Hvordan å arrangere en pyjamas fest?
 Det er mange forskjellige scenarier for partene. Den økende populariteten få mest enkelt og naturlig pyjamas fest, som er den mest avslappet og kan lett ha det gøy og nyte sosialt samvær. Hvordan å arrangere en pyjamas fest alle reglene, får mye glede og moro med originalen? Lese tips, eksempelskriptet til neste helg for å overraske sine kjærester ny fantastisk underholdning. Og gjøre uforglemmelig spenning kamera hjelp! Du kan godt lage et helt album dedikert til dine pyjamas parter.
 Bo og skape det for pyjamas fest
Selvfølgelig, du trenger for å arrangere en pyjamas fest hjemme. Men hvor? Vurdere noen høydepunkter.
 1.  Spaces. Det mest morsomme å passe seg selv er romslige og lyse rom i huset. Hvis du har mange venner, er alle i samme rom klart for lite, det er verdt å vurdere bruk av bare 2-3 rom. Hvis rommet er passert, vil det være problemer i det hele tatt. Bare åpne døren og låse den til perfekt se hverandre og prate sammen. Men ideelt sett bør fortsatt samles i ett rom - så skapte den rette atmosfæren.
   Lys eller mørke. Bestem selv hva som passer deg best. Det beste alternativet - å simulere pyjamas fest til stede i løpet av dagen. Opprinnelig sprang i sterkt lys, og deretter gå til lokal belysning. Slå lamper, gulvlamper, lampe. Dette lyset er perfekt for å se filmer og intime samtaler.
   Møbler. På pyjamas fest trenger bare bløt avføring, stor sofa eller seng. Utmerket hvis du bare overflødig møbler vil forbruke neste rom. Så du vil frigjøre mer plass vil være i stand til å trekke i et annet rom. Forresten, den kollektive omorganisering av møbler, fjerning av klumpete bord, stoler, kan til og med kabinett være en morsom starte festen. La gjestene seg i stand et sted for moro! Sammen med deg, selvfølgelig.
   Å gjøre det praktisk. Kvitte seg med de store stoler og harde stoler. Det var plass møbler til vegger lysbilde. Puter, myke pledd, lyst teppe spredt og lå på gulvet. Så det vil være mye lettere å ha det gøy, slappe av, snakke og ha det gøy med vennene sine. Sofaen også bør kaste fargede pads i "kreative uorden".
   Tech. Hva du trenger for å arrangere en pyjamas fest hjemme med alle mulige gleder i livet? Rommet skal være:
  TV;
  platespiller;
  stereo;
  god nattbordlampe;
  mikrobølgeovn;
  kjele eller termos med varm drikke;
  curling hår;
  Manikyr enhet for tørking lakk;
  karaoke.
  Dette, selvfølgelig, ideelt sett. Men fordi det er ingen grense til perfeksjon! Hva har bare ikke tid til å gjøre jente under pyjamas parter, og de trenger å se filmen og høre på musikk, og gjøre "skjønnhet" hjem og spise deilig og varm mat. Så alt dette utstyret du vil sikkert komme godt med.
   Forberedelse til pyjamas fest
  Før pyjamas fest for å forberede seg på forhånd. Sørg for å advare venner at du vil passere det pyjamas fest. Du kan enkelt organisere en ferie sammen. Men hvis du bestemmer deg for å imponere venninner skala, er det nødvendig å begrense "form av klær" -melding på festen. Andre ser seg selv.
  1.  Klær. Bright gnisten pyjamas fest - ekstravagante kostymer vertinne og alle inviterte. Det bør gå videre for å shoppe og se etter selv svært lyse, vakre og minneverdige pyjamas. Din vanlige bestilling og veldig sliten pyjamas du ikke vil fungere! Pyjamas må være helt nye, lyse og uvanlig. Samlet, er det en reell festlig antrekk! Bare i denne netryvyalnom stil.
    Menyen. Har besluttet å holde pyjamas fest, sørg for å vurdere din meny. Vanligvis disse partiene er ganske lang, og gjestene slipper å bli sulten. Siden ferien vil være gøy, og atmosfæren - avslappet, maten må også oppfylle vilkårene. Greit, hvis det kan lett varmes opp i mikrobølgeovn. Du vil trenge:
   ulike typer pizza - du trenger å ta alle, men folk har forskjellig smak;
   smørbrød - de trenger også å liksom diversifisere trivielle sirkler pølse og skiver av ost på brødet ikke passer, legge til noen lyse slag, sjømat, egg, eksotiske oster, kjøttpålegg;
   Frukt: epler, fersken, mango, druer, kiwi og kokos, så vær mer lyse farger og sunne produkter;
   smoothies, juice, varm drikke;
   søtsaker, godteri, kjeks, kaker.
