Hvordan arbeide?
 For å være i stand til å skrive arbeidet er meget viktig. Det spiller en viktig rolle i videregående opplæring. Oppgavene som inngår i DPA av russisk språk og eksamen alt du trenger å passere i klasse 9. Også en del av arbeidet er skrevet i «C» EGE på russisk språk, samfunnsfag og litteratur. Under mottatt high school fungerer mye oppmerksomhet, skriver studentene dem regelmessig. Skriftlig arbeid gjenspeiler de generelle student ferdigheter, språkkunnskaper, literacy, evne til å tydelig, helhetlig og konsekvent uttrykke sine tanker, for å bygge logikken i historien. Studentene ikke bare indikere nivået av kunnskap, men også demonstrere sin personlige holdning, evne til å argumentere og argumentere sitt poeng.
 Skrive essay, riktig, grundig og logisk. Generelle råd
Evaluert på en rekke parametere produktet. Noen ganger årsaken til redusert vurdering kan være unøyaktig notebook, dårlig håndskrift, dårlig formidling av temaer. Du må vurdere mange faktorer som arbeider på utkast arbeid og gjør krevet. Følge noen retningslinjer for å oppnå de beste resultatene.
 1.  Maksimal nøye velge tema i arbeidet, hvis det ikke er spesifisert i oppgaven. Du må skrive at du er godt kjent. Det er tilrådelig å navigere objektet er ikke overfladisk og dyp kunnskap om detaljene.
  Bruke pålitelige kilder. Bøker bør tas i biblioteker, akademiske publikasjoner. Elektroniske versjoner kan inneholde feil og unøyaktigheter. Ikke ta kontakt med de korte Innhold heller bør umiddelbart begynne forberedelsene for å skrive et verk på å lese kritikk artikler. Det viktigste - å bli kjent med den opprinnelige og lage din egen mening om det.
  På den siste sertifisering må følge et gitt volum. Arbeid i EGE på det russiske språket bør være minst 150 ord, 50 ord - i hvert fall for arbeidet i DPA.
  Følg håndskrift røff behandling av notatbøker, ark. Skriv pent og tydelig, unngå rettelser.
  Grundig behandle planlegging, skriver utkast.
  Tenk på en tittel, hvis motivet er gratis. Tittelen på verket gjenspeiler dens tema og ide. Du kan tenke på en problematisk tittel, tittel-spørsmålet.
  Bruke sitater, fakta biografi om forfatteren. Vel, hvis arbeidet er vellykket referanse til kritikk. All informasjon må være relevant, til poenget.
  Sørg for å følge logikken i historien. Hver setning i forbindelse med forrige Unngå brå endringer og pauser meninger.
  Separat arbeid på semantiske avsnitt, så det er bedre oppfattet. Lærer du kan vise evne til å fordele betydningen av teksten.
  Tenk komposisjon. Det beste alternativet - ring sammensetning, når begynnelsen og slutten av teksten overlapping relatert direkte eller tilbakemeldinger. For eksempel, spørsmål-svar avhandling-antitese, avhandling, avhandling.
  Husk Temaet bør være fullt avslørt. Selv en kort presentasjonsform gjør ikke vondt å gi grunnleggende bevis, argumenter, uttrykke sin mening og hovedideen av arbeidet.
  Følge nøye kyndige. Teksten bør ikke være logisk, leksikalske, semantisk, tegnsetting, staving og andre feil. Bruk bare ord som betyr at du vet. Opprett grupper som komplisert forslaget. Hvis det er mulig (for eksempel arbeidsprestasjoner hjemme), henvises til referansebøker, lærebøker.
  Vurdere de generelle prinsippene for skriftlig arbeid, så vil det være lettere å utføre denne oppgaven. Vil bidra til å gjøre dyktig arbeid logisk uttømmende.
   Skrive verk av ulike typer. Flere nyanser
  Works kan variere avhengig av tema og sjanger. Alle temaene kan deles inn i tre typer:
  tema-sak;
  Tema-dom;
  tema-konseptet.
  Grunnlaget for arbeidet ligger i utformingen av den type, og er avhengig av typen av spesifisiteten av skriftlig. Tradisjonelt, den mest lett-å-avsløring er temaet for dommen. I det ligger ideen om teksten, du bare plukke den basert på argumenter og bevis. Du trenger ikke å formulere sin egen idé, identifisere problemet. Men kreativt orienterte studenter foretrekker å ha mer frihet i å skrive stykket og ikke liker disse stive, laget tema-dommen.
  Gjenstand vil tillate deg å avsløre personlige mening formulere ideen og ta sine egne argumenter. Arbeidet er mer komplisert, men gir handlefrihet og gir store muligheter til å bevise seg selv. I produkt-jordet argument bør uttrykke sin mening på slutten for å gjøre konklusjoner, generaliseringer.
