Hvordan å avvenne katten trekke møbler?
 Når du ser en katt i huset du har kommet langt: pet vant til skuffen, vant kampen for rettighetene til eieren av territoriet, ble lapping gjensidig natur og, tilsynelatende, da han endelig ble mulig å nyte livet, sitter på kvelden med en fluffy ball av urchaschym knær, var ny problem som forårsaket en annen gruppe med negativer. Ikke bekymre deg - avvenne katten trekke møbler og tapet kan fortelle deg at du trenger en annen massevis av tålmodighet. Hvorfor katter fleece møbler og hvordan å holde nervene og interiøret?
 Hvorfor fleece katt møbler?
Første katt - vilt og rovdyr perfekt tilpasset for jakt. Ikke rart de sier at hver katt på størrelse med en tiger, ville det være farlig for fem ganger. At katten hensiktsmessig struktur, hale ekstra fleksibilitet, blir bart locator brukt for estimering av avstanden til hindringer, og funksjons klør er så stor og viktig at klørne må være i perfekt stand. Når katten din en fin tremøbler, noe som betyr at det fjerner det øverste laget av klør og skjerpe bunnen. Skjelle henne for det kan ikke være, fordi oppskarping klør - et naturlig instinkt, som dannet tusener av år. Skal slipe klør katt markerer også territorium - på ballene hennes poter er flavored steder målrettet i kontakt med overflaten etterlater en unik duft som bidrar til å "stake ut" et territorium. Men instinkter instinkter og skyve møbler kan være et alvorlig problem.
 Hvilke måter katter disaccustoms tåre møbler?
Mange eiere velger følgende måter å fjerne klørne (onyhэktomyya, eller med andre ord, drift "myke poter"), finger flexor sene trim (tendonэktomyya) eller periodiske obstryhanye klør, sier de, nei grunnen av - ingen problem. Men dette er ikke et alternativ: onyhэktomyya sammenlign å slette de siste phalanges i menneskelig tendonэktomyya ment at katten ikke kunne frigi klør og klør på obstryhanyy kan skade de små blodårer og nerveender, som i katter florerer. Som et resultat av disse fremgangsmåter fører til uførhet katter - uten at klørne i sin stilling svekkes betydelig redusert adhesjon til overflater, på grunn av hva forstyrret koordinering av bevegelsene, og det er en sterk belastning. Ikke i noe tilfelle skal vdavaytesya disse metodene - katt skapning, og derfor er det nødvendig å forhandle snarere enn lemleste.
 Hvordan å avvenne katten humant rive møbler?
 1.  Universell måte å avvenne katt møbler tåre - gi forbedringer. I dyrebutikker kohtetochek et bredt utvalg og variasjon av spray som fraråder katter fra favoritt "sliping" steder. Men bare kjøpe skrape vil ikke - vil måtte jobbe hardt for å forklare katten hva det er og hvorfor det er nødvendig. Det er derfor det er bedre å gjøre Skolegang skrape i tidlig alder - en voksen katt er mer sannsynlig å ignorere Gadget ikke forstå hvorfor før trekke møbler kan, og nå for noen grunn det blir misbrukt.
  Den viktigste stadier pryuchennya katt:
  Spør skrape der katten praktiserer vanligvis i "klatring".
  Sett kattens poter skrape og enkle å holde dem nede, slik at det er klart at for en overflate for å klamre seg praktisk. Det er mulig at denne handlingen må gjentas flere ganger før katten vil forstå hva du ønsker fra det.
  Takke hver gang hun kommer til katt skrape og spotte over henne når hun prøver å gå tilbake til sin opprinnelige plassering.
  Mange katter er i hovedsak ignorert Claw slipesteiner for katter - i dette tilfellet, prøv å bruke kraft lukt. De mest ubehagelige smaker for katter - sitrus, slik at du kan strø med sitronsaft til de stedene hvor katten tremøbler, og det er nødt til å bruke en alternativ. I sin tur kan mest skrape spre et par dråper vendelrot eller kattemynte for å tiltrekke oppmerksomhet.
