Hvor å redusere volumet av magesekken?
 Hvis du ønsker å gå ned i vekt, så tempoet selv dietter - ikke det beste alternativet. Du vil raskt ned i vekt, da den samme hastigheten han returnerer. I tillegg, i de tidlige dagene du lider av hva jeg ønsker å spise hele tiden - og så veldig lett å bryte. Det faktum at folk flest er vant til å spise så mye som han ønsker, ofte pereyidayuchy, så prøv å holde seg til en bestemt diett er krasj. Du pleide å konsumere mat i store biter, og når du starter kraftig begrense deg, du magen begynner å teste. Du konsentrere seg om vanskelige saker, siden du konstant sulten. For å redusere sjansen for å drøye tidlig kosthold og miste vekt lett uten å ty til drastiske tiltak må vite hvordan du kan redusere magen.
 Hvordan fungerer magen
For å redusere magen, er det nødvendig å forstå hvordan han selv er og hvordan den. Talende enkelt, er det området av spiserøret, som er i ferd med utviklingen har utvidet til å fordøye mat kommer inn i kroppen. Magesaft sliper mat, så det kommer i små porsjoner til tarmen hvor fordøyelsen er et ytterligere trinn.
Størrelsen på mage - en genetisk predisposisjon. I de store menn er det, i lav og liten - mindre. Men med alderen på grunn av visse faktorer, glatte muskler i magesekken mister sin elastisitet, og det kan ta. Den viktigste grunnen for å øke volumet av magesekken kan foreta de følgende faktorer:
systematisk overspising;
Ved konstante spise store deler av magen er strukket for mye. Da han ikke hadde tid til å gå tilbake til normal størrelse, som han kommer all den nye maten. Magen er i stand til å fordøye innholdet i 4 timer, men hvis du spiser for mye, kan det ta opp til 12!
forsømmelse frokost;
La oss tenke oss at du går til sengs rundt midnatt. På jobb deg opp til 900. I morgen du drikker en kopp kaffe med en sandwich, ca 12 timer - en annen. I en time eller to går til middag. Magen nesten "hvile" i ca 13-14 timer! Han tar deretter sult signaler til hjernen, tror du at du kan spise hele menyen servering og spiser godt, så det er vanskelig å få opp. I tillegg til sannsynligheten for overspising med denne dietten er du i sår og gastritt.
Ernæring ganger om dagen store deler;
Noen ganger et annet alternativ. Morgen - te / kaffe og en sandwich, deretter nærmere middag, igjen noe sånt. Har du ikke tid til å gå til lunsj - reddet sjokolade fra en salgsautomat. På kvelden, syv, når du kommer hjem, nakydayetesya kjøleskap og smetaete alle rene. Det er ingenting galt hvis dette skjer flere ganger i måneden. Hvis mer? Du spiser under ordningen 3-4 dager i uken - noen ganger med magen blir brukt, det er lat og ikke lenger fordøye det raskt. Han innser at hans lenge ingen pohoduyut, og derfor bedre før du forlater det der.
Å drikke mye væske under måltider;
Væske fremmer strekking av magen på grunn av sin vekt. Magen ikke forstår du spiser normal mat eller drikke et glass vann, så det tar tid å sortere ut. For å gå ned i vekt, er det anbefalt å drikke mer vann, men dette er bedre mellom måltidene for å unngå mage strekningen videre.
et raskt måltid, ikke tygge maten grundig;
Vant til å bevege seg raskt spise og svelge dårlig prozhevannыe stykker? Hvis det er en tregere, du hjelpe magen til å hjelpe til med arbeidet. Mens du tygge maten sakte, fordøyer det faktum at du svelger. Dette betyr at matrester i magen mindre og mindre den strekker seg.
hyppige måltider på fast food restauranter amerikansk type, der menyen dominert av tung mat - ulike smørbrød, stekte poteter, fettstoffer sauser og brus i store porsjoner.
Fett og alvorlig magen fordøyer maten lengst. Hvis du ikke kan avvenne seg fra fast food, prøver å spise det ashche enn en gang i uken, mens du lar bare ett element på menyen - et stort glass søt vann, gjennomsnittlig servering av poteter eller en liten hamburger. Ikke begrens deg selv i det hele tatt, hvis du er vant til å spise så ofte som en stor sjanse til å bryte.
 Hvordan skal jeg begynne
Den enkleste måten å redusere mage - for å gjøre transaksjonen. Dette radikalt dyrt, full av komplikasjoner. Også, hvis du vurdere ernæring, vil magen strekke lenger tilbake. Det er derfor enklere og mer effektivt å starte uavhengig engasjere seg selv uten hjelp av kirurgi.
Vi har sagt at det ikke bør gjøres hvis du ønsker å redusere magen eller vice versa, for å hindre ham strekke. Husker igjen:
ikke gi opp på frokost;
redusere antall besøk til fast food-restauranter;
ingen mat skylt ned med rikelig med væske - en halv kopp er nok;
drikke vann mellom måltidene minst en halv time;
begrense den delen av maten som kommer en gang i magen.
For å redusere mengden av mat som forbrukes, kan du hjelpe pusteøvelser og hyppige måltider i små porsjoner.
 Pusteøvelser
Hittil mage trening, nok for 3-4 minutter hver dag til å utføre to enkle øvelser:
 1.  Ligge på gulvet. Ta et dypt åndedrag, mens Trekk magen og hvordan å skjule den under ribbeina. Trykk anspent. Pust sakte ut og slappe av musklene dine. Gjenta.
