Hvor raskt gjenopprette?
 Det ville være naivt å tro at andelen 90h60h90 er drømmen for alle jenter og kvinner som søker vakker figur. Kurvet form som pen og forlokkende, og på mange måter og har sine fordeler fremfor de skjøre skjønn og mager. Men bare når uttrykket "veldreide" er stikkordet "form". I fravær av kontraindikasjoner kan komme seg raskt, men bedre å gjøre det på riktig måte for å unngå skade på kroppen.
Livet gir oss en rekke situasjoner som noen ganger krever å ta raske beslutninger og enda raskere pretvorenyy i sitt liv. For eksempel, siden skuespilleren med figuren gitt rollemodell ikke tynn heltinne; jenta blir forelsket i en fyr, og får vite at hans smak lubben; du ønsker din kjære å danse magedans, men det (mage) har ikke det; dame med en slank figur 40 ser i speilet linjer, innser at hennes fyldigere jevnaldrende rynker mindre synlige, og de er ikke så sterk som hennes Men du vet aldri livet kaster oss en situasjon der et par ekstra kilo ikke kan skade, og tvert imot, være nyttig.
Hvor raskt gjenopprette?
 Hvordan gjenopprette?
Hvis du overvinne problemer som å få fett fort, må du være klar over konsekvensene av en eller annen måte å få ønsket vekt. Det er lite sannsynlig at målet ditt er rett og slett overvektig. Sannsynligvis prøver å bli bedre, finner du forfølger avrundet feminin form og bli mer sexy; bli mer trygg på seg selv og ikke nøl med utstående bein i bassenget, på stranden listen fortsetter.
Noen ganger, ser på meg selv i speilet, veldig tynne jenter artikulere sitt problem: "Ikke nok organer." Noen ganger er dette vanskelig å være uenig. Men fortvil ikke, er problemet løst helt, hvis du gjør det grundig.
Hvis du er det som kalles "skinn og bein", må du betale seriøs oppmerksomhet til kosthold. En frisk person har råd til å ta svært forskjellig mat. Fet meieriprodukter: melk, gjæret bakt melk, fløte, rømme, ost. Kjøtt: biff, svin, lam, kylling med skarp appetittstimulerende saus. Det er verdt å inkludere i kostholdet til nøtter, sopp og frokostblandinger. For å hjelpe kroppen fordøye denne overflod av mat er grønnsaker og fiber-rik frukt brukes i store mengder. Ikke glem å følge helse. Før at du alltid spiste lite, er dine indre organer som brukes til oppussing en liten mengde mat. Den kraftige økningen i kosten vil øke belastningen på fordøyelses og kardiovaskulære systemet, og sammensetningen av maten fortært kan ha alvorlige effekter på det endokrine systemet.
Hvis mangel på vekten du fortsatt har noen alvorlige helseproblemer, særlig sykdommer i fordøyelseskanalen, er det nyttig å oppsøke lege.
Hvis du ikke lider av overdreven storfe, bør din tilnærming til å skaffe noen ekstra pounds være mer balansert. Du ønsker ikke å finne en oppblåst mage hengende, sagging brystene og "miste" midje? I ditt tilfelle, kan du raskt gjenopprette hvis riktig skissere handlingsplanen. Først må det vurderes nøye høyt kaloriinntak. For det andre må programmet nødvendigvis være inkludert aktiv øvelse som vil bidra til å gjøre din figur slank og grasiøs, til tross for den nyvunne curvy form; og forlate før flyttingen enkel og rask.
Det er rimelig å si at raskt gjenopprette mye enklere enn å gå ned i vekt raskt. Det er tilstrekkelig å øke forbruket av raske karbohydrater og reduserer den motoriske aktivitet som mottas næringsstoffer er ikke brukt på energi, som gir bevegelse og avsettes som fett. Men du må forstå at det ikke er de mest sunne måter å få bedre. Går denne ruten, vil du sikkert legge vekt, men ikke påvirke negativt på klagen?
Å finne fantastisk attraktiv form og bli bedre raskt, vil jenta ha mye svette. "Beauty krever offer", og dette er like sant for dem som prøver å gå ned i vekt og de som drømmer om ekstra vekt.
 Polneyte riktig.