  Når et verk er skrevet om emnet-konseptet, må du velge retning av teksten, identifisere problemet og formulere ideen. For eksempel, hvis et bilde er foreslått å analysere den spesifikke karakter av arbeidet, kan du velge den metoden for forskning: å avsløre en viktig funksjon, som forklarer hvorfor det er å avgjøre om du vil gi en omfattende analyse.
  Til riktig å fungere, må du opprette tekst i samsvar med den gitte sjangeren. Det er tre hovedsjangre, hver med sine egne særtrekk.
  1.  Work-historien. Teksten er en historie om fenomenet, event, person. Starter det med stroppene, deretter gradvis gå til klimaks og denouement ferdig arbeid. Å skrive et behov for å samle inn og behandle materialet, som vil danne grunnlaget for teksten. Det er viktig å velge høydepunktene, til de mest slående deler skille viktig. Overføres ikke inn i arbeidet.
   I den produktbeskrivelse trenger logisk og konsekvent liste de viktigste funksjonene i et objekt, fenomen, prosess, mennesker eller dyr. Som et resultat, bør du få et visuelt bilde som avslører den beskrevne emnet fra forskjellige vinkler, slik at leseren å forestille ham godt. Det er lurt å lage en plan og deretter jobbe for det.
   Work-refleksjon er basert på klassiske komposisjoner. Utvid tema, identifisere problemet og utvide avhandlingen flere argumenter. Trenger du en god kjennskap til materialet, evnen til å ta sine egne meninger, gjøre konklusjoner.
   Å vite nyansene av skrive verk av ulike sjangere vil bidra til å skape en skrivekyndig tekst som tilsvarer en gitt retning.
    Hvordan skrive en god essay? Algoritme
   Hvordan arbeide? Det er viktig å følge en bestemt algoritme, alle handlinger utføres i sekvens. Følge instruksjonene, kan du kompetent uttrykke sine tanker og fullt utvikle temaet for arbeidet.
   1.  Fullt konsentrere seg og fokusere på jobben. Du ingenting skal distrahere. Om nødvendig, kan arbeidet deles inn i to faser, men de fleste trenger å gjøre uten en pause, ta de nødvendige materialer, lage en plan og utkast.
    Hvis du trenger å formulere et tema, ta dette nok tid. Temaet må fullt ut i samsvar med arbeidet, det er du oppgir i teksten argumentere sin posisjon på det.
    Tenk nøye emnet. Tenk på arbeidet, fakta av biografien om forfatteren, skrive henvisninger.
    Identifisere hoved rekke spørsmål om temaet og finne blant dem starte.
    Tenk på hvordan du vil avdekke og analysere problemet med tema arbeid. Beskrive i et par setninger din egen ide og skrive det ned.
    Kort skrive ned de elementene som du vil vise i produktet. Må la det være minst 12-15 tilbud.
    På dette stadiet må du lese alt svart ting. Prøv å finne noe nytt, tidligere usett. Kanskje noen aspekter av problemet fra deg sklei. Husk - produktet har den mest omfattende avsløre motivet.
    Nå kan du starte planleggingen. Betrakt sammensetningen av arbeidet. Arbeidet bør være en innledning, hoveddel, din posisjon, forfatterens posisjon, argumenter og konklusjoner mening. Vurdere et gitt volum. I form av å gi hvert element noen punkter, men ikke kopiere utkast helt.
    Lage et utkast arbeid. Undervise tanker korrekt, konsekvent, følge logikken i fortellingen. Ikke glem argumenter og bevis, bruker sitatet.
    Les nøye utkastet, gjør tilsetninger. Fullt sjekke det for feil, semantiske selvmotsigelser, logiske feil.
    Forsiktig omskrive arbeid. Zviryaytesya fra utkast til å se en setning eller avsnitt.
    Det anbefales å ta en kort pause, og etter re-lese teksten og sjekk igjen.
    Bruk disse anbefalinger og algoritme skriving og kunnskap, logikk og innhold av arbeidet.
    Etter å ha lest essayet, kan vi konkludere om menneskets natur, hans generelle utsiktene. De som skrev fungerer godt, ofte bare kompetent og tydelig uttrykke sine tanker i tale. Det er viktig å skrive arbeidet hittil objektivt syn på seg selv og sine evner til å bevege seg og utvikle seg videre.  
Som alltid ser bra ut?