  Denne øvelsen kan gjøres stående, sittende eller på farten. En dyp pust, hold pusten for et sekund, deretter lage tre litt inspirasjon. Ikke bekymre deg, vil du bli overrasket, men i lungene er fortsatt et sted for dem! Ta et dypt pust, hold pusten, så gjør tre små utpust. Gjenta. Magemusklene og det bør være stramt.
   Brøk ernæring
  Riktig pust - det er snarere en utfyllende tiltak som vil gi effekt bare med riktig kosthold og fremskynde prosessen. For mange sa at maten ikke bør være oljeaktig, er det nødvendig å utelukke søt, ikke om natten, etc. Sannheten er at du kan absolutt alt med å miste vekt eller ikke popravlyatysya (avhengig av målet ditt), det viktigste - spise små måltider, men ofte. Denne enkle sannhet er kjent nesten alle, men for noen grunn få mennesker det skal.
  Når du begynner å spise fractional vanskelig å kontrollere mengden av mat som forbrukes. Kjøp en fin te skål - bare spiser av det, for eksempel, seks ganger om dagen, drikker med 1-15 vann mellom måltidene. Du kan lage mat hjemme og bære mat i beholdere - det er praktisk, og nå nesten alle som følger et riktig kosthold, prøver å spise på den måten.
  Kvinner er bedre å spise kylling og fisk, og menn kan øke porsjoner av kjøtt og legge til 3 måltider. Denne urettferdigheten er at kvinner er mer sannsynlig å være overvektig fordi de trenger å være spesielt oppmerksomme på hva de spiser.
  Med dette systemet forblir du fornøyd hele dagen, spise riktig og som også er viktig økonomisk. Alle måltider kan tilberedes hjemme og bære i containere. Det tar ikke mye plass, men alltid for hånden. Først vil du merke resultater etter en uke av slik mat. Hovedregelen - alltid huske porsjonsstørrelsen, og da vil du lykkes.  
Hvordan du kan redusere tannpine?
 Som de fleste problemer med tannpine alltid kommer uventet. Det vil vise at en person har problemer med tenner og tannkjøtt håndteres raskt. Det beste rådet i denne situasjonen, kan du gå til tannlegen for å forstå årsakene til tannpine. Men hvordan du kan redusere tannpine når det er ingen måte å umiddelbart se en spesialist? Du kan gjøre dette hjemme? Alle de mer så når smerten oppstår i infiserte tenner karies, kan en person opplever andre ubehagelige symptomer: hodepine, feber og hevelse i kinnene og tannkjøtt.
 Hvordan å lindre smerter i tannen
Til smertene forsvant eller i det minste redusert, må du bruke en tradisjonell medisin eller folk rettsmidler.
 1.  Ta noen smertestillende pille. I arsenalet hver funnet den enkleste analginum, baralgin, ketanov. Hvis det ikke er narkotika, suge en bomullspinne valokordin feste den til pasientens tann. Disse medikamentene lindre sår munn og fjerne smerte. Selv når smertene forsvant, ikke glem om det. Så snart som mulig, bør du kontakte legen din!
  Restene av mat fast i karies tenner, kan også forårsake smerte. Så sørg for å fjerne dem propoloskavshy munn brus eller saltvann.
  Redusere tannpine hjemme kan og propolis. Denne universelle medisin bør alltid være i medisinskapet. Drypp noen dråper på en bomullsdott og gjelder for smertefull brann i 15 minutter. Smerten vil gå umiddelbart. Men alkohol løsning kan skade slimhinnene i munnen, så bruk propolis bør nøye. Den samme virkning har og nellikolje.
   Tradisjonell medisin bidrar til å lindre smerte
  Når det er ingen mulighet til å ta medisinen, alltid hjelpe ut folks oppskrifter. Hvordan du kan redusere tannpine folk rettsmidler? Resepter satt.
  1.  Den mest uforståelig: øret på den siden der er tannen, er det nødvendig å sette roten av Koke. Etter en halv time smertene vil avta.
   Muntlig skyll avkok av salvie. Å forberede den, bør du ta en spiseskje med salvie, helle et glass med kokende vann, kok i 10 minutter, la. Skyll munnen fem ganger i løpet av en time. Kjøttkraft kan holde og på siden av pasientens tann.
   Hjelper lim med salt, løk, hvitløk. Bland hakket løk og hvitløk i like proporsjoner, etter å ha lagt en klype salt. Dette rotet trenger å sette på den verkende tann. Løk og hvitløk ødelegge bakterier og salt avlaste hevelse. Hvitløksfedd kan også gni en hånd på det sted hvor merkbar puls.
   Mellom tann og tannkjøtt, legg en skive bacon (helst fersk). Etter tjue minutter smerten forsvinner.
   Massere øret og øreflippen perfekt lindrer tannpine uten noen medisiner.
   Tre prosent løsning av hydrogen peroxide og furatsillina leger anbefaler bruk av munnskyllevann gravide som er fanget opp tannpine.
   Uansett hva som forårsaket den plutselige smerter i tannen. Det viktigste at dere ikke å utsette lange besøk til tannlegen for ikke å forsinke sykdommen. Selv triviell tannråte hvis venstre ubehandlet, skyting smerter i tann folk rettsmidler kan føre til fullstendig ødeleggelse av tannen.  
Яндекс.Метрика