddik. Trenger du å 9% løsning av eddik, bør det være litt varm. Plasser produktet i en beholder ca 10-15 minutter, og ta ut og tørke grundig med en klut. Varighet bør gå ned.

 •  Når du koker poteter, ikke rush å helle vann, fordi den inneholder stivelse, som har noen fantastiske og uventede egenskaper. Suppen er litt kult det å holde seg varme. På bunnen av pannen, legg et stykke folie og plasser produktet på det. Etter 20 minutter, vil du se et flott resultat!

 •  Du kan koke dekorasjon i en spesiell løsning. Du vil trenge et glass vann og en spiseskje med natron. Hell vann i pannen (ikke emalje), legge til brus, sette kjelen på varmen og bringe væsken til å koke. Midt i kokende vann sette dekorasjon formørket i noen minutter. Når plakk ned, slå av varmen. Etter vask dekorasjon i rennende vann og tørk med en myk klut. Men denne fremgangsmåte er ikke egnet for rengjøring produkter fast elementer.

 •  Du kan bruke en vanlig salt (helst grov slipe), er det også perfekt fjerner plakk med sølv. I et glass vann, spre en spiseskje salt. Hell blandingen i pannen, legg i brann, kok opp. Sett kjelen i produktet og slå av lyset når det posvitlishaye. Etter disse manipulasjoner tørke klut dekorasjon og ha den!

 •  Prøve å tømme produkt vanlig brus. Ta unødvendig tannbørste, suge den med vann, dypp i natron og rent produkt. Men husk at denne metoden er ikke egnet for rengjøring stein, som brus kan bare skrape i overflaten av steinen. Forresten, hvis det er dyrt dekorasjon og overflaten er polert, er risikoen ikke verdt det, for å unngå riper vil ikke fungere.

 •  Prøv vanlig viskelær, som styralnu tannkjøtt. Bare vaske raid. Leter du etter din innsats og tålmodighet, men resultatet vil sikkert ta deg.

 •  Hvis du ønsker å skinne produkt, bruke leppestift. Behandle henne smykker, la virke i 10 minutter, tørk med en klut logg og nyte glansen.

 •  Hvis du har en gammel tann pulver, ikke kaste den, det vil komme godt igjen. For eksempel, legge det i en våt børste og rense henne sølv produkt. Men denne metoden, og andre som det, som innebærer mekanisk virkning av slipepartiklene er ikke egnet for rengjøring av kostbare produkter med steiner eller blanke.

 •  Bruk "Coca-Cola". Ja, merkelig nok, vil denne drinken fjerne nesten alle skitt og mørkere. Dip produkter i glass med væske i 20-30 minutter og skyll under rennende vann.

 •  Å bli kvitt plakk og sitronsyre. I en glasskrukke, hell om en liter vann og hell 100 gram sitronsyre. Sett glasset på et vannbad (i en bulkbeholder med kokende vann) og suge i sammensetningen av sølv produktet. En halv time senere dekor som kan være helt rent.

 •  Hvordan unngå mørkere?


  Hvordan du rengjør sølv fra mørket hjemme?

   Hvordan tjene penger er ikke å bli mørkt? Forebygging primært innebærer forsvarlig omsorg. Her er noen retningslinjer:
 •  Når bading (som på badet og i bassenget eller i vann) og bruk av kosmetiske produkter bedre skyte.

 •  Ta smykker mens rengjøring og før idrett.

 •  Etter kollisjonen smykker tørke dem med en fuktig klut.

 •  Oppbevar produkter i en kiste. Dette ville være bedre hvis smykker ikke vil møte hverandre.

 •  La sølvtøy er alltid blanke og rene.  
  Яндекс.Метрика