Hvor veggedyr
 Bed bugs relatert til blod-sicking husholdning insekt veksten som forsikre nesten umulig. Oppstår oftest de i disse rommene hvor rent og ryddig betalte mest oppmerksomhet (soverom eller barnerom). Dette er ikke overraskende, fordi ingen samsvar med alle helsemessige krav, eller opprettholde renslighet ikke kan være et hinder for deres opptreden i huset. Hva som er veggedyr og hvordan du fastslår at leiligheten de avlet?
 Strukturen og utseende av veggedyr
 Bed bugs - insekter er omtrent på størrelse med 3-5 mm, har en flat kropp og rødlig hytynovыm cover, som har fargen varierer fra mørk gul til brun. På forsiden av hodet proboscis blir brukt til å gjennombore vevet og suger blod. Vinger er ikke tilgjengelig, men det hindrer ikke bugs trygt navigere gjennom luften, hvis det er nødvendig, klatre de veggen eller taket, og planlegger. Sulten bug er nærmest immun mot mekaniske metoder for kamp, ​​mens velfødde individer ganske miste bevegelighet, kroppen tar en avrundet form og malt i fargen på blodet (fra rød til svart).
 Livsstil veggedyr
 Bed bugs er hovedsakelig nattaktive. I løpet av dagen de skjuler i kriker i nærheten av senger: slots møbler, sengetøy, sprekker i vegger og tregulv, stikkontakter, tapet, celler av dyr og fugler. Den optimale habitat for dem - en varm formørket plass liten størrelse. Om natten, bugs forlate sine ly, angripe en person, og deretter suge blod av nedleggelse på deler av kroppen (vanligvis deres viktigste ofrene er kvinner og barn som er spesielt ømfintlige huden). Veldig sultne personer kan angripe i dagslys eller i kunstig lys.
 Aktiv befolkningsvekst oppstår vanligvis i sommer. Men hvis rommet er godt oppvarmet, vil den kalde årstiden ikke hindre deres reproduksjon. I nærvær av gunstige forhold veggedyr populasjon begynner å øke fra en katastrofal hastighet. Og i fravær av makt eller som et resultat av dekorasjon veggedyr forlate området, og de kan gå gjennom ventilene, og på de ytre veggene av bygninger.
 Årsaker til veggedyr i huset
 Viktige kilder, hvor gjøre veggedyr, ikke så mye: kjøp av nye møbler, bugs som kommer ut av leiligheten naboer, gjester besøke eller tur og bo på hotell-eiere seg infisert med veggedyr. På landsbygda, ofte bugs krypende inn i stuen med infiserte fjørfe hus. Disse insektene er ikke et mål på uærlighet eiere. De er vanskelige å beskytte seg selv, så vær oppmerksomme på eventuelle kløe biter som oppstår i menneskekroppen. Spesielt hvis det skjer med noen frekvens.
 Når du kjøper en gammel leilighet eller hjemme mens du fjerner bugs kan få "arvet" fra de tidligere eierne. Disse blodsugende insekter organisere sine kolonier i de mest avsidesliggende steder som sprekker i vegger eller tregulv under gulvlister, med hastigheter på malerier i bøker osv Derfor, uvitende om deres tilstedeværelse i rommet, oppdager de i løpet av dagen kan være vanskelig.
 I den nye leiligheten blystayuschuyu frisk reparasjon, kan bugs "enter" sammen med nye madrasser og stoppede møbler. Etter kjøpet, slik som sengen er ingen garanti for at produsere eller sammensetning er ikke i kontakt med veggedyr. Foruten insekter kan være en kilde til utbyggere eller arbeidere som utfører reparasjoner i leiligheten. Alle kan ta med klær med veggedyr i huset, men folk som kom for å jobbe i andre byer, og bor i leid leiligheter i betydelig grad øke risikoen for infeksjon lokaler.
 En annen vanlig årsak til veggedyr - infisert lokaler i en av naboene. I dette tilfellet kan bugs migrere gjennom huset på jakt etter mat og å unnslippe ødeleggelsene. Derfor må vi kjempe mot dem bare sammen, eller en måned eller to etter eliminering av insekter på sitt territorium kan igjen identifisere inntrengere.
 Ved første påvisning av veggedyr oppfordres til å ta aktive tiltak for å ødelegge dem, og forsiktighet bør utvises ikke bare voksne, men reir med egg og larver. Adresse til fagfolk i denne situasjonen ville redde sine egne styrker i kampen mot insekter og gi varig beskyttelse for alle beboere i leiligheten.  
Hvordan bli kvitt mygg i en sesong?
 Sommer, varme, været flott, turgåing, natt, myggstikk, dårlig søvn, hvordan bli kvitt dette? I denne artikkelen vil jeg vise deg hemmelighetene til profesjonell dekorasjon av insekter, og det vil diskutere mygg moskytah.
 Kanskje du har hørt, og kanskje ikke, at det er en prosessanlegg, dvs. vegger og tak handlers sette noen kjemikalier, og et år zalitayuchy mygg i din eiendom dø, og det er bare én behandling, som et eventyr ikke sant? Men dette er sant!
 Det faktum at det er et stoff som heter "fastak" solgte han i veterinærklinikker Det inkluderer alfa tsyperemetryn som dreper mygg, men som en del av dette stoffet er en kraft av narkotika handling og ting holder alle stoffer oprыskyvaemыe på veggene minst fire måneder!

