Hvordan å avvenne hunden bjeffe på folk?
 Innenlandske hunder ofte bjeffe bortkastet på passerende biler, syklister, vanlige forbipasserende og katter. De elsker og vise hvem som er sjefen, møte høyt hallways havkanem alle gjester. Det er slik en dårlig vane, som uler og bjeffer pet igjen i leiligheten i dyster ensomhet. Når du ikke vil at hunden barker anses uhøflig, umiddelbart ta affære! Representantene for familiens hund - intelligente dyr, så avvenne hunden bjeffer på folk og kjøretøyer kan. Det er best å starte hundetrening som barn.
 Drastiske tiltak
Japanske disaccustoms kjæledyr fra bjeffer ganske tøff: de tildeler til sin drift til krysset av stemmebåndene. Et annet populært middel: det er en elektrisk hund krage. Når hunden begynner å bjeffe, det blir elektrisk støt. Det er ganske smertefull, slik at hunden blir sterkere og psykologiske traumer.
Oppdrettere i et annet tilbud, smertefri metode som vil hjelpe avvenne hunden bjeffer på folk skjønt ikke helt, men minst rent lang hysterisk bjeffende hund til å adlyde og gjøre oppdretter. Denne spesielle anti-bjeffer enheter som avgir ultralyd.
Men alt dette betyr for late eiere. Den virkelige hundeeier bør vite det grunnleggende hundetrening.
 Utdanning, otuchayuschee fra barking
Hvis hunden hilser dine gjester febrilsk bjeffer, prøver du neste metode for utdanning: Sett hunden på lang povidok og ved å bruke makt ligge på sin vanlige plass i huset. Og samtidig en av hjemmet skal komme nær døren, ytre høyt. Når hunden begynner å bjeffe, spør ham et spørsmål: «Hvem kom? Rart? "Men ikke oderhyvayte. Det kraftig trekke på leiekontrakten hunden allerede når et familiemedlem kom inn i rommet, mens strengt si: "Du kan ikke! Fu! ". Prøv å gjøre det flere ganger for å konsolidere læring.
Det neste trinnet er å tiltrekke seg hund utdanning venner som hun hadde kjent. Spør dem også gjentatte ganger kommer til døren, noe som gir støy, og deretter gå tilbake inn i rommet.
Til hunden grep dine gjester for klær, satte den på en lang bånd. Spør fremmede til hennes folk til å komme inn i rommet en etter en. Når hunden prøver å komme til hotellet med den hensikt å ta dem over kanten av klær eller nahavkaty, trekker kraftig på bånd, gi kommandoen: "For meg! Sitte! ".
Hvis hunden bjeffer ofte, bor alene hjemme, prøv en lang bånd. La hunden i bånd i ett rom, og hans assistent blant hjem til en annen, at han holder den i bånd. Gå til døren, gå ut i inngangen og starte høyt trampe opp trappen. Hunden begynner å bjeffe, når du innser at du ikke er hjemme. En hjelper smykne bånd sende kommandoen "Place! Du kan ikke! ". Hvis du ønsker å utdanne rolig og avbalansert hund - vær tålmodig.
 Hvordan avvenne en hund bjeffer i gata
Men hva med når hunden oppfører seg ganske rolig hjemme og på gaten begynner å bjeffe på forbipasserende normale? Avvenne en hund bjeffe på folk på gaten er også mulig. Her for å hjelpe trening. Går utenfor, ta en beholder med litt vann og med en liten kvist. Når hunden begynner å bjeffe på en fremmed, hans ansikt bryznit vann skomandovav "Quiet! ". Snart en hund vil bare vise et glass vann, så det var stille. Det viktigste er at vannet ikke lekker inn i øynene. Når hunden slutter å bjeffe, gi ham noe deilig.
Sørg for å lære hundespannene "Voice" og "Hush". Gi "The Voice", utstillingshund favoritt leketøy eller behandle, men la oss ikke før zahavkaye. Når hunden master "Voice" undervise hans team "Hush". Sette hunden i bånd, skomanduyte "The Voice". Etter si "Hush" og prøve å presse ham munn til bjeffer stoppet. Stoppet bark - oppmuntre.
Tålmodighet, respekt og hengivenhet av hunder vil du oppnå mer enn slag og rop. Forresten, zoopsychologists hevder at hunder ofte bjeffe for ingenting, som lever i familier der banne og rope - et vanlig fenomen. Prøv å holde hunden vokste opp i en avslappet og vennlig atmosfære. Vis ham ekte kjærlighet. Faktisk, som de klassiske tegneseriefigurer merke "Bobyk besøker Barbosa": "Man hund venn! ".  
Hvordan å senke pulsen?
 Vi vet at i løpet av årene folk har blitt hyppigere puls, men hvis avviket er mye høyere enn normalt, bør det føre til alarm nødvendig medisinsk intervensjon. Dette kan tyde på tidlig kardiovaskulær sykdom hvor en person må være registrert i medisinsk institusjon for å fullføre en full gjennomgang. I dette tilfellet er det nødvendig diagnose av hjerte. Men alder - ikke den eneste årsaken rask hjerterytme. Det kan være stressende, lange opphold under den brennende solen, overdreven trening, kronisk søvnløshet, samt effekten av alkohol, te, kaffe.
Er det mulig å redusere pulsen med hjem rettsmidler? Hvis det ikke er et symptom på kronisk takykardi, og du først følte hjertet mitt, kan du prøve å håndtere dette fenomenet alene.
