Hvor å redusere størrelsen av skoene?
 Små føtter bør være stolte for jenta, men i praksis leverer de en masse problemer. I ytre raffinement, liten fot størrelse - er det også konstant problemer med å finne egnede sko. Spesielt hvis det er en virkelig minimal tall, for eksempel 36 eller 35. Sko denne størrelsen kan sees bare i barnebutikker, og de fleste motemodeller for voksne kvinner er vanligvis i området, fra 37 og mer. Og liten størrelse, selv om de er gitt av produsenten, demonteres raskt. Det er også situasjoner knyttet til den populære virtuelle shopping i dag. Kjøpe sko over internett, må du nøye vurdere ikke bare bilder, men må lære tabellstørrelse. Fordi ideen om størrelse 365 ikke kan svare ifølge produsenten på dette. I dette tilfellet vil du få tilsendt en eske med etterlengtede, men ikke egnet leg sko. For å unngå slike problemer anbefaler å fortsette å se ikke bare antall, men også sammenligne størrelsen av lengden av sålen. Og denne gangen kan du prøve å redusere størrelsen på skoene ikke å returnere den tilbake til butikken. 
 Redusere størrelsen på sko
 Sko laget av naturlige materialer er underlagt gradvis strekke under slitasje. Derfor, hvis et par år siden du kjøpte et skinn eller semsket skinn sandaler, sitter perfekt, er det mulig at denne sesongen vil de skamløst henge ut og hoppe ned på foten. Dessverre er dette en normal eiendom, men la med gode sko bare fordi det var flott, ville det være synd. Og hvis gratis sko er lett å sette på sokker og glemme om problemet, deretter åpne sko dette trikset vil ikke fungere. Vi må finne en annen måte å redusere størrelsen på skoene, eller et år eller to. For eksempel kan du bruke en av disse:
 1.  Den enkleste måten å redusere størrelsen på sko, fylle innsiden ekstra innleggssåle eller til og med flere. Avhengig av typen av skoen, kan de være ull, syntetisk gummi. I denne skoen vil også nyttig støtdempende effekt, og ballett leiligheter - beskytte mot gni sålene.
   Nesten hver skobutikk solgt små silikoninnlegg for sko. De er forskjellige i størrelse og form, som er beregnet til å bli plassert på forskjellige steder frem til skoene ikke gli og ikke gni huden. Men i vårt tilfelle vi ikke kan bruke dem i det hele tatt etter avtale, fylle tomrommet og reduserer dermed størrelsen på skoen.
   Hvis problemet er overdreven volum og lengde av sko, kan du hente barndom natolkat sko sokker i bomull eller myk klut. Papir er også fint, men bare myk nok til å ikke gned fingrene, klut, avis eller enda et stykke toalett. Dessverre er denne metoden kun egnet for lukkede foran sko og gjelder ikke for sandaler og mote sko med kutt på tommelen sin.
   Noen ganger ved hjelp av paradoksale måter som, generelt, er det forbudt å bruke sko som du ønsker å holde trygg. Men i dette tilfellet kan du prøve å gjøre på en "dårlig råd", og vel inne sko soaking vann fra sprøytepistolen, legg den til tørk batterier eller varmeovner. Nesten alle sko fra denne foraktelig atferd og plutselige temperatur skukozhytsya og vil være mindre. Men det er en stor risiko for at dette skadet sin vakre overflaten, så bruk denne metoden bare som en siste utvei og være forberedt på uventede resultater.
   Det mest radikale måte, som den forrige, men mer risikabelt - det er gratis skodd sko og leggene med dem i en bøtte med vann. Long treffer ikke nødvendigvis, men da må du umiddelbart sette sko på batteri eller tørt hår tørketrommel. Minst for pivrozmiru etter en slik manipulasjon er redusert, men hva som vil skje til overflaten - vil du se bare etter fullstendig tørking.