 Hvordan bli kvitt mygg!
 1. Kjøp 200 ml "fastak" i nærmeste veterinær apotek
 2. Fortynn med vann i et forhold på 100 g / 5 liter vann.
 3. Vær forsiktig når du fortynne stoffet, er det i kontakt med huden nådeløst og ettervern (kjemi ennå, men du kan gjøre alt nøye)
 4. Spill narkotika pent i plast 1.5. flasker eller hagesprøyte (hvis relevant)
 5. Treat lett sprøyting skyggefullt sted i rommene på deres eiendom, og resten - alle vegger og tak (i ​​skyggen i løpet av dagen gjemmer mygg)
 6. Behandlingen utføres med 2-lags gasbind på forsiden (for å beskytte sine luftveier allergi og hym.vozdeystvyya)
 7. Vask forsiktig alt utstyr behandlingen, og forlate rommet i 2 timer etter lufting, og glemme mygg fordi du bare feie dem døde vilje i morgen! Det viktigste - hele sesongen vil være slik! Påvist sjekk og deg!
 P / S. For å fullføre forebygging, Vindu, sett høykvalitets myggnett.
 Det anbefales også å legge til den ovennevnte løsning med høy ytelse pulver fuktet luktfri - "Icon" eller "Titan", som inneholder virkestoffet lambda tsihalotrin, vanligvis 10%. Dette stoffet er veldig kjent blant profesjonelle dezynsektorov.
 Lykke til!  
Bli kvitt fluer i leiligheten / huset?
 Secrets Professional Dezynsektora:
 Jeg har skrevet om hvordan du kan bli kvitt mygg, kakerlakker, veggedyr og i denne artikkelen vil jeg dele med deg hemmeligheter høykvalitets prosessering av boligen din fra fluene.
 Så hvordan bli kvitt fluer i leiligheten / huset?
 1. Hvis du har ekstra penger, og du er klar til å betale fagfolk, er det spesielt selskap - pest stasjon, kan du til enhver tid finne sin kunngjøring på sine offisielle nettsider, i aviser, magasiner med fraser som: "Behandling av lokaler insekter, desinfeksjon og gnagere "og andre.
 De kommer til deg, vil behandle ditt hus / leilighet, og avlaste deg av fluer i en sesong, og kanskje for en lengre periode.
 2. Men hvis du ønsker å tilbringe behandling alene, og ikke bruke ekstra penger, så kjøpe stoffet "fastak" hvordan å bruke den til å behandle plass (behandlet samt mygg - veggene og taket på steder der insekter), jeg skrev i en artikkel på mygg sannhet stoffet du ønsker å legge til 200 gr. sukker for å tiltrekke seg fluer, og deretter stoffet i seg selv gjøre triks, er det bare å feie ditt hjem - fra rengjøring av gulv er døde fluer.
 P / S Forresten, hvis du ikke finner narkotika "fastak" veterinær apotek i byen deres, så spør din forhandler erstatte den med et annet navn. Analogene narkotika "Fastak" (virkestoff - alpha cypermetrin), hvis navn jeg kan introdusere deg i dag:
 "Fury", "Kynymks", "Heletryn", "Alfatoks."
 Det anbefales også å legge til den ovennevnte løsning med høy ytelse pulver fuktet luktfri - "Icon" eller "Titan", som inneholder virkestoffet lambda tsihalotrin, vanligvis 10%. Dette stoffet er veldig kjent blant profesjonelle dezynsektorov.
 Lykke til!  
 Teppet på gulvet - det er flott. Det gir rom komfort, varme føtter, det er bare hyggelig å gå. Imidlertid er forurensning uunngåelig, selv om vi fullt bevare overflaten og prøve å være nøyaktig. Det strømmet, strømmet det, og nå teppet er ikke så rent, som var før. Men flekker kan og må kjempe!
Hvordan du rengjør teppe flekker fra sterk?