  Katter liker ikke klebrige overflater, slik at du kan beskytte møbler ved hjelp av dobbeltsidig tape. Prykleyivshys bena et par ganger, vil katten forstår at det er - ikke stedet at det er behov for.
  Nylig stadig mer populært silikon feste klør - med et spesielt lim til å feste dem klo og beskytte møbler fra skade og radikale metoder for katteeiere. Den største vanskeligheten er at etter noen uker bør endres, da katten blir nødt til å kutte tips spiret klør, så hele prosedyren gjøres best i kabinen.
  Wean katt møbler tåre kan også bruke deksler for henne. Saken er at for å bli kvitt det øverste laget klo katter trenger fast og stabilt underlag, og det er derfor de samme gardinene forbli intakt. Foruten det faktum at katten vil være ubehagelig å kvesse klør på fritthengende stoff, til en god måte gjenopprette bortskjemt møbler.
  I utdanning katter alltid må handle fast og trygt, men forsiktig, at hun ikke har lyst til å ta hevn. Velge den måten som er riktig for deg, og ikke fortvil om lenge ikke se resultater. Før eller senere vil du finne et kompromiss som vil spare dine møbler, nerver og helse av katter. Det viktigste - å forstå at katten skapning, og behandle det i seg selv vil ikke fungere, så du bør bare lære å leve sammen.  
Hvor raskt skrudd hår?
 Kvinner som naturen skjenket rett hår, men noen ganger har en tendens til å se ut som pыshnovolosыe forførende nymfe med krøller. Og måten å oppnå et romantisk bilde av avsluttende, sett. Men hvis minimum antall møter som involverer koster dyrebar tid, kan bare noen metoder virkelig skru hår raskt og oppnå ønsket resultat. De kan bruke sitt eget hjem uten å besøke skjønnhetssalonger. Og hvis du gjør alt riktig, vil resultatet forbli i lang tid.
 Hvordan kan jeg skrudd hår raskt?
Skape spennende tråder i en kort tid på følgende måter:
 1.  Plojka. Stabling bør være på ren, tørt hår. For å lagre en lengre tid er bedre å bruke styling (mousse, lakk) og spesiell beskyttelse fra varmeeksponering. Hvis du bruker en bestemt sekvens av handlinger som raskt kan skrus Hårruller:
  Del håret inn i tre nivåer (hvis håret tykt 4,) og drepe de to øverste på topp;
  gratis nivå dele inn i tråder og forsiktig gre hver;
  skrue trådendene (hvis tørr ende, fra røttene), hold noen sekunder og senk den varm strand;
  dryss klar til å krølle hårspray;
  slipp neste nivå og gjenta trinn;
  vikle tråd om gangen, så snart du er ferdig med ett nivå, gå til en annen.
  Avhengig av hva slags hår du vil legge til, kan du dele krøllene med fingrene eller riste på hodet for å gi håret glans.
   Thermo. Thermo og skapt for å være i stand til raskt skrudd hår og gjøre dem om til spennende krøller. Konklusjon bruker Thermo er den sikreste, fordi håret er ikke perezhyhayutsya og varm. Termo enkel å bruke, og håret kommer ut i 20 minutter:
  Vask og tørk håret ditt, kan du søke om styling mousse og en beskyttende spray;
  Del håret inn i tre deler: to laterale og sentrale, drepe to, la en gratis;
  Uten separat inn i tråder og fra slutten, skru hver oppvarmet hår valser slik at curlers ble plassert under mønet;
  Følg de samme trinnene med de andre sonene;
  Vent 15-20 minutter og fjerne curlers;
  dryss med tråder av lakk og klar til å dele på vilje.
  Hvis du raskt skrudd langt hår, kan du bruke en større diameter oppvarmet hår ruller.
