Hvor nøyaktig makeup negler?
 I den enkleste delen anses manikyr neglelakk. I praksis, ikke alle kan være riktig første gang makeup neglene rett. Det er noen enkle, men effektive tips for å dekke neglelakk like. Men kommer erfaring med praksis, jo mer du prøver, vil det jevnere gå. For første gang er det lurt å kjøpe korreksjon for manikyr, som kan fjerne overflødig maling fra sideruller og neglebånd.
 1.  Grunnlag for manikyr. Naturlige neglen plate har små riper som er knapt synlig for det blotte øye. De er plassert i veksten av neglen. Til alle lakkert plate nøyaktig, må du først dekke sin base for manikyr. Det er fargeløs og luktfri, men den har en viktig funksjon - glatter overflaten av spiker. På et flatt underlag for å sette en spiker i rette tid enklere.
   Beskytt huden rundt neglen. Mangler erfaring i manikyr, helst første gang i området rundt neglen smøre fett krem. For det første vil det ikke bli absorbert inn i huden lakk. For det andre vil det være klart synlige grenser, som faller farge maling er ikke nødvendig. Etter en manikyr krem ​​fjernes med en bomullspinne eller stasjonen. Første gang det er tilrådelig å male neglelakk lyse, ikke lyse. Når nabet hånd, må du bytte til et mer sofistikert nivå - rød, svart, blå og andre saftige nyanser. Prøv å ikke få krem ​​på overflaten - ikke lakk ikke lyve, vil samle stykker.
   Forberedelse negler. I begynnelsen av prosedyren Vask hendene grundig med såpe og vann og tørke naturlig eller tørketrommel manikyr. Det er ikke anbefalt å tørke hendene med et håndkle, så kan bo villi. Fordi de ikke male faller flatt. Før du påfører foundation for å behandle spiker manikyr avfetting midler. Hjemme med denne mestrings maur alkohol eller neglelakkfjerner uten aceton. På basis av fettfritt negl enklere og varer lengre.
   Velge maling konsistens. Legg merke til konsistensen av maling. Fortykket maling vil ikke være i stand til å dekke neglene likt, uavhengig av arealet av negleplaten. For flytende lakk imidlertid spres over overflaten. Den optimale tettheten lakk er enkelt å sjekke:
  Sett flasken i kjøleskapet i et par minutter;
  pohriyte deretter hendene forsiktig pokruchyvaya;
  Riste flasken med polish, så det var blandet;
  fjerne børste og dra bånd på papir.
  Hvis bandet er klare og lyse, uten hull og striper, deretter maling er ideell for jevn påføring på negler. Hvis bandet er en tykk, grov, dårlig prokrashennaya, er det ønskelig å oppløse lakk spesiell væske for å fortynne malingen. Anbefales ikke til disse formålene å bruke neglelakkfjerner - så det bare mer dårlig, ujevn løgner, skolyuvatysya raskt.
  Hvor nøyaktig makeup negler?

   Etter din teknologi. For å følge den samme sminke neglelakk teknologi:
  begynne å male neglene med lillefingeren (fra komplekse til enkle) høyre hånd hvis du - høyrehendt;
  lakk påføres i minst to lag, hvert omhyggelig tørket;
  Armen skal ligge i en vinkel fra cuticle til fri kant;
  male neglene fra den ene siden til den andre siden, ikke fra innsiden.
  Varnish bør påføres i to lag, uavhengig av farge, bare så han egentlig ligge nøyaktig, uten hull. Den hånden som er i vinkel, tillater ikke maling til å flyte ned til skjellaget og etterlater den ren og tørr.
  Masters bemerket at lange negler malt til tider enklere enn kort. Jo mer område å jobbe med, jo lettere er det å dekke jevnt og nøyaktig. Eiere av kort og liten i størrelse negler bør huske på at det er bedre å dekke grundig midten, forlater fri for lakk med 05 mm på hver side.  
Hvordan å lage mat frossen sjømat?
 Sjømat - en velsmakende og sunn. Hvis du fortsatt er gastronomisk kjennskap til disse produktene var begrenset til salt sild og kokte reker, da, som de sier, vi går til deg. For å fortelle deg hvordan du raskt og enkelt å forberede sjømat og gjøre dem om til deilig og mettende rett. Og, selvfølgelig, ta hensyn til alle nyansene i matlaging. Fordi innse at alle de som lever videre 500 km fra nærmeste salt dammer og sjø er bare tilgjengelige i frosset og pakket. La dette faktum ikke uroe deg for mye, med riktige forberedelser de neppe dårligere i smak og egenskaper av fersk, nylig fanget sjødyr.