 Hva er ditt teppe?


 Før du begynner å rengjøre, finne ut hva ditt teppe.
 •  Således bør naturlige materialer (ull) ikke utsettes for korrosive stoffer. Ull teppe, generelt, bør rengjøres meget omhyggelig.

 •  Dlinnovorsnyj fluffy tepper bør ikke klinkende våt, så lur under tørking kan zlypnutysya, spoiling utseendet på produktet. Hvis ikke rikelig fuktighet ikke, i ferd med å tørke teppet flere ganger kam kam med hyppige tenner.

 •  Hvis teppet farge og lys, bør du være forsiktig. Drastiske tiltak kan føre til det faktum at fargen vil bli svakere og bilder eller mønstre mister sin integritet.

 •  Tepper, faktisk tåler noe. Men hvis du ikke ønsker å forme dannet under det, så ikke bruk mye vann, unngå sterk fukting. Hvis ingen ikke kan gjøre dette, først påvirker den lokalt (dvs. ikke helle hele teppet og fukte bare det området av forurensning), og for det andre, etter slike manipulasjoner tørr våt flekk hårføner.

 •  Generell rengjøring


   Er mulig hvis teppet er helt forurenset på grunn av støv eller, katt hår, deretter tilbake til sin tidligere utseende. Her er hva du kan gjøre:
 •  Først av alt, ta en støvsuger og propylososte teppet. Dette vil fjerne alt støv mote og som ennå ikke har hatt tid til å bosette mellom villi. Hvis støvsugeren er noen tips, kan du bruke dem når det trengs.

 •  Hvis venstre på teppet hår, katt eller hund hår (ikke hver støvsuger kan fjerne alle), deretter ozbroytesya børste med lange bust stiv og begynner å manuell rengjøring. Behandle nøye hele overflaten for å bli kvitt hår permanent.

 •  Nå er den mest effektive måten, som ble brukt av våre mødre, og kanskje til og med bestemødre. Umiddelbart er det verdt å merke seg at det optimale tidspunktet for slike handlinger - denne vinteren. Kulde og snø som vi trengte og stimulere tiltak og bidra til å fjerne forurensning. Leverer teppet ut, spre haug ned rett på snøen og begynner å slå ut. Alt støv igjen i snøen. Flytte teppet til et annet sted, gjenta prosedyren. Forresten, disse handlingene ikke bare fjerner urenheter, men også bidra til å kvitte seg med lukten. Hvis du bestemmer deg for å fjær ren våren eller sommeren (ikke den beste tiden, bør det bemerkes), så heng på noen teppe tverrliggeren (eller, for eksempel, horisontal bar) og en god bank. For å fjerne den "smaken" la Palace provitrytysya utendørs.