Før du begynner popravlyatysya, gode vil sikre absolutt helse. I mangel av vekten kan være en arvelig faktor, og et resultat av en sykdom, slik som øket i skjoldbruskkjertelen; resultat av psykiske lidelser som depresjon, stress, anoreksi, etc. Hvis ble funnet variasjoner i helsestatus, gjerne polneyte!
Mens vektøkning bør være 50-100% økning kalori mat konsumert. Men det er bedre å ikke gjøre det raskt, og innen 1-2 uker. Forholdet mellom næringsstoffer for å være noe sånt som dette: fett i kosten for å øke med 20%, protein - 35%, og karbohydrater - 60%. Spis kreve minst 5-6 ganger om dagen. Gyldig og sen middag, men ideelt sett bør de består av et lett måltid for å unngå forstyrrende normal søvn.
Å legge vekt, men ikke miste (eller får) den riktige formen, sørg for å trene. Dette kan være svømming, tennis, skøyter eller ski om vinteren, fitness eller bare sykle. I dette tilfellet vil øke muskelmasse og kroppen vil se fast, med klare relieffer av kvinnelige former. Jeg vil ikke ha noe å gjøre med løs og luftig uformelig "Muffin", noe som skjer ganske ofte, og hvis det er mange lite trekk.
En annen viktig komponent for riktig vektøkning - en sunn livsstil. Høyt volum og høy kalori mat konsumert bør ikke skade fordøyelsessystemet og kroppen som en helhet. Å tømme kroppen fungerte og ga ingen feil, bør alle instanser gis nødvendig oksygen. Dette er mulig med god fysisk aktivitet og regelmessige eksponering i frisk luft. Prøv minst 15 timer i døgnet i all slags vær for å gå i gaten. Det beste er om disse ritt vil bli kombinert med fysisk aktivitet, men også rolig spasertur i parken, vil kjøpesenteret eller ved bredden av en liten dam også være nyttig.
 Reservasjoner fullført.
Hvor raskt gjenopprette?
 Mange anbefalinger om hvordan å komme seg raskt, inneholder råd om bruk av ubegrensede mengder chips, sukkerholdig brus, fet og sukkerholdige søtsaker. Valget er ditt. Men du må være klar over at alle fast food-produkter, vil bruken av som raskt opp i vekt, kan forårsake alvorlige skader. Hamburgere, pommes frites, mat i store mengder inneholde konserveringsmidler, ikke bare "satt" på tarmen slagg og fartøy kolesterol, men også inneholder et stort antall kreftfremkallende stoffer som kan utløse kreft. Derfor må du opp i vekt på en sunn og svært nyttig mat.
 Estimert daglig kosthold.
 Frokost: Bokhvete grøt med melk, bete salat med rømme, te eller kaffe, brød og ost.
 Lunsj: lene kokt eller stekt kjøtt lett med bønner, erter eller bønner, to kokte egg, noen grønnsaker eller frukt juice, te.
 Lunsj: salat med agurk og tomater med urter, olivenolje; suppe med dumplings, et stykke kokt kylling med stekt kål, te, mineralvann.
 Tea: 2 Søt bakte epler og 2 appelsiner, ost, honning, gelé.
 Middag: stekt fiskesaus og potetmos, kake med noe frukt eller grønnsak og bær fylling, noen dusjer, te og mineralvann.
En time før søvn: et stykke ost og semulegryn pudding med fløtesaus, kjøttkraft kopp kamille eller rose hofter.
Bygge en daglig diett for ovennevnte ordning, endre korn, supper, kjøtt, grønnsaker og frukt. Diversifisere frokostblandinger, pasta, daglig spise kjøtt, fisk, friske grønnsaker og frukt. Ved hvert måltid kan du spise grovt brød. Ikke glem at på dette tidspunktet kroppen trenger rikelig med væske. Hver dag bør du drikke minst 2-3 liter vann. Men mengden av salt bør være begrenset.
Denne dietten hver dag i kombinasjon med motorbelastning og en sunn livsstil vil hjelpe deg å fordele kaloriene i kroppen og betydelig forbedre silhuetten, merking bare steder av kroppen din som du ønsket å bygge opp.  
Hvordan fjerne posete magen?