 Typer og egenskaper av frossen sjømat
Alle utvalg av egnede nærings organismer fra dyphavet kan deles inn i to hovedgrupper: bløtdyr og krepsdyr. Selvfølgelig, er en annen gruppe fisk, men vi vil ikke dekke i denne artikkelen. Men de to første kategoriene bare prøve å få ut "bein", selv om mange av deres representanter bare satt opp noen ikke. Spiselige bløtdyr - en musling, kamskjell, blekksprut, østers og noen andre muslinger. Blant krepsdyr fleste av våre landsmenn kjent smak av reker, krabber og hummer.
Disse virvelløse dyr høstet av fiskere direkte i samfunnet, men treffer butikkhyllene bare etter behandling og en mer eller mindre lang transport. Frysing teknologi er forskjellig for ulike typer sjømat, avhengig av deres størrelse og struktur. For eksempel kan de fleste små organismer frosset hele blokker og store krabbe forlate hotellet og intakt. De fleste frosne blåskjell og blekksprut som omfattes av den såkalte glasur - at lag av is.
Og bløtdyr og krepsdyr kan selges demontert og hel, rå og ferdiglaget før frysing. For eksempel reker bedre beholder sin smak og struktur av kjøttet om frosset kokt allerede. Blekksprut og blåskjell er funnet i vinduene i butikker som frossen fisk og frosne kokt. Gå etter dem, med høy sannsynlighet vil du være i stand til å kjøpe sjømat:
reker;
blåskjell;
kamskjell;
krabber og kreps;
hummer og hummer;
blekksprut;
blekksprut;
blekksprut;
sjømat mix (assorterte flere varianter av sjømat).
Kort sagt, er utvalget svært bredt og lar deg velge i henhold til din smak, eller flere spesialiteter som selges i vekt eller i originalemballasjen. Form av emballasje er ikke avgjørende, som styres av din egen bekvemmelighet. Det viktigste som ikke var frossen sjømat smerzshymysya i en klump, og glasur på overflaten ikke okkupert store volum.
 Tining sjømat
Hva du skal se eksotiske hav du foretrekker, er det viktig å være i stand til å skikkelig tine og koke produktet. De fleste produsenter setter på pakken instruksjoner for bruk av innhold, men hvis du har kjøpt i bulk sjømat, kan du enkelt sette dem universell måte.
For å gjøre dette, legg posen eller bolle på nederste hylle i kjøleskapet (eller en som bare lenger fra fryseren) og vente til isen omdannes til vann. Den samme effekten kan oppnås raskere hvis tint sjømat i kjøkkenvasken. Noen husmødre okatyvayut pakke frosset varmt vann. Men mest sjømat rozmorozhuyutsya direkte i kokeprosessen. Spesielt tilberedt frosset og de som ikke krever langvarig varmebehandling.
 Matlaging frossen sjømat
Avhengig av anledningen, og et utvalg av sjømat, velge en av oppskriftene til din smak. Hver testet og er bra på sin egen måte:
 1.  Frutti pan. En blanding av blåskjell, blekksprut, reker, etc. dypp i kokende vann i 5 minutter. Så oversette på en varm panne og raskt stek i vegetabilsk eller smør. Havsalt er nødvendig, og aromatiske urter og / eller en blanding av paprika kan legges på slutten av matlaging.
  Hvordan å lage mat frossen sjømat?

   Risotto med sjømat. Ta 500 gram sjømat (ikke inkludert vekten av is), et glass av ris, liten løk, 1 ss vegetabilsk (oliven eller solsikke) raffinert olje, krydder for pilaf. Uten forutgående tining sjømat koke i kokende vann og oversette til gryten av oppvarmet olje. Separat, stek hakket løk og legge til det samme sammen med krydder. Fig forvask og bløt i kaldt vann. Deretter sette sjømat på toppen og dekk med vann til å dekke nivået av fast føde ved ca 2 cm. Dekk til og la det småkoke på svak varme til kokt ris. Som den kokende væske påfylling vann i små porsjoner.
   Sjømat i vin. På et pund Frutti (eller noen sjømat av ditt valg) vil du trenge en halv moden sitron 3 fedd hvitløk, 1 løk, paprika 1 rød, 2 ss smør og olivenolje, 1 glass vin (tørr hvit) klype salt, pepper og friske urter.