 1.  Hvis puls pochastishav i gym, deretter umiddelbart slutter å trene. Bruke enkle øvelsen pusteøvelser, ta noen dype åndedrag og puster ut. Be om å gi deg et glass grønn te og rent vann. Stå på et kjølig dusj. Alt dette bør bringe hjertet tilbake til det normale. Videre til disse angrepene skjedde takykardi, økt fysisk aktivitet gradvis, vil det være en god trening for hjertemuskelen.
  Sørg for å starte dagen med en halvtime ekstra kostnader. Dette gir kroppen den nødvendige tone, styrker immunforsvaret, kroppen gradvis forbereder seg til regelmessig trening på treningsstudio. Forresten, hvis du ikke har denne gangen vennskap med sport, er det nødvendig å gjøre dem. Treneren kan velge å ha et egnet program som vil støtte staten av hjertemuskelen.
  Årsaken rask hjerterytme kan være en stressende situasjon, søvnløshet eller tretthet. Å redusere pulsen umiddelbart begynne å ta gebyrer sedativa infusjoner. Hvis det er en medisin brystet ekstrakter av vendelrot, motherwort, peppermynte, sitronmelisse, johannesurt - de også hjelpe deg til å komme tilbake til det normale. Men ett slag disse midlene ikke begrense, må bruke minst en måned.
  Redusere hjemme hjelp og andre aktiviteter pulsen. Først av alt droppe alle tilfeller legge seg ned og hvile. Hjertefrekvensen gradvis synker, og din helse vil forbedre. Drikk svakt brygget te med melk.
  Tradisjonell medisin rådes til å redusere hjertefrekvensen til normal bruk naturpreparater. For eksempel, ekstrakt av Valerian rot, solbær bær og nyper. Disse planter er i stand til å øke aktiviteten av hjertemuskelen. Denne listen er honning, som må være til stede i dietten. Et par nyttige oppskrifter for å normalisere hjerterytme.
  Hjemmet medisinskapet er ønskelig å ha et skjær av hagtorn bær som folk med jevne mellomrom lider anfall av takykardi, er det nyttig å ta to eller tre ganger om dagen 20 dråper fortynnet i 1/3 kopp vann. Slik behandling bør ta ca tre uker.
  En spiseskje av tørt gress Leonurus helte et glass med kokende vann, infunderes over en time. Deretter ekstrakt legges teskje honning og noen dråper peppermynteolje. Dette bør drikke små slurker. Behandlingen fortsetter i en måned.
  Lag en samling av like deler motherwort urt og calendula blomster. Ett århundre. en skje med tørr samling for å lage et glass med kokende vann og sette mot i to til tre timer. Deretter avløp. Ta ettermiddag for to til tre uker.
  Lag en samling av fennikel frø, sitronmelisse blader, humle og Valerian rot. Hver komponent -. Én time Spoon. Brew blande en halv kopp med kokende vann og la stå i en halv time. Dette betyr at du trenger å ta en fjerdedel av en time før måltider. Så for to uker.
  Saften av en sitron blandet med chokeberry juice (1/2 kopp), tranebær (halv kopp), gulrøtter (1 kopp) og et glass vodka. Rør godt og ta daglig en time før måltider.
  Det er en populær metode som bidrar til å "lure" kroppen, for å føle den bankende i hans høyre hånd og punkt i to til tre minutter på å presse dem gjennom hvert sekund (denne frekvensen tilsvarer en normal rytme av hjerteslag). Puls bør reduseres.
  Den mest effektive måten å hindre brudd på pulsen er en sunn livsstil. Prøv å ikke være nervøs, følger søvn. Følg din diett, kontra du høyt inntak av salt, fet og krydret mat. Alkohol, røyking, kaffe - er du nå alle under strenge forbudet. Hjertebank ofte forekommer hos personer med mer vekt. Derfor må vi tenke på hvordan å bli kvitt ekstra pounds.
  Også være forsiktig med narkotika. Hvis medikamenter som reduserer hjertefrekvens, ikke foreskrevet av en lege, som du tar dem, ved hjelp av noens anbefalinger, vet at selv om at narkotika gi deg lindring, er du akkurat i tide eliminere symptomet og årsaken takykardi er ukjent. Det kan skje overdose når pasienten, utålmodig venter på forbedring, og igjen svelge piller. Alt dette ender dårlig, gradvis redusere hjertefrekvens hjemme er ikke mulig.
   Endelige tips
  Finn din puls på hånden. Hans fart - fart indikator hjertefrekvens. Telle beats ham i minst 30 sekunder. Dobbelt så mye som nummer - og du vil lære hvordan hjertet slår per minutt gjør. For eksempel, hvis et halvt minutt du telte 35 slag, så for et øyeblikk ditt hjerte er redusert 70 ganger. Hos friske mennesker, er den normale hastigheten 60-100 slag per minutt. Selvfølgelig avhenger resultatet av om personen før som fungerte, medisiner tatt, om han temperatur og hvor god hans fysiske form.
  For å unngå angrep av takykardi og ikke å finne måter å redusere hjertefrekvensen, må en person være i bevegelse. Selv om arbeidet innebærer maloruhlyvist, kan du gjøre rytmoplastycheskoy gymnastikk, bestående av vinge bevegelser av hender og føtter øvelser med sportsutstyr.
  Hvis og det var utbrudd av takykardi, en nyttig svømmebasseng, rolig sykling, ski og turgåing, jogging. I øyeblikk av hvile anbefales selv massasje skulder- og hofteledd. Feasibly arbeide i landet og husene bør også være i den daglige rutinen for folk som har hatt utbrudd av takykardi.  
Яндекс.Метрика