   Utmerket idé - lage en tallerken alle sammen.
   Utseende. Vel, når rommet er innrammet. Flere ballonger, blomster, morsomme plakater - alle vil være aktuelt. Fremfor alt, stemningen av gjestene hevet umiddelbart når de bare har tid til å krysse terskelen av rommet.
   Under må forberedelsene vurdere smak og karakter av vennene dine, prøv å organisere pyjamas fest, slik at alle var fornøyd.
    Estimert script pyjamas fest
   Selv om du har en fantastisk fantasi, en eksempelskriptet du ikke kan skade. Deretter kan du ordne en pyjamas fest hjemme så stor at festivalen vil være utrolig levende og la den mest varig inntrykk på alle gjester.
   1.  Vi tar imot gjester. Du kan opprinnelig å møte gjester. For eksempel, gi hver kjæresten på luftballong og en tannbørste. Du pyjamas også party!
     Gjester ankom. Når alle er samlet skal ta opp noen av dine ferietillegg slag. For eksempel kan du flytte møblene sammen, samle på "tabellen". Forresten, den beste plassen for tabellen i dette tilfellet - på gulvet. Stella spesielt kjøpte en lys duk på gulvet. Bare prøv å ikke tråkke på dine måltider! Du kan provisorisk "bord" med vennene sine plasser rundt omkretsen av små fargede lamper. Vil se flott ut.
     "Dag" pyjamas fest. Først på din pyjamas fest vil være den dagen. Bright lett underholdning. Engasjere bilde og bilder av hverandre, arrangere en ekte skjønnhet. Plukk frisyre, sminke, skape en unik stil i sanntid, se moteblader. Lover av matlaging kan vie tid til forskning på kjøkkenet eller forberede salater og sandwicher original, rett sofa i rommet.
     "Kvelden". Den kvelden lys kan allerede gjøre mindre lyst og inkluderer nattbordlampe, vegglampe. Det er på tide å snakke, diskutere sår. Eller synge karaoke. Og uten romantisk komedie også ikke kan gjøre!
     Eskorterte gjester. Utmerket hvis etter all underholdningen du også gi kjæresten din noe moro for minne.
    Ordne moro pyjamas fest hjemme! Dette formatet er svært bringer, bidrar til å slappe av og glemme alt det akkumulerte negative. Du vil dele bare positive følelser, underholdning og positiv energi. Vellykket og fargerik pyjamas fest!  
Hvordan lære et barn å lese?
 Baby er på tide å lære å lese. Hvordan du slår på læringsprosessen spennende opplevelse, forårsake genuin interesse i å lese, for å lage de mest gunstige forhold for barnet? Mange foreldre er bekymret ikke bare det, men problemet med aldersgrenser. Noen mener at lærer lese trenger ikke før fem år, og noen tror at i tre år med barnet sitt helt klar for å mestre alfabetet. Hvordan lære et barn å lese? Det er viktig å organisere økter med barnet, slik at han fra en tidlig alder han elsket å lese prosess, og bokstavene og boken inneholder i sitt liv som en trofast og interessante venner, uuttømmelig kilde til undring og muligheter. Gå til kreativt fall huske Anbefalinger. Vurdere alle nyansene teknikker, praktiske funksjoner i å lære å lese, spissfindigheter for å lage rett mental innstilling. Da barnet ditt vil elske å lese, lære å skrive bokstaver i stavelser og ord lett og ville være glad for å utvikle barnebøker.
 Forberedelse for trening. Dine "magiske" verktøy for undervisning lesing babyen
Først forberede alle nødvendige materialer for videre studier. Du vil trenge:
leketøy bokstaver i forskjellige farger og størrelser;
styret på å feste bokstavene for å lage ord, det beste alternativet - magnettavle;
ark med tykt papir;
maling;
lyse markører;
farget papir;
lim;
farge papp;
hvit bord;
saks med avrundede kanter;
fargerike bilder med store og tydelige tematiske tegninger;
ABC store størrelsen på store bokstaver og klare bilder;
leketøy;
frukt (epler, pærer, plommer, etc.).
