Hvor merkelig å ønske venner og kolleger
 Det var ingen mann, uansett hva overrasket banalt SMS med ønskene til hav av penger, helse, suksess og mer. Så kan en person for et brøkdels sekund og fornøyd med slik oppmerksomhet, men vanligvis det ble fort glemt. Så la oss se på de mest minneverdige og originale julehilsen til dine ansatte og venner. Som opprinnelig hilse kolleger Godt Nyttår


 For et vennlig og sammenhengende team passer perfekt morsomme kort som du kan kjøpe så vel som selvstendig. Hvis du bestemmer deg for å vise kreativitet, anbefaler vi at du gjør for hvert enkelt kort. Ifølge denne ideen kan ByAccording: kutte en enkelt bilde med kolleger på et postkort og stokk dorysovыvaete kroppen eventyr karakter (Snow White, helten, havfrue, etc.). Hjemmelaget postkort bør være lys og trivelig. Det vil være overflødig lim over fargerike satin bånd. Inne nødvendigvis skrive morsom dikt med ønsker (du kan bruke ferdiglagde alternativer fra Internett eller lage din egen).
Hvor merkelig å ønske venner og kolleger

 Hvis du eier et program med presentasjoner, kan du enkelt lage en collage hilsen hans team. Virtuelle kortet kan være ledsaget av munter musikk og animasjon.
 Forresten, veldig originalt og interessant å komme til kontoret med en fang gelballer, som vil bli innelukket i et lite knippe av de gode spådommer. Be hver av mine kolleger til å trekke en ball og avsløre det zhortochok. Vær sikker på at en hilsen ikke bare underholde deg utmerket stab, men minneverdig. Som et eksempel, kan skrive følgende:
 •  Vent en raise;

 •  I år venter for forbedring;

 •  Kokken vil i stor grad prise deg;

 •  Du skal ikke ha tid til å tilbringe en lønn, som vil fange opp neste;

 •  År karakteristiske betalt permisjon;

 •  Det kommende året lover å tildele arbeid og stress-free;

 •  Hvis gruppen er liten og økonomien tillater, kan du bestille en print navnene deres og ønsker på noen souvenir (kopper, penner, kalendere, etc.).
  Hvor merkelig å ønske venner og kolleger

   Også folk vil være veldig fornøyd med å huske sin barndom og finne din gave under treet eller blant dokumentasjonen. Hvor bedre å skjule - bestemme.

   Hvordan å gratulere en venn på nyttårs


   Faktisk er et stort antall vennlig hilsen og derfor vil vi gi den nyeste eksempelet på ironisk og ønske det nye året.
   Hvis en person elsker vitser og ablegøyer, kan du gi henne en myk leketøy povtoryushku som kan gjenta morsom liten stemme enhver setning og latter. I tillegg er noen modeller er funksjonen skrivespråk, så du kan trygt legge sine gratulasjoner og spille det med presentasjonen.
  Hvor merkelig å ønske venner og kolleger

   I dag, mange mobiloperatører tilbyr ulike typer morsomme vitser. For eksempel kan du velge en favoritt stemme (President, forførende jente Gopnik, gammel mann, etc.) og for å gratulere sin venn på denne måten.
   Som du kan se, er det mange ideer uvanlige nyttår hilsener. Hva nestandartnishe og morsom tilnærming vil være, jo mer minneverdig person. Det viktigste er ønsket om å overraske!  
  Hva kan jeg gjøre for å langvarig treet
   Jeg er sikker på at mange av oss har møtt en slik skuffelse så raskt drysset juletre. I løpet av bare 4-5 dager og nåler denne skjønnheten blir svak eller helt gul og crumble. Men så ønsker å beholde den viktigste egenskap av det nye året som mulig. Ikke hast med å bli opprørt, fordi det er spesielle hemmeligheter som kan gjøre slik at treet var lengre. La oss se på hver av dem.   Viktige anbefalinger til ikke bleknet raskt treet


   Først når du tar med hjem et tre kuttet ned, er det nødvendig å sette den på et kjølig sted hjemme som plutselige endringer i temperatur kan betydelig kortere levetid. Det beste stedet for juletreet for første par dagene vil være romtemperatur som varierer mellom 4 og 10 grader. Videre bringe hjem et juletre, prøve pidpylyaty par inches fra bunnen av sylinderen, som har samlet seg på snittet harpiksen i betydelig grad kan vanskeliggjøre strømmen av vanntilførselen til hele treet.
   Hvis du kommer til å sette treet i vann, er det nødvendig å forberede sammensetningen matet vanntrær. For små furu eller gran optimal mengde vann ca 6 liter for større trær minst 10. Så, 6 liter legge tre tabletter av aspirin, 1 ss. l. sukker og 1 ts. l. salt. Hvis volumet av 10 til 15 liter vann, bør de ovennevnte bestanddeler blir fordoblet. Du må heller ikke være overflødig å legge til et par spiseskjeer av mineralgjødsel. Dette laget må fornyes hvert femte dager.
  Hva kan jeg gjøre for å langvarig treet

   Men det er nødvendig å vurdere at den mest favoritt bakken for bartrær - er sand. Så du kan trygt sette jule skjønnhet med en bøtte med sand og helte noen liter feed. Vanning treet nødvendig hver dag. Under disse betingelser vil treet beholder sin friskhet i minst to uker.

   Hva annet skal jeg vurdere å gran lenger stående?