 Sagging magen - ikke et hyggelig syn. I tillegg er det ikke bare skjemmende syn, men et fenomen som truer de helsemessige problemer. Så begynne å slåss med ham til de første tegnene på sitt utseende. Som alle andre estetiske lansert eller fysiologisk defekt, pleier det å forverres hvis ignorert.
Før du begynner å slåss med slapp mage, til en god idé å finne ut hva som var årsaken til hans utseende. Det kan være seks:
 1.  Buken kan obvysnuty etter fødsel, under graviditet hvis en kvinne har ganske mye vekt;
  "Apron" på nedre del av magen kan være grunn til å spise hele tiden og ukontrollert bruk av et stort antall av høy-kalori mat;
  Ubalansert mat pluss en stillesittende livsstil;
  Krasjer endokrine system;
  Sagging, slapp hud forårsaket av aldersrelaterte endringer i kraft;
  Psykologiske problemer.
  Bare ved å forstå hva din situasjon som forårsaker sagging magen, kan være den mest optimale tidspunktet for å oppnå noen forbedringer. Man skal ikke forvente umiddelbar suksess. Magen - ganske vanskelig å korrigere en del av kroppen, så raskt fjerne baggy magen klarer bare noen få, bør alle andre tune inn i minst 3-5 måneder for å oppnå synlige resultater.
   Fjerne magen etter fødsel.
  Hvis baggy magen etter fødselen var spesielt opprørt er nødvendig. I de fleste tilfeller trenger du bare litt tid og oppmerksomhet, og magen vil være over. Praksis viser at unge kvinner som var å gi fødsel til en aktiv livsstil og mye bevegelse, gjør fitness, dans, sykling, svømming, etc. - Magen går tilbake til normal uten noen innsats fra deres side. Dette skjer i løpet av 2-3 måneder etter fødselen.
  Men hvis en gravid kvinne blir mye ekstra vekt, eller føre til sagging magen var en c-delen, ikke ignorere problemet. I de første 6-7 månedene etter fødselen bør ikke ta noen drastiske tiltak. Dette er den perioden da den kvinnelige kroppen, som fødte barnet tilbake til sin normale modus. Dette er en naturlig prosess, og det kan ikke bryte. Intervensjon og ulike typer innvirkning på en kvinnes kropp i løpet av denne perioden kan påvirke hormonelle restruktureringen i fremtiden påvirke helse.
  Når barnet var 7-8 måneder, kan du trygt gå videre til visse handlinger for å fjerne posete postpartum mage. Hvis du ønsker å få resultater i 2-3 måneder? Vil hjelpe deg i denne eksakte retningslinjer compliance:
  klemme til nødvendig minimum inntak av fett;
  gå med barnet ditt, ikke sitte på benken og gå minst tre timer i døgnet;
  Få en spesiell sone for mage og korsrygg, og alltid bruke den for en tur;
  før du går ut roll bøyle huset i 10-15 minutter - en god varme opp musklene i midjen og magen;
  ta en dag 1-2 ss kli gjæret melkeprodukter å rense kroppen for giftstoffer;
  Drikk rikelig med væske for å forenkle prosessen med å fjerne forfallet produkter av fett fra kroppen;
  bringe størst effekt på den daglige morgen jogge 35-60 minutter. I dette tilfellet må du ta den slapp magen ut mye raskere.
   Hvordan å slå baggy magen?
  De viktigste og mest effektive når det gjelder å bli kvitt saggy magen i ung alder er et balansert kosthold, med vekt på animalsk protein diett, og vanlig slitasje subtending belte. Hovedmålet er å fremme metabolisme. Selvfølgelig, kan trening fremskynde prosessen litt, men vi bør ikke lure oss selv om det faktum at de bare bidra til å løse dette problemet plass. Målrettet påvirke slapp mage mislykkes. Øvelser for magemusklene i hans store mengder svært smertefullt og ineffektiv. Derfor bør bekjempelse sagging magen deles i to trinn. Du må først bli kvitt overflødig kroppsfett. Bare da kan du laste pressen og å gjøre spesielle øvelser kan styrke magemusklene og gjøre det vakkert.