Alfabetet, som består av store bokstaver med store bokstaver og fargerike bilder, kan du kjøpe, men hvis du vil - for å gjøre sine egne hender. Utmerket når du bruker farget papir, brev limt i tekniske applikasjoner, som brukes på bildet. For tre år barnet kan begynne å erobre din alfabetet!
 Making alfabet
Ta papir, markører, farget papir og papp, maling. På et stykke papir skrive ned hva du bilder for å illustrere hver bokstav. Vel, hvis prosessen med å lage alfabetet du vovlechete av babyen. Når et barn var ca 4-5 år, er det mulig å delta i skapende arbeid med ham. Han vil huske den spennende spill der du gjort alfabetet sammen. Kun nøye, sørg for at barnet ikke blir skadet, bruk spesielle saks og lim trygg.
 1.  Velg et bilde. Doberit til hver bokstav i alfabetet bildet. Hvert bilde bør være enkel og forståelig for barnet. Ikke forveksle "omfattende" bokstaver, for eksempel "th" - tegne en flaske jod, eller feste den på farget papir. Velg enkle objekter, unngå gjentakelser. Hvis du har bokstaven "e" vises sammen med gran, for bokstaven "e" er bedre å velge et pinnsvin. Ikke forveksle babyen.
   Å gjøre bakgrunnen. Vel, når en lys bakgrunn. Det bør ikke distrahere barnet fra de samme brev og bilder. Unngå unødvendige bilder, monogrammer og ornamenter. Babyen det vil skyte ned, det kan ta litt for dekorasjon av bokstavene riktig huske hennes forfatterskap.
   Klippe og tegne bokstaver. Hver bokstav må være stor, solid, nærmest trykt skrift. Gjør skarpe linjer, konturer outline bokstaver.
   Tegning og lim. Følg nøye og store bilder. Søknader bør gjøres med lyse papir.
   Skille vokaler fra konsonanter. Mest spesielt markere alle vokalene. La dem være en lys farge som rød eller gul. Fremfor alt skyggen var ikke altfor blek.
  For hver bokstav - en egen papplate, helst hvit. Hvis du gjør alfabetet med barnet ditt, hjelper det også å lære ham å lese. Snakk med barnet ditt om hver bokstav du tydelig alle lyder forklare hva som er vist på bildene. Slik at barnet vil huske alfabetet i spillet, enkelt og raskt. Og du vil passere en av de viktigste stadier - lære med barnet bokstaver.
   Forklarer betydningen av bilder og lære bokstavene sammen
  Når du forbereder alfabetet uten barnet, eller kjøpe allerede gjort et sett, du også har spillet åpent i barnets hemmelighetene av alle bokstavene.
  1.  Erklærer brev. Forklar at hver bokstav av hans karakter, hans vaner. Regelmessig gjenta det brevet som uttales. Vis bilder. Prorilyustruyte bokstaver frukt, leker. For eksempel, med henvisning til bokstaven "r" show pære og spør hvordan er frukten. Ungen har å huske navnet på pærer og lære hva den første bokstaven det er vist på bildet.
    Uttale tydelig. Hver bokstav snakke høyt og tydelig. Vi må nøye overvåke ikke bare for diksjon, men for artikulasjon. Vise barnet hvordan født bokstaver og lyder i uttalen. For eksempel, de sterkere pull lepper, sier "y" og avrundet dem mer enn vanlig, sier "om."
    Det finnes ingen regler for uttale i alfabetisk rekkefølge! Ikke i noe tilfelle skal lære bokstaver etter reglene, "ka", "no", "ale", etc. Så du straks må omskolere et barn fordi han begynner å ytre dem, sette i varehus. Bare rett og slett si bokstavene som de leser ordene, vil du være i stand til å skikkelig lære et barn å lese. Og alle disse reglene og navnene på bokstavene barnet ditt vil lære senere, da det vil være i stand til å lese og vokse opp litt.
    Spille. Deretter, når babyen er mest huske bokstavene, kan du begynne å spille med ham i å utvikle spill. Spille "lotteri" - fjerne fra pose eller boks forlater bokstaver. Dra på tur, la babyen første samtalen brevet at hun hadde, og deretter du kalle din egen. Bare spør ham om å komme opp med et ord som begynner på bokstaven. Ikke vær redd for å komplisere oppgaven - så lære et barn å lese vil være mye enklere.
    Forberedelse til neste stadium. Vent for perfekte resultater i "anerkjennelse" bokstaver er ikke nødvendig. Når du lære bokstaver er 1-2 måneder, kan du se noen bevegelse fremover, det er på tide å gå videre til lesing. I løpet av videreutdanning kid fylle hullene. Langvarig fortsatt ikke - barnet er lei.