 •  Kjemiske kostnader


   Du kan gå til butikken og kjøpe husholdningenes kjemikalier, det spesielle rengjøring av tepper. Utvalget av ulike former for utgivelsen også. For eksempel kan du kjøpe sjampo for tepper "Vanish". Fortynning med vann danner en aktiv skum som trenger dypt inn i tarmtottene og oppløser smuss. Fond kan utstedes i form av skum og pulver form.
  Hvordan du rengjør teppe flekker fra sterk?

   Det bør bemerkes at kjemien er absolutt effektiv, men ikke så sikker som vi ønsker. For eksempel, hvis du har en baby, bør du velge bare betyr trygt for barn (som du kan lære ved å studere informasjonen på pakken). Det bør unngås Rhus med besk og sterk lukt.

   Fjern de forskjellige typer flekker


   Hvordan du rengjør teppe effektivt uten å ødelegge sitt utseende? Alt vil avhenge av hva du kommer til å fjerne flekken. Forskjellige typer av forurensninger bør fjernes på forskjellige måter. Vi tilbyr flere alternativer:
 •  Hvis det er et sted i en stokk med tyggegummi, fortvil ikke. Bare legge is til stedet (eller, for eksempel, frossen mat) og hold i flere minutter. Når tyggegummi fryser, kan du enkelt fjerne det.

 •  Hvis du bare sølt noe på teppet, deretter umiddelbart kjøre på et papirhåndkle og legge det på flekken. Du kan også strø salt på skittent sted. Det faktum at det tiltrekker seg fuktighet og absorberer den i seg selv, og dermed unngår rydder flytende sammensetning. På denne måte, fjerner flekker fra vin eller juice.

 •  Hvis du klarte å farge teppet leire eller voks, ikke rush å kaste den. Ta en ren tørr klut eller unødvendig fille, satte den på flekken og proprasuyte jern. Ikke forvarme det til det maksimale, er minimumstemperaturen nok. Når oppvarmede leire eller voks mykne og umiddelbart absorberes i stoff eller papir. Så du vil bare ren klut eller et papirlommetørkle og kaste den.

 •  Fjerne blekk flekker, kan du bruke alkohol eller sitronsyre, kan også brukes og eddik. Bare ta unødvendig klut, suge den delvis (velg ett av de ovenfor) og bearbeid flekken. Noen råd så våt flekk forurensning klut dynket i melk og deretter gjenta vekselvis slik manipulasjon flere ganger. Den siste fasen - behandling av såpevann.

 •  Fettete flekker kan prøve å avinstallere bruke vaskemiddel og bensin. Ta et glass varmt vann, tilsett 1 teskje (toppløs) vaskepulver og 1 ss av bensin, alle bland godt. Dypp en svamp i sammensetningen og behandle det glatt. Vent 10-15 minutter, og deretter fjerne komposisjon med en ren, fuktig svamp.

 •  Folk rettsmidler hjalp oss alltid og i alle situasjoner. Bestemors oppskrifter kan brukes ved rengjøring tepper. For eksempel, hvis overflaten av teppet er flekker av ukjent opprinnelse, kan du prøve følgende virkemidler. Ta en vanlig såpe og gni det på rist for å få såpe chips. En spiseskje av slike brikker oppløses i et glass varmt vann, tilsett en teskje av likvide midler. Den resulterende sammensetning godbit forurensning, tørk det hele ren svamp.

 •  Og du kan prøve å rense teppet brus. Som liter varmt vann oppløse 3 ss natron. Med atomizer spray væske på teppet, vente en time, tørk av med en svamp. Og du kan sette på stedet slurry av brus, deretter fjerne med en svamp dyppet i varmt vann.

 •  Prøv å bruke hydrogen peroxide, og legger en teskje i et glass såpevann. Påfør sammensetningen på teppet, vent litt og tørk av med en svamp.

 •  Nyttige tips


  Hvordan du rengjør teppe flekker fra sterk?

   Noen tips:
 •  Uansett, prøv et lite område rug.

 •  Ikke gni teppet veldig hardt, kan du skade villi.

 •  Ferske flekker er mye lettere å fjerne enn gamle, så ikke dra

 •  La dine tepper er rene!  
  Яндекс.Метрика