  Årsaken til sagging magen kan være muskel svakhet på grunn av alder og lav fysisk aktivitet. Å håndtere problemet i midten og alderdom bør også være å bli kvitt overflødig fett, så være veldig effektiv trening, som er felles for alle muskelgrupper og punkt - magemusklene og rumpe. Praksis viser at ofte folk som lider av fysisk inaktivitet, noe som gjør en kort tid - 2-4 mnd - fantastiske resultater. Så heldigvis snakker en voksen til å bry seg om det.
  Ofte, når folk tenker om hvordan du fjerner baggy magen, er det nok til å håndtere årsaken til sin forekomst. Spesielt når dette er årsaken psykiske problemer. Psykologer har funnet ut at en av de vanligste årsakene til overvekt, og følgelig er saggy magen en følelse av usikkerhet som ofte folk føler seg full. Den mest fantastiske ting som ofte er de selv klar over dette ikke gjenkjent. Men ubevisst tendens til å akkumulere fett. Genetisk minne lagrer informasjon som fett butikker er i stand til å spare i en vanskelig periode av livet. Dette gjaldt i primitive samfunn, og på nivå med genetisk minne vekker hos personer som har en følelse av usikkerhet i vår tid. Vedvarende følelser, stress, tung last også føre til psykiske problemer, som fører til økte nivåer av kortisol, et hormon som fremmer opphopning av overflødig fett. Én eller flere intervjuer med profesjonell psykolog er noen ganger nok til mannen innså at hennes frykt og tvil har ikke grunnlag. I dette tilfellet reduksjon av angst, uro, og som et resultat av folk føler ikke lenger behovet for konstant forbruk av mat. Men hvis obvys magen er sterk nok, og det vil være vanskelig å gjøre uten hjelp av legemet. Anbefalingene er de samme:
  tjeneste morgen jogge på tom mage;
  Enhver fysisk aktivitet - trening, turgåing, fysisk arbeid;
  avvisning av fet, sukkerholdige matvarer;
  avbalansert diett som inneholder en rekke nødvendige mikroelementer og vitaminer.
   Hvor farlig baggy magen?
  Overvekt og baggy magen er ofte årsaken til utelatelsen av indre organer. Dette er et sterkt argument for å bli kvitt eksisterende problemer som ligger i det faktum at musklene ikke klarer å holde kroppen i normal posisjon og begynne å stige, legger press på myndighetene nyzlezhaschye og slippe dem også. Med alder, kan det føre til svært uheldige konsekvenser, inntil tap av livmoren.

  Beste øvelsen.

  Øvelsen vil ikke bare bli kvitt saggy magen, holde en god figur, men også støtte de indre organer i staten, som de definerte natur. Utøve passende oppførsel når stygge fett tapere. Så av dem vil være mer nyttige.
  Mest nyttig for muskler, slik at riktig tall på magen, er treningen som utføres i den svært sakte tempo og øvelser for å "vri". Her er et eksempel kompleks.
  Ligg på gulvet på ryggen, bena litt utvannet, hender trekke fra hverandre. Sakte og mest alvorlig strekk i alle retninger samtidig. Gjenta fem ganger.
  Liggende på ryggen. Hender, bøyd ved albuen, satt under hodet. Veldig sakte begynner å løfte beina når de er i en vinkel på 45 grader til gulvet, hold den i denne posisjonen, sakte dolichit 15 fortsetter sakte løfte beinet så høyt som mulig. I samme takt, går du tilbake til startposisjon. Gjenta fem ganger.
  Liggende på gulvet, hendene under hodet hans. Ben bøy i knærne, føttene flatt på gulvet. En treg start å vippe bena slik at knærne rørte gulvet, rygg og skuldre, men ikke avskåret fra gulvet. På en og de andre side 5 ganger.
  Sitt på gulvet. Føtter sammen. Holde bena og baken fra gulvet sakte begynne å distribuere kroppen rett. På det meste Hold, dolichit 15 langsomt tilbake til utgangsposisjonen og gjøre det samme mot venstre. Med 5 ganger.
  Nyttig er noen øvelser med en bøyle og manualer. Jo sterkere vil laste, jo lettere vil du være i stand til å brenne fett, styrke muskler og tilbake sjarm figur.  
Яндекс.Метрика