   Metode supermodeller som ikke reduserer ikke størrelsen på skoene i bokstavelig forstand, men minst lar det gå. Hemmeligheten er å strippe bilaterale bånd festet på innsiden såle. Det holder seg til bare føtter og holder skoene. Dette trikset gjør jenter til å gå på podiet uten å miste sko som ikke alltid passer dem i størrelse. De fleste designere tilbyr sko inntrykk "med en aksje" størrelse at det bare kunne klatre alle utstillingsdukker. Det faktum at disse skoene er ofte store - det er problemet modeller. Og de de bestemmer vi bare fortalt deg.
   For å redusere størrelsen på tresko, tøfler, sandaler og andre åpne sommersko egnet måte som ikke bør brukes alene. Ta kontakt med en profesjonell verksted for reparasjon av sko, som pent skille stropp sandaler fra basen og forkorte eller pereshyyut dem nærmere midten. Dette vil gjøre skoene allerede, og det sitter tett på foten. Til tross for enkelhet og konsistens av denne metoden, må du ikke prøve å gjennomføre det hjemme. Først blinke tykk såle er gjennom en spesiell maskin, som er i en skomaker. For det andre kan du ved et uhell kuttet stroppen riktig og håpløse ruin sko. I en klemme, kan du prøve å sy og lim til toppen av foten, men lim kan ikke garantere den nødvendige styrke og holdbarhet.
   Uansett hvilken metode du velger, ikke gi opp forsøkene, som størrelsen på nesen upassende fottøy Harms ben og kropp. Det er ikke så merkbar når skoene ikke hadde, men ganske stor, men i begge tilfeller, upassende sko eller sko påvirke din fremgang, og sette foten holdning. Over tid, brusk og bein er deformert, og gjenopprette dem vil bli vanskeligere og dyrere enn riktig skostørrelse. Så ikke vær lat og ikke slurve. Og husk at noen ganger er det bedre å gi feil par kjæreste eller mor enn å lide den eller holde i en boks. Denne sjenerøse handling vil ha tre positive resultater: vær en kjær, forbedre humøret og plass for nye sko du velger passende størrelse.  
Hvordan oppføre seg i kirken?
 Man er utformet slik at Gud husker ofte i vanskelige øyeblikkene i hans liv når det ikke lenger forvente hjelp fra noen. Da Gud blir den siste håp. Varm og oppriktig bønn rettet til Gud, ofte fratar en person med problemer, og han glemmer fort om Gud. Ved neste problemer eller tragedie i livet.
Men blant moderne mennesker mye av det og er glade for å søke hjelp fra Skaperen, men vet ikke hvordan du gjør det riktig, vet ikke hvordan vi skal be, helt uvitende om reglene for oppførsel i templet.
 Hvordan oppføre seg i kirken?
Å gå i kirken, må vi huske på at det viktigste er renheten av vår sjel, oppriktighet og godhet av våre tanker, adressert til Skaperen.
Før du går inn i tempelet, og du må stoppe korset tre ganger, hver gang gjør buer. For de som kommer til å krysse terskelen til kirken for første gang, denne enkle handlingen representerer ofte mer problematisk. Ta deg tid til å reise til templet, hvis hånden din nekter å adlyde, og ønsker ikke å bli døpt. Du er ikke åndelig forberedt for samfunn med Gud. Du går til kirken for å be Gud om noe alvorlig og viktig, og kan ikke utføre slike smuler! Din ånd er for svak til å gi den nødvendige kraften til din appell til Herren og til å bli hørt.
Hvis du klarte ærlig, feiing korset og bue, kan du trygt gå inn i templet - først du har bestått eksamen med utmerkelse. Kvinner og jenter i skolepliktig alder må være i templet med hodet tildekket, og menn - skyte hatter.
Før tjenesten kan sende inn notater på helsen til deres familie og separat - den dødes hvile. De er vanligvis referert døpt ortodokse mennesker.
