Hvordan å avvenne katten tygge ledninger?
 Eiere av katter (og andre dyr) blir ofte møtt med situasjoner hengiven pet gjerne spiser forskjellige typer ledninger. Dette gjelder spesielt for telefonledninger og ledninger datamaskin. Hvordan å avvenne katten tygge ledninger, er dette mulig? Selvfølgelig, med den mest humane måte uten bruk av fysisk avstraffelse. Katter - intelligente dyr, de raskt innse at huset ikke ønskelig. Men de fleste eiere vil ha tålmodighet og utholdenhet til å lære dyret ikke ødelegge de elektriske ledninger. Etter å ha spilt med dem kan ende død av dyret.
 Hvordan å avvenne katten tygge ledninger
Den enkleste måten å avvenne katten tygge kabler og ledninger - er å frata et dyr tilgang til alt skjult bak veggene i sine høye skap eller ved inngåelse av kabelkanaler. Hvis du bare kommer til å starte et kjæledyr, må du huske dette øyeblikket. Du må fjerne ledningen bort til vaner og karakter av kjæledyr du ikke er kjent for sin egen sikkerhet.
Når dyrene lever i et hus eller leilighet, og skjule ledningene kan ikke, tror det betyr bedre veiledning prosess at dyret er ikke nær dem. Rednings sitrus. På grunnlag av produserte medisiner som disaccustoms katter tygge draty, trekke møbler og markere territorium. Du kan strø ledning sitronsaft, aromatiske oljer foruten grapefrukt. Noen katter oppdrettere anbefaler å håndtere ledning cut fedd hvitløk, sennep eller pepper. Men ikke gjør dette, så lenge leiligheten er holdt lukt. Søl av pepper i nesen på dyret kan oppstå fullstendig tap av lukt. Siden katter lever i en verden av lukter, i motsetning til menn, er i stor grad styrt av visuell oppfatning av virkeligheten, tap av lukt for katter tilsvarende tap av syn for mennesker. Så, stoppe på Citrus. Gni ledning sitronsyre skall av en appelsin.
Dessverre, har lukten lang. Så avvenne katten problematisk. Du kan prøve å vikle alle ledningene elektrisk tape eller en god whisky. Katter er veldig forakt henviser til den klebrige overflaten.
Fremgangsmåte for avvenning kattearter fra ulovlige handlinger i huset ved å sprøyte en strøm av vann fra en sprøytepistol eller vann i tilfelle av elektriske ledninger bør ikke bruke åpenbare grunner. Men på denne måten er det mulig å finne et alternativ i form av en boks med trykkluft anvendes for rengjøring av maskiner for støv. Så høyt hvesende lyder katter språk betyr ekstrem grad av frustrasjon og aggresjon, caudatus ingenting annet igjen, forlater ledningen alene.
Ikke bruk kjemikalier som kan forårsake forgiftning kattunge! Du trenger ikke bare skremme dyret og drepe den.
Fest ledningen til skrangle heller ikke et alternativ. Stor støy fra gamle leker, knyttet til ledningen strekker seg på gulvet, vil ikke, og treffer det ved et uhell, kan kattunge trekke ledningen.
Disaccustoms katt tygge ledninger fra barndommen. Den mest optimale alder for kjæledyr utdanning - fra noen måneder til et år. Hvis rampete kattunge og prøver å ta tak i wire eller andre ting å tygge dem, må du kontakte veterinær. Kanskje babyen er hårete ormer. De fleste kjøper kattunge vitaminer som inneholder jern og taurin. Ta en dyrebutikk spesielle godbiter som vil male nok kattunge tenner. La kattungen er alltid et stort utvalg av leker som du kan spille.
Betale mer oppmerksomhet til hans kjæledyr! Kattunge eller en voksen dyr, som er vert vil gjerne spille er usannsynlig å tygge ledninger og ødelegge møbler. Tar sin "familie" furry kjæledyr, husk at katten ikke skal fôres på tid bare å vaske hans brettet. Med katt trenger å kommunisere og spille. Deretter vokser han opp glad og rolig, og møbler og ledninger vil ikke lide.  
Hvordan å rette håret folk rettsmidler?
 Om chic naturlige krøller drømmen for mange kvinner. Men krøllete hår innehavere av natur, ofte har en tendens til å rette håret uten hårføner, strykejern og strykebrett, frisørsalong rette prosedyrer. Som et resultat, i stedet for sunt hår kjedelig hår seg at etter påføring av kjemi med varmt jern også falle. Fortvilelse ikke: det er mange skånsom måte å rette håret. De er egnet for de som ønsker å rette håret folk rettsmidler uten å skade deres struktur. De fleste naturlige ingredienser også næring til håret stimulere deres vekst.
 Hvor raskt rette håret alkohol
Øl har lenge vært brukt som et utmerket verktøy for å rette håret. Metoden for å fukte håret med øl for deres raske utbedring brukt av våre bestemødre. Denne drinken, forresten, lange hold styling og gjær perfekt ernære håret.
Klarer med rette håret og en sterk alkoholholdig drikk - brandy. Anvende den på hele lengden av håret, unngå kontakt med ansiktet og øynene. Forbedre og utseendet på håret og gre håret etter konjakk enklere. Hold alkohol på håret bør være en halv time for å si det bedre kompress. Skyll med vann.