   Vær oppmerksom på at det er riktige lærings bokstaver spille en avgjørende rolle i å undervise et barn å lese. Det vil da være lett å "løse" ordene, vel vitende bokstaver. Men lære ham rett opp bokstaver i stavelser og ord også nødvendig.
    Sette bokstaver i aksjer
   Her trenger du magnettavle. Du kan komme opp med ytterligere utviklings spill, i tillegg til de vanlige terninger.
   1.  Heis. Konsonant bokstaver består av en vertikal kolonne, og den beveger seg langs "hytta lift" med en vokal. "Lift" stopper på en bestemt bokstav bør lage en uttalelse med denne konsonant og kalles "Walking" vokal. For eksempel flytter en kolonne av konsonant bokstavene "b", "c", "d", "f", "g", "s" og bokstaven "a".
     Et tog. Du kan klippe ut av farget papir lokomotiv, gjør det gjennomsiktig vindu og to sløyfer til å fylle båndet med malte bokstaver. Neste lage et annet vindu på samme linje. Han setter inn en bokstav, og den andre delen av brevet endring, proderhyvaya gjennom en nærliggende vindu gjennomsiktig tape. Slik at barnet skal lære å lese mye mer interessant.
     Aksjer gradvis utvikler seg. Start med en enkel to-brev stavelser. Bedre begynne å lære fra varehus, som begynner med en konsonant lyd. Slik at barnet vil bli enklere å forstå og uttale stavelser. Bare brukt ca 10-15 økter med korte tog, kan du begynne å sakte lese stavelser av tre bokstaver.
     Vi begynner å bevege ord raskt. Utmerket mottak - en uventet og enkel overgang fra lagrings til ordene. Vis barnet hvordan sammensetningen kan bli polnoznachnoe ord. Les sammensetningen av det "men" og deretter endre bokstav av interesse. Forklare ordet "han". Deretter kaster varehus ordet "du", "vi", "du".
     Oppdage hemmeligheten. Fortell barnet at nå er det nesten en voksen, intelligent, veldig snart han vil være i stand til å lese. Det gjenstår bare å lære å lage stavelser i ordene. Og noen bok vil fortelle ham alt, alt som hun vet selv! Prøv å kalle barnet en oppriktig interesse. Jeg går for å lese ord.
     Sette ord i stavelser
    Nå er tiden mest interessant: du tid til riktig lære et barn å lese ord. Etter å mestre den vanskeligste fasen av dette brevet. Det bør organiseres slik at barnet snart vil bli brukt til å lese flytende, ikke brått, "chopping off" hver stavelse, bokstav. Du må først utvikle fantasien.
    1.  For å gjøre det klart. Unngå obskure, om enn korte, enkle ord. Din oppgave er å effekt: et barn bør lese ordet av stavelser, tydelig, men deretter raskt huske hvordan å uttale ordet. Jeg leste det i forbifarten. Ideelt baby er ganske snart begynner å lese raskt: han ser stavelser, brev og "lærer" ord. Så starte med de enkle ord: Mamma, pappa, frokostblandinger, bord, gulv, lys, etc.
      Prorilyustruyte og kollegaer. Bli vant første ordene som barnet leser, forsterke bare illustrasjoner, tegninger, objekter, leker. Ikke bekymre deg hvis barnet ditt sa kjært ord før tiden til å lese bokstavene - bare se objektet i bildet og gi det et navn. Det viktigste å huske å be ungen igjen på lageret, å uttale bokstavene viser hvor denne strukturen er. Så det vil være lettere å lære å lese.
      Av interesse. Kom opp med spill å stimulere barnet ditt å lese. La ham finne det rette ordet, er ordet av lageret, velger han dem bilder.
     Veldig snart vil du trenger og barnebøker. Start med kvartetter. Boken bør være lyse, med store bokstaver, klart bilde. Utmerket hvis barnet ditt vil også lære en favoritt dikt. Åpne døren barnet inn i verden av eventyr, gåter potishok, ordtak. La ham spille med deg, forteller deg om sine "funn" og "åpen". Du vil ikke merke som vil være i stand til å skikkelig lære et barn å lese uten anstrengende klasser, utenatlæring og overtalelse. Det viktigste - å dyppe i en verden av sjarmerende babyen bokstaver, stavelser og ord å gjøre det "Pioner" spennende bøker.
     Lykke spill lærer leser lett!  
Яндекс.Метрика