Ved å skrive inn i lokalene til templet, tre flere ganger faller seg krysse hver gang bukker og sier på kort bønn: "Gud, rense syndig mya (fot) og barmhjertighet med meg ',' Gud, vær meg synder (c)", "Guds mor, spare syndig mya (th). "
Hvis denne tiden går service, hindrer ikke troende anta et sted hvor du vil være godt å høre bønner og sang av koret. Tar ikke den viktigste passasje fra inngang til kongens port. Under gudstjenesten bør ikke håndtere sine egne forespørsler til Herren, du må bare lytte til bønner, kor og prøve å fullt føle energien av hva som skjer. Prøv å være og føle seg som en deltaker, ikke en tilskuer tjeneste.
Først etter tjeneste gjelder tid for personlig kommunikasjon med Gud. Hvis du ikke har tid til å sette lys begynner av tjenesten, kan du gjøre det nå. Det spiller ingen rolle hvor du setter lysene, og de er i størrelse og pris. Men er i de dager død dine slektninger ønskelig å sette lyset på kanon, og i stående ved hans side bord å sette ethvert måltid av djevelen sjel. Dette kan være kapsler, pakke frokostblandinger, godteri, brød, etc.
Hvis du kommer til templet for å be for helsen til fremdriften av barn i skolen, hjelpe barna som tjenestegjør i hæren; bidra til å skape en familie eller unnfange barn lærer på forhånd hvilke av de hellige å be bedre. Finn ut dette og kan tjenere i kirken.
Når du har funnet ikonet, tenne et lys. Det er et symbol på renhet av din sjel. Det spiller ingen rolle om du er på dette punktet vil kvele tårer, god gråte, gi deg selv muligheten til å bli ryddet - du vil føle stor lettelse. Du vil være mye lettere å sette din forespørsel og gjøre det mer overbevisende. Snakker fra personlig bønn til Gud eller de hellige må helt fokusere på hva du ønsker å spørre. Minst et øyeblikk gi opp alle jordiske ting. Oppriktig bønn Hot stand til å koble folk med høyere kilder, som er svært godt kjent folk at Gud hører.
Ikke alle får svaret på klagen til Skaperen. Kald, falsk og hyklersk hjerte aldri udostoyitsya Guds nåde, mens vi ber velsignelser for seg selv, og samtidig å fornærme, ydmyke og lure folk. En slik person kan få ønsket fordeler, men ikke fra den guddommelige kilde og helt annerledes, noe som er bedre ikke å gå fordi han suger som en sump, og fører ned i avgrunnen.
Dessverre ikke alle mennesker, også blant dem som alltid skjer i kirken, er i stand til å oppføre seg i kirken. Det er noen regler å følge ønskelig. Ja, ikke kommer til å gjøre i huset, spesielt i tjenesten. Hvis et nytt tempel for deg, og du vil nøye vurdere alle ikonene, sakte flytter fra et ikon til en annen, en som er nesten ingenting som mangler. Ikke gjør kommentarer hvis noen oppfører seg upassende. I kirken å tenke bare om sine egne synder og mangler, men ikke til å dømme andre. Hvis du kommer inn i huset med barnet, snakke med ham veldig rolig, ikke la ham spise og drikke i kirken. Dersom barnet gråt sammen med ham å gå utenfor for å roe ham og komme tilbake til templet. På baby gråte i dåpen, selvfølgelig, dette gjelder ikke.
På å forlate kirken trenger tre ganger så kryss og bue. Så for å gjøre, går utover huset og returnerte til ansikt ham.
Hvis din tale ble hørt, ikke glem å komme til kirken for å tilby bønner av takksigelse.
Hvis du er alvorlig syk, svekket av langvarig depresjon eller stress, må vi huske at din makt er brutt, og derfor spesielt sårbare. I denne tilstanden ikke alltid delta i felles tjeneste er for mennesker. Ved tidspunktet for utvinning er bedre å gå til en gudstjeneste og gå til sin begynnelse til tempelet nemnogolyudno.  
Яндекс.Метрика