 Sikkert blant dine venner er det de som selv ser bra ut i morgen, og selv etter ferien. Og ser på dem, jeg ønsker å utbryte, så vel som de gjør det? Heldigvis er det ikke i kontinuitet og ikke i den gamle skjønnheten elixir som er en nøye bevoktet hemmelighet gått ned fra generasjon til generasjon. Ser alltid bra hver kvinne kan, selvfølgelig, hvis det satt seg som mål. Og det finnes måter, og nok av dem. Viktigst, må du forstå hva en vakker utsikt - er først og fremst en lang og hardt arbeid på seg selv, avvisning av dårlige vaner og dyrke nyttig.
 Secret Beauty №1
Nok søvn. Benytter anledningen til å gå til sengs tidligere på kvelden ikke se på TV (det forstyrrer søvnen), helger tillate deg selv å sole seg litt lenger i senga. Kvinner skjønnhet kommer i en drøm, så det bør bli erklært en hellig tid. Erstatte søvn spasertur i måneskinn tillates bare sporadisk.
 Beauty Secrets №2
Oftere utendørs, og ved første anledning komme seg ut av byen. Sunn glød, vakker hud og glans i øynene - det beste smykker for hver kvinne.
 Secret Beauty №3
Gi opp sigaretter og, hvis mulig, for alkohol. Verste fiender av kvinnelig skjønnhet der. Utmerket vamp med en tynn sigarett i den ene hånden og et glass i den andre - er dette fiction annonsører. Faktisk, alkohol og sigaretter - er dårlig ånde og hår, grå hud, sirkler og poser under øynene og massevis av andre, ikke altfor attraktive funksjoner.
 Secret Beauty №4
Uansett hvor banalt, men sport. Stram jente alltid ser innbydende ut, selv når du er trøtt av å gå trening. I tillegg forbedrer utøve sirkulasjon, og det er det samme sunn glød og vakker hud.
 Secret Beauty №5
Lær hvordan du raskt og malte håret. Dette er ikke bra, i spesielle tilfeller, har du all rett til å vende speilet i to timer. Men en "original" og svært rask variant frisyrer og sminke må plukkes opp og øving, bør denne kombinasjonen være til ansiktet ditt, men krever tid - fem minutter. (F.eks "beam" den søteste pin og malte øyevipper og lepper).
 Secret Beauty №6
Å alltid se bra ut, gjør permanent sin skjønnhet. Riktig gjort permanent makeup vil tillate deg å være "fullt forberedt", selv i sauna og svømmebasseng. Det er viktig å velge en god butikk og god mester. Må se "samples" av sitt arbeid. Liker du den personen som povorozhyv deres spesialist? Hastverk er ingenting å gjøre, bør valget gjøres forsiktig og bevisst.
Hvis for skyld for skjønnhet, er du ikke klar for slike offer (dette er forståelig, tatovering - en smertefull ting), kan du gjøre uten dem. Bare noen ganger zahazhyvayte frisørsalong å farge øyenbryn og øyenvipper, vakre kurve av veldefinerte øyebryn - det er 80 prosent vellykket makeup. Vil sette tonen og lipgloss - og uttrykke makeup klar.
 Secret Beauty №7
Tar over klærne, fjerne bort ting du ikke liker, og du ikke liker meg selv. La noen skjorte, skjorte eller kjole som du i all hast trukket, gå til butikken for brød, vil få deg til ansikt. Det finnes ingen "kompromiss. Selv det faktum at du bruker hjemme, for å være ikke flekker og praktisk, men fin og ryddig. Da ingen noensinne finner deg en overraskelse.
 Beauty Secrets №8
Ta vare på deg selv. Selv om det ikke er noen hemmelighet at ikke alle bruker denne anbefalingen. På kvelden, som om du er trøtt, vaske av sminke, rent ansikt, påfør krem. En gang i uken kan du unne deg en maske - og ditt utseende vil svare verdsatt.
 Beauty Secrets №9
Normal mat. La kosthold vil være nok frukt og grønnsaker, korn og sjømat, fet og salt mat bedre minimeres. Drikk rikelig med væske - vann og naturlig juice. Denne kaffe og supper bruk er ikke nødvendig. Kaffe spoils hudfarge og supper, i motsetning til hva våre bestemødre, ikke veldig nyttig mat. Være meget rik, bare de "break" magen, noe som fører til et sett av overskytende vekt. Det er bedre å erstatte "kosten" suppe til salat av friske grønnsaker. Forresten, hvis du er på en diett, sørg for å ta en multivitamin.
 Beauty Secrets №10
Smile og være i godt humør! Nå som du ser alltid bra, må du tilstrekkelig heve skjønnhet verden. Tross alt, gjør ingenting en kvinne så interessant og attraktiv smil og en glad, positiv verdensbilde.  
Яндекс.Метрика