   Det første trinnet er å velge et sted for staging treet. I noe tilfelle ikke sette en furu eller i nærheten av varme eller varmt batteri. Ikke langt unna er den TV kan også være årsaken til den raske Shedding av nåler, så prøv å plukke et sted, vurderer disse faktorene.
   Hver dag nåletre trenger å sprøyte varmt vann fra sprinkleranlegget.
   Hvis du finner ut at en gren var brått tørr, bør det umiddelbart kuttet, eller aldringsprosessen kan føre til andre deler av treet. Plasser kuttet helst smøre vaselin eller solid olje.
  Hva kan jeg gjøre for å langvarig treet

   Også, hvis det er mulig, prøv å ikke overdrive det med juledekorasjoner, samt en unødvendig belastning på grenene kan i stor grad prypasovat Mat nåler. Det er ikke anbefalt å henge på juletreet lys, elektrisk gamle, fordi deres varme kan utløse raske Shedding.
   I dag er du lærte å lage treet var lengre. Hvis du følger disse retningslinjene, er det sannsynligvis treet kan også blomstre, som regnes som en gunstig tegn. Måtte din juletre vil være en god dekorasjon nyttår ferie!  
  Som smør peretopyty?
   Smør i ca en tusen år. For å få en kg av produktet, bruk 25 liter kumelk. Mange leger tror at smør er nødvendig for menneskekroppen, med mindre, selvfølgelig, bruk den med måte. Dette er ikke overraskende, fordi det er en enorm mengde næringsstoffer: proteiner, fettsyrer, karbohydrater, vitaminer, sink, jern, kalium, magnesium. Uheldigvis dagens produsentene ofte ved fremstilling av smør som brukes av mange kunstige fyllstoffer, smaksstoffer. Produktet kan ikke bli betraktet som nyttige. Men hva hvis du ikke kan få en virkelig naturlig olje fra bygda? Det er to alternativer: lese nøye gjennom informasjonen på pakken før du kjøper; Bruk ghee (som lett kan gjøres hjemme).
   Til ghee fikk virkelig nyttig og velsmakende, er det nødvendig å velge en kvalitet kildemateriale - usaltet smør med et fettinnhold på 25%, er utført i samsvar med GOST 37-91. Vær oppmerksom på at produktet vil være fetere jo bedre, fordi målet - å få et resultat mest naturlige ingredienser uten kunstige tilsetningsstoffer. Unngå pakker med et merke "TU", noe som indikerer at det finnes store mengder av produktet.
   Hva er forskjellig fra konvensjonell olje smeltet?
   I smør inneholder mange tilsetninger: 18% vann og 2% protein. Alt annet - melkefett, som er så fordelaktig for menneskekroppen. Det er dette naturprodukt kan oppnås peretaplyvanyya.
   Yngel og stuing på vanlig smør er ikke anbefalt, fordi proteinene begynner å brenne og dыmet når kokekaret er oppvarmet til en temperatur på 120 grader. Ghee trygt kan brukes til steking og ulme retter, det sømløst varmet opp til 190 grader.
   Under peretaplyvanyya melkesukker smeltes, forårsaker olje blir behagelig søt smak, og alle forurensninger som faller sediment på bunnen.
   Hvorfor er ghee?
   I mange land er dette produktet anses flytende gull ikke bare på grunn av sin rike gul farge, men også et bredt spekter av gunstige effekter på menneskekroppen:
   Ghee styrker immunforsvaret;
   øker appetitten;
   bidrar til å eliminere giftstoffer;
   ikke øker kolesterolnivået i blodet;
   inneholder antioksidanter;
   inneholder vitamin A og E;
   beskytter cellene mot frie radikaler.
   Som peretopyty smør hjemme?
   Det er flere måter peretaplyvanyya smør:
  1.  Kutt produkt terninger, legg dem i en gryte med tykke vegger og legg dem på svak varme. Mens olje vil sakte rastaplyvatsya jevne fjerne fra det skummet med en skje. Når massen blir gjennomsiktig, og bunnen av kjelen bunnfallet fall, fjern beholderen fra varmen og la væsken kjølig. Deretter forsiktig helle peretoplennoe olje i en ren kasserolle.
    Plasser smør skåret i terninger i en emalje bolle og satt i et vannbad. Når smeltet smør, reduser varmen og la stå i en halv time, til blandingen er klar. Sørg for å fjerne skummet.
    Plasser smør skåret i en metallpanne med tykke vegger, sette retter i ovn forvarmet til 150 grader. Kapasitet lokk eller deksel. Hvis du trenger peretopyty 500 gram smør, tar ca 15 timer for en kilo - ca 2 timer tid. Når oljen vises skorpe, og parabolen bunnsedimentet fall, ta kjelen av ovnen. La væsken kjølig, forsiktig fjerne tapen og sil gjennom cheesecloth.
    Tillate olje å størkne, og deretter fjerne den på et kjølig sted. Vanligvis 1 kg av konvensjonell olje innhentet 700 gram smeltet.
    For å se renset av vann eller olje og unødvendige kosttilskudd, øke brann for en stund. Hvis blandingen koker og ikke skummer - alt bra. Men i alle fall ikke holde en gryte over høy varme lenger enn 10 sekunder, ellers alle dine anstrengelser gå ned i avløpet. Hvis peretoplennoe olje har en rik gul farge, søt aroma med toner av valnøtt og ikke skummer når du steker, du gjorde alt riktig.
    For å få mest nyttige produktet må overholde visse regler:
   1.  Lese nøye etiketten når du kjøper smør i butikken. Velge et produkt med et fettinnhold på ikke mindre enn 82%. Ideelt sett, hvis du kan få en ekte olje fra landsbyen.
     Retter for peretaplyvanyya må være med tykke vegger, helt rene og tørre, uten skala.
     Hvis sediment pryhoryt, helle olje i en annen container.
     Sørg for å fjerne skum og være forsiktig for ikke å olje raste.
     Ghee lagres mye lenger enn vanlig. I tillegg, kan den brukes til steking gjentatte ganger heller bare filtrere det gjennom osteklede.  
  Яндекс.Метрика