Konjakk og øl kan bli erstattet av eple cider eddik fortynnet med vann i like proporsjoner. Et annet godt legge litt eddik løsning olivenolje eller mandelolje.
 Hvordan hjelpe fargeløs henna
Zaparte vann bag fargeløs henna, la det tilført 40-50 minutter, gjelder hele håret, ikke glemme røttene. Maskert med fargeløs henna legge litt druekjerneolje eller oransje. Zakutayte hår polyetylen (eller bære en spesiell lue bading), topp vikle hodet med et håndkle og holde henna på hodet i en halv time. Fargeløs Henna ikke være farget hår, men betydelig rette dem, fjerne flass. Bruke en maske for å regelmessig, to ganger, tre ganger i uken for å få rett hår og veldig lydig.
Å konsolidere resultatene kan være ytterligere hår skylling med en spesiell forbindelse som inneholder en spiseskje med sitronsaft og en skje med eddik til det halve, vodka og eplejuice. Denne sammensetningen kan skylle håret før du vasker håret med sjampo.
 Maske smør vil ikke ødelegge
Få apoteket burdock eller lakserolje eller oliven bringe butikken. Gjelder hele overflaten av håret utyazhelyv dem. Opprettholde olje på hodet i en halv time, så det hadde tid til å bli absorbert inn i håret og begynne sine helbredende og rette handling. Sett på en dusjhette på toppen, pakket hodet med et håndkle for å forsterke effekten. Vask etter olje med varmt vann og sjampo. Skyll hår kan vanne med et par spiseskjeer sitronsaft. Oljen skal være varm før bruk. En fantastisk resultat oppnås hvis man ikke bruker smør og bland med en spiseskje olivenolje, tre teskjeer trinse og to spiseskjeer av burdock.
Du kan prøve å maskere med olje og eddik. Legg til to spiseskjeer av eple cider eddik og vann en liten skje med mandelolje. Denne masken - den beste måten å rette håret folk rettsmidler hjemme.
Husk at masker bør gjøres regelmessig. Forvente utmerkede resultater etter den første maske er ikke nødvendig.  
Hvordan du kan justere hårfarge?
 Alle kvinner elsker å eksperimentere med sitt utseende. Antrekk radikalt endre, hårklipp, og selv hårfarge. Videre moderne verktøy for toning og farging hår bare provosere jenter til å prøve nye stabil skimrende farge. Men slike eksperimenter er noen ganger vellykket, og noen ganger, spesielt etter mange endringer farger, kan du få et helt uventet resultat: hårfarge er ujevn, og hun begynner å ligne en sebra. Ingen er immune, slik at hver kvinne skal representere som sluttar hårfarge hvis dette skjedde problemer.
Grunnene til at håret fikk ujevn skygge kan gis. For eksempel, prøvde du å markere hår, men peretrymaly male på røttene. Resultatet - en lys slutter og lette røtter. Det er sikkert ubehagelig, men ikke det verste du kan få etter eksperimenter med farger. Hvis du ønsker å justere hårfarge etter farging eller gjøre det nær naturlig, velger du en av følgende metoder.
 Bli Snow Queen
Du klarer obestsvetyly håret fordi håret er en av de mer lys, og den andre - mørkere? Utgangen kan være: re lysere hår til et snøhvitt tilstand, og etter - Maling dem i ønsket nyanse. Denne metoden ikke bare ny maling og fin ligge jevnt over hele lengden, men få skygge mest nøyaktige og nær fargen vises i boksen med maling.
 Ta vare på håret av sin ungdom
Alle lysforhold - er en tretthet av håret. Hvis du alltid løse problemet med ujevn fordeling av farge gjennom gjentatte osvetlenyy fra luksuriøse hår igjen tre hår. Det er en annen måte: Hvis du ønsker å holde håret bare zamaskuyte ujevn farging bruker toning mørkeste fargen. Det er viktig at Toning maling var litt mørkere eller møte den meget mørk farge på håret ditt - så skyggen er uniform. Ellers vil du få tilbake stripet hår.
 Mørke røtter - borte!
Hvis du osvetlyaly hår over hele lengden, så vidroschuvannya mørke røtter vil se rotete og ubehagelig. I dette tilfellet er det nødvendig å nøyaktig justere hårfarge håret til å se ryddig og vakkert. Exit her er to: enten lysere hår igjen, hvis du ønsker å være en lys blond, eller velge en maling farge som kommer til voksne røtter.
Når du velger den neste misfarging huske at malingen må først brukes til røttene, og 15-20 minutter - på tips. Så du kan få en garanti ensartet farge. I tilfelle missfarging håret mørk fargetone for å gjøre det motsatte: først påføre malingen på tips og da - på vintreet.
Imidlertid har hver farge sine forskjellige produsenter instruksjoner og tid til som du kan bruke en farge, kan avvike fra det tidspunkt arbeidet vil være annerledes. Les alltid bruksanvisningen som fulgte med maling!
Det er et annet alternativ, veldig radikal. Hvis du ikke liker hva som skjedde etter hårfarging (f.eks, re-maleri "delt" håret linje over: top lys skygge under - en mørkere), kan du bare klippe håret. Så du ikke skader en annen zavdaste re-fargestoffer, kutt og tips, og endre bildet. Det må søkes i alle dens fordeler!  
Яндекс.Метрика