  Tine sjøveien å pakke eller annen praktisk måte å oversette en glassbolle. Hell sitronsaft, salt og tilsett litt pepper, og bland med lokket, legg på et kjølig sted i 20-30 minutter. Løk og hvitløk skrelles, skjæres i mindre, raske stek i en blanding av smør og vegetabilske oljer. Deretter skåret i smale strimler av pepper og stuet med løk i 7 minutter.
  Ta bollen av sjømat og hell væsken dannet rundt dem. Sett grønnsakene og stek under omrøring, over svak varme. Etter fem minutter, helle vin, røre og la det småkoke med lokket på 8-10 minutter eller til væsken fordampning. I en stekepanne med sjømat vil være bare en liten mengde tykk saus med grønnsaker og vin. Før servering, pynt med ris og / eller frisk salat dryss med hakkede urter og sjømat.
   "Drunk" sjømat med tomater og ost. Oppskrift Middelhavet, er etterspurt i europeiske Besøkende restauranter. De kan delta på våre breddegrader. For å gjøre dette, ta 500-700 g av en blanding av blåskjell, kamskjell, reker og blekksprut, 400 g hermetisert i sin egen juice tomater 2 store salat pepper (rød eller gul, og man kan være forskjellige farger), 5 fedd hvitløk, 1 middels løk, 300-350 g usaltet ost (kan erstatte feta), 4 ss olivenolje først uttrykk, skall av en stor sitron, 3 ss vodka i dribtsi salt og nykvernet hvit pepper, noen flak av tørket chili og et par av anis stjerner.
  Sjømat avriming i kjøleskapet eller ved romtemperatur, hell vann pidtalu. I mellomtiden nyte en grønnsaker: løk og paprika ren og terninger, hakket hvitløk i en morter eller davylke. Sette hvitløk i en bolle til tint sjømat, helle olje og en halv vodka, helle salt, pepper og krydder, bland alt og legge anis. Dekk til og fjern kjøleskapet i 15-20 minutter.
  Å forberede saus forberedt løk og pepper stek i smør som dyp stekepanne, 5 minutter, tilsett salt, hell to flere spiseskjeer vodka og sette tomater med bankene. Kok i noen 5 minutter med lokk på svak varme, så la det surre i ytterligere 5 minutter uten lokk.
  Ta bollen fra havet og med marinade og juice, som utviklet seg sende skillet med sausen. Cover, reduser varmen til lav og la den sitte i 10 minutter i tid Focus Beredskap sjømat, er store prøvene forberedt på lengre, mens små kokte reker nok bare noen få minutter å varme opp.
  For et par minutter til kokt rozkryshyte ost (kan være en annen løs hvit ost) og dryss det klink innholdet retter. Dekk, skru av varmen og la det trekke i minst 10-15 minutter. Ved å sende inn lapskaus klar på bordet, bare legge den på platepartiet og supplere pynt med ris eller pasta uten saus. Det faktum at sausen i denne retten, og så nok, og det er svært velsmakende, så ikke glem ferskt brød, som fornøyd vыmakaete restene av tallerkenen.
  Denne grunnleggende teknikker for matlaging sjømat, som bygget alle de mer komplekse oppskrifter. Rødvinsaus og ris - den mest passende for deres ledsagere. Mest sjømat tilberedt i røren, men det er ikke veldig gunstig for helsen kulinarisk teknologi. Mens var bare en liten termisk prosessering sjømat er definitivt nyttig og lett fordøyelig.
  Imidlertid er det ikke uvanlig for sjømat forgiftning. I de fleste tilfeller er dette på grunn av manglende overholdelse av grunnleggende sikkerhetsregler. Husker dem ikke å gjenta feilene fra andre:
  1.  Har ikke spart på å kjøpe sjømat og kjøpe dem bare i store nettverk eller påvist spisesteder. Den minste tvil om friskhet av produktet bør få deg til å forlate bruken av sjømat, spesielt kjøpt i markedet.
   Når du kjøper pakket sjømat bekrefte integriteten til pakken. Ved å kjøpe i bulk - spesifisere leveringstid og produktets levetid.
   Tint frossen sjømat utestengt igjen. Bygninger hvis jeg ikke kan lage mat alt innhold pakke tint, ikke ta og kaste restene. Helse mer.
   Fersk og tint sjømat bedervelige selv ved romtemperatur, så kokken og spise dem du trenger raskt. Bare i dette tilfellet, får du et komplett sett av skjult i sin sammensetning av sporstoffer, vitaminer og lett protein.  
Яндекс.Метрика