   Sticky tape. Borrelås curlers, veldig behagelig, som ingen klemmer å fikse dem er nødvendig. Borrelås større diameter brukes for å gi basal volum og mindre - for å skape en unik krøller. Med borrelås curler, kan du raskt skrudd hår, tilbringer 15-20 minutter av gangen:
  Vask og tørt hår, påfør et middel for legging og termisk beskyttelse;
  begynner å spy tråder av kronen, flytte til bunnen;
  skal tre i kraft mer frodige strenger tynnere;
  ta en del og trekk den opp og treffer tuppen av å spinne på pinner, rull curler inn parallelt hodet;
  Skru på samme måte andre tråder og tørt hår tørketrommel;
  Fjern forsiktig borrelås, rette krøller mottatt;
  fikse håret lakk.
  Borrelås er ikke anbefalt for svært lang eller tykt hår.
  "Golden krøller." Curler "gylne hår" ikke skade håret eller forårsake ubehag. De er farget spiral mesh. Disse curlers passer absolutt alle typer hår og la håret vind raskt med minimal innsats:
  Håret må være ren og fuktig;
  Påfør mousse hår;
  Del håret inn i praktisk for deg området, hvorav den ene forlate gratis;
  frisone til separate tråder av ønsket størrelse;
  Dra hver streng med en spesiell krok i et separat gitter;
  gjøre det samme med andre hår;
  tørr mesh tørketrommel og fjerne dem.
  En av disse metodene kan brukes til å raskt skrudd hår og lage krøller flørtende eller romantiske krøller for alle anledninger.  
Hvordan du lagrer skinke?
 Ordet "ham" er av spansk opprinnelse. Såkalte rykket svinekjøtt skinke, spesialprodusert kjøtt dekket med masse salt som var sannsynlig dehydrering. Hamon er en nasjonal spansk delikatesse, når verdien av noen av sine varianter € 300 per kilo. Ettersom dette kjøttet kan ødelegge raskt, spørsmålet "hvordan du kan spare jamon rett til dyrt produkt ikke gått bort? ".
Kunsten å undervise skinke kuttet lange virkelige mestere i stand til svinekjøtt skåret i tynne skiver, kalt hamonero. Virksomheter som tjener skinke i Spania henvist hamoneryyamy.
Utsøkt smak skinke kork eik eikenøtter fastsette at spise gris.
Hvordan du skal vedlikeholde dyrt skinke?
 1.  Hamon på ben lang holdbarhet ved romtemperatur (ca. 20 grader). Hvis uncut skinke, Jamon holde bygge hele året. Skjær skinke lagret i ca seks måneder.
  Hamon beinfri mer krevende. Den beste skinke i kjøleskapet for å holde så på mer enn fem grader Celsius skinke bortskjemt. Hamon i lukket emballasje kan oppbevares i kjøleskapet i et år, men det pakket bedre å spise for en og en halv måned.
  Cutting vakuumpakket kan trygt lagre de samme seks månedene, men åpne emballasjen er bedre å spise et par uker. Selvfølgelig, Jamon ikke forringes vesentlig, når det ligger i kjøleskapet i det klare, men smaken vil endre seg til det verre.
  Frigjort fra emballasje skinke er best å holde i kjøleskapet innpakket i folie eller plastfolie normal. En annen skive skinke kan vikle en klut eller pergament i olivenolje. Så den beste skinke butikken.
  Når du tenker å lage skinke å spise, ta den ut av kjøleskapet og hold på et lite bord ved romtemperatur. Skjær i skinke, vedlegge restene av kjøttet i folie. Forlater skinke på bordet, dekke det med et kjølig håndkle dynket i vann for å hindre den fra zasoh ikke obvetrylsya.
  Hamon tradisjonelt servert med melon. Siden det er stekt og omeletter kokte grønnsaker, kokte bein av næringsbuljong. Hamon er godt egnet til en tørr rødvin.  
Яндекс.Метрика